2
nov
Seneste opdatering: 3/11-17 kl. 2256
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Nordmænd ser hen til Danmark som leder af den europæiske frihedskamp

(Foto © Snaphanen.dk) En kreds af nordmænd har gjort det muligt at donere et eksemplar af Lars Hedegaards nys udgivne bog, ”Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031”, til hvert medlem af den danske regering og det danske folketing. De modtager bogen i dag, den 2. november.

Donorerne motiverer gaven med disse ord (her oversat til dansk):

”Dette er en bog om Danmark og Danmarks skæbne, skrevet af en dansk forfatter, som har betalt en meget høj pris for at give besked. Mange i Norge kender Hedegaards skæbne og har dyb respekt for ham og hans utrættelige arbejde gennem årene. HRS (Human Rights Service) kender er del ressourcestærke personer, der støtter vores arbejde. De mener, at Skandinavien og Europa (Vesteuropa) lever i samme værdimæssige skæbnetid, hvis udfald er højst uvist. Det er denne grundlæggende bekymring, der ligger bag opkøbet af bogen til danske politikere. Personerne bag gaven har større tro på handlekraften hos danske politikere end norske. Derfor tror de også langt stærkere på realpolitisk handling over for islamismen fra danske politikere end norske. Sponsorerne af boggaven har dette håb: Hvis danskerne tør træffe centrale beslutninger, bliver det langt lettere for Norge og resten af Vesteuropa at følge i de samme spor.”

Document Forlag, der har udgivet bogen, vedlægger dette følgebrev:

”Kære folketingsmedlem

Denne bog er en gave. Vi mener, at alle repræsentanter for det danske folk burde læse den. Det er en fremtidsroman, men en fremtid der bliver til foran vore øjne.

En del af referencerne i bogen går tilbage til 1983 og Udlændingeloven. Dengang blev Danmark sat på en kurs, og kursen er ikke lagt om. Tvært imod: Tempoet øger.

Hvad bliver konsekvenserne? Se, det handler bogen om.

Man kommer ikke uden om, at Folketinget bærer sin del af ansvaret.

Den 3. oktober stod Lars Løkke Rasmussen på Folketingets talerstol og sagde, at integration intet har med religion at gøre. Det var et citat, som kunne været hentet fra bogen. At det overhovedet er muligt at sige den slags anno 2017, viser noget om den særegne mentalitet, der har bestemt kursen.

Vi lever i historiske tider. Bogens forfatter lever med konsekvenserne af, at nytilkomne ikke respekterer ytringsfriheden, men forsøger at slå budbringeren ihjel. Lars Hedegaard lever som en fange i sit eget land, mens voldsmændene går frit omkring. Også folketingsmedlemmer er omgivet af sikkerhedstiltag.

Denne defensive indstilling indebærer en gradvis opgivelse af friheden. Bogen fortæller, hvad der bliver resultatet, hvis den nuværende politik fortsætter.

Med venlig hilsen

Document Forlag


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Henning Jensen

Posted: 2 november 2017 - 12:10 - Svar

Citat: “Nordmænd ser hen til Danmark som leder af den europæiske frihedskamp”.
Desværre kan jeg ikke øjne hvorfra denne frihedskamp skulle komme her i Danmark. Her er intet tegn på oprør, så hvis nordmændene vil gå en bedre fremtid i møde, så skal de selv begynde at tage nogle initiativer.
Politikerne og det politiske system her i Danmark er ligeså gennemråddent, som i Sverige og Norge, og frihedskæmpere har vi få af. Derimod myldrer det med mangfoldighedsleflere og den type landsskadelige medløbere.

  Knut Berg

  Posted: 2 november 2017 - 12:47 - Svar

  Du kan så si, men dog: alle monner drar. Og forhåpentligvis i riktig retning.

   sussebassa

   Posted: 2 november 2017 - 12:56 - Svar

   ..jodå..alltids håp i hengande snøre…om man venter lenge nok..men då kan det også være for sent.

    Anders Bo

    Posted: 2 november 2017 - 22:57 -

    Bron behøves ikke bombet. Vi kan “nøjes” med danske pasbetjente ved betalingsanlæget, som ganske belejligt ligger på den svenske side! ?

    Niels Henriksen

    Posted: 3 november 2017 - 02:09 -

    Og en broklap af faldlem-typen ?

    Anders Bo

    Posted: 3 november 2017 - 03:45 -

    SÅ-SÅ!

    Vi skal jo stadig kunne udveksle varer, og give gammelsvensken adgang.

