28
sep
Seneste opdatering: 28/9-17 kl. 1234
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det var TV i en klasse for sig. Jeg ved, det kan ses i Sverige, så det kan nok ses i hele Europa. Her kan Uffe Ellemann lære, hvorfor han er galt afmarcheret, når han kæmper mod den konservative fløj i sit parti. Toje opdagede, hvordan hans ungdoms -isme kunne sætte alt over styr. Det er måske derfor, han har skrevet en del om Sverige.  Asle Toje og Flemming Rose, 28 minutter. Hele serien anbefales.

»Sorgen över utvecklingen är nästan outhärdlig«

I går skrev en svensk ven til mig: “Vad gäller politik konstaterar jag bara att Sverige är kört. Inget positivt kommer att hända före min död åtminstone.” Nedenstående kommentar er til poeten og eks. muslimen Mohamed Omars artikel Verkeligheten förändrade hennes åsikter.

Og jo, alt det denne generation af europæere nu giver videre til deres børn, er betydeligt værre end det, de selv fik givet af deres forældre. Håbløshed er denne generations arv, og det mærkes specielt i Sverige, der var et så optimistisk land med en næsten halvmanisk grundtone.

Nu efterhånden høres optimismen kun i de kunstigt glade stemmer i statsmedierne. Tjulahop, når du stiller ind på SR og SVT, det lyder som et kommercielt reklamebureau, hvad de på sin vis også er. Næsten udelukkende kvidrende kvindestemmer. “Vi har det, åh åh, så dejligt..” Tror Fanden, alle nomenklaturaens drømme gik i opfyldelse, folket blev aldrig spurgt.

Nu står den på evig konflikt, alt bliver politik, og politik er Helvede, Støjbergs Muhammed-skærm og fødselsdagslagkager. Lagkagerne vil uvægerligt blive til trusler, mord og slagsmål i Riksdagen, for sådan er nu en gang verdens tilstand derude.

Dette er fremtiden. De der ikke har appetit på det, er flyttet til Prag eller Budapest, og flere vil følge efter. I øst overlever nationerne mødet med EU og liberalismen. Sverige er i galopperende opløsning, og kun de ansvarlige for det jubler, det står ligesom i manuskriptet. Sverige er et revolutionært land, tosserne vandt.

Som äldre infödd svensk kvinna är sorgen över utvecklingen nästan outhärdlig. Bitterheten mot våra politiker och myndigheter som har tillåtit och t o m fortfarande aktivt förespråkar den s k mångkulturen gör mig hämndlysten. De borde straffas hårt. Men de kommer undan, de behöver inte ens bo nära några no-go-zoner eller åker buss nattetid för att sköta sina jobb. Demokrati är ett trubbigt verktyg för jag har i a f inte någonsin gått med på mångkultur.

Mångetnicitet kan nog fungera men aldrig mångkultur. Assimilation krävs för att migration ska kunna fungera. Det handlar aldrig om fattigdom eller om ras. Det handlar om kultur. Islamsk kultur är den rena motsatsen till svensk kultur. Delar av Sverige har blivit fult, kärlekslöst och farligt på bara några år p g a islam. Det goda samhället.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SkallagrimFelix KrullsnaphanenTriturus cristatusDogen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Skallagrim
Guest
Skallagrim

Veldig bra både av Toje og Rose

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Næsten udelukkende kvidrende kvindestemmer.

Hvis flygtninge’boern’ udelukkende var piger og kom fra Thailand, og hvis Vaemmeligboer udelukkende var 50-aarige, enlige maend, skulle piben nok faa en anden lyd.

Triturus cristatus
Guest
Triturus cristatus

“Det som er bra for franskmennene er bra for alle”, brukte Napoleon å si. Denne tankegangen ble hans bane.

Nå hører vi fra Brussel: “Vi vet hva som er best for alle”.

Dogen
Guest
Dogen

For et par dager siden snakket jeg med en venn i Tyskland. Der hadde det akkurat vært et radioprogram der det ble sagt at nordmenn er på lykketoppen i verden.

Men, som det står i overskriften: »Sorgen över utvecklingen är nästan outhärdlig«.
Det er skremmende og trist, og jeg håper hver dag å se tegn til at det snur. Og som politikeren fra AfD under her sier, vi vet ikke når det er for sent…
comment image

achantus
Guest
achantus

Om nordmenn er på lykketoppen, så er det vel fordi de er både blinde og døve for det som skjer. Graver man hodet godt ned i sanden, ser vel allting fredelig ut. Dessuten tror jeg ikke nordmenn egentlig ser på seg selv som europeere. Hva som foregår der, angår dem ikke. De tror vel at de 1000 milliardene i oljefondet skal beskytte dem. Jeg sier “dem” fordi jeg selv ikke føler meg som nordmann. Mine forfedre kommer fra Østerrike, og for meg er Grieg mer fremmedartet og eksotisk enn Mozart. Og på noen lykketopp er jeg definitivt ikke. Hvordan kan… Read more »

achantus
Guest
achantus

Ja, det er flere nå som begynner å tenke på å emigrere til øst, der jo mange av oss egentlig kommer fra. Selv vurderer jeg det nå alvorlig. Jeg lager forresten svært god ungarsk gulasj. Desverre er språket helt håpløst. Men det er billig der og ølet er godt. Vi er nå i den sørgelige situasjon at vi trenger en livline, en “escape route” til øst. Nå er det ikke helt trygt siden disse landene fremdeles er med i EU og Putins Russland rumler truende og uforutsigbart lenger øst, men jeg kan ikke se noe bedre sted. Noen kaller det… Read more »