13
okt
Seneste opdatering: 13/10-17 kl. 1712
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Trelleborg og Ystad er ikke kendt for at være så ødelagte som Malmø, Landskrona og Helsingborg, det er jo der den svenske overklasse holder til, en Gudrun Schyman, en Ulf Lundell og Henning Mankell og engang i tiden en Dag Hammarskjöld. Trelleborg er en lille by på størrelse med Helsingør, de lokale er ‘chockerede.’ En anonym skriver: “Att något av den här kalibern händer i just Trelleborg av alla hålor kan inte ses som annat än extremt uppseendeväckande oavsett politisk hemvist.”

Efter hvad mine kilder siger, som ikke er pressen, drejer det sig om bander af blandet etnicitet, der gør op om narkotika (svenskerne kalder som bekendt også cannabis for ‘narkotika.’) Historien er allerede langt nede af Aftonbladet og Expressens forsider, det er ikke noget, Svensson skal dvæle ved. Ude i verden er historien derimod stor, f.eks. herherher, her og her. Nu skal svejseren til at bekymre sig om ‘Sverigebilden’ igen, for der skal større evner end svenske journalisters, til at holde denne manifeste katastrofe indenbords.

Den 29.9 kunne man læse en selv for mig rystende artikel om ødelæggelsen af en bydel i Stockholm. Den illustrerer, hvor langt det politiske hærværk kan gå, uden at det svenske folk rejser sig i protest: Där förskolan tvingas gömma barnen medan en man skjuts ihjäl. Her lades alt håb ude. Hvis du tror, det er løgn, må du læse den.

I Malmø sprang den kraftigste bombe længe, og her er en kulturel nyskabelse: Gäng kapade livsmedelsbutik i Malmö och drev den i över ett dygn. Man forstår godt, at politiet har svært ved at rekruttere. Folk vil ikke være en del af en styrke, der har tabt for længe siden. Mikael Jalving skriver om Sverige: Svenskere har grund til at frygte Sverige.

De fyra män som fördes till sjukhus är födda -88, -92, -96 och -97. Samtliga är hemmahörande i Trelleborg. Skadeläget är allvarligt för två av de dem. Skadorna består av skottskador, skärskador och slag. De är alla kända av polisen sedan tidigare Den av de skadade som greps är född -97, och är i inledningsskedet delgiven misstanke om mordförsök. Polisen, Fyra skadade i skottlossning i Trelleborg

En af de skudte kommer ind i en døgnkiosk, og falder om. Man kunne beskrive hans påklædning som “profetmode” Skadad sprang in i butiken och ramlade ihop


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?