10
okt
Seneste opdatering: 11/10-17 kl. 2346
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svensk feminist begejstret over tilrejst polygami

Denne syriske mand bidrager til Ny-Sverige med foreløbig 9 børn. Inden han er færdig, kan han have avlet tyve små, nye muhamedanere – mens fru Svensson har født 1.5. gammelsvensker. Sverige får en bosnisk eller libanesisk situation før de aner, hvad de har gjort. Så er det nat med gammel-Svensson, men du kan ikke advare dem, de ser først krigen længe efter at den er begyndt.

Mentalt og demografisk har de allerede tabt deres første krig i 200 år. Midt i århundredet er svenskere i kommet mindretal i Sverige, år 2100 er det rent lotteri,  om Sverige eksisterer længere. Jeg finder det usandsynligt, men med forbehold for årstallene. Alt hvad jeg frygtede for tyve år siden, er sket, men langt hurtigere end jeg regnede med.

Hollandsk TV interviewer. Man må se videoen her, da jeg ikke umiddelbart kunne indlejre den: Video: Swedish multiculturalist praises polygamy, then Muslim migrant’s first wife says she has no choice via hollandske Geen Stijl. Se også: Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 år,  Känner mig som en invandrare i mitt eget land og Islamolog: ”Borde vara tillåtet med månggifte i Sverige”

London: Titusinder marcherede mod muslimsk terror

Medierne: Ekstremister og racister

Mange medier tav det ihjel, andre havde rubrikker som Football Lads Alliance: Inside the central London march of far-right linked group og Racism was at the heart of Football Lads Alliance march.Gurkha soldater marcherede med, de blev også kaldt ‘racister’ (!)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?