14
okt
Seneste opdatering: 14/10-17 kl. 2353
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Islam er politik og laver politik. Moskéer er kimceller til et modsamfund”

Necla Kelek: Kulturernes kaos er omtalt her på bloggen sidste år, da Jens Ellekjærs forlag udgav bogen.

Japansk økonom: Sverige er ødelagt af indvandring

“hvordan redder man det?” Sverige er naturligvis ikke helt ødelagt, der er mere tilbage at ødelægge, men det kommer til at gå helt automatisk som demografien tipper. Kan politikere ødelægge et land uden at blive draget til ansvar? Måske. Valget i Sverige 2018 vil antagelig levere svaret på det. Det kan ikke komme meget senere efter 40 års fræsende destruktiv masseindvandring. “Multikulturen” er en gigantisk fejltagelse, alle kan se det, men ingen gør noget ved det. Vi dør med anstand, man skulle nødig være uhøflig. “Undskyld jeg dør,” lyder kræftpatientens sidste ord.

Svensk demokrati har været et trægt æsel, der har skullet drives frem med pisk. Svenske journalister har været de helt afgørende demokratistoppere. Selv politikerne har været underlagt dem, hvorfor journalisterne også hader de uafhængige medier mest. De taber magt, som ethvert præsteskab før dem. Internet ramte dem i nakken, og de er ikke kommet sig over det endnu.

De bryder sig ikke om det. “Hadesider” er en svensk opfindelse, men de rejser spørgsmålet: Hvordan kan man forsvare, at disse politiske aktører skal have statsmillioner og ikke andre? Snaphanen lever af læserbidrag, det er ikke bare anerkendelse, det er også frihed, for du er aldrig fri, hvis staten giver dig penge. Det er netop  aktualiseret i Norge.

Hege Storhaug er en vigtig stemme, men man skal huske, at hun er ikke fri til at sige, hvad hun vil. 1.8 mio kroner gør indtryk på enhver, det ville de også gøre på mig. Det er derfor, jeg ikke ville tage imod dem, hvis tilfældet bød sig. – Video 11 min. undertekstet på engelsk.

Japanese economics commentator Takaaki Mitsuhashi warns his fellow countrymen not to follow in the footsteps of Sweden and open their borders, lest it lead to their destruction.

Se også: Sverige har et dødsskyderi hver uge, Japan (127 mio indbyggere) har ikke haft et siden 2015.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?