22
okt
Seneste opdatering: 22/10-17 kl. 2345
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Der er et par forbehold at tage. Ovre i madammesamfundet, både østpå og vestpå (USA), beskylder nu alle og enhver hinanden for seksuelt misbrug, lidt som det har været på mode med mellemrum, at småpiger beskyldte deres fædre for voldtægt og fik dem i dømt lange fængselsstraffe uden grund. Der er en kollektiv psykose igang, især i Matriarkatet. Journalisterne (det er også kvinder) hviner af begejstring. “Det här är en revolution.”

En af de kuede svenske mænd, har udtalt sig “sexistisk, racistisk og homofobt,” og skal i terapi. Matriarkerne fortsætter islamimporten, de hverken kan eller tør se sammengængen med de katastrofale voldtægtstal.

Det andet forbehold er, at “voldtægt” ikke er noget eksisterende begreb i islam. En muslim kan ikke voldtage, for begrebet findes ikke. Måske har den tunesiske, fhv. salafist Henda Ayari bare været Ramadans lovformelige slave, eller de har haft et fuldt lovligt én-times-ægteskab.

Rent lokalt kan man spørge sig, om “den perverse guru,” som hun kalder Ramadan, har efterladt nogle ulykkelige danske slavepiger i Politiken, P1- Krogerup-segmentet? Spring ud og let jeres hjerter. Har rockidolet dyppet snablen i en dansk slavetøs, er det formentlig frivilligt, men hvad ved jeg om Krogerup Højskole, andet end at det var ‘sex, drug & rock’ roll’ i en nødtørftig fernis af kulturradikalisme, en illusionernes feriekoloni.  The Former Salafista vs. Harvey Ramadan, Prominent Muslim scholar Tariq Ramadan accused of rape, sexual assault in France

Hvornår skal de hjem?

Akademiingeniør Ole Færch skriver i Nordjyske den 22.10 (lettere forkortet)

Hvornår skal de hjem, de syriske immigranter, som i sommeren 2015 strømmede ind i Danmark, efter at de havde opholdt sig i Tyrkiet i årevis, men gerne ville have bedre leveforhold?

21.000 asylansøgere blev det til, 6000 i 2016 og 2017 bliver sikkert det samme, i stor stil fra Syrien. Statsminister Lars Løkke Rasmussen lod grænsen til Tyskland stå åben, selv om Schengen-aftalen kun gælder EU-borgere. Alle kunne afvises uden at bryde én eneste konvention. Hver eneste immigrant – de er ikke flygtninge – koster årligt ca. 250.000 kr., så Løkkes regning til danskerne lyder på 8 milliarder årligt, ca. 24 milliarder for tre år.

Løkke sagde i 2015, at immigranterne blev en katastrofe for det danske velfærdssamfund, hvis ikke de arbejdede i den korte tid, de skulle være her. Det gør de ikke.

Løkke udskød familiesammenføring fra ét til tre år. Til sommer er de tre år gået. I løbet af kort tid kommer 100.000, det bliver en kolossal belastning. Alle offentlige systemer er som følge af tilstrømningen under voldsomt pres.

Det bekymrer ikke Løkke. Ved Folketingets åbning bød han – selvfølgelig møntet på kommunalvalget – fremmede velkomne, hvis de vil arbejde, vel vidende at de bliver sociale klienter i indvandrerghettoer.

Han siger, at han vil han stoppe tilstrømningen, reelt gør han det modsatte. Utroligt at Dansk Folkeparti finder sig i ham. Løkke hævder, det går godt, men det er verdenskonjunkturerne der giver medvind. For syns skyld indførte han grænsekontrol, der ikke stopper asylansøgere. Han siger, at han vil løse ghettoproblemerne, rent bluff, evnen til at se, hvad der er rigtigt, er lige så stor, som da han som ung drog til Afghanistan med en kuffert fyldt med dollar til Taliban, som vi er i krig med. Eller da han stod for kommunalreformen, der kostede 20 milliarder kroner og fik kommunerne til at fungere dårligere.

