5
nov
Seneste opdatering: 6/11-17 kl. 0753
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Christiania, sommeren 2017, mobilfotos Snaphanen.dk

Alene Christianias undergrundsøkonomi skønnes at omsætte for en milliard kroner om året

af Henrik M. Jensen

Danmark er på vej mod borgerkrigen. Militær og hjemmeværn må aflaste et overbebyrdet politi i gaderne og ved grænsen, mens politiets overvågningsfly dagligt patruljerer over Nørrebro, Nord-Vest, Tingbjerg og andre indvandrertunge bydele, hvor kriminelle bander bekriger hinanden og Muhammeds tilhængere bekriger de vantro.

Bandekrigen handler om hashmarkedet, og de millioner af kroner, som hashhandelen indbringer. I et interview i Berlingske Tidende 11.8. fortalte et medlem af de såkaldte ‘brothas’ fra Mjølnerparken, at konflikten med den såkaldte ‘LTF’-gruppering “konkret handler om flere tons hash. Ikke hårde stoffer. Der er mange flere penge i hash. Alle ryger hash”. Alene Christiania skønnes at omsætte for en milliard kroner (!)

Så længe bandemedlemmerne nøjes med at beskyde og dræbe hinanden, er skaden til at overse. Men når kuglerne rammer uskyldige, og det er hændt, har vi et problem. Men det er ikke det eneste.

Det er en kendt sag, at der er sammenhæng mellem islam og kriminalitet. De muslimske miljøer er overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne. Og i fængslerne bliver de kriminelle ofte rekrutteret til islam. Et eksempel er konvertitten og imamen Abdul Petersen, der blev omvendt i fængslet, hvor han afsonede en længere straf for…. hashhandel (!)

Og fra kriminelle bander er der tråde til terroren, som det var tilfældet med terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein. Den gemene snigmorder fra Krudttønden og Synagogen, der havde sværget troskab over for IS, havde et stort netværk i Mjølnerparken, og havde selv været end del af det kriminelle miljø derude.

Og den hashhandler, der 31.8. 2016 på Christiania skød en betjent i hovedet, var en Meza Hodzic, (hvis identitet Uriasposten og Snaphanen afslørede), der nærede stærke sympatier for IS og en salafistisk bevægelse ved navn ‘Millatu Ibrahim’.

Hashhandel og terrorfinansiering er af gode grunde et ubekendt land. Og de mange personsammenfald mellem kriminelle og islamistiske bevægelser er naturligvis ikke i sig selv et bevis for, at islamistisk inspireret terror er delvist finansieret af hashhandel. Men det er vanskeligt at forestille sig, at der ikke skulle være en sammenhæng.

Forudsætningen for at hashhandelen finder sted blandt krimninelle og er så lukrativ, er naturligvis Hashforbuddet.

Ligesom det amerikanske spiritusforbud, der fra 1919 til 1933 skaffede milliarder af dollars til mafiaen, sender hashforbuddet herhjemme millioner og atter millioner af kroner ned i bandernes lommer.

Politiet kæmper en umulig og på forhånd tabt kamp mod handelen, og det vil fortsætte, lige så længe et stort mindretal af befolkningen konsumerer hash og et stort flertal af resten ikke betragter hashforbrug og -handel som kriminelt.

Nu og da ser det ud som om, politiet har kontrol over situationen, men kort efter genåbner ‘Pusherstreet’ og hashhandelen er tilbage på fulde omdrejninger. Så lægger de store partiers retsordførere med Søren Pape og Peter Skaarup i spidsen ansigtet i alvorlige folder og siger, at NU skal der gøres noget ved problemet. Og lige meget hjælper det.

Cannabisolie og joints, foto Snaphanen

Eneste logiske og rationelle løsning på problemet er naturligvis at gøre som amerikanerne gjorde med spiritusforbuddet: Ophæv forbuddet, få statslig kontrol over handelen og læg afgifter på hashen, som man har gjort det med spiritus og tobak.

