13
okt
Seneste opdatering: 13/10-17 kl. 1712
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Trelleborg og Ystad er ikke kendt for at være så ødelagte som Malmø, Landskrona og Helsingborg, det er jo der den svenske overklasse holder til, en Gudrun Schyman, en Ulf Lundell og Henning Mankell og engang i tiden en Dag Hammarskjöld. Trelleborg er en lille by på størrelse med Helsingør, de lokale er ‘chockerede.’ En anonym skriver: “Att något av den här kalibern händer i just Trelleborg av alla hålor kan inte ses som annat än extremt uppseendeväckande oavsett politisk hemvist.”

Efter hvad mine kilder siger, som ikke er pressen, drejer det sig om bander af blandet etnicitet, der gør op om narkotika (svenskerne kalder som bekendt også cannabis for ‘narkotika.’) Historien er allerede langt nede af Aftonbladet og Expressens forsider, det er ikke noget, Svensson skal dvæle ved. Ude i verden er historien derimod stor, f.eks. herherher, her og her. Nu skal svejseren til at bekymre sig om ‘Sverigebilden’ igen, for der skal større evner end svenske journalisters, til at holde denne manifeste katastrofe indenbords.

Den 29.9 kunne man læse en selv for mig rystende artikel om ødelæggelsen af en bydel i Stockholm. Den illustrerer, hvor langt det politiske hærværk kan gå, uden at det svenske folk rejser sig i protest: Där förskolan tvingas gömma barnen medan en man skjuts ihjäl. Her lades alt håb ude. Hvis du tror, det er løgn, må du læse den.

I Malmø sprang den kraftigste bombe længe, og her er en kulturel nyskabelse: Gäng kapade livsmedelsbutik i Malmö och drev den i över ett dygn. Man forstår godt, at politiet har svært ved at rekruttere. Folk vil ikke være en del af en styrke, der har tabt for længe siden. Mikael Jalving skriver om Sverige: Svenskere har grund til at frygte Sverige.

De fyra män som fördes till sjukhus är födda -88, -92, -96 och -97. Samtliga är hemmahörande i Trelleborg. Skadeläget är allvarligt för två av de dem. Skadorna består av skottskador, skärskador och slag. De är alla kända av polisen sedan tidigare Den av de skadade som greps är född -97, och är i inledningsskedet delgiven misstanke om mordförsök. Polisen, Fyra skadade i skottlossning i Trelleborg

En af de skudte kommer ind i en døgnkiosk, og falder om. Man kunne beskrive hans påklædning som “profetmode” Skadad sprang in i butiken och ramlade ihop


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Thomas Nydahl

Posted: 13 oktober 2017 - 14:50 - Svar

Bäste Steen, några skånska reflektioner:

Varje skånsk stad, också de allra minsta vilket innebär orter betydligt mindre än Trelleborg, har sina etniska enklaver. Således är de socialt, politiskt och “kulturellt” helt identiska med storstaden Malmö. Vi har riktigt små samhällen här i vår närhet – ta t.ex. Hörby söderut eller Broby, Osby eller Hässleholm norr- eller österut – som ser exakt likadana ut. Nå, Hässleholm är ju en lite större stad. Grundproblemet är förstås mångkulturellt. Inget märkligt med det. Gårdagens skjutningar betraktar jag som en geografisk utvidgning av det krig som sedan länge pågår i Malmö, Landskrona, Helsingborg, och i den meningen är det förstås bara en början.

När det gäller vem som bor i regionen Ystad/trelleborg (det är rätt stort avstånd mellan de två städerna och det är bara Ystad som kan räknas som överklassnöje) så beror det ju på marknadsbluffen och den ekonomiska magneten som kallas Österlen. Den har länge lockat konstnärerna. Men inte vilka konstnärer som helst utan de välbeställda. de delar de gamla fiskelägena och bondbyarna med politikerklassens hippa, kyrkans folk, musikerna, intellektuella som det gått väldigt bra för. Ty på Österlen kan du inte köpa eller hyra ett hus idag om du har en normal inkomst eller pension. Henning Mankells sista hus i Ystad lades ut till försäljning med ett utgångspris på 14 miljoner svenska kronor (!).

För övrigt tror jag att du har rätt i att de etniska gängen verkligen skjuter för att döda och härska och att det handlar om narkotika. Och det handlar framför allt om territorium. Då kan också det etnicitets-överskridande förekomma och pengarna talar högre än något annat.

Arma Skåneland!

  steen

  Posted: 13 oktober 2017 - 15:01 - Svar

  Tak, jo, jeg ved det. Det er ikke så længe siden, jeg bilede Skåne rundt. Det er det samme i Småland: Gislaved, Älmhult, Ljungby, Värnamo. De svenskere, der vågner nu, vågner til et fait accompli. Lev med det eller flyt fra landet.