Der er fred i det meste af Syrien. Syrerne skal ikke familiesammenføres, men samles i centre og sendes hjem til genopbygningen. Stop asylbehandling. Drop loven om familiesammenføring.

Syrerne skulle aldrig være lukket ind, de er blot sunnier, der er i krig mod shiaer. Havde vi pligt til at lukke tyskerne ind, efter at de havde massakreret Sovjetunionen?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Brandmand for Bidermeyer

Posted: 22 oktober 2017 - 14:25 - Svar

Tariq Ramadan, er det den Tariq Ramadan, som socialdemokraten Mogens Jensen læste og fik visionen om Euroislam fra, som han propagerede for knap 10 år siden?

https://nordjyske.dk/nyheder/graenseloes-naivitet/d34ddf10-319f-4f8a-9 2eb-a06261efb1ca

  steen

  Posted: 22 oktober 2017 - 14:44 - Svar

  Det skulle da ikke undre mig. MJ er en kvalificeret tumpe, han er en af de få, der overhovedet anvener ordet “islamofobi”, og at han overhovedet blev minister, viser noget makabert om talentreserven i dansk politik.

  Det er i hvert fald den Ramadan, der overfor Sarkozy foreslog et midlertidigt stop for stening i islam

  https://www.youtube.com/watch?v=3doz617wpOU

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 22 oktober 2017 - 16:54 - Svar

  Din kommentar kommer kun kortvarigt frem, men ja, Mogens Jensen “viser noget makabert om talentreserven i dansk politik”

   Niels Henriksen

   Posted: 22 oktober 2017 - 23:20 - Svar

   Manden er jo en fuldstændigt uvidende, lallenaiv islamlefler 😉

   Gad vide, hvad MJ synes om Socialdemokraternes pludseligt forandrede syn på den uønskede masseinvandring af uintegrerbare muslimske “kulturberigere”, krævende ballademagere, groft kriminelle og hadefulde og intolerante fanatikere med nul respekt for det danske samfund, danske og vestlige værdier, kultur, love og demokrati samt den ufrivillige værtsbefolkning af “urene vantro”?

   http://jyllands-posten.dk/protected/debat/kronik/article4407183.ece

   KRONIK 23.06.2010 KL. 03:01

   Gør plads til islam i Europa

   Det er realistisk at forestille sig fremkomsten af en særlig europæisk islam.

   MOGENS JENSEN, SOCIALDEMOKRATERNES KULTURORDFØRER OG MEDLEM AF EUROPARÅDETS PARLAMENTARISKE FORSAMLING

   I dag skal parlamentsmedlemmer fra Europarådets 47 medlemslande diskutere en fælles europæisk holdning til islams rolle i Europa. Diskussionen i Strasbourg foregår på baggrund af en resolution og anbefalinger, som jeg, som dansk medlem af Europarådet, er blevet betroet at udforme.

   Baggrunden for diskussionen er ikke mindst de senere års udvikling i Europa, hvor muslimer i mange af Europarådets medlemslande føler sig socialt udstødt, stigmatiseret og diskrimineret …

   http://jyllands-posten.dk/debat/breve/article4347549.ece

   S-invitation til islam

   »Gør plads til islam i Europa«. Sådan lyder indledningen til socialdemokraten Mogens Jensens kronik i JP 23/6.

   Baggrunden er, at han som dansk medlem af Europarådet har været ”betroet” til sammen med andre europæiske parlamentsmedlemmer at udarbejde en fælleseuropæisk holdning til islam i Europa – naturligvis ikke en holdning, der repræsenterer de europæiske befolkninger, men udelukkende Europarådet.

