5
nov
Seneste opdatering: 6/11-17 kl. 0024
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Der er en anden, længere video, der også viser forspillet. Det interessante her, er hvor hæmningsløst indvandreren angriber politiet. Havde han haft adgang til tungere våben, havde han brugt dem. Videoen viser også, hvor meget de menige politifolk er instrueret til at finde sig i, inden de trækker deres skydevåben. Sådan skaber man en no-go-zone og et magttomrum ved at staten rykker sine positioner tilbage. Det svenske madammesamfund har været ekspert i det, men hvem skal erobre områderne tilbage, hvis det da er det, man forstiller sig?  Det foregår i “Paris-området,” jeg skal lede efter, om det overhovedet er kommet i franske medier.

Snart öppnas gränserna igen, som 2015

Jeg har læst Dick Erixon i over ti år, det har han altid været værd. At det tog ham meget lang tid at blive Sverigedemokrat, viser bare hvilke psykiske barrierer en svensker skal overvinde, før han tror sine egne øjne mere, end han tror den ræverøde presse. Den dokumenteret mest røde og utopistiske i Europa. Det har kostet dyrt, at leve udenfor historiens alfarvej. Ikke at ‘realisere det almene’, som Kierkegaard kalder det. At få snavs på hænderne på nudansk.

Det pågår ett gigantiskt bedrägeri. Regeringen och allianspartierna säger till folket att de nu ändrat sig och står för sträng invandringspolitik. Men de vill inget hellre än finna skäl för att öppna gränserna igen. Partierna vill leka gud. Det är som en drog.

En nyhet som försvann i veckan var att samarbetet mellan regeringspartierna gnisslar. Miljöpartiet och Socialdemokraterna mår dåligt av att föra en sträng invandringspolitik i strid med den egna övertygelsen.

Det krävs inte mycket eftertanke för att se hur såväl S som M formar sin valtaktik: för att locka väljare säger man sig stå för stränga regler kring migration, men efter valet, då man lurat väljarna att de inte behöver rösta på SD, återgår man till att öppna gränserna och kräver att folket att de ska öppna sina plånböcker än mer. Det är ju vad socialdemokrater, moderater, kristdemokrater, för att inte tala om miljöpartister, centerpartister, liberaler och vänsterpartister i djupet av sitt hjärta vill. Samtiden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


mjolly

Posted: 5 november 2017 - 17:49 - Svar

For 20 år siden så man med vantro på slike eksotiske videoer fra banlieuene her i Norden, nå er det samme tilstander her. Breivik kunne endret historien om han hadde rukket sitt primærmål som var hundrevis av journalister, endte isteden opp med Utøya pga EU-direktiver som gjorde at han måtte male ned 2 tonn pellets med stavmiksere.

  steen

  Posted: 5 november 2017 - 18:33 - Svar

  jeg er ikke videre begejstret for mord på politikere og journalister, selvom de allerede er her, og utvivlsomt bliver en del af fremtiden. Den officielle hemmelighed om ABB er, at han er schizofren, jeg var tæt på den sag i fem år, husker du.

Ragnar Lodbroge

Posted: 5 november 2017 - 18:46 - Svar

Det er sådan de opfører sig hjemme, som andre aber, her er der bare video på, og det er helt genialt, så kan de på bistandskontoret bevise at de kommer fra en krigs zone, de kan bevise en arbejdsskade med video af alle de sten de har kastet efter skatte opkræverne ( dem som tidligere hed politiet ), det er en sikker førtids pension, og hvad med en PTSD oveni for at se skatte opkræverne ligge på jorden og bløde.
Muslimerne har mødt øksen før, det fik dem til at forlade Europa, her 1000 år senere må de ha samme tur, de har intet lært af historien, men det har 1400 år med fætter og kusine fester en god del af ansvaret for

  steen

  Posted: 5 november 2017 - 19:02 - Svar

  Interessant nok, det det ofte sådan de IKKE opfører sig hjemme. Tag voldtægtsforbryderne i Sverige. De ved, klanen ville skære hovederne af dem, hvis de forsøgte sig med det. DE er ikke problemet, VI er.

Anders Bo

Posted: 5 november 2017 - 19:41 - Svar

Værd at bemærke!

Inden udgangen af 2018 vil FranKrig have 10.000 flere fængselscelle – heraf 8.000 til isolation – og 80.000 mand mere i våben.

Og nu med permanent undtagelsestilstand forbereder Frankrig sig faktisk på “opgøret”.

MEN HVAD MED SVERIGSTAN? ?

