7
nov
Seneste opdatering: 8/11-17 kl. 0631
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Schoolteacher: Mass Migration, Radical Islam Making Education Impossible”

An experienced teacher from a heavily migrant-occupied neighbourhood in a German city has said the spread of radical Islamism is creating divisions in society and turning young children against education.

The claim that educational attainment, as well as attitudes towards work and school, have all suffered recently because of a “gigantic integration problem” and radical Islam comes just days after a new report revealed the number of teachers being forced to report their elementary-aged pupils to the authorities for radical Salafist views is rising.

Remarking “every immigrant generation had its difficulties, but you could handle that”, König said the new Syrian and Afghan migrant children were years behind their migrant counterparts from previous generations of arrivals in learning ability — a discrepancy she blamed on “the radicalisation of Islam”. Whistleblower Schoolteacher: Mass Migration, Radical Islam Making Education Impossible og Die Welt: „Sprachschwierigkeiten, schlimmste soziale Verhältnisse“.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Felix Krull

  Svenskere er Nordens tyskere; de er gode til alt hvad de tager sig til. Hvis de beslutter sig for at fjerne kebab, vil der ikke vaere saa meget som en fedtpledt tilbage naar de er faerdige.

  • Brandmand for Bidermeyer

   Nordens Prøjsere!

 • mjolly
  • sussebassa

   ..spørsmålet er bare hvor svensk er denne person..kalles ju svensk om dom bare har statsborgerskap…kanskje kastet Ut av Sverige pga brottslighet..men søke asyl i Norge…skulle gjerne visst varfor.

  • Peter Zichau

   Han blir’ sgu nok ikke den sidste.

 • Niels Henriksen

  Jimmie Åkesson hos Malou Efter 10 på svensk TV4:

  “Kan jeg blive kurder?” 😂

  https://youtu.be/MbCnfJq68ks (22:57)

  Ygeman är ju dum, naiv och okunnig på alvar –
  hur fan står ni ut i Sverige?

  • sussebassa

   Så enig, på alvar..Ygeman er typisk sosse..total ukunnnig, dårlig ordforråd..og sekert med lav IQ som dom fleste sossar har..indoktrineringen har tatt øver…slutad tenke sjelva…mere typ robot..alt dom klarer.,innlærde sossefraser.
   Vi står ut i Sverige fordi vi skal ha SD och Åkesson i regjering etter valet i 2018..

   • Lenn

    Godt sagt, Sussebassa! Måske kan det gøre en lille forskel for Sverige, men ellers må jeg sige, at jeg tror kun, at der er krig tilbage at vælge. For hele Europa. Først må rosset i EU slænges ud, dernæst politikerne i de enkelte lande. Så kan deportationerne begynde. (Men det er ønsketænkning, ved det godt).

    • sussebassa

     JAg tror och hoppas at SD vinner valet..såklart, men det er også den mulighet å samarbeide med M, om dom inte vil ..blir alikevel SD`s gruppe i riksdagen kjempestor, och på vippen som innebær at dom styr det hele i riksdagen.
     SD`s innflytelse/politikk vil gi gjenlyd i alle nordiske land och i Europa.
     Klare innskjerpinger i innvandringen, total opprydding i Sverige ifht illeg/økoinnv/løfvens skjegggbarn..IS terrorister som skjuler seg her..Alt.
     Enig och sagt det før EU er roten til Alt elende i Europa, så en utmelding ville vært riktig..kommer nok om inte i første omgang..som for øvrig også Danmark burde gjøre..Norge Ut a Schengen.
     Om Løfven skulle tape er også jeg “redd” for typ krig..han vil inte gje seg..sjelv sagt det..han er ikke akkurat demokratiets støtte nær han sjelv taper.
     Neida ønsketenkning er helt ok..det behøves i disse tider..ren mentalhygiene.

