5
okt
Seneste opdatering: 5/10-17 kl. 0601
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“The left will bring islam to power, then islam will do the left in”

Læg mærke til afsnittet om demografi! Simon Harris blogger på Barcelonas.com. British Expat In Barcelona – Expat Interview With Simon Harris

Romanians disrupt muslim prayer with national anthem

We reported last night on a multicultural opera from London that was imported into the city of Cluj in Romania and foisted on the population as an enlightening cultural experience. The performance included a muezzin yodeling the Muslim call to prayer, including the notorious call, “Allahu Akhbar!”

A number of Romanian patriots in attendance were not impressed with all the cultural enrichment, and voiced their opposition by singing the national anthem and unfurling a flag as soon as Allah made his presence known onstage. Needless to say, they were ushered out of the opera house by police. A Night at the Opera


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Henriksen

Posted: 5 oktober 2017 - 07:41 - Svar

Debatinterview med Ann Heberlein

Forfatter og teolog:
Svenskerne lider af selvdestruktiv godhed

https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/forfatter-og-teolog-svenskerne -lider-af-selvdestruktiv-godhed

Det svenske samfund er præget af et misforstået banalt godhedstyranni, der i stedet for at mindske kløfter, medvirker til, at problemer med integration, æreskultur og kvindeundertrykkelse vokser, mener forfatter bag debatbog

  Niels Henriksen

  Posted: 5 oktober 2017 - 07:52 - Svar

  Ann Heberlein säger upp sig från Lunds universitet – har fått nog av akademins vänstervridning

  https://samnytt.se/ann-heberlein-sager-upp-sig-fran-lunds-universitet- har-fatt-nog-av-akademins-vanstervridning/

  3 October, 2017

  ➤ AKADEMIN
  Författaren och M-kandidaten Ann Heberlein säger upp sig från Lunds universitet. Officiellt för att ägna mer tid åt andra engagemang, men på Facebook skriver Heberlein att hon även är trött på att motarbetas av politiska skäl.

  Heberlein hade en lektorstjänst vid Teologiska institutionen på Lunds universitet. Där doktorerade hon 2005 och forskade och undervisade sedan i etik och religionsfilosofi.

  I en kommentar till ett Facebookinlägg på lördagsmorgonen, där man diskuterar akademins vänstervridning, skriver Heberlein:

  Till slut får man nog av att motarbetas och ifrågasättas. Den svenska akademien – läs humaniora och teologi – är en ankdamm där bara ankor med vänstersympatier får plats. Hälsar en borgerlig anka som valde att säga upp sig från en fast lektorstjänst på LU. Äntligen kan jag andas.

   sussebassa

   Posted: 5 oktober 2017 - 10:11 - Svar

   Det er vel ganske så velkjent at venstersidan styr alla off utd institusjoner, ifrån kindergarden til universitet, och vil man opp och frem selv om man er uenig skal man holde sin munn.
   Vet selv ved egenerfaring men også ved familjmedlemmer med PhD ble grundigere undersøkt før de fikk jobb vid universitet fordi de hadde uttalt noe/stilt spørsmål..langt tilbake i tid som ble oppfatted som kritikk imot univ..noe de må fortsette å være forsiktige med..de er klart under oppsikt. Beundringsverdig at Heberlein vågar seje seg upp..det burde vara flere som henne.
   Sosserna har ødelagt hele samfundet ved at de driver med “dobbelbind” kommunikasjon..som begynte under WW2..”ja tack begge deler”..som igjennomsyrer Alt der de styrer..derav man får anarki..alt bare svever..intet er rett eller galt..se til Sverige..et oppsop av illeg/økoinnv som selv med avslag får være i landet fordi reglene ikke blir opprettholdt av Løfven..
   Motpolen er SD..klar tale ut..Rett er rett och fel fel.
   Svenskerne trenger å lære seg tenke om etter flere tiårs hjernvask av sosserna..slikt sitter i.
   ..å som jeg avskyr sossekulturen och dens feghet och fanteri overfor befolkningen..Alt for makt och pengar.

achantus

Posted: 5 oktober 2017 - 09:47 - Svar

Om progressive sosialister kan man postulere følgende to proporsjonalitetslover: 1. Deres inflytelse (skrikhalsfaktor) er motsatt proporsjonal med deres faktiske antall. 2. Deres ideologiske overbevisning er motsatt proporsjonal med deres relevante kunnskap.

invernes

Posted: 5 oktober 2017 - 11:53 - Svar

Hehe veldig bra Romania la England beholde araber rottene i eget søppelland, muslimsk søppel er ikke kultur .
Take your sandals and get fucked by camel in Mecca.