    Hvorimod nyetnikkere af muhamedansk herkomst…

    sussebassa

    Posted: 3 november 2017 - 11:18 -

    ..men tenk på skilnaden i selve effekten..”meldingen ut”…

  Fred Land

  Posted: 2 november 2017 - 13:50 - Svar

  Så længe majoriteten af danskerne stemmer på de etablerede kødhoveder med spaghettiarme, blir det ingen ‘frihedskamp’.
  Dog må man jo håbe at nogen af de udvalgte, læser Lars Hedegaards bog og måske fatter et eller andet.

   achantus

   Posted: 2 november 2017 - 14:36 - Svar

   De store massene kan man ikke sette sitt håp til. Enhver bevegelse starter med noen eksepsjonelle individer. Tenk bare på Martin Luther. Vi får håpe at boken kan inspirere noen slike individer der ute.

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 5 november 2017 - 00:24 -

    Nemlig, alle! I DDR stod der også først nogle spredte klovne på gadehjørner og holdt oprørte taler til de ligeglade forbipasserende. Så blev de flere. Fik pjaltede bannere. Så blev de til forsamlinger. Til sidst folkemarcher. Slig er opstandens dynamik. Steen var blandt de første, jeg blandt de næste, og senere vil flere komme til.

   Anders Bo

   Posted: 2 november 2017 - 22:52 - Svar

   Hvorfor jeg har meldt mig ind i Nye Borgerlige, og stemmer på dem ved de næste kommunal- og folketingsvalg.

   437

  Arno Mong Daastøl

  Posted: 2 november 2017 - 23:21 - Svar

  “Politikerne og det politiske system her i Danmark er ligeså gennemråddent, som i Sverige og Norge,”
  Trist å høre … men i Norge har vi hatt en ganske interessant debatt det siste halvår som har toppet seg den siste uken. ‘Høyre’-partiet (liberalistene) har hatt Meyer, sin “agent”, som leder i SSB (Statistisk Sentralbyrå) og hun ivrer for innvandring. Hun har derfor flyttet vekk solide forskere på innvandring fordi de var for ivrige og grundige. Dette har forårsaket en bred kritikerstorm – fra “ytre venstre” til “ytre høyre”. Meget interessant. Venstresiden er provosert av liberalistene, og de “nasjonale” er provosert av innvandringvennligheten. Se:

  https://resett.no/2017/11/01/de-som-frykter-sannheten/
  https://www.aftenposten.no/meninger/i/vEpeL/Krig-om-fakta-i-SSB–Elisab eth-Holvik
  – og som desert fra de forskere som ble fyret:
  https://www.document.no/2017/11/02/ssb-innvandrere-fra-asia-og-afrika- utgjor-29-av-befolkningen-i-2100/

   sussebassa

   Posted: 3 november 2017 - 10:44 - Svar

   I Sverige har flere og flere sluttet å tro på statistikker som er laget av stat/komm fordi de er PK, og dermed sin agenda for å juga bevisst/trixe..det samme gjelder all media..Pk eid og styrt..same i Norge.
   Det skyldes alle Alternative info siter/blogger som bare øker i Sverige..og det diskuteres der heftig..Snaphanen ..bla..et glimrende sted..vi elsker det.
   Samtidig er det typ hexejakt på folk som står frem og beretter om hvordan journalister oppsøker deres private hjem fordi de gir en annen historie på Alt.media, som konsekvens er flere oppsagt ifra jobbene, noen til og med utsatt for alvorlig hærverk på hjemmet.
   I et land som Sverige hvor polisstasjoner, nå 2, og polis i eget hjem blir utsatt for bombeattack/skyting…siste en polisfamilie som sov, men heldigvis ingen ble skadet..forteller om hvor tøft klimaet her er..vi har vel egentlig en typ krig som bare øker.
   Bilbrenner, flere g pr. uke.. attack på brannmen/sjukepersonale som ikke våger seg inn i no go zooner mere.
   Sånn sett er Norge i en begynnerface, men nødvendig at også der begynner folk å våkne til.
   Sverige et skrekk ex, og valget i 2018 vil avgjøre om man har et Sverige mere..om sosserne vinner ..et for evig tapt land..om SD vinner er det fremdeles håp.

    snaphanen

    Posted: 3 november 2017 - 16:54 -

    Tak, sussebassa . Jeg kender Norge og Sverige ret godt. Norge er en mellemting mellem Sverige og Danmark. Det er en sandhed, som har holdt i mange år. Man kan sige, at Skåne passer ind i den mellemkategori af områder, som har været danske.

