24
okt
Seneste opdatering: 24/10-17 kl. 1556
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

De fleste har sikkert set det frække moskéfrimærke, Post Nord har udgivet. Jan-Ove Malmgren har lavet denne kommentar til det i form af en serie på fem, realistiske frimærker.

Svenskere udvandrer – til Danmark

SCB’s statistik er meget grundig i år. Det eneste man ikke ser, er hvorfor de udvandrer. Hvorfor udvandrer en svensk-født fra overklassekommunen Danderyd? Vi ved det ikke. Antallet svenske udvandrere er faldet 18 procent siden sidste år til 45 878 personer. (Fra Danmark udvandrer 23.000 om året.) Blandt svenske udvandrere, er der flest “svenskfødte” – et efterhånden temmelig låddent begreb.

Populärt att flytta till Danmark

Under 2016 utvandrade 4 018 personer till Danmark vilket gjorde det till det populäraste landet att utvandra till. Även Norge, Stor­britannien och USA var populära länder att lämna Sverige för. Bland svensk­födda var Norge det vanligaste utvand­rings­landet följt av Stor­britannien och USA.

För de flesta av de 10 vanligaste länderna att utvandra till var utvandringen jämnt fördelad mellan män och kvinnor. De största köns­skill­naderna var för dem som utvandrade till Indien, Kina och Polen där 62, 57 och 56 procent av utvandrarna var män. Till Stor­britannien var situationen det omvända och 54 procent av utvandrarna var kvinnor.

De vanligaste länderna att utvandra till har varierat något under de senaste åren. Norge som var det vanligaste inflytt­nings­landet från 2007–2015 har sett en minskning de senaste åren och 2016 gick Danmark om Norge som det vanligaste landet att utvandra till. Stor­britannien och USA har sedan 2010 varit de tredje respektive fjärde vanligaste länderna att utvandra till. Svenskfödda flest bland utvandrarna 2016


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lenn

Posted: 24 oktober 2017 - 14:57 - Svar

Det irriterer mig grænseløst at læse, må jeg tilstå. Jeg gider ikke også at have svenskere til mit land! Bliv dog hjemme og kæmp for jeres land – og jeres liv!
Åbne grænser og EU er djævelens værk, og det kommer til at tage livet af os alle, hvis denne hurlumhej over landegrænser fortsætter.

Thomas Nydahl

Posted: 24 oktober 2017 - 17:48 - Svar

Det finns förstås helt andra perspektiv på Lars Lerins målningar: https://nydahlsoccident.blogspot.se/2017/10/fordummande-om-lars-lerins -frimarken.html

  snaphanen

  Posted: 25 oktober 2017 - 11:05 - Svar

  Naturligvis. Og jeg er enig i, at Lerin er en helt ekstraordinær fin akvarelmaler.
  Jeg synes nu ikke, man kan fortænke folk i, at føle sig noget provokeret af Post Nord netop i denne tid.

Anders Bo

Posted: 24 oktober 2017 - 18:22 - Svar

Der er ikke plads til etnisk-svenske flygtninge i Danmark.

Muhadanerne optager boligmassen!

  Peter Zichau

  Posted: 24 oktober 2017 - 21:53 - Svar

  Jeg er frisk på en byttehandel. Bare svenskerne ikke får stemmeret.

   Anders Bo

   Posted: 24 oktober 2017 - 23:26 - Svar

   Du mener muhamedaner etnisk svensker 1:1? ?

   Jeg vil stramme kravet til SD-medlemskab fra SENEST 2016! ?

   Niels Henriksen

   Posted: 25 oktober 2017 - 01:52 - Svar

   Me too – bare de lader Stefan Löfven, Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin, Annie Lööf, Gustav Fridolin og alle de andre gloriepudsende, naive, uvidende og groft uansvarlige vatnissepolitikere samt hele flokken af PK-journalister, virkelighedsfjerne profstyckare (meningsdannere) og frelste, bedrevidende artister (kunstnere) og forfattere blive hjemme i stakkels Sverige og for alvor “nyde” de meget bitre frugter af deres sociale eksperiment i fuld skala med det engang så fredelige, sikre, harmoniske og velfungerende homogene svenske samfund på deres egne kroppe – for én gangs skyld! ?