invernes

Posted: 5 oktober 2017 - 11:58 - Svar

  sussebassa

  Posted: 5 oktober 2017 - 12:16 - Svar

  ..hmm, at Tyskland och andre europeiske land, utenom de nordiske ikke har en sjanse i nærmeste fremtid, ja, vil ta tid å endre disse/politikken/lederne, men klart en endring der også er i ferd med å skje..flere protester imot Merkel..samt hennes eget nederlag. Vi nordiske har da en god sjanse raskere..dessutenom med den mobiliseringen, om ikke annad av NMR som øker…tyder vel det på at motstanden mobiliserer..får iallaf folk å undras/vakna..Så fokusera på ut av EU/Schengen..raskt…mens samtidig jobba for et nordisk felleskap..då klarer vi nok oss. Dette forutsetter at Sverige får SD i regjering, ellers får de klare seg med den skiten sosserna har skapt igjen for de..vi klarer nog oss sjelv uten.

   invernes

   Posted: 5 oktober 2017 - 12:21 - Svar

   Ja man må aldri gi opp håpet 🙂

    sussebassa

    Posted: 5 oktober 2017 - 12:30 -

    ..er det hele din kommentar…virker litt typ flåsete..(undskyld).

    invernes

    Posted: 6 oktober 2017 - 14:12 -

    Ja beklager men jeg hadde dårlig tid , men helt enig i deg vet du 🙂

invernes

Posted: 5 oktober 2017 - 12:20 - Svar

Ted Nugent: The Left Will Be The Ones To Start Next Civil War

Radical liberals have proven they believe in political violence…..

https://www.infowars.com/ted-nugent-the-left-will-be-the-ones-to-start -next-civil-war/

Ferd Ed Sa

Posted: 5 oktober 2017 - 21:20 - Svar

Jeg hørte på SVT, at politikerne var mycket tilfredse med, at der nu kun kom 100 nyanlände personer til Sverige om dagen, som skulle fordeles ud til kommunerne. Det er da et enormt antal, et helt gymnasium med alle klasser på 3 dage..300 personer. Hvordan pokker har Sverige råd til det? Hvor får de pengene fra??

  steen

  Posted: 6 oktober 2017 - 07:57 - Svar

  Lige nu betaler EU og staten, men det hører snart op. Når kommunerne skal betale, vil den enkelte svenskere for alvor mærke det.

  sussebassa

  Posted: 6 oktober 2017 - 18:37 - Svar

  All media er pk, och infoen blir deretter..så mycket tilfredse er de PK..bare løgn/forsvar av alla illeg/økoinn/skjeggbarn som får komme inn i landet, selv med avslag blir dom inte sendt ut..och dessa blir forsørget av skattebetalerne.
  Råd, vi er vel det landet i Europa med høgste skatter/avgifter..som stiger fortfarande for å kunne forsørge disse..Nei råd har vi ikke fordi regjeringen tar opp milliardlån varje dag i oppegangstider isted å spara..en evig øko runddans..høgare skatter/avgifter..mere milliardlån…som klart inte vil holde lenge..økoboblen sprekker, och då sprekker den høglydt..et kjempebrak som vil gi gjenlyd/dønninger i hel Europa..och klart også andre negative konsekvenser.
  Hmm…Alt avhenger av om SD får nok stemmer ved valet i 2018..
  gjør de det vil store endringer skje ifht en total och grundig opprydding..bla gå tilbake for de som har fått opphold med trixing eller jug..utsendelse av disse og lign..blir et kjempearbeide med sikkert store motdemonstrasjoner ifra venstresiden och muslimene sjelva..2018 etter valet..utfallet blir et avgjørende val for hele Europa.

   Ferd Ed Sa

   Posted: 7 oktober 2017 - 14:03 - Svar

   Ja, det virker håbløst!..Jeg tror desværre løbet er kørt (de skulle have haft et strammerparti for mange år siden) og SD er uden indflydelse. Svenskerne har været alt for naive og er blevet ført bag lyset af PK-pressen, men stakkels unge svenskere, som skal vokse op i det mareridt!

Lenn

Posted: 7 oktober 2017 - 17:57 - Svar

Åååh, hvor var jeg færdig af grin over det fede indslag med de modige rumænere! Super-godt gået af dem, og jeg må nok sige, at de sang af deres lungers fulde kraft. Hvad ligner det også, at de elendige muhammedanere skal have lov til at påkalde djævelen overalt!!? Ikke sært, at det går gevaldigt ned ad bakke i Europa, og der har været terrorangreb i både London og vist også Belgien i dag. What else is new..?

Leave a Comment