7
okt
Seneste opdatering: 8/10-17 kl. 0825
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Frygtsomt og symbolsk protesterer civillisationen imod barbariet

Og tøsedrengene m/k kalder det endda kun et “maskeringsforbud,” (som vi havde i forvejen), som om et gjaldt nogle forløbne elever fra Det Fri Gymnasium.

Jeg har altid et kamera på mig, om halsen eller i lommen. Da jeg fotograferer dem alle, kan jeg tælle, hvor mange burkaer jeg har set siden januar 2015: Tre! De to af dem var i Berlin/Neuköln, det nederste her er fra fra Nørreport i København.

Er man rigtig imponeret over, at Venstre med stort, indre besvær har forbudt barbariet? Lad mig svare med en muligvis sproglig nyskabelse: Narrefissepolitik imponerer mig mindre end ingenting. Den udstiller den politiske afmagt, som en Villy Søvndals Gå ad helvede til mørkemænd, og lignende impotente politikerreplikker. “Hvad laver i her, hvis I vil have sharia?” – underforstået: “Vi hverken kan eller vil ikke gøre jer noget.” Det er de snakkende klasser lige inden de pisser i bukserne af angst.

Jeg vil have magtfulde politikere, som ikke undskylder, at de bruger den. Jeg vil have en statsminister, der taler dunder til islam, når de vanen tro myrder her i landet,  Bål og brand, deporation og lukkede moskeer, vil jeg høre ham true med, men vi har ikke engang lukket terroristen Omar el Husseins moske endnu efter to et halvt år.

Der findes kun én sameksistens med islam, viser historien: Ud fra en knusende magtposition. Det respekterer de. Lars Løkke er en god magtspiller set med danske øjne, men for ummahen er han bare endnu en kvabset, vantro kælling, der skal tromles over.

Min oparbejdede afsky for disse politikere, er kun blevet en tand værre. Med den ene hånd forærer disse børnehavepædagoger landet væk – vores arv, som ikke er deres – med den anden kaster de tomme kalorier uden smag til pøblen.

Det er populisme, det er angste kællinger, der er fuldstændigt værdiløse i den krig, de er i færd med at kaste os ud i. JP-lederen søndag synes at være enig med mig: Et forbud udstiller afmagten – (Copyright © Snaphanen.dk, klik for helskærm.)

berlin neukölln 2015 546

berlin neukölln 2015 558


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?