7
okt
Seneste opdatering: 8/10-17 kl. 0825
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Frygtsomt og symbolsk protesterer civillisationen imod barbariet

Og tøsedrengene m/k kalder det endda kun et “maskeringsforbud,” (som vi havde i forvejen), som om et gjaldt nogle forløbne elever fra Det Fri Gymnasium.

Jeg har altid et kamera på mig, om halsen eller i lommen. Da jeg fotograferer dem alle, kan jeg tælle, hvor mange burkaer jeg har set siden januar 2015: Tre! De to af dem var i Berlin/Neuköln, det nederste her er fra fra Nørreport i København.

Er man rigtig imponeret over, at Venstre med stort, indre besvær har forbudt barbariet? Lad mig svare med en muligvis sproglig nyskabelse: Narrefissepolitik imponerer mig mindre end ingenting. Den udstiller den politiske afmagt, som en Villy Søvndals Gå ad helvede til mørkemænd, og lignende impotente politikerreplikker. “Hvad laver i her, hvis I vil have sharia?” – underforstået: “Vi hverken kan eller vil ikke gøre jer noget.” Det er de snakkende klasser lige inden de pisser i bukserne af angst.

Jeg vil have magtfulde politikere, som ikke undskylder, at de bruger den. Jeg vil have en statsminister, der taler dunder til islam, når de vanen tro myrder her i landet,  Bål og brand, deporation og lukkede moskeer, vil jeg høre ham true med, men vi har ikke engang lukket terroristen Omar el Husseins moske endnu efter to et halvt år.

Der findes kun én sameksistens med islam, viser historien: Ud fra en knusende magtposition. Det respekterer de. Lars Løkke er en god magtspiller set med danske øjne, men for ummahen er han bare endnu en kvabset, vantro kælling, der skal tromles over.

Min oparbejdede afsky for disse politikere, er kun blevet en tand værre. Med den ene hånd forærer disse børnehavepædagoger landet væk – vores arv, som ikke er deres – med den anden kaster de tomme kalorier uden smag til pøblen.

Det er populisme, det er angste kællinger, der er fuldstændigt værdiløse i den krig, de er i færd med at kaste os ud i. JP-lederen søndag synes at være enig med mig: Et forbud udstiller afmagten – (Copyright © Snaphanen.dk, klik for helskærm.)

berlin neukölln 2015 546

berlin neukölln 2015 558


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Poul Højlund

Posted: 8 oktober 2017 - 08:03 - Svar

For godt et år siden overnattede jeg hos en datter i Vermundsgade. Da jeg fik min morgenpibe (udendørs!), så jeg fem-syv unge muslimske kvinder, der kom ud fra et formentlig kommunalt kontor overfor. De var i traditionelle sorte lange rober, men jeg mener, at selve ansigtet var frit. De var enten gravide eller havde nyfødte, og de talte ærkekøbenhavnsk. Deres mænd kom og hentede dem. Burka ligth måske, men islam heavy.

  steen

  Posted: 8 oktober 2017 - 08:29 - Svar

  Jo, jeg kommer på Nørrebro, men ikke så meget mere. Der er anderledes. Mit persongalleri er selvfølgelig præget af, hvor jeg færdes.

  Tak for foredraget, Poul. Jeg håber at MANGE flere hører videoen end de relativt få, der kommer til foredrag. Jeg har sammen med Eyvind filmet Asger Aamund, og han har på den måde fået betydeligt over 50 000 i sit publikum.

  T. Snorrason

  Posted: 8 oktober 2017 - 18:09 - Svar

  steen

  Jo,
  jeg kommer på Nørrebro, men ikke så meget mere. Der er anderledes. Mit
  persongalleri er selvfølgelig præget af, hvor jeg færdes.

  Tak for foredraget, Poul. Jeg håber at MANGE flere hører videoen end
  de relativt få, der kommer til foredrag. Jeg har sammen med Eyvind
  filmet Asger Aamund, og han har på den måde fået betydeligt over 50 000 i
  sit publikum.

