4
nov
Seneste opdatering: 4/11-17 kl. 1941
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

»Sagen er jo den, at det er mennesker, der ikke er forfulgte og derfor udviste af Danmark. De har valgt ikke at samarbejde med myndighederne, og så skal man bo på Udrejsecenter Sjælsmark.« Berlingske

Inger Støjberg angrebet på asylcenter Sjælsmark “.. uden sikkerhedsvagterne var det gået rigtig galt.”, Danish immigration minister flees deportation center chased by angry migrants, Danska ministern attackerad av mobb efter besök på migrantförvar

In next 10-20 years, France will be new Lebanon

In just a few years, Islamic suburbs of Paris will obey their own set of rules, they will have their own laws, their own principles, maybe even their own police. It is already the case, Alexandre Mendel, author of the book ‘Partition’ told RT.

RT met with a writer Alexandre Mendel, whose new book “Partition” is devoted to the Muslims’ failure to integrate in France, and discussed the current situation in that country.

RT: Please start by describing for our readers your book.

Alexandre Mendel: My last book, ‘Jihadist France,’ was only about the French terrorists. ‘Partition’ is mainly about Islamization of France, about what’s going on in France, in schools, hospitals, at work, in sports clubs, etc. I am not talking this time about terrorism itself, but about the way France decided whether the French government – like it or not – collaborated and accepted some kind of arrangements with Islam. This is the main topic of the book.

In my book, I say that there is no solution, because it is too late; there won’t be any solution. You can’t send them back to their country – they are French – the French cannot send them back. What France will become in the next 10 or 20 years will be a kind of new Lebanon in some places in France. Failed integration: In next 10-20 years, France will be new Lebanon – writer

Se også: Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 år


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Talibananas

Posted: 4 november 2017 - 15:15 - Svar

Man kan undra vem som egentligen är på flykt…

  Lenn

  Posted: 4 november 2017 - 22:04 - Svar

  Det er de kristne! Jeg undrer mig meget mere over, at Europa har tilladt at tage langt over 5.000 isis-mordere ind iblandt os – som går frit omkring! I Sverige er man så syge i roen, at man endda tilbyder disse navneforandring og ‘af-radikalisering’! Man skulle tro, det var løgn, but you can’t make this shit up!

  Til info: I UK er der ca. 26.000 jihadister, som MI5 og Co. holder øje med, nogle af dem i døgndrift. Men kristne sendes retur…..

   Anders Bo

   Posted: 5 november 2017 - 01:22 - Svar

   Det som jeg undre mig over, er at de europæiske lande ikke udelukkende tager kristne kvoteflygtninge fra Nordafrika og Mellemøsten, da disse jo reelt er forfulgte! ?

    Denbrede Smøg

    Posted: 5 november 2017 - 06:40 -

    Det er FN der står for genbosætninger af hvad de kalder flygtninge men på mystisk vis anbefaler FN det er 95% sunni muslimer som har brug for at komme til vesten fra Syrien og Irak, og ja så er der plads til 5% kristne, yazidier eller shia muslimer.

    http://www.breitbart.com/london/2017/11/01/uk-discriminates-christians -fleeing-islamic-state/

    Anders Bo

    Posted: 5 november 2017 - 16:13 -

    Når Canada selv kan vælge, kan Danmark også! ?

Fred Land

Posted: 4 november 2017 - 15:58 - Svar

Sjælsmark, er det ikke mineret?
Se til at Mærsk sejler dette pak hjem i containere, bedre i går end i dag.

Margrethe

Posted: 4 november 2017 - 17:06 - Svar

Tjaeeh. Hvem har tilladt dem at komme ind i landet? At nogle ender med at blive stegt i eget fedt, er vel den minimum af retfærdighed, man kunne se frem til. Hun er medskyldig i, at tusindvis af danskere bliver udsat for det, der er værre. Uden livvagter, vel at mærke.

  Fred Land

  Posted: 4 november 2017 - 17:18 - Svar

  Tilladelse har de fået af vælgerne der kontinuerligt stemmer for fri indvandring.
  Sådan er det i al sin enkelhed.