Thomas Nydahl

Posted: 13 oktober 2017 - 15:17 - Svar

Ursäkta mig Steen, jag glömde ju lägga till en viktig sak: det skulle stå som följer.

“Danska, tyska och numera också holländska överklassmänniskor delar de gamla fiskelägena och bondbyarna med politikerklassens hippa, kyrkans folk, musikerna, intellektuella som det gått väldigt bra för. De har det gemensamt att de aldrig träffat en levande skånsk fiskare eller bonde.”

sussebassa

Posted: 13 oktober 2017 - 17:09 - Svar

Herliga Østerlen med Ystad..landets korsvirkestad..och mange andra verkeligen gamla erverdiga hus..som å bo i en middelaldersby och vi elskar byen..passe oversiktelig..dom allra fleste kjenner varand..innen sin krets.
Velholdt och fullt med skjønne blommar rundt omkring..øveralt..hele året och det gamla klosteret med sin velkente rosehage med et lite tjern..fult med fugler som vi ofte går tur brevid nær vi bor i byen..hundenes yndlingssted..utrolig idyllisk.
Annars er det på Østerlen hvor hele store familjene samles på sommer stelle med..och naboer ifrån byen..velkjente kunstnere..hvor også Mankel kom på besøk.
Det verkar som om polisen verkeligen skjøter sin jobb her, sjelden nogot alvarlig, men nu mera sjela utstyr på alle bilene, och her er det Porsche nivå som gjelder på sommaren, Annars Lexus og gjerne flere i hver familj.
Våran veteranbil..Peugeot typ cab ble totaltribbet før 1 år sedan…kalesjen totalt igjennomskåret/flerret, og alt vet utstyr inni av mahogny skjært av.. pris 230 000.
Då kommer nemligen problemet, och en dypere tenking/konsekvens..lært av andre innvånarne her..Dom skjuler sin rikedom for inte å bli en skyteskiva…forsekringen bare øker premien..man lærer å bo i Sverige.
Men oppi denne velstand her, finns også fattigdom..och jag besøker varje uke nogon med mat, pengar och kleder..gjort det i flere år..også mentalt sjuke som er plassert samen vanlige mennesker…overlatt til dom och ta vare på dessa, fordi psykiatrien/ettervernet inte eksisterar.
Igjen ble min lille Peugeot..”franske tennisbilen” påkjørt mens den stod parkert, och det bare 1 mnd siden nogon kjørt på och krasjet på min side spegel..kostnad 30 000…måtte bestellas ifrån Frankrike..man skulle tro nogon vil hevna seg på meg/oss..och det er kanskje rett..misunnelse er en farlig sjukdom..eller å tjene penger på slikt…dessa østeurop gjengerna som herjer i hele skåne..snapt inn snapt ut med tjuv/bestellings godset.
Uansett elsker vi skåne..Ystad och Østerlen..det er som å bo i et perfekt typ maleri..malt av meg sjelv..helt etter min egen smak.,heldiga oss.

  Thomas Nydahl

  Posted: 13 oktober 2017 - 20:22 - Svar

  Jag läser vad du skriver, och som skåning i sjätte generationen rodnar jag:

  “Våran veteranbil..Peugeot typ cab ble totaltribbet før 1 år sedan…kalesjen totalt igjennomskåret/flerret, og alt vet utstyr inni av mahogny skjært av.. pris 230 000. Då kommer nemligen problemet, och en dypere tenking/konsekvens..lært av andre innvånarne her..Dom skjuler sin rikedom for inte å bli en skyteskiva…forsekringen bare øker premien..man lærer å bo i Sverige. Men oppi denne velstand her, finns også fattigdom..och jag besøker varje uke nogon med mat, pengar och kleder..gjort det i flere år..også mentalt sjuke som er plassert samen vanlige mennesker.”

  Jag förstår att du skriver under pseudonym, för så oförskämd, skamlös överklassattityd är vi inte riktigt vana att hantera här. Eller skäms du?
  Vem vill ha dina nådegåvor? Vem vill ha dina “perfekt typ maleri”??? Vi önskar oss vårt eget Skåne tillbaka, det som vi kunde leva och bo i innan överklassen köpte och dödade det.
  Tvi!