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 5 november 2017 - 19:51 - Svar

  Problemet med Sverige, er jo at de ikke har noget imod at blive en ny muslimsk failed state, de impoterer jo muslimske analfabeter i et tempo, som selv mutter merkel misunder dem

   Anders Bo

   Posted: 5 november 2017 - 20:00 - Svar

   Hvis Sverigstan tjener de penge på immigranterne, de regner med, overhaler Sverigstan den norske oliefond! ?

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 5 november 2017 - 20:18 -

    Ja det er det vi hører alle steder, fra venstre ekstremisterne, de impoterede er alle, næsten uden untagelse enten, Atomfysikere, Kiruger, Læger, Raketforskere eller Kebabspesialister, så de vil bringe velstand og berikelse til alle lande som de kommer til, tænk hvor skuffede de alle blev da det kom frem at dem som havde en uddannelse, så var det som enten Dadel tramper eller kamel jockey

    sussebassa

    Posted: 5 november 2017 - 21:12 -

    ..tja. vi har 8260 milliarder på bok iflg Norges bank.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 5 november 2017 - 21:17 -

    Japp dækker akurat Statens pensions forpliktielser til statens ansatte

    sussebassa

    Posted: 6 november 2017 - 10:40 -

    ..skrekkelig, så resten blir “dekket” av økende fattigpensjonærer, elendig sjukvård, elendig all typ felles goder..Alle burde høre hvor vanvittig dette er, med unntagelse av politikere som kun maler sin egen kake..de bare fortsetter dette elendet och totalt urettferdighet overfor de som blir fattigpensjonærer..jobbet hele livet, men klarer ikke å forsørge seg med almissene ifra staten.

    Anders Bo

    Posted: 5 november 2017 - 21:31 -

    Er det nok til at betale regningen for den muhamedanske folkevandringstsunami, der allerede er skyllet ind over Norges kyster? ?

    Men i fik da mere ud af olien end Venezuela! ?

    sussebassa

    Posted: 6 november 2017 - 10:33 -

    Jeg vil ha UT alle muslimer av Europa, men nei, hvis vi regner sammen Alt det dom koster oss..tror inte jag hellere det holder..som er en av årsakene til at jeg vil ha alle ut.
    Pengene skal brukes til eget folk i vårt land..Basta.

Niels Henriksen

Posted: 5 november 2017 - 20:49 - Svar

Har de mon nogensinde hørt om taser-guns i Frankrig?

De er ganske effektive ved anholdelse af denne type voldelige og truende ballademagere og bøller –
og så skal man bare lige kombinere det med en hjemsendelse til Abdullihstan umiddelbart efter anholdelsen – meget gerne for hele familien 😉 – mon så ikke disse uintegrerbare “kulturberigere” får dæmper sig ned i
en vis fart? 😉

https://www.youtube.com/watch?v=uJ6EgpkZ3d8

  Niels Henriksen

  Posted: 5 november 2017 - 21:09 - Svar

  Nu også som iPhone-hylster 😀

  https://www.youtube.com/watch?v=ad53oSMB8hw

  Anders Bo

  Posted: 5 november 2017 - 21:39 - Svar

  Ét gammeldaws KØLLEKLASK burde vel kunne klare det?

  Var det ikke det Fremskridtspartiet foreslog for 20 år siden?

  Tænk hvis man havde taget Glistrup alvorligt. Så havde dansk kultur haft samme fremtidsudsigter som Østeuropa. ?

Thinktank

Posted: 5 november 2017 - 23:42 - Svar

Sveriges gränser är öppna. Bara att säga det magiska ordet “asyl” till tullaren så blir det gratis transport till hotell. Asylruljangsen rullar på som vanligt. Att det är färre nu än hösten 2015 får vi tacka Orban för.

Breidablikk

Posted: 7 november 2017 - 13:22 - Svar

Fransk politi gjør alt de kan for ikke å provosere. De bare utsetter krigen. Hvis man ikke deporterer de hele fremmede befolkningsgrupper som det er snakk om må man ha en type militærpoliti som i brazilianske favelas, som eks skildret i filmene “Tropa de Elite”. Eller er et slikt type militærpoliti og permanent unntakstilstand i berørte et umoralsk fenomen?

I det tilfelle det her er snakk om må politiet sirkulere i panslet bil, med automatvåpen, og bare tent på den motorsykkelen det er snakk om. Kort prosess. Kort prosess også med de som angriper politiet. Man kan alltids utsette konflikten, slik fransk politi gjør på politisk ordre, men oppgjøret vil og må komme. Sorry sarte sjeler, skulle ønske alt var annerledes, men ser altså ingen annen utvei.

https://www.youtube.com/watch?v=_V_nZNWPYQk

Mainstream Media is Fake News

Posted: 14 november 2017 - 12:47 - Svar

Sig mig bærer alle de franske betjente ikke skydeklare pistoler så de kan forsvare sig mod de angribende, livsfarlige muslimer?

Leave a Comment