   Margrethe

   Posted: 4 november 2017 - 19:19 - Svar

   Så enkelt er det ikke. Vælgerne har aldrig fået muligheden for at stemme for eller imod invasionen fra Mellemøsten og Afrika. Mange har uden tvivl stemt på Straksopbremseren Løkkes parti og endda personligt på Støjberg af samme grund. Hvad har de fået for de stemmer? Der til skal lægges den femtedel, der i samme tro stemte på DF. Hvad fik dé for stemmerne?
   Jeg stemte også på Messerschmidt til EP, alene på grund af hans strammerretorik. For så at se samme vendekåbe ende som røvslikker på oversmuslimen i han EP gruppe, undsige sig Front National osv. Nej. De har aldrig givet os en klokkeklar valgmulighed. Det hele har været mudret til at politiske lokkeænder og andefløjter. Falske, forlorne og løgnagtige. Hele bundtet. De skal rykkes op med rode på en anderledes bastant facon. Til den tid kommer de til at føle en helt anderledes “oprigtig” tilgang til tingene…

    Fred Land

    Posted: 4 november 2017 - 20:25 -

    Danmark er vist nok et demokrati, enhver statsborger over 18 år kan stemme.
    Resultatet findes i folketinget*

    Lenn

    Posted: 4 november 2017 - 21:59 -

    Jeg mener, at Margrethe har ret, for vi var mange, der stemte for at få Løkkes lovede straksopbremsning, men Løkke løj jo! Han vil holde krampagtigt fast på taburetten for at mænge sig med ‘de fine’ i EU, fx Merkel. Så får han vel også betalt Boss-underbukser og fadbamser så længe….
    DF har vist sig at være en samling vattede pjok, og de får aldrig nogensinde min stemme igen! Jeg stemmer slet ikke til kommunalvalget, hvem skulle jeg stemme på? De idioter, der stemmer på EL, Radigale, SF og Alternativet har en skrue løs og tænker højst på, om de kan blive ved med at få deres førtidspension eller børnepenge; de tænker kun lige akkurat på sig selv – og dagen i dag. Ikke deres efterkommere, som i eftertiden står med en gigantisk SortePer. Rent bogstaveligt!

    Anders Bo

    Posted: 5 november 2017 - 01:39 -

    Stem Nye Borgerlige ved de næste kommunal- og folketingsvalg?

    Lenn

    Posted: 5 november 2017 - 17:16 -

    Ja, det bliver det nok også, men den mindste slinger i valsen og given-efter, eller leflen for den ækle homo-industri, så er jeg den, der bruger min stemmeseddel til at tørre røv i!

    Anders Bo

    Posted: 5 november 2017 - 17:39 -

    Homo-industri? ?

    Lenn

    Posted: 5 november 2017 - 23:21 -

    Ja, det er en hel industri, bare så du ved det. Endnu en af Satans agendaer; et oprør mod Guds skaberværk – “som mand og kvinde skabte Han dem..”.
    En anden af djævelens agendaer er islamisering af hele kloden, og på en eller anden sær måde ser jeg en slags sammenhæng ml. fascisme, islamisering og homoagendaen. Jeg bøjer mig ikke for nogen af delene, heller ikke for det næste på agendaen – og bare vent, det sker såmænd snarere, end I forestiller jer: lovliggørelse af pædofili. Perversion er et tegn på en antikristen og djævelsk verden, og Jesus siger om endetiden, at ondskaben skal tage til, lovløsheden vil herske, og det vil blive som i Noas dage.

    Denne video viser et USA, som er konsumeret af perversion, og jeg var faktisk ret rystet over den. USA er blevet modbydelig! https://www.youtube.com/watch?v=ld6BGrlpQdA

    Det er en milliardindustri i specielt Californien, at promovere udviskningen af køn (transgender) og at få folk til at leve i alskens perversioner, især homoseksualitet. Man hetzer også kristne i adskillige lawsuits, hvis de fx ikke vil bage en bryllupskage til to homoer.
    I en video om homoseksualitet citerer Paul Joseph Watson Aldous Huxley, som sagde: “As political and economic freedom diminishes, sexual freedom tends compensatingly to increase.”
    Hvad hvis det nu er omvendt? At seksuel ‘frihed’, som man med et hult klingende ord kalder perversion og lovløshed, medfører reducerede politiske (fx ytringsfrihed!) og økonomiske friheder? Jeg mener det sidste. Man håner ikke ustraffet Gud ved at mene, at man kan møde op i kirken og spytte Gud i ansigtet og ‘kræve’ en velsignelse over et homo-‘ægteskab’. Vi høster forbandelse af disse ting, og hvorfor skulle Gud beskytte et Europa, der har vendt Ham ryggen? Måske er det derfor, at ‘nu myldre djævle frem på jord..’, som Martin Luther engang skrev om muhammedanerne, der stod udenfor Wiens porte.