Det vil skaffe store indtægter til den slunkne statskasse og samtidig spare staten for store udgifter til et overbebyrdet politi, rets- og fængselsvæsen.

Mange lande har allerede slået ind på den vej med en hel eller delvis legalisering: Uruguay, Nederlandene, Portugal, Spanien, Columbia, Sydafrika, Chile og Jamaica.

Også i USA hvor Harry J. Anslinger (Commissioner of the Federal Bureau of Narcotics, i dag DEA) i 1937 på et fuldstændigt useriøst, irrantionelt og uvidenskabeligt grundlag fik gjort cannabis ulovligt, har et stigende antal delstater indset fejltagelsen og helt eller delvist legaliseret cannabis: Colorado, Washington, Alaska, Oregon, Californien, Massachusetts, Nevada og Maine. FN spredte i begyndelsen af 1960 erne Anslingers fantasier til hele verden.

Og overalt i verden er cannabis til medicinsk brug blevet eller ved at blive gjort lovligt

Det handler om hash, når kriminelle og terrorister skal skaffe hurtige og nemme penge. Og det handler om hash, når der er valg, og de valgte politikere senere skal afgøre, om staten eller forbryderne skal tjene på hashhandelen.

Kampen om hampen

En fremragende dokumentar fra DR i 1997 (!) Must see for hele Folketinget. Riksdagen kan man nok godt opgive på forhånd. Det er den største forsamling af højtlønnede, anti-intellektuelle personer i hele Europa. Det er derfor, de mener at de må være dobbelt så mange medlemmer som i andre nordiske parlamenter. Halv hjernekraft, dobbelt antal. Ellers er der ikke Gigabytes nok, at flytte rundt med.

I dokumentaren medvirker talrige politikere og videnskabsfolk, også danske.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 5 november 2017 - 20:36 - Svar

Anslinger var bara en marionett för oljebaron-familjen Rockefeller.

Fred Land

Posted: 5 november 2017 - 20:37 - Svar

Fyr en fed eller knep en ged, måske det er omvendt?
En eller to chillums har der nok passeret lungevævet i tresserne.
Ellers er jeg helt enig med skribenten omkring legalisering af Cannabis, det havde squ skabt et stort hul i lommen på de der i dag feder sig på sorte penge og dagens kriminalitet havde garanteret ændret sig enormt.
Det bliver svært at køre BMW på bistandshjælp.
Danmark vil ganske sikkert komme til at opleve en voldsom vækst i berigelsesvold, indbrud og antagelig en del flere sofistikerede forbrydelser.
Legaliseres Cannabis, er det just nu perfekt at starte sikkerhedsfirma, der kommer flere kunder end man kan drømme om.

  Anders Bo

  Posted: 5 november 2017 - 22:16 - Svar

  Fyr en ged og knap en fed? 😨

  Så alligevel hellere brænde den brede! 😎

Margrethe

Posted: 5 november 2017 - 20:45 - Svar

Citat: “Det handler om hash, når kriminelle og terrorister skal skaffe hurtige og nemme penge…”

Nej. Det handler ikke om hash. Det handler om islam. At tro muslimer bliver mindre kriminelle ved at afkriminalisere hashhandlen, er måske bare en lille, bitte smule naiv Tror du selv på, de går ud og finder lovlydig arbejde? Eller blive der bare endnu flere hjemmerøverier, endnu flere ældre med et smadret kranie, efter sådan et hjemmebesøg, fordi de penge, der forsvandt fra hashhandlen skal tjenes andre steder? Lyder det scenarie ikke en lille smule mere nærliggende? Hvorfor ikke afkriminalisere handlen med endnu hårdere stoffer? Den samme “logik”, må jo gælde på alle områder af det kriminelle spektre.

