24
sep
Seneste opdatering: 24/9-17 kl. 0659
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Religionsfrihed er ikke en muslimsk idé – mildt sagt

Hvorfor er der hærkværk på disse kommunale plakater? Hvorfor provokerer dette syn muslimer?

“Det er et trist menneskesyn.” TV 2 og Anna Mee Allerslev går til yderligheder for ikke at sige sandheden om islam og hærværket, nemlig at det ikke er tilladt for en muslimsk kvinde at gifte sig med en ikke-muslimsk mand, hvor imod det modsatte er tilladt fordi det producerer en hel muslimsk familie og dermed spreder ideologien. Det kalder kommunen eufemistisk “social kontrol.” Mon ikke? Kontrollen er religiøs, men fordi religionen er hovedsageligt politisk, er kontrollen også social.

I Singapore har de smarte kinesere opdaget det, de inddæmmer aktivt islam ved i praksis ikke at tillade muslimske mænd af gifte sig med vantro kvinder. Det er europæerne for dumme til, de opdager det ikke før islam har udløst krig i Europa endnu engang, fordi de selv er kommet i mindretal (hold øje med Sverige, landet hvor demografien tipper først.)

Reglerne om ægteskab er et såre simpelt led i spredningen af en herrefolksideologi, og derfor har plakaterne været udsat for hærværk, ikke af nogen anden grund. Hærværket handler om magt, ikke om ‘menneskesyn.’ Hvis man ikke vil sige sandheden om islam til de vantro, er der ingen grund til at diskutere den overhovedet, og når vi har så uvidende/løgnagtige politikere, har vi antagelig ikke fortjent andet end de krige, vi vil få. Det provokerer mig.  Plakater fra kyssekampagne overmalet med sort maling

Basil Hassan ‘s familie mødtes med ham, mens han var på flugt

Det er nok ganske tænkeligt, at familien har en interesse i at lyve ham død:

“Men historien om Basil Hassan er også historien om en diplomatisk krise. For da dansk politi i april 2014 gav tyrkisk politi et tip om, at Basil Hassan ville være i Atatürk-lufthavnen i Tyrkiet for at hente sine forældre, blev han efter bogen tilbageholdt og derefter fængslet i Maltepe i Tyrkiet.”

Basil Hassans familie var altså ikke mere retskaffen end, at de arrangerede et møde med deres eftersøgte terrorist-søn i udlandet, hvor de troede sig udenfor de danske myndigheders rækkevidde. Udeladelsen af denne væsentlige historie kaster en skygge over Chadi El-Cheikh Hassans troværdighed. Og indirekte over Karen West ‘s dømmekraft og evne til at udøve fundamental kildekritik. Basil Hassan ‘s familie tog til Tyrkiet for at mødes med Hassan, mens han var på flugt efter drabsforsøget på Lars Hedegaard


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?