    sussebassa

    Posted: 3 november 2017 - 18:00 -

    ..bare koselig, og sanning..hva skulle vi gjort uten Snaphanen og deg…spes i disse tider.
    Vil nok bli enda mere diskusjoner her inne som valget i Sverige nærmer seg..gyselig spennende..uutholdelig egentlig, men som før skrevet tror jeg at SD vinner regjeringstaburettene.
    Ja, enig…ser også Norge som noe imellom Danmark og Sverige, men dog mere til Danmark..vi trivs bedre sammen og i landet Danmark..mere lik hverandre i gemytt/kultur.
    Ja, i Skåne er vi jo mere typ dansk, og derfor bor vi her..”et mildere personlig klima”…og klima som sådan, for ikke å glemme våre skjønne gamle bosteder med all korsvirket…”korsvirkestaden i Sverige”…som å være i Danmark..jeg vet Skåne tilhørte Danmark..engang, og en del av min slekt kommer ifra Danmark..en amtmann sånn omkring 1670 på Jylland.

finnaskov@mail.tele.dk

Posted: 2 november 2017 - 14:59 - Svar

Et prisværdigt initiativ, men det preller af som vand på en gås.

KnudMadsen

Posted: 2 november 2017 - 17:00 - Svar

Det er desværre et alt for optimistisk håb, at Danmark skulle gå forrest i kampen mod muhamedanerne.
Jeg selv er tæt på helt at opgive håbet om at noget fornuftigt skulle finde sted her i DK. Der er snart ikke andre udveje end at drikke sig i hegnet for at få ro for de mange mørke tanker, man får sværere og sværere ved at lægge fra sig.
Jeg kører snart ned over den tyske grænse for at hente mere sprut, øl og vin.

  Ferd Ed Sa

  Posted: 2 november 2017 - 20:34 - Svar

  Ja det hele virker håbløst !!. I både København og Frederiksberg kommune ser enhedslisten, radikale og alternativet ud til at blive de største partier.
  Man får lyst til at drikke sig i hegnet og vende verden ryggen!!

  Anders Bo

  Posted: 2 november 2017 - 22:53 - Svar

  Stem Nye Borgerlige ved de næste kommunal- og folketingsvalg?

   Ferd Ed Sa

   Posted: 3 november 2017 - 00:16 - Svar

   Det har jeg også tænkt mig at gøre!

  torstein

  Posted: 3 november 2017 - 10:31 - Svar

  Dansk Bayer er best!

Niels Henriksen

Posted: 2 november 2017 - 17:09 - Svar

Dagens gode grin / skratt ? –

Dejligt at se, at der stadig er små lommer af politisk ukorrekt humor tilbage i det statsfeministiske Sverige …, så længe det nu varer ?

https://ekstrabladet.dk/nationen/koensneutral-poelsegryde-skole-menu-i -sverige-anmeldes-for-at-vaere-kraenkende/6892504

nationen
Onsdag d. 1. nov. 2017 – kl. 11:17

Kønsneutral pølsegryde: Skole-menu i Sverige anmeldes for at være krænkende

På en skole i Stockholm har eleverne i forbindelse med en ‘ligestillings-uge’ udfærdiget en menu, der nu er blevet anmeldt til skoleinspektionen for at latterliggøre kønsidentiteter og seksuelle tilhørsforhold

Af: Kim Kastrup

På en skole i Stockholms-området har eleverne lavet en højst utraditionel menu i forbindelse med en undervisnings-uge på skolen, hvor hovedtemaet er ligestilling. Eleverne har med glimt i øjet udfærdiget menuen med beskrivelserne af diverse madretter, som de har krydret med beskrivelser af kendte ord og vendinger fra den verserende køns- og identitetsdebat i Sverige.

På menuen var der blandt andet madretter som følgende:

‘Cevapcici med Queer-dressing og transris’.

‘Kønsneutral pølsegryde med ligestillings-bulgur’

‘Pasta med kødsovs, hvor alle ingredienserne er lige vigtige og værdifulde’.

‘Selvsikker kyllinge-schnitzel med dragon-sovs og ego-styrkende kartofler’

‘Vegetarisk schnitzel, der er tryg i sig selv med ‘asshole-online’-sovs med kartoffelmos’.