   Mogens Jensen slår fast, at islam med 23 millioner herboende muslimer er Europas næststørste religion, og at den derfor skal hjælpes på vej til at blive endnu større. Men er det virkelig rigtigt, at der ikke er ”plads” til islam i Europa? Og er det rigtigt, at der kan udvikles en særlig ”europæisk” udgave af islam, sådan som Mogens Jensen bilder sig ind? Jeg må konstatere, at Mogens Jensen er håbløst naiv og over en hel kronik blot efterplaprer de seneste årtiers politisk korrekte forestillinger om islam.

   Det er rigtigt, at jødedommen, kristendommen og islam udspringer fra samme kilde. Men det betyder ikke, at religionerne på nogen måde er ens. I kristendommen tror vi på den hellige treenighed, ligesom vi sondrer mellem Gud og kejser. I islam er dette helt unikke kendetegn ved kristendommen udtryk for kætteri, og alene frafald fra islam kan medføre dødsstraf. Noget tyder på, at Mogens Jensen har skimmet nogle af Tariq Ramadans bøger og læst dem helt forkert.

   Ikke et komma skal ændres

   ”At være europæisk muslim” hedder en ofte citeret bog af Tariq Ramadan. Fejlagtigt er titlen blevet tolket i retning af, at islam kan lade sig reformere i en europæisk retning. Bogen er som sådan fornuftig, men lytter man til Ramadan, når han adresserer sine trosfæller, finder man hurtigt ud af, at der ikke skal ændres et komma i islam. Der er kun tale om en anvisning på, hvordan muslimer skal leve i Europa, så længe de udgør et mindretal. Det er i øvrigt ikke for ingenting, at Ramadan er barnebarn af grundlæggeren af Det Muslimske Broderskab, Hassan Al-Banna. Indtil videre er islam kun blevet ”reformeret” en enkelt gang i nyere tid; nemlig i Iran i 1979, da fanatikeren Ayatollah Khomeini væltede Shahen. Iran udgør i dag en væsentlig trussel mod verdensfreden, henretter hvert år i hundredvis af mennesker og finansierer islamistiske aktiviteter i hele verden. Her har Mogens Jensen sin ”reformation” – et ord som altid betyder at gå tilbage til kilden. Protestantismen var resultatet af den kristne reformation – islamismen er resultat af islams reformation.

   Mogens Jensen bør sætte sig ned og læse andre bøger end lige rapporter og betænkninger fra europæiske institutioner. Jeg kan eksempelvis anbefale Ayaan Hirsi Alis glimrende bøger som en udmærket introduktion til forståelse af livet i dele af den islamiske verden.

   null

    Niels Henriksen

    Posted: 22 oktober 2017 - 23:51 -

    Mere af MJs oprindelige “Gør Plads til islam i Europa”-kronik herunder ( desværre ligger hele kroniken nu bag JPs betalingsmur – hvorfor mon? 😉 ) – det er jo fuldstændigt ufatteligt, hvor dybt naive, kriminelt uvidende, virkelighedsfjerne, ligeglade, totalt handlingslammede og groft uansvarlige en meget stor andel af vore gloriepudsende politikere, EU-fantasterne, Europarådet og de hjemlige selvbestaltede “eliter” har været, når man nu ser denne omgang hjernedødt vås og blåøjet ønsketænkning med fuld skrue i bagklogskabens klare lys her 7 år og masser af ellers undgåelige katastrofer, mord, æresdrab, overfald, voldtægter, trusler og islamistiske terrorhandlinger senere.

    http://www.uriasposten.net/archives/15637

    23. juni 2010

    Mogens Jensen: Islam anerkender kerneværdier såsom “friheden til at udtrykke tanker”

    Kronik af Socialdemokratiets Mogens Jensen i dagens Jyllandsposten. Han er medlem af Europarådet, og er en mand med en mission –
    Gør plads til islam i Europa . [!!!!!]

