9
okt
Seneste opdatering: 10/10-17 kl. 0854
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En kristen iraner, der flygtede fra islam i 1980’erne. “Jeg havnede i friheden, men nu skal jeg til at kæmpe samme kamp forfra her.”The Last Day Of Silence march, London, 23 september 2017. Se også André Rossmanns Det danske skvat og islam.

Svensk partilederdebat: Sådan kommer verden til at gå under

Jeg hørte noget af partilederdebatten i går, dvs. jeg så ikke billederne, jeg hørte bare lyden. Og på den måde gik det indlysende op for mig: Hver gang en politiker fik ordet, afleverede hen en indstuderet remse, der ikke havde alt for megen relation til emnet. Det var snakkeautomater, énarmede politiske tyveknægte. Hiv i dem, og de spytter, det levende folkestyre har begået selvmord, og det er genopstået som dilettantteater.

De diskuterede ikke, de reciterede. Deres eneste interesse var at aflevere partisvadaen. De gamle partier var værre end Jimmie Åkesson, men de har også øvet sig i 80 år.

Ikke særlig overraskende vågnede jeg i morges med computeren stadig på SVT Agenda. Skærmen var sort som en sarkofag, “debatten” var slut. Jeg var faldet i dyb søvn en halv time inde i elendigheden.

Således forestiller jeg mig verden går under: I en orkan af stendød politikersnak med et publikum i dyb narkose, omgivet af en verden i brand. Jeg håber, jeg sover den dag verden går under.

Las Vegas morderen Stephen Paddock, spillede poker på automater. Dels fordi chancen for gevinst med en minimal indsats er større, dels fordi der ikke er nogen menneskelig interaktion involveret. Ingen af delene er mærkbart til stede i svensk politik på TV.

I dag er svenske aviser fulde af ‘anmeldelser’,  hvem ‘vandt’ og ‘al den jazz.’ De kalder det journalistik, jeg kalder det makabert teater. Jeg håber inderligt, at valget næste år vil ryste disse formodede mennesker i deres grundvold. Bliver det ikke i 2018, kommer jeg næppe til at opleve, om Sverige beslutter sig for at redde det ud af flammerne, der endnu kan reddes. Se hele miseren her, 60 minutter.Så er du mere standhaftig, end jeg var.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


samuelafugglas

Posted: 9 oktober 2017 - 11:51 - Svar

Ett sällsynt makabert skådespel för utplundrade skattepengar. Orkade inte se eländet i många minuter.

sussebassa

Posted: 9 oktober 2017 - 13:18 - Svar

..Vi såg det mesta..och som vanlig gikk SD ut som vinnaren, uansett alle påhopp/hets av dom som parti eller som enkelte politikere av dom andra..skjøner godt Åkessons stora frustrasjon øver sitsen..och programlederne..dom pk gjorde intet for å stoppa dette, men mera gotta seg…som forventad.
Dette beskriver egentlig den redsla dom nå kjenner ved at SD er nå Sveriges nest største parti..metningene visar det..då blir inget medel om hetsande/usanning uprovad av dom pk.
Om dette er børjan..blir frågan Hur skal dette enda med ca 1 år til sjelva valet.
Redan diskuteras uhildede valgkontrollører ifrån andra lender..såklart..ingen tvekan.
Såg mønsteret redan vid kirkevalet hvor flere SD sedler var tatt vekke.
Man kjenner en typ verbal krig redan, så hur blir det om SD blir vinnaren…borgerkrig..iallaf store demonstrasjoner ifrån venstresiden och deras huligans..NMR demonstrasjonen i Gøteborg som et skrekkex.
Ingen tvekan..for Sverige blir det “et være eller ikke”..som valet vil avgjøra.
Hoppas både politi och militær vil samarbeta..måste..dette ser inte bra ut als for demokratiet..Løfven och hans leftisar kommer nog inte gje seg frivillig.

Margrethe

Posted: 9 oktober 2017 - 17:04 - Svar

Den tid vi lever i er som et klassik mareridt. Man løber ned ad lange gange, og gennem et utal af døre. Løber og løber og løber. Men man rører sig ikke ud af flækken. Dét udefinerede, der er efter én, er ikke til at se og derfor svær at gemme sig for. Derfor løber og løber og løber man…. Befrielsen består i at vågne op. I det her tilfælde kommer befrielse, når krigen – som et vækkeur – vækker alt og alle med et brag!