Historymandk

Posted: 8 oktober 2017 - 10:32 - Svar

Hej Snaphane, lidt om Burka/Niqap-sightseeing

Som en der kommer på Nørrebro dagligt, da jeg bor her, må jeg sige at der med sikkerhed er flere end tre kvinder der går med burka/niqap. Jeg ved godt at der er en definitions forskel imellem burka`en og niqap`en, den ene har et gitternet for øjnene og den anden en sprække til øjnene. Men begge gør det umuligt at se ansigtet.
Hvis du vil opleve islam i fuldt flor så befind dig i kvarteret Fredrikssundsvejs, Fredriksborgvejs, Lygten, Norderfasanvej, og den ydre del af Nørrebrogade og/eller Mimersgade, i tidsrummet fredag mellem 12 -16. Så vil du opleve, at der minimum må være mindst 20 – 30 kvinder der går med burka/niqap.
Du kan også hvis du er heldig/uheldig se nogle niqap klædte længere nede af Nørrebrogade, ved Kapelvej, Griffenfeltsgade, Stengade kvarteret, om fredagen i samme tidsrum.
Jeg blev noget forundret, da burka/niqap debatten rasende for nogle år siden, at antallet blev anslået til kun tre, da jeg i min dagligdag så flere. En “sjov” detalje er at mindst en af dem der trisser rundt her nede ved Stengade/Griffenfeltsgade er dansker konvertit. Dvs. en dansk opdraget pige, der har haft al den frihed verden har, kunne tilbyde, men alligevel ønsker hun den rette tros beklædning.
At reducere debatten om burka/niqap til et spørgsmål om frihed kontra ufrihed er naivt. Dette drejer sig om uniformering, positionering og politisering af det offentlige rum, det drejer sig “om hvem der har magten i/på gaden”.

Mvh.
Historyman

  steen

  Posted: 8 oktober 2017 - 10:40 - Svar

  Tak, jeg skal huske det. Jeg fotograferede netop ved Højbanen i 2014. Egentlig burde jeg gentage det, men som det er med skyderier nu, forestiller jeg mig ikke, at et kamera vil være velset i det område. Det er udskudt på ubestemt tid http://snaphanen.dk/2014/09/04/ved-hojbanen/

  spirild2

  Posted: 8 oktober 2017 - 12:56 - Svar

  Helt korrekt, det dreier seg om makt, politisk makt når du kan vandre rundt hos kaffir med det verste symbolet for ufrihet og avsky overfor de kristne: “Kvinnene våre er helt tildekket, vi vinner og du kan ikke gjøre noe.
  Religionen deres “menneskerettighetene” er vår største allierte.”

  Og, hvorfor går de alltid i grupper? Hva er de redde for?

   sussebassa

   Posted: 8 oktober 2017 - 15:51 - Svar

   I min lilla by hadde vi fått nog av denne gjeng av burkaer/niqab med doble barnvagnar..ofte 4 stk i et følge på 8-10 personer.. det ble rett og slett for trangt i våran lille hovedgata..den endaste. Vi bestemte oss derfor for inte å rikka oss nær denne bølgen av nogot fremmed i sorte telt kom imot oss i bredden, men stod pal, med våre hunder..vek inte..så dom måtte reorganisere seg ifrån bredden til lengd.
   Enda gledeligare…dom er inte kvar her no lengre..var dom drog skitar jag i, men Malmø er nog et betre sted for dom, der vågar dom inte typ protestera.

    spirild2

    Posted: 8 oktober 2017 - 15:54 -

    Gjør det samme. Går rett på.

   Marit

   Posted: 8 oktober 2017 - 16:52 - Svar

   Jeg bor i en by i Midt-Norge. For et par år siden, møtte jeg til min forskrekkelse en niqabkledt kvinne på gaten. Jeg sa høyt : “BØH ! ” til vedkommmende.
   Siden har jeg ikke observert tilsvarende forkledning her i byen. Om så skjer, vil jeg reagere på samme måte. Og jeg vil oppfordre andre til sammme “aksjon” mot tilsvarende islamisering i våre gater. Dette svineriet og fornedring av kvinner vil vi IKKE ha !

  T. Snorrason

  Posted: 8 oktober 2017 - 18:10 - Svar

  steen

  Tak,
  jeg skal huske det. Jeg fotograferede netop ved Højbanen i 2014.
  Egentlig burde jeg gentage det, men som det er med skyderier nu,
  forestiller jeg mig ikke, at et kamera vil være velset i det område. Det
  er udskudt på ubestemt tid http://snaphanen.dk/2014/09/04/ved-hojbanen/

Anders Bo

Posted: 9 oktober 2017 - 03:39 - Svar

Burkaforbudet er EKSTREMT vigtigt, både fordi det er første skive af haram-salamien, og fordi det for fremtiden afskrækker ekstremister fra den MUHAMEDANSKE FOLKEVANDRINGSTSUNAMI fra at have Danmark som endemål.

Leave a Comment