    Anders Bo

    Posted: 5 november 2017 - 23:36 -

    Og hvor er din kobling til Nye Borgerlige?

    Lenn

    Posted: 5 november 2017 - 23:59 -

    At NBs formand, hende blondinen, som jeg pt ikke husker navnet på, havde smækket et eller andet klamt billede af to homoer op på sin side engang – i anledning af hvad, ved jeg virkeligt ikke. Jeg vil hellere undlade at stemme end at stemme på folk, der hylder vanartet perversion, så jeg håber, hun ikke gør det igen. Det er en syg trend.

    sussebassa

    Posted: 5 november 2017 - 12:01 -

    Jeg og flere husker nog Løkke for han som fikk skattebetalerne å betale for sine underbukser, og slapp unna…han ble ju Danmarks statsminister..

    Lenn

    Posted: 5 november 2017 - 17:17 -

    haha! Ja, og han er sikkert gået et par størrelser op, for de mange fine middage i Bruxelles er ihvertfald ikke kaloriefattige, ser det ud til.

    Fred Land

    Posted: 5 november 2017 - 16:14 -

    Hele bundtet lyver jo, så hvorfor stemme på nogen overhovedet?
    Min tidligere rodfæstede tro på demokratiet, er i dag faktisk rodløs.

Lenn

Posted: 4 november 2017 - 17:43 - Svar

Jeg har ikke ondt af Støjberg, og nu kender jeg noget til historien deroppefra: der bor nogle muslimer, som intet har at gøre i landet, men der bor også nogle kristne familier deroppe, som intet har, og hvor de små børn ingen aktiviteter har. Familierne må ikke engang selv lave mad, og de får ikke lommepenge eller noget, så det er ikke en god situation at placere folk i. Kristne kan af gode grunde ikke vende tilbage til deres muslimske fædrelande, for der er dødsstraf for at forlade islam.
Den familie, som Støjberg skulle ind til igår, havde – helt exceptionelt, har jeg hørt i dag – en rimeligt veludstyret ‘lejlighed’, ulig de fleste andre familier, og det var sikkert i propaganda-øjemed, at netop Støjberg og medfølgende fotografer og journalister kunne komme ind og se de gode forhold hos denne familie. Nu har jeg ikke selv set det, men jeg kunne godt tro, at der var noget om det, og det kan måske have at gøre med, at den pågældende familie evt. har været i lejren i længere tid end andre.
Jeg finder det forkasteligt, at man vil smide de få kristne indvandrere, der kommer til DK – de REELLE flygtninge – tilbage til deres hjemlande, hvor der venter enten fængsel eller dødsstraf, mens man lader de værste voldspsykopater og endda hjemvendte mordere og voldtægtsmænd fra isis-banden blive i Danmark!?

Det er sygt-sygt, lille land!

  Fred Land

  Posted: 4 november 2017 - 18:03 - Svar

  Det havde været godt at se hele filmoptagelsen, uredigeret og derefter vurdere hvad der faktisk skete på stedet.

