9
nov
Seneste opdatering: 9/11-17 kl. 0855
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tankegangen bag, er at de i 500 år har set, hvad der skete med den kristne verden, og de skal de ikke nyde noget af, så sandt som tro handler om magt i den førmoderne verden. Omtrent som at kineserne ikke skal have noget af at droppe den formelle kommunisme, efter at de så deres værste mareridt udspille sig med Sovjet. Tilsidst lidt om den depraverede gerontorocker, Mick Jagger.

Sverige nr. 1 i godhedskonkurrence

Det er slående ved internationale billeder af Sverige, at de egentlig handler om et land, der fandtes i 1975. Jeg skal ellers lige love for, at der et andet land i 2017, men de taler næppe svensk i FN:

Sverige havner langt foran oss på kåring av land som bidrar mest i verden. Sverige har blitt rangert som den nasjonen som gir det største bidraget til menneskeheten, ifølge «The Good Country Index». Sverige slår dermed 162 land, inkludert Norge som havner på 13. plass. Vi må også se oss forbigått av Danmark, som havner på plass nummer to.

– Sverige må være lei av å komme topp i alle j*****a landindekser, men det er er bare et faktum, sier professor Simon Anholt til nettstedet The Local. Anholt jobber ved University of East Anglia i Storbritannia og har utarbeidet indeksen. Den rangerer landene innenfor fem kategorier, blant annet kultur, vitenskap og teknologi og fred og sikkerhet. Sverige knuser Norge på «godhetskåring»


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Henning Jensen

Posted: 9 november 2017 - 09:43 - Svar

Citat: “Sverige har blitt rangert som den nasjonen som gir det største bidraget til menneskeheten”.
Set her fra Danmark synes udsagnet at være helt rigtigt, selv om der rigtigere burde have stået: “..det største bidraget till muslimsk menneskeheten”.
De almindelige svenskere må sgu da klare sig selv, og det mangler da også bare andet!

Men nu skal Sverige ikke prale for meget.
For ligesom førhen i fodbold – så er det sket at vi har slået dem. For også på godhedens områder haster både Norge og Danmark godt efter, så vil skal nok komme med helt i front.
Vi har samme typer lave og usle politikere.

Anders Bo

Posted: 9 november 2017 - 09:59 - Svar

Erdogan: “Der findes kun ét islam.”, og tilhængerne er muhamedanere.

islam har indbygget reformationsresistens, for vil man blot ændre ét kom(m)a i koranen, kvalificerer man sig pr automatik, til at blive gjort 35 cm underhøj ved kniv. ?

En muhamedaner er – og bliver – en muhamedaner, og kan derfor ikke integreres i noget samfund.

islam er ikke “bare” invasiv, skadelig og totalitær, med samtidig også en forbrydelse mod menneskeheden! ☠

– – –

OT

Ordet “multikulturel” er et paradoks. Fordi når kultur er/betyder ensretning, giver begrebet “flerensretning” jo ingen fornuftig mening!

Ragnar Lodbroge

Posted: 9 november 2017 - 10:56 - Svar

Islam, og Koranen kan ikke refomeres da det er guds ord, guds ord som Muuuuuhammeds tilbedere senere kopierede fra Jødiske og Kristne religiøse skrifter, sø det var ikke bare geder muslimerne stjal dengang, de stjal dengang og de stjæler idag, 1400 år med fætter og kusine fester har gjort at muslimerne ikke har gennemgået en Evolution som andre mennesker og dyr, men de er blevet det eneste bevis på en De-evulotion her på jorden

sussebassa

Posted: 9 november 2017 - 11:59 - Svar

..og det merkes i eget land..Sverige.. hvor all felles goder blir færre, fattigpensjonærer flera, husløse svenske, lengre vårdkø for alvor sjukdommer mm..Alt.
De betaler prisen for “godhetsapostelen” LØfven..rakt ut, han skiter i egen befolkning så lenge han er på topp i dessa intern metinger..och kan sole seg i glansen der..(sikter nog på en int posisjon) som han skal straffas for vid valet..Avsettes, och inn med Åkesson SD..som skal igjeninnføre typ Folkhemmet..svensker først i eget land. bla, kulturen och nasjonalfølelsen tilbake..och for dom som inte tycker det..UT..Då er inte Sverige landet for dom.

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 9 november 2017 - 12:05 - Svar

  Tror desvære at Sverige fortsætter galskaben, og tager 4 nye år med Röfvens muslim import, der er ingen kur mod Svenske sygen, Sverige må gå konkurs og så må Svensken rejse sig og ta makten tilbage fra landsforæderne

   sussebassa

   Posted: 9 november 2017 - 13:34 - Svar

   ..Nei..det tror inte jag…
   Følger noggrand med på både Pk media och altern – media/diskufora/blogger..så Nei.
   Stødet for SD øker, og Løfvens minskar betraktelig…derfor.
   Dessuten ..hvem skulle Løfven samarbeida med..MP långt under perra på siste måling…Men det viktigaste M har nå sagt det er ok å samarbeidet med SD på komm nivå, så dom nærmer seg.. hva flere M topper oa vil..et samarbeide med SD vil bli den beste løsningen for Sverige.
   Ja, konkursen er nære, nå sjunker boligmarkedsprisene med hele 15% i Stockholm, och folk selger der med store tap..er redd øk boblan er vid å verkeligen eksplodera..
   Då kommer sanningen frem ifht dom verkelige kostadene innvandringen har..och inte LØfvens fix trix med budsjettet..och låner i oppegangstider..siste statsskuld var på nærare 1.5 billioner..och øker..øker varje sekund.
   Om nå inte SD skulle vinna vil dom få en kjempestor riksdagsgruppe, og på vippen..så det ser da veldig lovende ut..endå..et Hel…bråk for Løfvens gruppe.. typ nesten så jeg hejer på den løsningen..Et sirkus och dagligen nederlag for Løfven..et skikkelig underholdningsprogram hvor lattermusklene nog får trimmet seg grundig.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 9 november 2017 - 14:26 -

    7 klöveren har vel stadig den 8 årige aftale de lavede ved sidste valg, så er vel 100% sikker at de får 4 nye år, måske bare med 80% opslutning, mere end 50% til SD og måske M, lyder ikke sandsynlig

    sussebassa

    Posted: 9 november 2017 - 15:53 -

    7kløveren er også under forandring i oppslutning..Då og Nå..så hva vi ender opp med vil kun valet vise, som det endelige resultatet.
    Men den viktigste endringen sålangt er at M har fått en ny dyktig leder..som også målinger vises og allerede nå er KD, MP under sperran i målinger..sålangt..kanskje C.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 9 november 2017 - 17:36 -

    Det er bare fint hvis du får ret, men ser man på andre Diktatorer med 87% opslutning, f.eks Assad, Hussien, Gadaffi og Kom jung un, så er det jo ikke folk som giver op uden modstand, en af fordelene ved at være Diktator

  Margrethe

  Posted: 9 november 2017 - 14:13 - Svar

  Når jeg kommer sent hjem om natten, har jeg også lagt mærke til, at flere danskere lusker rundt og roder i skraldespande efter flasker. Den slags gør mig for alvor vred. Ingen dansk skal nedværdiges til sådan et liv. Romaer og lignende er jeg ligeglad med. Men danskere…

   sussebassa

   Posted: 9 november 2017 - 14:25 - Svar

   ..Same her også, men jag har mera faste som jag gjer tomflasker, mat og lignende ..och nogon kroner..hellere svensker enn tiggere/mafiaen.

Margrethe

Posted: 9 november 2017 - 14:05 - Svar

Nej det gør islam ikke. Sørgeligt at jeg skal fryde mig over den tragedie, der ligger gemt bag, at antallet af nye medlemmer til skytteforeningerne er så kraftig stigende, at der er lange ventelister for at komme til våbeninstruktion. Klubberne kan slet ikke følge med. En ikke så ringe andel af den tavse folkesump må jo immervæk være blevet obsternasige over for den herskende multikulti ideologi, uden at ret mange andre end os der ser det, har forstået, hvad det er, vi ser…

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 9 november 2017 - 14:28 - Svar

  Alle de år jeg var i hæren trænede vi altid på et opgør med muslimerne

Britta Due Andersen

Posted: 9 november 2017 - 14:28 - Svar

At være nr. to på godhedslisten, er prisen for diverse stramninger.

Peter Zichau

Posted: 9 november 2017 - 19:07 - Svar

Det er altid befriende at høre Mark Steyn.
Jeg tror bare ikke det er “Sir” Mick Jagger der er blevet højreorienteret på sine gamle dage.
Det er sgu desværre nok borgerskabet, der er blevet venstreorienteret.
Sørgerligt…

Peter Zichau

Posted: 9 november 2017 - 19:36 - Svar

OMG..!

Sverige nr. 1 i godhedskonkurrence og Danmark er nr. 2..!!!!

Jeg havde i det mindste håbet vi var nr. 132. Nu må vi sgu se at vågne op..!

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 9 november 2017 - 19:41 - Svar

  Ja ødelæg velfærdsstaten, impoter 300.000 analfabeter og deres familier til evig forsørgelse, så stryger du til tops på disse venstre ekstreme hitlister, var selv tilfreds med en placering under Saudi Rabarbien

Niels Henriksen

Posted: 10 november 2017 - 02:00 - Svar

Kønshysteriet med nye pronominer og politiske korrekthed i anden potens er nu åbenbart ved at gå helt over gevind i Canada – ligesom vi har set i Sverige gennem flere år – endda med støtte i en vanvittig lovgivning og i et sådant omfang, at det nu truer folks karrierer og anseelse, hvis de vover at modsige PK-“eliten” og de ekstreme kønsfascister eller bare tillader sig at ytre deres egne meninger om dette vanvidscirkus offentligt, fx. i forbindelse med forelæsninger og almene akademiske udvekslinger af standpunkter, hvor de stakkels og ofte ret uvidende “studerende” så løber en stor risiko for at blive modsagt effektivt med seriøse argumenter, hårde videnskabelige facts og ubehagelige data, blive fornærmede eller endog ligefrem have øjeblikkeligt behov for et varmt og trygt safe space til at komme sig i, hvis deres naive og indoktrinerede PK-holdninger for alvor bliver udfordret.

Det bliver sgu et interessant studie at følge disse sarte mimoser og curlingbørn med alle deres “rigtige” og frelste meninger, når de lige pludselig en dag møder den rå virkelighed ude på en rigtig arbejdsplads – der kommer nok ikke til blive mangel på arbejde til psykologerne lige foreløbigt ?

The Mark Steyn Show with Jordan Peterson

https://youtu.be/p4obxH2vSms

Mark Steyn 273.475 visninger

Offentliggjort den 13. apr. 2017

In this episode of The Mark Steyn Show, Mark explores what Daffy Duck used to call “pronoun trouble”. His guest is Jordan Peterson, a clinical psychologist at the University of Toronto whose entire career has been imperiled by his opposition to the new “non-binary” gender pronouns – such as “zhe”. Transgender activists and other politically correct enforcers have determined to destroy him.

In this full-length interview, Steyn and Professor Peterson discuss the Orwellian perversion of language and the totalitarian impulses of social engineering. And Mark asks the big question: Is the jig up for western civilization?

© 2017 Oak Hill Media Inc/Mark Steyn Enterprises (US) Inc. All rights reserved.

Leave a Comment