22
sep
Seneste opdatering: 22/9-17 kl. 1217
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan spørge sig, hvorfor EU finder det magtpåliggende med sådan en udstilling netop nu, hvor Europa er under belejring og angreb af islam, og hvor også Eurokraterne har set lykkeligere dage. Det spørger de også sig selv:

Should we cancel it or at least postpone it until happier circumstances? Definitely not, we believe. It is precisely because the timing is tragic that it is important to show our contemporaries the extraordinary richness of this history, which has helped to make us what we are. We should not hide what is wrong any more than relativize it, but place it a centuries- old history, which has much more to it than just this. After all, do we imagine a history of Europe reduced to wars between its nations? ‘Islam, It’s Also Our History!’: EU Funded Exhibition, Featuring Fake Bomb, Opens After Terror Delay, DISCLAIMER

Hvornår forventer EU-millionærerne ‘happier circumstances?’ Den danske kunstner Nikolaj Bendix Skyum Larsen (f.1971 i Ålborg) har fået tjansen at lave nogle følsomme videoer med ”Cinema Noir” -hav og druknende mennesker. De rammer visse strenge i en gammel sømand, men de er også irriterende og vamle på den Ai Weiwei-agtige måde. De har sikkert været dyre, hele udstillingen har kostet €2,500,000 (= 18.6 mio. dkk)

David Eberhard – Kravlöshet och kränkthet

David Eberhard, född 19 december 1966, är en svensk psykiater, författare, krönikör, föreläsare och debattör. Han är överläkare vid Psykiatri Nordost på Danderyds sjukhus i Stockholms läns landsting.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Søren FerlingTalibananasNiels HenriksenMyBadinvernes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

Interessant at videoen fremstiller europæisk kolonialisme som noget ikke-negativt, vel nærmest positivt – for at kunne fremstille den islamiske kolonialisme i al Andalus som en glædelig begivenhed, en berigelse

Bemærkelsesværdigt at eliten nu bruger så helt rå og hæmningsløs propaganda..

Talibananas
Guest
Talibananas

Fantastisk video! Nästan så att man tappar andan, om det inte vore för att man var förberedd på bekräftande bevisning: folkmordet på européerna, Brysselnomenklaturans och rikspolitikernas folkförräderi. För helvete människor, inse att ni själva är de enda ni kan lita på. Strid!

MyBad
Guest
MyBad

Ja, videon är fantastisk, kom på den av en slump. Av eget initiativ vill gärna sprida den så vitt jag kan…:)

MyBad
Guest
MyBad

Hej från Finland! Här finns det enligt min tycke en väldigt bra intervju. Den som intervjuas är från Egypten, son till imam, Hamed Samad, som har absolut inga som helst fantasier om islam, utan säger rakt fram. Videon är gjort i Finland, ej av den finska mainstream media YLE. Intervju på engelska.

https://www.youtube.com/watch?v=q9tjau4gA5Q

invernes
Guest
invernes

comment image

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

😀

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Hvorfor ikke vise en ordentlig udstilling -historisk korrekt – om hvorledes Europa i århundreder har bekmpet muslimske røvertogter og invasioner ind i Europa? Overalt har Europa smidt islam ud, islam har aldrig bragt noget godt med dig, alene fattigdom og dumhed. Det er ganske simpelt hen bygget ind i “religionen”. Hvorfor ikke en udstilling med oplysning om, hvorledes landene omkring Sortehavet konstantblev udsat for plyndringer og krav om skat? Den eneste rigtige løsning er at smide islam og muslimer ud af Europa, de er alene en unødvendig omkostning og bringer kun terror på alle planer. Det er hvad historien viser… Read more »

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Da teknikken i Disqus tilsyneladende skiftevis viser og fjerner (censur?) svar,så vil jeg forsøge at lægge
Steens svar på – og se hvad der sker.

steen
Det ville ikke rime med EU’s bestræbelser på at nedlægge Europas nationer ved hjælp af islam, afrikanere og en manglende kontrol af Europas grænser. Propagandaen har det modsatte formål, at afskaffe os.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Det bedste -og nok eneste, der vil virke, er hvis tysk militær og griber ind.
For hvad der sker, er jo reelt en invasion udført af en fjendtlig stat med andet politisk system., ummaen.
Østrigsk militær synes åbent at have erkendt problemet, og schweizisk øver allerede på opstande i Europa.
Diktatur i en periode?
Ja, hvis ikke andet kan gøre det.
EUs “demokrati” er jo reelt et diktatur efter Napoleons statsmodel, hvis man kigger lidt nærmere på det.

Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

“For hvad der sker, er jo reelt en invasion udført af en fjendtlig stat med andet politisk system., ummaen.”

Det har nemlig hele tiden været en pointe eliten har nægtet at forstå.

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

“extraordinary richness of this history”
Rigdom på djævelsk ondskab!
Det har jeg ikke brug for og skal ikke se noget af vanviddet på udstilling. Jeg har mere end rigeligt af det i dagligdagen.

Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Nu er det også blevet livsfarligt at rejse med bus i Sverige. I aftes blev en bus bekskudt i Arlöv i Malmö på Dalbyvägen. En ruta krossades under färd på Dalbyvägen, men ingen skal ha skadats