    “I dag skal parlamentsmedlemmer fra Europarådets 47 medlemslande diskutere en fælles europæisk holdning til islams rolle i Europa. Diskussionen i Strasbourg foregår på baggrund af en resolution og anbefalinger, som jeg, som dansk medlem af Europarådet, er blevet betroet at udforme… Det er som noget grundlæggende helt nødvendigt at forstå, at islam og muslimer ikke er, som nogle ynder at fremstille det, nogen ny foreteelse i Europa. Siden islam tog sin begyndelse i det 7. århundrede, har de islamiske landes kultur haft betydelig indvirkning på videnskab,viden og kultur i Europa… Islam har altså i århundreder været en del af Europas religiøse landskab og kulturarv.

    Et andet vigtigt udgangspunkt for forståelsen af islams rolle i Europa er, at islam, jødedommen og kristendommen alle er udsprunget af den abrahamiske religion og dermed har samme historiske og kulturelle rødder og anerkender de samme grundlæggende værdier som værdien af menneskets liv og værdighed, muligheden for og friheden til at udtrykke tanker, respekt for andre og andres ejendom, betydningen af social velfærd samt respekten for lov og ret.

    Islam tolkes og praktiseres dog meget forskelligt i verden. Muslimer syd for Sahara har f.eks udviklet deres helt egen variant af islam, ofte kaldet afrikansk islam, og inderne har udviklet en egen indisk islam. Det er derfor også realistisk at forestille sig fremkomsten af en særlig europæisk islam, som indbefatter de tidligere nævnte fundamentale værdier som Europarådet bygger på…

    Grunden til de stadigt aktuelle diskussioner om islam og muslimer i Europa er ikke mindst, at nogle få politiske partier og grupperinger tilskynder til frygt for islam og organiserer politiske kampagner, som fremmer forsimplede og negative billeder af muslimer i Europa. Oftest ligestilles islam med ekstremisme. Det er klart at dette ansporer til intolerance og til had mod muslimer.

    Dette kan bl.a. lade sig gøre, fordi mange mennesker og også politikere og medierne i de europæiske lande mangler viden om religioner i almindelighed og derfor misforstår islam og muslimer.

    […]

    De europæiske samfund skal også generelt lægge mange flere kræfter i at rumme religiøs mangfoldighed. Det er bl.a. vigtigt at der etableres bedre strukturer for mere direkte dialog mellem myndigheder og muslimske befolkningsgrupper.Lige så vigtigt er det, at muslimske befolkningsgrupper ikke isolerer sig og ikke forsøger at udvikle parallelsamfund. Og at de går foran i at bekæmpe enhver form for politisk ekstremisme under dække af islam. Muslimer bør være de første til at protestere, når terrorister eller politiske ekstremister misbruger islam i deres aktiviteter…

    Som tidligere nævnt er det et stort problem, at nogle få politiske partier i Europa udnytter og tilskynder til frygt for islam og ansporer til intolerance og undertiden sågar til had mod muslimer. Også her har medlemslandene en forpligtelse til at bekæmpe denne form for intolerance og diskrimination.

    I forlængelse heraf har der i en række europæiske lande pågået en diskussion om forbud mod religiøs beklædning og symboler. Her bør holdningen være klar… Tilsvarende bør også Schweiz opfordres til hurtigst muligt ophæve dets generelle forbud mod bygning af minareter til moskéer, som er diskriminerende mod muslimske samfunds udøvelse af religionsfrihed i henhold til menneskerettighedskonventionen.”

    Niels Henriksen

    Posted: 23 oktober 2017 - 00:07 -

    Europarådet gør alt for at tækkes islam

    https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/europar%C3%A5det-g%C3%B8r-alt- t%C3%A6kkes-islam

    23. august 2007, kl. 1:00

    Af Hans Hauge

    BLASFEMI-BEGREBET: Europarådet har til hensigt at genindføre begrebet blasfemi. Det gør man for at tækkes islam, for blasfemi eksisterer reelt ikke mere for kristne og jøder

    Europarådet repræsenterer ikke politiske forskelligheder, men ensidig politisk korrekthed. For at skjule ensidigheden hylder det mangfoldigheden.