    • Lenn

     Ja, enig! Og det er jo helt fantastisk, at man tillader, at flere tusinde af disse ækle ’skjeggbarn’ aka terrorister får lov til at gå frit rundt i samfundet, mens de nasser på de goder, som vi og vores forfædre har opbygget. For blot 100 år siden ville de alle være blevet hængt, og når man ser billeder af de små kristne børn, de dæmonbesatte svin har henrettet ved fx halshugning og korsfæstelse, så er det en stor, stor skam og fejl, at vi ikke længere har dødsstraf i vore lande…

  • Ferd Ed Sa

   Jamen fatter sosser, radikale og venstreekstremister ikke noget som helst. Det er dem som igennem årtier har ødelagt Vesteuropa med masseindvandring fra de muslimske lande. Situationen er nu så alvorlig, at vi kommer til at blive en minoritet i vores egne lande i nær fremtid! De eneste med brain i Europa er Victor Orban, Geert Wilders samt Polens og Tjekkiets præsidenter!. Befolkningerne i Vesteuropa må simpelthen vågne op og stemme på politikere, som vil redde Europa fra undergangen.

   • Anders Bo

    Mener du rødfascister?

 • Peter Zichau

  Der er kun een ting at sige. Alt er dokumenteret og alle der siger de ikke vidste hvad der skete, kommer snart til at sidde med et forklaringsproblem.
  I øvrigt ville jeg, på et split-sekund, blive landets største EU-tilhænger, hvis Wilders blev præsident.

  • Anders Bo

   Nok nærmere et strafafsoningsproblem! 😁

   • Niels Henriksen

    Gabestokken og træhesten er opfundet, og tænk på de enorme indtægter fra salget af billetter og rådden frugt … og det der er meget værre 😬

    • Anders Bo

     Må man medbringe fækalier af egen avl? 😆

    • Niels Henriksen

     Ja, det bliver en helt fantastisk ud-af-kroppen-oplevelse 😂

 • Lenn

  Man kan ikke andet end at beundre Geert Wilders! Tænk, at han orker at blive ved med at tale til en samling idioter, som intet fatter, ganske som vores eget Folketing!? Han er en guttermand, ham Wilders, og han må være bomstærk mentalt, når han kan gå enegang på dén måde.

  • Anders Bo

   Pernille Vermund fra Nye Borgerlige har taget DÉT kors i Danmark.

   Stem Nye Borgerlige ved de næste kommunal- og folketingsvalg!

 • River

  Vi mister vort land. Der er kun en formildende omstændighed ved det udsagn. Det er helt fortjent. Vesterlændinge har generelt vist at deres kultur ikke er værd at forsvare. Sørgeligt.
  Angående sørgelighed, så er det dagen hvor Uriasposten lukker ned. Trist, trist.

  • Lenn

   Det med Uriasposten er vi mange, der har bemærket. Min bror skrev det til mig i formiddags – også han var chokeret, men da havde jeg set det selv, og underkæben faldt helt ned på gulvet i S-toget! Det er en ond, ond tid, og at UP lukker og slukker er simpelthen så træls, at jeg næsten ikke kan udtrykke det. Håber, at Steen bliver ved og ved og ved…
   Men hva’! Der bliver såmænd snart atomkrig, for nu er Iran og Saudi rigtigt sure på hinanden, og CNN har lige meddelt, at Trump er klar til at bruge ’stor magt’ over for NK. Så måske bliver vi snart pulviserede alligevel… Det er lige før, at man siger: good riddance – ihvertfald med ca. 95 % af denne jords rådne og stupide befolkning.

   • Jeg har diskuteret det med ham. Det bliver et tab. Vi har arbejdet sammen siden før 2003.

    Jeg har egentlig aldrig forstået, hvordan han havde tid til det. Men lad os nu se hvordan han reagerer, når han får den næste kioskbasker 🙂

 • Peter Zichau

  Trist nyhed.

  Kim Møllers Uriasposten lukkede ned idag.

  • Anders Bo

   Har den ikke været lukket længe?

