15
nov
Seneste opdatering: 15/11-17 kl. 1742
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den omtalte Kirsten Sarauw er præst og psykoterapeut. Lone Nørgaard stiller op for Dansk Samling i København.

#ForABetterSweden – alvor eller happening?

Mon ikke der er nogen derude, der kan afkode dette for mig? Uanset hvad, kunne afsenderen have været det svenske etablissement. Min ven billedkunstneren, mener det er satire. Det er højtid for det i Sverige, se de to nederste tegninger.

Jens Kittel kommenterer denne: “Aldrig har en enda bild summerat landets situation och idioti så bra, absolut världsklass!”

Og den nye Moderatleder – en type, der altid vil være vælgere til. Partiledere skal have samme egenskaber som industriøl: De skal fornærme så få som muligt, og derfor helst ikke smage af noget. Denne mand har endnu inden han har løftet en finger, vendt Moderaternas nedadgående kurve.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Felix Krull

Posted: 15 november 2017 - 13:29 - Svar

Mon ikke der er nogen derude, der kan afkode dette for mig?

Mit gaet er spoof. Ingen af de to adresser nederst i sidste billede er aktive, sverlgbt.com er ikke engang registreret.

  achantus

  Posted: 15 november 2017 - 14:05 - Svar

  For denne gang. Men bare vent noen år.

   Felix Krull

   Posted: 15 november 2017 - 14:15 - Svar

   Om nogle aar er der ikke flere muhammedanere i Europa. Hvis det tyvende aarhundredes historie har laert os noget, er det dette: don’t make the white boys angry.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 15 november 2017 - 14:46 -

    Hvis folk havde lært noget af historien, så var der ikke en eneste muslim i EUSSR, men folk har ikke lært noget, så derfor kan galskaben fortsætte, og om nogle år så starter krigen for alvor, og så bliver muslimerne sendt hjem til sandkassen igen, sidste gang det begyndte var for næsten 1000 år siden i år 1095, dengang skulle de også smage øksen før en de forstod at de var uønskede

  steen

  Posted: 15 november 2017 - 14:36 - Svar

  Det er en god begyndelse. Vi er nøjsomme. Hans advokat vil appellere til Menneskeretsdomstolen, tror jeg det hedder.

jävla skitsamhälle

Posted: 15 november 2017 - 14:57 - Svar

Svenskarna kanske förtjänar att utplånas. Är man så pass dum och tror att sossarna kan lösa alla problem då förtjänar man varken demokrati eller välfärd. Som man bäddar får man ligga. Därför ser jag nästan fram emot den dagen svenska feminister tvingas gå i burka.

jävla skitsamhälle

Posted: 15 november 2017 - 15:03 - Svar

Tycker att ni helt och hållet inte bör ägna er en tanke åt vad som händer i Sverige. Förutsatt att ni inte vill hjälpa oss såklart. Svenska politiker har sedan generationer tillbaks haft dåligt samvete över att Sverige, inte var ockuperat under första och andra världskriget på samma sätt som våra grannländer och det sitter fortfarande i ryggmärgen.
Därför har politikerna successivt valt att förstöra landet eller använt Sverige som en plattform för olika politiska experiment som te x feminismen och mångkulturen.

  sussebassa

  Posted: 15 november 2017 - 17:12 - Svar

  “..svenske politikere hatt dårlig samvete øver att Sverige, inte…” hvem konkret då..for noe bull.
  Dom gjorde de fordi dom/andra tjente grasalt med penger på å samarbeide med naziene under WW2…Fakta..krigshistorien..bla fikk naziene tilgang til våran malm i nordNorge, och den ble fraktet saman med krigsmateriell igjennom Stockholm by med då sosseregjeringens aksept..som konsekvens forlenget krigen.
  At det skulle sitta i ryggmargen, DVs Mitt de facto ja…dom tenker kun på..å tjene penger og den makt det gir, uansett hvem dom måste samarbeide med også i dag.
  Løfven fyller landet med muslimer for igjengjeld å få deres stemme vid valet..nå och i all fremtid, tror han, uten tanke på konsekvens vi redan opplever..”økte voldtekter/rån/mord/terror/bilbrenner og lignende..hvor Løfvens skjeggbarn/illeg/økoinnv står bak..98%.

  ferd ed sa

  Posted: 15 november 2017 - 19:51 - Svar

  Det er ikke kun Sverige, men hele Vesteuropa, som snart er kaput!!. EU´s agenda er et multikulturelt Europa, og en opløsning af nationalstaterne. EU-parlamentet vil nu straffe Polen, fordi de ikke vil tage imod muslimske migranter. EUSSR er ligeså totalitært og undertrykkende som Sovjetunionen.
  Lad de svenske drenge og mænd søge asyl i Danmark, så kan de svenske feminister hygge sig med deres elskede muslimer.

MagnusH

Posted: 15 november 2017 - 15:33 - Svar

Moderaterna är ett Janusparti. Man har två ansikten. Det ena vänt mot de väljare man vill locka tillbaka från centerpartiet och det ansiktet utlovar ökad invandring. Det andra vänt mot de som man vill locka tillbaka från Sverigedemokraterna och det ansiktet utlovar minskad invandring.

  latmask

  Posted: 16 november 2017 - 07:16 - Svar

  Jag kan inte rösta på M för jag vill inte lägga mig och somna om.