Mafiaen forsvandt ikke i USA efterfølgnede, og det gør de heller ikke her. Vi har ingen problemer med at anvende morfin, i medicinsk øjemed uden at diverse opioider af den grund skal være i fri handel. Derfor kan vi selvfølgelig også anvende hash medicinsk, hvis der er faglig begrundelse for det. Uden at endnu flere hashvrag, ved en legalisering, skal være en kronisk fordummet, belastning på vi andres skattekort. Ud over at belaste psykiatrien, er der også langt større risiko for lungecancer end alminelig tobak. Alt andet lige ser jeg heller mine skattekroner bliver brugt på at pleje de ældre, der ikke skal have kraniet smadret på grund af et stigende antal besøg af brød- eller hashflove muslimske bander, der søger nye jagtmarker med samme sikkerhed, som vandet i en opdæmmet elv finder anden vej for sit afløb

  Anders Bo

  Posted: 5 november 2017 - 22:14 - Svar

  Frigiv hashen og fordoble straffen for narko- og bandekriminalitet?

   Margrethe

   Posted: 6 november 2017 - 00:40 - Svar

   Det er sådan set hashrygerne, der fylder de kriminelle banders lommer med penge, og dermed betaler for en klækkelig del af den terror, vi bliver udsat for. Mon ikke de typiske danske hashsinker ejer en pæn andel af det automatvåben, Omar skød Dan Uzan og Finn Nørgaard med, hvis vi ser det fra en finansieringsvinkel? Burde straffen for at købe og besidde hash og dermed støtte krigen mod vores kultur og lands fremtid, ærlig talt ikke tidobles?

    snaphanen

    Posted: 6 november 2017 - 00:45 -

    Det er desværre også mig, og jeg er tvunget til det af politikerne. Jeg bruger olien mod cancer.

    Anders Bo

    Posted: 6 november 2017 - 02:43 -

    Nu går du klart igennem, Steen
    Ked af det med din cancer, hvordan er udsigterne? 😓
    Opgiv Magrethe. For den rene – og Magrethe og muhamedanerne – som er opflammet af den rette tro, helligere hensigten midlet! 😈
    For Magrethe må man hverken brænde den brede, eller opsige den overvægtige. 😁

    sussebassa

    Posted: 6 november 2017 - 09:03 -

    Arbeidet tidligere med gravide rusmisbrukere innen barnevern, og det var da jeg fikk god innsikt i det helvete som det å være rusavhengig er, spesielt med småunger oppi det hele.
    Det begynte ofte med bare hasj, hos noen, men så ble suget sterkere, og mange gikk dermed over til sterkere droger, som ofte endte med forferdelse, så jeg er for total forbud for det.. og straff. Men…så vet jeg også at hasj blir brukt i medisinsk hensikt, og at smerter blir lindret med den, derfor skiller jeg på “hensikten med bruken”..at alvorlig sjuke skal få tilgang igjennom systemene å andvende hasj i medisinsk bruk hvis deres smertehelvete lindres. Altså må kunne skrives ut av leger til medisinsk bruk..så absolutt.. skulle egentlig bare mangle.

    steen

    Posted: 6 november 2017 - 09:07 -

    Det er det, man kaldte “trædestensteorien” De første fem læger i filmen afkræfter den, som en siger: “Man kører ikke på motorcykel uden at kunne holde balancen på en cykel først. Men det er de færreste cyklister, der bliver motorcyklister.”

    Peter Zichau

    Posted: 6 november 2017 - 19:18 -

    Jeg tror ærligt talt ikke der kommer flere hash-rygere, hvis staten sælger lortet.
    Måske endda tvært imod.

    sussebassa

    Posted: 6 november 2017 - 19:49 -

    Statens som hasjselger,..haha.. at statens skulle egne seg som hasjselger er ikke det jeg skriver…jeg er totalt imot salg av det fritt, og vil ha det kriminaliser/straffet. Men til medisinsk bruk som har vist seg for alvorlig sjuke å få mindre smerter mm er jeg absolutt for, men da igjennom leger, kontrollert.
    Dette ble diskutert i Norge, med nettopp mitt forslag, men da var noen som var redde for at de som fikk det som medisin ville tjene seg søkkrike det ved å selge det videre.
    Vanskeligere i Norge å få tak i cannabisoljen enn i Danmark, derfor reiser flere dit.