Pasta med kødsovs, hvor alle ingredienserne er lige vigtige og værdifulde. (Foto: Colourbox)
Pasta med kødsovs, hvor alle ingredienserne er lige vigtige og værdifulde. (Foto: Colourbox)

En politisk varm kartoffel

De såkaldte hovedretter blev serveret mandag, onsdag, torsdag og fredag, hvor de fleste elever angiveligt har guffet maden i sig uden at føle sig krænket over det. Det var først, da en elev på skolen sendte menuen videre til sin 17-årige ven Rasmus Norberg, at skole-menuen pludselig blev en politisk varm kartoffel for skolens rektor Johanna Svensson. Den 17-årige Rasmus Norberg har nemlig nu anmeldt skole-menuen til skoleinspektionen for at være krænkende.

– Det man har valgt at gøre her er at latterliggøre forskellige kønsidentiteter og seksuelle tilhørsforhold, fortæller Rasmus Norberg til den svenske avis Expressen og tilføjer, at menuens udformning er meget krænkende.

Rasmus Norbert mener også, at skolen siger god for en generalisering, hvor det er okay at lave grin med kønsidentiteter.

– Det er jo næsten en opfordring til det. Flere af mine venner, som er berørt af det her, har også reageret på det. Det er sygt, siger han til Expressen.

Rektor siger undskyld

  steen

  Posted: 2 november 2017 - 18:39 - Svar

  Og så er der:

  Svensk filmproducent vil afbryde samarbejdet med Peter Aalbæk Jensen

  Det er fascinerende. Vesten er i færd med at begå et selvmord, der er mere spektakulært end Romerrigets, og vores ledende ‘intellektuelle’ er mest optagede af, hvem der klappede hvem i røven for femten år siden. Det ligner tilstandene ved Nero og Caligulas depraverede hof bare feministisk karikeret. (Udsendelsen hvor Aalbæk gør grin med svensk feminisme, kan man se her http://snaphanen.dk/…/svenske-feminister-er-sjove-at-drille/)

  https://www.b.dk/kultur/svensk-filmproducent-vil-afbryde-samarbejdet-m ed-peter-aalbaek-jensen

  Ferd Ed Sa

  Posted: 2 november 2017 - 20:22 - Svar

  Det er absurd!!. Den multikulturelle/feministiske indoktrinering er uden sidestykke. Jeg ville nødig være svensk dreng/mand i dagens Sverige.

   sussebassa

   Posted: 2 november 2017 - 20:36 - Svar

   Er vel egentlig ikke så mange av de i Sverige..nå mest hen.

    Ferd Ed Sa

    Posted: 2 november 2017 - 20:39 -

    Ja alle mændene er blevet henner…der er ikke længere nogen til at forsvare Sverige.

    sussebassa

    Posted: 2 november 2017 - 20:46 -

    ..og ikke mye militærutstyr heller..det meste står på museum.

    torstein

    Posted: 3 november 2017 - 10:35 -

    Henner skrives vel med Ø?

   Niels Henriksen

   Posted: 3 november 2017 - 02:17 - Svar

   Hvis det bliver ved på den måde, så er dagen ikke fjern, hvor det tidligere fuldstændigt utænkelige sker: Danmark vinder over Sverige i ishockey for første gang ?

   Men det vil jo ligesom ikke være helt det samme at vinde over et hold af feminiserede og transkønnede queer-henner, der er bange / rädda for deres egen skygge og for at have en selvstændig, politisk ukorrekt mening / åsikt ?

   Andre´Kristian

   Posted: 3 november 2017 - 22:04 - Svar

   Fullt förståeligt, min bäste granne!
   Här skuldbeläggs den maskulina delen av den etniska befolkningen i parti och minut av de rabiata radikalfeministerna, medan våldtäktsimportens aktörer ges fria tyglar, utan att behöva frukta några rättsliga efterspel med proportionerliga påföljder som hejdar deras skoningslösa framfart.
   Bifogade bild ger en utmärkt illustration över det rådande svenska klimatet.
   Andreas.
   https://uploads.disquscdn.com/images/2bca56c282d8cc1651e7e413ac389f226 3228780722c27932167bad484e5f857.jpg

Margrethe

Posted: 3 november 2017 - 10:20 - Svar

Ironien i dette happening er herlig!

Fred Land

Posted: 4 november 2017 - 13:22 - Svar

Lägg ut, lägg ut ropade legendaren Bo Holmström då tyska vänsterextremister skapade kaos i Sverige.
https://www.oppetarkiv.se/video/1156204/lagg-ut
Att få skåda en sådan journalist i dagens svenska mediebild, vore nog som att begära ‘vit Jul’ på eqator.

Leave a Comment