 • Brandmand for Bidermeyer

  Nu, 3½ år efter kuppet i Kiew, vil de til at fylde Ukraine med perkere.

  http://russia-insider.com/en/ukraine-commits-cultural-suicide-agrees-3 rd-world-migrant-refugees/ri21468

  • Brandmand for Bidermeyer

   Det på et tidspunkt, hvor hver fjerde prostituerede (ikke presstituerede) i Europa er en ukrainsk kvinde. Sumpen i Bryssel er virkelig forbryderisk. Dræn sumpen i Bryssel!

   http://theduran.com/new-migration-data-shows-every-fourth-prostitute-e urope-citizen-ukraine/

  • achantus

   Var inne på tanken om å skaffe meg en kjærring fra Ukraina, men nå vet jeg ikke lenger. Det virker som de er like gale i hodet der som her i vest. Skuffende!

   • Brandmand for Bidermeyer

    Man skal ikke dømme et folk på deres lands politikkerklovne. Jeg tror såmen, at ukrainske kvinder gør mere ud af deres kvindelige side, såsom skønhed og omsorg, end danske.

    • achantus

     Ja, det tror jeg du har rett i.

 • Niels Henriksen

  Er der da for h. overhovedet ingen ende på forsyningen af selvgode, virkelighedsfjerne og flagelantiske PK-tosser i stakkels Sverige? 😬

  http://www.friatider.se/pastor-vill-skriva-om-sveriges-nationals-ng-al la-ska-med

  INRIKES. Karin Olofsdotter, pastor i Falun, vill göra om den svenska nationalsången så att den blir mer “inkluderande” för invandrare, skriver hon på Aftonbladet Debatt på fredagen. “Alla ska med”, påpekar hon.

  Gilla artikeln på Facebook

  På tisdag är det 6 juni, Sveriges nationaldag. Men den nuvarande nationalsången passar inte Sverige längre. Det menar att åtminstone Karin Olofsdotter, som arbetar som pastor i Nybrokyrkan i Falun.

  “Visst skulle det kännas bra med en nationalsång som är mer i takt med tiden, mindre bombastisk och mer inkluderande?”, skriver hon på Aftonbladet.

  Enligt Olofsdotter fungerar den första versen i Sveriges nuvarande nationalsång. Men den andra är hopplöst gammalmodig, storvulen och imperialistisk, hävdar hon och påpekar att sången borde växa vidare med tidsandan och den mångkulturella samhällsutvecklingen.

  • Lenn

   Det er jo utroligt, som de svenske kællinger kæfter op! Pippi Langstrømpe er vel snart helt forbudt, og nu skal nationalsangen sikkert omskrives!? Det er jo helt fantastisk, som denne verden er blevet kuleskør.

   • Anders Bo

    Ja det virker helt svensk! 😲

 • Ragnar Lodbroge

  Hvis det er så let at få Dansk, Norsk eller Svensk statsborgerskab, så må det kunne inddrages lige så let, og slut så at prøve at gøre perkere til Danskere, eller andet godtfolk

  • Anders Bo

   Frank Jensen fastslog som justitsminister, at statsborgerskab givet ved lov, kunne fratages ved dom.

 • Niels Henriksen

  Frankrig sætter en stopper for terrorgruppe med fremskredne planer
  10 mennesker blev tirsdag tilbageholdt i flere koordinerede antiterroraktioner i Paris, Sydfrankrig og Schweiz.

  07.11.2017 KL. 19:45

  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE10011103  /frankrig-saetter-en-stopper-for-terrorgruppe-med-fremskredne-planer

  • Anders Bo

   FranKrigs målsætning er at have 10.000 ekstra celler – heraf 8.000 til isolation – og 80.000 mand mere i våben ved udgangen af ’18

   • Niels Henriksen

    Hvis de laver dem sekskantede, så har de et ekstremt farligt hvepsebo 😬

    • Anders Bo

     Cellerne er vist planlagt med låse! 😁

 • Niels Henriksen

  Nu vil EU retlede journalister i kunsten at behandle ømtålelige sager

  https://puls.b.dk/nu-vil-eu-retlede-journalister-i-at-behandle-oemtaal elige-sager/?_ga=2.182896224.710258384.1510095503-577229824.1509747745

  Af: Morten Messerschmidt
  7. november 2017 – 2 kommentarer

  For ti år siden ville den socialdemokratiske regering i Storbritannien – George Orwells hjemland – indføre et nyt sprog. Den stigende fremmedangst skulle trænges tilbage ved, at der indførtes et ny sprog, hvor man ikke længere talte om islamisk/islamistisk terror, men om ”anti-islamiske aktiviteter”. Det kringlede rationale var, at vold jo er i modstrid med denne fredens religion; og derfor skulle den sproglige misforståelse, at terror begået i islams navn kunne have det mindste med islam at gøre, udraderes!

