22
okt
Seneste opdatering: 22/10-17 kl. 2345
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er et par forbehold at tage. Ovre i madammesamfundet, både østpå og vestpå (USA), beskylder nu alle og enhver hinanden for seksuelt misbrug, lidt som det har været på mode med mellemrum, at småpiger beskyldte deres fædre for voldtægt og fik dem i dømt lange fængselsstraffe uden grund. Der er en kollektiv psykose igang, især i Matriarkatet. Journalisterne (det er også kvinder) hviner af begejstring. “Det här är en revolution.”

En af de kuede svenske mænd, har udtalt sig “sexistisk, racistisk og homofobt,” og skal i terapi. Matriarkerne fortsætter islamimporten, de hverken kan eller tør se sammengængen med de katastrofale voldtægtstal.

Det andet forbehold er, at “voldtægt” ikke er noget eksisterende begreb i islam. En muslim kan ikke voldtage, for begrebet findes ikke. Måske har den tunesiske, fhv. salafist Henda Ayari bare været Ramadans lovformelige slave, eller de har haft et fuldt lovligt én-times-ægteskab.

Rent lokalt kan man spørge sig, om “den perverse guru,” som hun kalder Ramadan, har efterladt nogle ulykkelige danske slavepiger i Politiken, P1- Krogerup-segmentet? Spring ud og let jeres hjerter. Har rockidolet dyppet snablen i en dansk slavetøs, er det formentlig frivilligt, men hvad ved jeg om Krogerup Højskole, andet end at det var ‘sex, drug & rock’ roll’ i en nødtørftig fernis af kulturradikalisme, en illusionernes feriekoloni.  The Former Salafista vs. Harvey Ramadan, Prominent Muslim scholar Tariq Ramadan accused of rape, sexual assault in France

Hvornår skal de hjem?

Akademiingeniør Ole Færch skriver i Nordjyske den 22.10 (lettere forkortet)

Hvornår skal de hjem, de syriske immigranter, som i sommeren 2015 strømmede ind i Danmark, efter at de havde opholdt sig i Tyrkiet i årevis, men gerne ville have bedre leveforhold?

21.000 asylansøgere blev det til, 6000 i 2016 og 2017 bliver sikkert det samme, i stor stil fra Syrien. Statsminister Lars Løkke Rasmussen lod grænsen til Tyskland stå åben, selv om Schengen-aftalen kun gælder EU-borgere. Alle kunne afvises uden at bryde én eneste konvention. Hver eneste immigrant – de er ikke flygtninge – koster årligt ca. 250.000 kr., så Løkkes regning til danskerne lyder på 8 milliarder årligt, ca. 24 milliarder for tre år.

Løkke sagde i 2015, at immigranterne blev en katastrofe for det danske velfærdssamfund, hvis ikke de arbejdede i den korte tid, de skulle være her. Det gør de ikke.

Løkke udskød familiesammenføring fra ét til tre år. Til sommer er de tre år gået. I løbet af kort tid kommer 100.000, det bliver en kolossal belastning. Alle offentlige systemer er som følge af tilstrømningen under voldsomt pres.

Det bekymrer ikke Løkke. Ved Folketingets åbning bød han – selvfølgelig møntet på kommunalvalget – fremmede velkomne, hvis de vil arbejde, vel vidende at de bliver sociale klienter i indvandrerghettoer.

Han siger, at han vil han stoppe tilstrømningen, reelt gør han det modsatte. Utroligt at Dansk Folkeparti finder sig i ham. Løkke hævder, det går godt, men det er verdenskonjunkturerne der giver medvind. For syns skyld indførte han grænsekontrol, der ikke stopper asylansøgere. Han siger, at han vil løse ghettoproblemerne, rent bluff, evnen til at se, hvad der er rigtigt, er lige så stor, som da han som ung drog til Afghanistan med en kuffert fyldt med dollar til Taliban, som vi er i krig med. Eller da han stod for kommunalreformen, der kostede 20 milliarder kroner og fik kommunerne til at fungere dårligere.

Der er fred i det meste af Syrien. Syrerne skal ikke familiesammenføres, men samles i centre og sendes hjem til genopbygningen. Stop asylbehandling. Drop loven om familiesammenføring.

Syrerne skulle aldrig være lukket ind, de er blot sunnier, der er i krig mod shiaer. Havde vi pligt til at lukke tyskerne ind, efter at de havde massakreret Sovjetunionen?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?