    Peter Zichau

    Posted: 6 november 2017 - 18:01 -

    Frigiv dog hele lortet og lad idioterne dø i synden. Det er alligevel de småt begavede, der stemmer til venstre. Og blir’ de psykisk skadede, må de sgu selv betale.
    Til gengæld skal politiet og alle os andre have langt større beføjelser til at kunne forsvarer os selv.
    Det kan så godt være det hele ender i ravnerok, men det gør det såmænd nok alligevel. Men lad os da så, for guds skyld sørge for, at de rigtige vinder.

Felix Krull

Posted: 5 november 2017 - 21:17 - Svar

Legalisering af hash vil ogsaa, som ved et trylleslag, fjerne borgerskabets modvilje mod at bulldoze Fristaden.

Ragnar Lodbroge

Posted: 5 november 2017 - 21:28 - Svar

Det er ikke en borgerkrig, når kampen er imod en invaderende fjinde muslimerne, men det kan udvikle sig til en borgerkrig når venstresiden går ind i krigen på muslimernes side

  Anders Bo

  Posted: 15 november 2017 - 21:43 - Svar

  Nu er der jo allerede 500.000 fastboende muhamedanere i Danmark, så…

Niels Henriksen

Posted: 5 november 2017 - 21:55 - Svar

Niels Henriksen

Posted: 6 november 2017 - 01:12 - Svar

SVT-komik når den er værst – en opera-musical om flygtningekrisen i 2015

Skal man le eller græde? 😬

https://www.svtplay.se/video/15723684/grotesco/grotescos-sju-masterver k-sasong-3-flyktingkrisen-en-musikal

Grotesco
Säsong 3 – Avsnitt 1: Flyktingkrisen – en musikal

Del 1 av 8. Flyktingkrisen – en musikal. En musikal om Sverige och en period i vår nutidshistoria som markerade en kraftig kursändring i svensk politik. Grotesco har tonsatt perioden juni-november 2015, då Sverige tog emot fler asylsökande än någonsin till följd av kriget i Syrien och andra konflikter.

  steen

  Posted: 6 november 2017 - 01:34 - Svar

  Jeg så den igår, Expressen syntes den var alletiders. Jeg så ikke andet end artister, der ikke rigtig turde mene noget.

  Niels Henriksen

  Posted: 7 november 2017 - 03:49 - Svar

  Ingrid & Conrad om SVTs Grotesco-musical –
  de var åbenbart ved at tabe ører, næse og mund
  i lutter begejstring og måben over frimodigheden.

  https://youtu.be/jJlVcbd3n2k

  Ak ja, der skal åbenbart ikke så meget til, når bare
  man som folk har været underkuet, nedgjort og
  indoktrineret længe nok af de politisk korrekte
  gloriepudsere og deres usle håndlangere 😬

  Dog interessant at en sådan forstilling overhovedet
  er mulig nu på SVT – den var ikke gået for bare 2 – 3
  år siden. Der er ved at ske nogle store forandringer,
  og vinden er så småt ved at vende for alvor i det hårdt
  prøvede svenske samfund – desværre bare 20 – 30 år
  for sent 😢 Men de frelste og selvgode
  multikulti-fortalere kommer ikke til at få
  lige så let spil fremover, som de har haft
  alt for længe, hvor ingen vovede at modsige
  dem for alvor og stille de afslørende kritiske
  spørgsmål.

  I & C behandler også den nye sex-skandale på SR med
  en kvindelig (!) programleder i skurkerollen 😀

Leave a Comment