At noget så katastrofalt og altødelæggende som krig, kan være en forløsning man “længes” efter, siger noget om, hvor rablende det hele er blevet. Der er ingen, absolut ingen sund fornuft at finde i dette selvdestruktive vanvid, Europas ledere har ført os ud i. De vinder ikke engang selv ved det i længden. Det er denne manglende logik, der gør det så ubærligt. At en stor del af den tyske befolkning stemte Hitler til magten, er der en eller anden grad af ræson i, når man ser på den tid og husker, at bagklogskabens klare lys, aldrig kan fungere som forklaringsmodel. Men den kviksand, vores ledere har kastet os ud i nu om dage…

  Ferd Ed Sa

  Posted: 9 oktober 2017 - 20:33 - Svar

  Fjolset Frau Merkel har netop meddelt, at Tyskland fremover skal tage imod max 200.000 asylansøgere pr. år. Hun er jo ikke rigtig klog og bør med magt fjernes og tvangsindlægges på et sindssygehospital. Det vil være enden på Europa og den europæiske civilisation. Europa er allerede fyldt op med muslimer!!

   Anders Bo

   Posted: 9 oktober 2017 - 20:59 - Svar

   Du mener muhamedanerne?

    Ferd Ed Sa

    Posted: 9 oktober 2017 - 21:04 -

    Muhamedanere og muslimer er det samme. En sygdom (invasiv art som dræbersneglene), som er ved at inficere hele Europa!

   Brandmand for Bidermeyer

   Posted: 9 oktober 2017 - 21:28 - Svar

   Merkel – IM Erika – var elitekommunist, hun er rablende og burde være strafbar som sin gamle personlige instruktør og mentor Erick Honecker.Ingen overraskelse.

   Værst er hofsnoene og spytslikkerne, som forråder og sælger deres egne for usselt mammon. CSU’s Horst Seehofer og hans befolkningsudskiftning light, og FDP’s Christian Lindner, en Frankfurt jubi, som ikke kan lade en ministerbil køre forbi sig uden at springe på.

   Judas forrådte Jesus for tredive dinarius’er. Forræderes sjæle er billige – meget billige

   https://auragentum.de/1-unze-silbermuenze-australien-kaenguru-2017

    Ferd Ed Sa

    Posted: 9 oktober 2017 - 21:36 -

    Enig!!..men bemærkelsesværdigt er det, at både Merkel, Juncker og Mogherini er barnløse, så de har ingen interesse i, at tænke på de næste generationer, som skal vokse op i det multikulturelle kaos.

   Brandmand for Bidermeyer

   Posted: 9 oktober 2017 - 21:35 - Svar

   Mon ikke, at Merkels jamaica-regering bliver et sandt abeteater. De grønnes landsråd tyder på det

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=CcQGusrAM0U

    Ferd Ed Sa

    Posted: 9 oktober 2017 - 21:51 -

    Akkurat ligesom MP(miljøpartiet) i Sverige. Muslimerne er ofre for de fremmedfjendske. Vi er altid de onde!!

   Henning Jensen

   Posted: 10 oktober 2017 - 07:33 - Svar

   De danske kommuner skal næste år modtage 3.000 nye såkaldte “flygtninge”, og mon ikke antallet bliver langt større.
   Danske politikere snakker og snakker, og lader som om de vil gøre noget, men ingen af dem er spor bedre end Frau Merkel.
   http://uim.dk/nyheder/2017/2017-04/landstal

    steen

    Posted: 10 oktober 2017 - 08:52 -

    Henning: Det er jo min store skræk, at danskerne skal stilles over for et fait accompli inden de fatter, hvad der foregår.
    Præcis hvad der er sket for svenskerne. Knapt har de fattet hvad der sker, før de ca. 2050 er kommet i mindretal i deres tidligere land

    Ferd Ed Sa

    Posted: 10 oktober 2017 - 10:58 -

    Jeg har heller ingen tiltro til vores politikere. Jeg kan med egne øjne se, at der er kommet mange flere muslimer med slør og afrikanere i gadebilledet og indkøbscentrene siden Lars Løkke lovede straksopbremsning.

    Anders Bo

    Posted: 11 oktober 2017 - 11:55 -

    2 1/2 måned efter valget lovede Løkken jo Mærklig – på trods af det danske retsforbehold – at tage 1.000 – TUSINDE – utilpasselige overskudsmuhamedaner EXTRA!