    Det har nu udsendt endnu en erklæring: en Provisional edition med titlen: Blas-phemy, religious insults and hate speech against persons on grounds of their religion. Recommendation 1805 (2007).

    Hvad handler den om? Da blasfemi ikke eksisterer længere, kan
    det ikke være om blasfemi som sådan. Problemet er, at den fremtræder som
    almen eller generel, men at den i praksis ikke er det. Den ser ud til
    at handle om religion, men handler reelt om islam, hvad man ikke kan
    skrive. Den handler altså ikke om blasfemi, religiøse fornærmelser
    (forhånelse?) eller hadsk tale mod personer på grund af deres religion,
    men mod ganske bestemte personer og en ganske bestemt religion. Den
    gælder ikke for kristendom eller jødedom; men for islam.

    Der er ingen tvivl om, at det er Muhammed-tegningerne, der spøger, og at Europarådet gør alt for at tækkes den arabiske verden og islam. Det er trist at tænke på, at de danske medlemmer sikkert har været med til at godkende denne tekst, eller hvad i alverden det er, de gør. Mon de læser den alle sammen? Sidder der virkelig folk fra Venstre, der ikke har protesteret mod denne tekst?

    ….

    EUROPARÅDET ER med denne resolution med til at genopfinde blasfemi. Den handler om, at vi i Europa ikke må være blasfemiske over for islam; vi må ikke fornærme muslimer religiøst, og vi må ikke udføre den talehandling, der hedder hate speech, som er en opfindelse gjort af politisk korrekte amerikanske feminister og venstreradikale.

    ….

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 23 oktober 2017 - 11:13 -

    Hvis man tror, at man har mødt den største klovn, tager man fejl. Naturlov: I politik er der altid en større klovn.

    Anders Bo

    Posted: 23 oktober 2017 - 08:25 -

    SkrigeSkinken & Sjuss er det århundredes STØRSTE populister.

  T. Snorrason

  Posted: 22 oktober 2017 - 19:03 - Svar

  Jeg hjælper gerne Disqus:

  svar fra:
  steen
  Det
  skulle da ikke undre mig. MJ er en kvalificeret idiot, han er en af de
  få, der overhovedet anvender ordet “islamofobi”, og at han overhovedet
  blev minister, viser noget makabert om talentreserven i dansk politik.
  Det er i hvert fald den Ramadan, der overfor Sarkozy foreslog et midlertidigt stop for stening i islam
  https://www.youtube.com/watch?v=3doz617wpOU

   steen

   Posted: 22 oktober 2017 - 19:41 - Svar

   Tak, jeg overvejer at sltte det. Jeg ved ikke engang, hvad det skal gøre godt for

Fred Land

Posted: 22 oktober 2017 - 20:58 - Svar

Hvornår skal de hjem?
De flytter når bunden er skrabet, flytter til en ny habitat hvor det findes en ny fødekæde at udnytte.
Det ligner faktisk lidt om hvordan græshopper migrerer.

Niels Henriksen

Posted: 23 oktober 2017 - 00:17 - Svar

17-årig sårer flere med økse i Schweiz

Teenager bevæbnet med økse gik til angreb på forbipasserende i en lille by i Schweiz. Flere meldes såret.

SØNDAG D. 22. OKTOBER 2017 KL. 23:09 – OPDATERET SØNDAG D. 22. OKTOBER 2017 KL. 23:45

https://www.b.dk/globalt/17-aarig-saarer-flere-med-oekse-i-schweiz-0

Britta Due Andersen

Posted: 23 oktober 2017 - 11:24 - Svar

Når man skriver et læserbrev, skal man tænke over, at det ikke bliver for langt som dette. Folk taber hurtigt interessen, så bliver det kun de allerede “frelste”, der læser det hele,

Leave a Comment