   Lenn

   Posted: 4 november 2017 - 21:53 - Svar

   Ja, det er faktisk også mærkeligt, at de ikke viser det hele. Jeg har talt med en kristen deroppefra i dag, og vedkommende fortalte det, som jeg fortæller i kommentaren ovenfor. Desuden brækkede kvinden vist benet, såvidt jeg kan forstå… Hvis man er kristen og har familie og bor på Sjælsmark, så synes jeg, det er helt forståeligt, at man er desperat over udsigterne til at blive sendt tilbage til næsten 100 % sikkert den visse død.
   De kan begynde at sende jihadister retur, ikke fredelige kristne.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 4 november 2017 - 22:06 -

    Hun må være muslim, for hun er fuld af løgn, flere journalister talte med hende et par timer efter at det skete, da hun kom tilbage fra sygehuset, for det Danske sygehusvæsen fikser ingenting på 2 timer, slet ikke et brækket ben

    Fred Land

    Posted: 5 november 2017 - 16:21 -

    Nu ved jeg ikke hvor fredelige de kristne er, bortset fra religionen er det jo samme klanstruktur der tegner billedet (Södertälje – Stockholm)
    Man bør begynde med at ikke slippe nogen ind overhovedet.

    Lenn

    Posted: 5 november 2017 - 17:21 -

    Jeg kender godt til historierne fra Södertälje, og sådanne kriminelle betegner jeg lige så lidt som ‘kristne’ som katolikker, nazister og muhammedanere. Og jeg vil godt lige sig noget: vi bliver sikkert straffet for at vende det blinde øje til de 900.000 kristne, der er blevet myrdet på brutal vis af muhammedanere i perioden 2005-2015, og når det rigtigt begynder at eskalere over i borgerkrig, så vil du være rigtigt glad for at kende kristne fra Mellemøsten; de vil kunne kæmpe godt, og de er meget skarpe til at se, hvem der er ven eller fjende.

  Anders Bo

  Posted: 4 november 2017 - 20:45 - Svar

  Hvis imigranterne selv vil, kan de jo forlade stedet med få dages varsel.

Lenn

Posted: 4 november 2017 - 19:12 - Svar

https://www.youtube.com/watch?v=OD16TqLaZe0 – en enke fortæller om sin mand, en kopter, der blev halshugget af isis.

Muslimer har myrdet næsten 1 million kristne i perioden 2005-2015: http://www.foxnews.com/politics/2017/04/14/christian-persecution-how-m any-are-being-killed-where-are-being-killed.html

Se billederne fra ca. minut 2. Jeg måtte stoppe… https://www.youtube.com/watch?v=CoGfi1RIGyk

Og DK sender kristne tilbage til disse djævlelande??! Det er rystende.

Anders Bo

Posted: 4 november 2017 - 20:47 - Svar

Det hører med til historien, at FranKrig opruster KRAFTIGT indenrigs!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 4 november 2017 - 20:55 - Svar

In 10-20 years Alpacino Lefkovic will be president of Denmark.

Ragnar Lodbroge

Posted: 4 november 2017 - 21:27 - Svar

Server flæskesteg hver dag frem til jul, så er dette lille muslimske problem ude af verden, hvorfor lave et problem ud af ingenting

  Anders Bo

  Posted: 5 november 2017 - 01:29 - Svar

  Svineri! ?

mjolly

Posted: 4 november 2017 - 21:50 - Svar

Da Støjberg og hennes norske kollega besøkte et Udreisecenter i Norge så var beboerne selvsagt låst inne, og PK- media var grinete pga at de ikke snakket med disse aggressive, hjernevaskede muslimene.

Ragnar Lodbroge

Posted: 4 november 2017 - 22:43 - Svar

Hvis muslimerne engang i fremtiden vinder krigen om norden, så er deres hjælpere, de venstre ekstreme, stadig ikke andet end vantro hunde i deres øjne, så for os almindelige mennesker, så kn vi ikke tabe krigen, venstresiden kommer op og dingle i et reb uanset hvad krigen bringer

  Anders Bo

  Posted: 5 november 2017 - 01:33 - Svar

  B, Ø, Å, Batikhexene & Væmligboerne vil altid være muhamedanerne nyttige idioter! ?

  Nogen for deres sag for i retsalene, når opgøret kommer!

Anders Bo

Posted: 5 november 2017 - 01:37 - Svar

Løkken “kvidrer” som han har forstand til. Imigranterne er ikke blevet udvist, men afvist! ?

sussebassa

Posted: 5 november 2017 - 11:57 - Svar

Min forsiktiga fråge er..hva hadde hon der å gjøre..hva skulle bevises/motsatsen..overfor hvem..
Hon burde vel sjelv fatta at mennesker i utvisningsleirer ville oppføre seg såder..desperata.

Leave a Comment