    Anders Bo

    Posted: 25 oktober 2017 - 10:08 -

    Jeg tog det for givet, at Danmark ikke mere lukker 5. kolonne ind. ?

Henning Jensen

Posted: 24 oktober 2017 - 21:06 - Svar

Snaphanen skriver øverst under frimærket med bilafbrændingerne, citat:
“Jan-Ove Malmgren har lavet denne kommentar til det i form af en serie på fem, realistiske frimærker.”

De sidste tre ord i den citerede sætning under bilafbrændingsfrimærket er et link til en Facebookside. Men når man klikker på linket, så får man den besked: “at siden ikke er tilgængelig, og kan være i stykker eller er blevet fjernet”.
Enten er der fejl i linket eller også har censuren fjernet frimærkerne.

Det kunne være spændende at se hele Jan-Ove Malmgrens frimærkeserie, så jeg vil spørge om der kan lægges et nyt link ind her i tråden, så det bliver muligt at se alle fem mærker?

  Ferd Ed Sa

  Posted: 24 oktober 2017 - 23:50 - Svar

  Det er sikkert Merkels (EU´s) censurpoliti Stasi, som har været på spil. Hvis du skriver noget negativt om multikultur og muslimer på Facebook bliver det slettet. Jeg har lige skrevet en kritisk kommentar om den radigale Anne Mee Allerslev. Det blev slettet med det samme. I går skrev jeg en kritisk kommentar om DR´s danmarkshistorie på facebook. Det blev ligeledes slettet med det samme. Det er overvågningspolitiet, som bestemmer hvad vi må skrive. Velkommen til Orwells 1984 i 2017!!

   Brandmand for Bidermeyer

   Posted: 25 oktober 2017 - 03:50 - Svar

   Jeg meldte mig fra i 2014. Jeg havde skrevet så meget pis om Washingtons kup i Kiew, så der ikke var tvivl om, at jeg ville blive sendt til en lejr, hvis begivenhederne ekskalerede

   Ragnar Lodbroge

   Posted: 25 oktober 2017 - 14:27 - Svar

   Ja eliten mærker at rebet strammer om halsen, så de trapper kampen op mod menings modstandere, vi får se hvorlænge den strategi holder

   Henning Jensen

   Posted: 25 oktober 2017 - 08:37 - Svar

   Tak for frimærkerne, du er jo helt flotte! Langt bedre kunst end “moske-hatten”.
   De bør da udgives, om ikke andet så privat, og kunne købes alternativt.
   Og som du selv er inde på, så brug dem ved siden af de almindelige svenske frimærker.
   Og generelt så boykot det muslimske mærke, og lad PostLort “brænde inde” med et stort oplag.

   Henning Jensen

   Posted: 25 oktober 2017 - 08:39 - Svar

   Hov, jeg begik en fejl i min kommentar: det er selvfølgelig frimærkerne der er flotte. “de er jo helt flotte!”

Niels Henriksen

Posted: 25 oktober 2017 - 01:43 - Svar

Ha ha, hvilke svenske frimærker bliver mon mest populære ude i befolkningen?

Hvad med noget civil ulydighed kære svenskere?

Begynd dog at bruge disse alternative frimærker i stedet for eller i det mindste sammen med de rigtige (rätta) ikke-moské-bærende frimærker som en protest imod myndighedernes vansinnesprojekt ?

Børge

Posted: 25 oktober 2017 - 11:24 - Svar

Svenskfødte. Hvor stor en del af disse er ikke født af svenskere?

danevillain

Posted: 26 oktober 2017 - 21:29 - Svar

Det er forståeligt, at mange svenskere flygter fra deres selvskabte helvede. Min mangeårige erfaring med svenske expats er, at de i Danmark er akkurat lige så blinde for deres politiske elites fejltagelser, som det billede jeg har af middelklassesvenskere hjemme i Sverige. De flytter ind på Nørrebro, og når børnene er lidt større, rykker de til Østerbro, hvis de kan. Men det fører ikke nødvendigvis til nogen refleksion over handling og konsekvens. De er cucked. Den svenske mand som sådan er cucked og har banet vejen for dette, som er sket med det svenske samfund. I Danmark er de på afstand af de værste konsekvenser og fremturer derfor på sikker grund i deres ignorance, og stemmer såmænd på de radikale eller alternativet.

Leave a Comment