   sussebassa

   Posted: 14 oktober 2017 - 10:43 - Svar

   ..yff då…uansett din mening om øverklasseattityd eksisterar vi også, och mange av oss støder SD som er fakta, også min store skånska famil som har levd i skåne i flerfoldige generasjoner, meget velstående, men de har også jobbet hårdt for det som den nåværende..høgt utbildad.
   Nær jag skrev som jag gjorde var det fordi å vinkle art. på et annat sett..men også verkeligheten for månge.. her vi bor..”Ystad som øverklassestelle” som inte er primært droger/no goone zons, men bilstølder/hærverk på bil/eiendom..och det får man inte skrive tycker du..varfor skjule fakta/realiteter..det er et stort problem.
   Så hva er uforskammed med det..måste man kun vare sosse/fattig for etter din mening å ha lov å ytra seg her…misunning er en hemsk sjukdom..det vet sosser alt om..å andvenda andres pengar..dom produserer ju inget sjelv.
   Mine målerier selger veldig bra, och det skjems jag inte for heller.
   Alla her inne vet at jag/vi støder SD, du er kanskje ny her…
   Istedenfor å andvende typ klasse negativt imot meg burde du også fatta at det viktigaste er at SD får regjering…eller kanskje du er sosse..
   Sluta med dette barnliga trams..det overordnede for oss er at SD vinner valet..rik eller fattig..samlas skal vi om å vinna valet.
   Min familj har lest her, och dom sejer at jaggu ar det bra jag inte skrev om alle hus vi egar..och all skada/hærverk på dessa..kostnader..men vi humrer lite…vi har heldigvis stor sans for humor..øverlevelsesevne.

    Thomas Nydahl

    Posted: 14 oktober 2017 - 12:09 -

    Ditt korkade svar kräver bara en ytterst liten kommentar. Det med anledning av att du gav mig lördagens skratt: “du er kanskje ny her…”
    Ha, ha!!!

    sussebassa

    Posted: 14 oktober 2017 - 13:10 -

    Med 45 innlegg och 157 likes er vel inte det så merkelig..mm du har endrad din profil då..av nogon grunn..och med å andvenda korkad har jag redan “vunnet”..velkjent det nær man inte har flere relevante motargumenter..
    Her skrattar vi også..av din feghet..och konkluderar med at du er en sosse.

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 13 oktober 2017 - 22:53 - Svar

  Nå har venstre aktivisterne i Sverige funnet kläder med Arabisk skrift, Allan och ALI, och nå tror dom at vi alla er muslimer, blir myke moro på det statslige aktivist tv dom neste veckor

   sussebassa

   Posted: 14 oktober 2017 - 12:23 - Svar

   Haha..inte så moro nu mera for sosserna nær SD nå er Sverige største parti på Sepomåling..leder med ca 4.4 % på sosserna och er dobbel så store som M..Retta vegen går det.

AJansen

Posted: 14 oktober 2017 - 19:55 - Svar

Bygg muren NÅ!

  sussebassa

  Posted: 14 oktober 2017 - 20:14 - Svar

  ..betre..kasta UT muslimerna NÅ.

   AJansen

   Posted: 14 oktober 2017 - 20:47 - Svar

   Jeg bor i Norge, tror dessverre det er for sent for Sverige, ser enkelte svenske familier flytte hit fordi de vil ha trygghet. Muren må bygges mot Sverige, men begynner å helle litt mot at sverige kan få Oslo og østfold på kjøpet (kan få med politikerne på stortinget og..).
   Islam er en pest, og generasjoner med søskenbarngifte ødelegger intelligens og helse, mens klankulturen bryter ned samfunnet. Sett inn militæret for at staten skal få kontroll, summarisk utvisning av kriminelle, og ingen barnetrygd etter barn nr 2

    sussebassa

    Posted: 14 oktober 2017 - 21:24 -

    Jeg er norsk men bor i Sverige som du sikkert har forstått, och stortrivs her som du sikkert også har forstått.
    Felles och hovedfienden er EU, derfor burde alle Europeiske land gå ut..lyxklubb for sløve pengegriske politikere uten særlig utbilding als..dom styr och bestemmer alt.
    Vi kan jo begynne ned de nordiske landene.
    Største problemet er muslimene och deras adferd iallaf i Sverige hvor vi har en sløv och u utbildad sosse statsminister som vi jobber hardt for å avsetta.. då med SD..Åkesson.
    Løfven tenker kun på fremtidig stemmekveg/makta..hans skjeggbarn/illegale/økoinnvandrare som mange har fått avslag, men befinner seg alikevel i landet..LØfven har mistet enhver oversikt..nærmest typ anarki..bilbrenner, mord, no gone zoner..kjent i hele Europa uten at politiet klarer å minska detta som skyldes en total ubrukelig polissjef Eliasson som fikk jobben pga partiboka…
    SD er nå Sveriges største parti, och jeg tror dom vinner valet..då er det håp for svenskerne, totalt opprensking ifht oppeholdstilstånder/utsendelse mm for muslimer..som juger om det mesta..Annars inte..då er Sverige et tapt land, og då skulle Norge bygge en mur langs grensen med extra kontroll og Danmark bombe Øresundsbroen.
    Vi går meget spennende och avgjørende tider i Sverige, som klart vil påvirke grenselandene men også hele Europa..Valet i 2018.

Leave a Comment