1
okt
Seneste opdatering: 2/10-17 kl. 0446
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På niveau med Ukraine. Indvandringen har kostet omkring 1000 svenskere livet siden 1975

Jeg tør godt vove påstanden. BRÅ.SE har selvfølgelig det præcise tal, men de vil være utilbøjelige til at publicere dem.  Tallet 1000 er et skøn dannet ud fra en uofficiel liste, der cirkulerede for over ti år siden. Den er ude i cyberspace et sted. Jeg kendte dengang svenske kriminalsager godt nok til at se, at de 500 døde dengang passede med virkeligheden. Listen var pålidelig. Dette burde efterforskes nøjere med henblik på en fremtidig  retssag imod de ansvarlige. Det er alvor, døde mennesker kan ikke kunne snakkes væk. Hvis de havde været ofre for fejlbehandlinger på hospitaler, ville det have vakt opsigt.

1000 svenske menneskeliv er mit eget løse skøn siden cirka 2005. 1200 eller 800, det er ikke meget ved siden af. Så mange mennesker har måttet lade livet som følge af konkrete politikeres beslutninger. I en ‘retfærdig’ verden, ville det få konsekvenser for dem.

Antallet af svenske mord på indvandrere har været stærkt opreklamerede i pressen, men ganske ubetydelige i antal. F.eks. mordet på Johnny Rhon i 1995 og John Ausonius’ mord i 1991-92. Her medregnes ikke indvandreres mord på indvandrere, som efterhånden er en meget betydelig post. Ej heller trafikulykker, hvor indvandrede fire gange overrepræsenterede.

Det er den svenske befolkning, der har måttet bløde for den indvandrede vold, og det er svenske politikere, der bør drages til ansvar for de mange dødsofre. De mange tusinder af efterladte bør anklage dem for meddelagtighed til mord.

Danmark er endnu ikke særlig hårdt ramt. Danmark og Nordøsteuropa lever i en uskyldszone sammenlignet med resten af planeten. Værre er det for Norge. De Nordeuropæiske tillidskulturer er under opløsning.

Den politiske fejltagelse er historisk, og stærke kræfter kæmper for, at den skal fortsætte. Man skal være politiker, for at love nogen, tillidssamfundene kommer tilbage. Alt det med at “skabe et nyt vi,” som Uffe Elbæk abonnerer på, er grundlæggende naivt. Det kan, som katareller, ikke dyrkes kunstigt.

Fællesskabsfølelsen er vokset frem organisk gennem mange århundreder, politikere kan kun gøre ondt værre, og det har de virkelig gjort. Jo mere, de foretager sig, desto værre bliver det.  Isolerer man det protestantiske Nordeuropa, ser det heller ikke godt ud.  Europe: Crime Index by Country 2017 Mid-Year. Country 2017 Mid-Year 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?