    Margrethe

    Posted: 10 oktober 2017 - 21:13 -

    Jeg var på rundrejse i de nordjyske udstæder. De gemmer på mange lidt oversete kulturskatte. Som for eksempel Børglum Kloster, der blandt andet huser en tro kopi af Bayeux tapetet, lavet af danske syersker( Og i øvrigt er mindested for Christian M. Rottbøll, modstandsmanden der blev skudt af dansk politi i 1942…)Apropos: Hvad der skulle have været en befriende rejse i dansk kultur og historie, så man kunne glemme den invasive katastrofe et par dage, endte som de modsatte. Tro mig, der er invaderende arabare og negere i hver eneste flække her i landet. Det offentlige, skattefinansierede overflødighedshorn har ikke problemer med at sende penge den vej, bare det er begrundet i forsørgelse af disse snyltere. Familien Rottbøll finansierer selv deres mindesmærke. En konsekvens af forrige invasion….

    steen

    Posted: 10 oktober 2017 - 21:35 -

    Børglum er et magisk sted, jeg kender det godt http://www.boerglumkloster.dk/

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 10 oktober 2017 - 21:50 - Svar

  Hvor er pesten Islam

   sussebassa

   Posted: 11 oktober 2017 - 13:26 - Svar

   Det er jo en religion..:)

RealCrazyWorld

Posted: 9 oktober 2017 - 23:42 - Svar

Sverige är slut, sen kommer Danmark och Norge! Ni kommer inte undan ska ni se. Det enda sättet är att EU faller! EU ligger bakom det hela! Den dagen EU har skapat en egen ARME är det slut! Då kommer ingen att kunna lämna EU!

  sussebassa

  Posted: 10 oktober 2017 - 09:24 - Svar

  ..klart det blir endring om SD och Åkesson vinner valet..et samarb med M och KD.
  Det er en god grunn for at SD nå er Sveriges nest største parti, och det er deras politikk.
  De vil også vurdere på litt lengre sikt å gå Ut av EU, så gi de en sjanse.
  Danmark derimot ligger dårlig an, men det gjør ikke Norge..som “bare” er tilsluttet Schengen, och med nåværende “nye” regjering..spes. med Frp påtrykk kan en folkeavstemming igjen bli aktuelt..isåfall den 3..men enig i at EU er roten til alt elende i Europa..lyxklubben for de penge och maktsjuke.

   RealCrazyWorld

   Posted: 10 oktober 2017 - 11:33 - Svar

   M och KD har sagt att de aldrig ska samarbeta med SD! Så det är inte lönt att tro på något annat än att Sverige kommer att falla! Svenskarna är för dumma, de fattar inte bättre! 87% av svenska folket är korkade!

    sussebassa

    Posted: 10 oktober 2017 - 13:10 -

    ..”sagt og sagt fru blom”…politikere sejer så mycket, men jag er seker på at om dom får invitan ifrån SD om bli med i regjering..ministerjobbar klarer dom inte motstå det. Jag vet flera innen M toppene vil samarbeide med SD.
    Jodå mange korkade svenskar, flere tiår av PK info..helt hjerntveddad,..men også dom som inte er det..ca 2 mill nu etter siste meting…SD`s veljare/sympatisører bara økar..sjelv om det trixas med metningerna.

River

Posted: 10 oktober 2017 - 14:55 - Svar

Jeg synes man mangler ord der er stærke nok for at kunne beskrive tilstanden. Det mest deprimerende er det jævne folks uvidenhed og respekt for autoriteter, begge dele noget de forsvarer med en skræmmende heftighed.
Et eksempel på dette er når jeg ser på hvor dårligt helbred næsten alle mennesker har, sammen med hvad der udbydes af såkaldt føde. Så får man en begyndende forståelse for hvor dybt bedraget stikker. Et sygt folk er lettere at holde passivt og manipulere mens man gør uudsigeligt ondt.

  Ferd Ed Sa

  Posted: 10 oktober 2017 - 22:25 - Svar

  Enig, en trist udvikling!..Jeg ser flere og flere usunde fede mennesker i slidte joggingdragter, og de unge sidder og spiller computerspil hele dagen. De har ingen anelse om, hvad der foregår i verden, men tænker kun på den næste burger, det næste X-faktor, vild med dans og det næste nye computerspil. Det er virkelig deprimerende!!

achantus

Posted: 10 oktober 2017 - 20:25 - Svar

Nøyaktig det samme som Platon opplevde i Athen for 2400 år siden. Demokratiet forfaller til theatrokrati, sofisteri, populisme, substansløst snakk og retoriske formler. Og demokratiet ofrer sine beste. For Platon var Sokrates’ dødsdom den avgjørende hendelse. Demokratiet dømte sin beste mann til døden for å ha forfektet sannheten. Nå gjentar historien seg.

Leave a Comment