  Tanken blev – ikke overraskende – fulgt op af den svenske EU-kommissær Cecilia Malmström, der tog endnu et skridt og ville erstatte udtrykket ”illegale indvandrere” med ”irregulære” eller ”ikke-registrerede indvandrere”. Ak ja, ”die Gedanken sind nicht so frei”, synes slagordet, som nu har fået en helt ny tredje dimension. Hvor Malmström og co. nøjedes med at korrigere og omdefinere enkelte begreber, så har EU nu skabt og betalt en helt ny håndbog, der skal retlede Europas journalister i den sarte kunst at behandle ømtålelige emner som indvandring, islam og terrorisme.

  ”Reporting on migration and minorities – approach and guidelines, hedder den, og den skal i korthed forhindre, at europæiske journalister kvajer sig, og uforvarende kaster lunser til de glammende svinehunde, når de dækker betændte emner som islam, indvandring, og terrorisme.

  Lad mig i korthed sammenfatte håndbogens gode råd til journalister:
  Der er intet kulturelt eller religiøst sammenstød mellem Vesten og Islam. Det er forkert at antyde, at islam har anderledes værdier end andre kulturer. Lad derfor være med at fremstille migranter som meget forskellige fra værtslandenes indbyggere. Undlad at pege på, at muslimske mænd er gammeldags. Hold op med at bruge fotos af tildækkede muslimske kvinder, (Du ved: ”Min mor gik da også med tørklæde, når hun havde papilotter i håret”). Brug ikke udtryk som ’flodbølge’, ’folkevandring’, ’flygtningepres’ eller ’masseindvandring’ – det lyder skræmmende. Gør opmærksom på, at flygtningene flygter på grund af Vestens udenrigspolitik. (Nævn henkastet, at Danmark bomber i Syrien, derfor rejser syrerne til Danmark).

  Det er upassende at sætte spørgsmålstegn ved, om flygtningene nu også er rigtige flygtninge; i stedet for bør journalisten lægge vægt på ”den grundlæggende ret til asyl”, som der står i konventionerne. Og hvis journalisten dækker terrorangreb, er der ingen grund til at oplyse, at terroristen skreg ”Allah er stor!”, mens han skød, nedhuggede eller på anden vis tog livet af tilfældigt forbipasserende. Kan det ikke undgås, bør journalisten minde om, at kolonialisme, racisme og social ulighed med alt overvejende sandsynlighed er forklaringen på denne ikke-islamiske gerning!

  • Infowarrior

   Galskap

  • Peter Zichau

   Hvad skulle det dog nytte..? De idioter der stadig ikke har fattet en brik behøver man da ikke prøve at manipulerer.
   Men det kan selvfølgelig være det er det store muslimske mindretal, der helst ikke skal konfronteres med deres egne fejl..?

   • Anders Bo

    Muhamedanerne melder jo ikke deres egne fra fredens religion til det vantro politi. Derfor kan de ikke integreres i noget samfund!

 • Andre´Kristian

  Den oligarkstyrda globalistagendans islamistbefrämjande och allomfattande destruktivitet håller de belägrade samhällsinstitutionerna i ett effektivt strypgrepp, där de slemmiga sugkroppsförsedda tentakler som tillåtits infiltrera systemet och dess blodomlopp kväver vart försök till motstånd.

  För var dag retirerar de invaderade nationerna ännu ett stycke för att bereda ytterligare plats för den avancemangslystna fiende som nu dominerar alltfler vardagliga kontexter – alltifrån skolans dysfunktionella undfallenhet inför vardagsterrorn till övriga sociala sammanhang, och den gemensamma nämnaren är alltid den radikalfeministiskt präglade handlingsförlamning och brist på handfast och obevekligt ledarskap som krattar manegen för den importerade rabulistmassa våra marionettregimer pådyvlat sina befolkningar.
  Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen.