19
okt
Seneste opdatering: 20/10-17 kl. 1530
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En meget underholdende samtale ikke mindst på grund af MILO, der introducerer charme og humor ind i den. Man behøver ikke elske mennesker, man er overvejende enig med, og jeg har syntes, hun var anstrengende lige siden jeg mødte hende i Bryssel for ti år siden.

Hun forklarer delvist selv, hvorfor jeg har det sådan: “I know, I’m right,” siger hun. Skribenter med det udgangspunkt, er trættende. Det er tvivlerne, der skriver godt. Selv de, der vitterligt har ret, bliver bedre af at stoppe op og tvivle af og til. Man må genbesøge sine standpunkter med jævne mellemrum.

Alligevel er dette langt interessantere end nogen samtale på P 1, og så er hun under en muslimsk fatwa, hvilket trods alt hædrer hende. – Milo taler også med den bindegale Alex Jones, og jeg tør nu ikke udelukke, at det er høreværdigt.

Tommy Robinson: Anne Marie Waters Launches For Britain Party


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?