Henning Jensen

Posted: 15 november 2017 - 16:28 - Svar

Hvor blev sangen af? og Kulturen?
Ruth Etting var engang en af de største, og en repræsentant for kulturen ‘par excellence’:
“The Song Is Ended, But The Melody Lingers On”:

The song is ended
But the melody lingers on
You and the song are gone
But the melody lingers on
The night was splendid
And the melody seemed to say
“Summer will pass away
Take your happiness while you may”
There ‘neath the light of the moon
We sang a love song that ended too soon
The moon descended
And I found with the break of dawn
You and the song had gone
But the melody lingers on.

Ruth Etting var og er vestlig kultur, men hun er og bliver aldrig en del af kulturen for muslimer. Ikke fordi muligheden ikke er der, men fordi muslimer slet ikke fatter begrebet kultur.
Kairo Operaen var også engang kultur, med forestillinger som Aida, Svanesøen og Copelia. Men se her i programmet hvad det har “udviklet” sig til:
http://www.cairoopera.org/schedule.php
Arab Music ‘en masse’ – med udelukkende få toner, får variationer, strømlinet ensartethed, og helst med begge køn kutteklædte!

https://www.youtube.com/watch?v=83MGqfcHleo

  sussebassa

  Posted: 15 november 2017 - 20:07 - Svar

  Elsker gamle sanger, og synger ofte selv ifra gamle sangbøker/plater som jeg har arvt.. ikke hørt denne før, sang med også.. så takk…en sang gjør livet gladere..viktig kultur å ta vare på..bringe videre.

Anders Bo

Posted: 15 november 2017 - 20:23 - Svar

I dag sjov, i morgen…

Niels Henriksen

Posted: 15 november 2017 - 21:54 - Svar

Oxis

Posted: 16 november 2017 - 10:35 - Svar

Oavsett om bilderna ovan är satir eller ironi berör de mig i hjärtat – jag blir så ledsen. Vi svenskar skall bytas ut men blir det till det bättre? Och varför? Varför duger vi inte? Ett fasansfullt politiker- och PK-etablissemangsvälde med en idé helt i klass med idéerna om folkutrotningarna under 1930- och 1940-talet. Då var det rasism mot judar och zigenare, nu är det mot vita, infödda etniska svenskar(samerna kanske går fria än så länge), då var det mot oliktänkande i dåtidens Sovjetunion, nu är det mot folk som har invändningar mot PK-etablissemangets politiska idéer om mångkultur, genustänk, allas lika värde och annat flum.
Vi skickas inte till läger, skjuts inte, våra kroppar torteras inte, men vår själ och vårt inre och våra ideal mals sönder genom en pågående mobbning som är lika illa. Ett osynligt dödande av det som är ens livskraft.
Tack och lov, jag är gammal och har varken barn eller barnbarn att sörja över. På det sättet är jag lättad.
Men den svenska staten och det svenska samhället är trots sitt yttre sken av “godhet” minst lika ond som tidigare avskyvärda samhällssystem/stater.
Men här i landet Sverige försöker man dölja Och lyckas till stor del) skyla över den egentliga agendan.

  Lawrence

  Posted: 16 november 2017 - 12:45 - Svar

  “ Vi svenskar skall bytas ut men blir det till det bättre? Och varför? Varför duger vi inte?”

  Det har ikke noget med at gøre noget bedre at gøre, det er naturens irden: det er etnisk konkurrence! Forstå det nu; der har altid været kamp om ressourcer og territorie, og hvis folk ikke behøver løsne et skud for at overtage alt jeres lort, alt det i har opbygget og som skulle overdrages til jeres børnebørn, ja så tager etniske grupper med større selvrespekt og livskraft det fra jer! Den ene tiger udkonkurrerer den anden, og den tabende tiger får IKKE nogen trøstepræmie. Jeres børnebørn kommer IKKE til at få tak for jeres svaghed. De vil blive voldtagne og udrensede som alle børnebørn af svæklinge er blevet til alle tider. Jeg fælder ikke en tenkelt tåre for ede voksne svenskere, jeg gemmer dem alle til jeres børnebørn, de uskyldige små har ikke gjort sig fortjent til den skæbne i i jeres passivitet og svaghed har beredt dem. Mit hjerte bløder for de svenske børn, snart vil de være en drøm blot. Jeg håber der inden da vil rejse sig tilstrækkeligt mange svenske mænd af de biologiske ruiner som det svenske folk er, som vil gøre en sidste stand, så køber jeg en engangsbillet og kommer for at lægge mine knogler til hvile blandt beændende biler, i håbet om at mit uværdige offer vil blive starten på den europæiske føniks genfødsel. Og hvis ikke så i det mindste en slutning for et uudholdeligt mareridt for midt vedkommende: at se de smukkeste folk verden har set blive erstattet af genetisk affald.

   Oxis

   Posted: 16 november 2017 - 13:07 - Svar

   Problemet är att det är de som folket i landet har tilltro till, regering, etablissemang osv. som iscensätter detta, medvetet utraderar den grund de själva sitter på för att få en ny, som de kanske tror de kan styra bättre än de svenskar de redan styr. Utvecklingen i förorterna säger mig att det blir tvärtom istället.
   Men allt om invandrare och invandring hyllas konstant i Sverige och måste svenskar inkluderas är det i form av så kallad mångfald.
   Du skriver om etnisk konkurrens och det är det väl delvis men den är inte igångsatt av folket självt utan av de styrande! Viss skillnad.
   Sedan tror jag att kroppsligt är det inget fel på svenskarna mer än på andra folk, däremot ett mentalt fel efter åratal av hjärntvätt om och av “det goda Sverige” och “den goda socialdemokratin”.

Dansk Hvepseavlerforenings For

Posted: 16 november 2017 - 17:17 - Svar

Skabt og orkestreret af 4chan/pol. Det er samme modus som den gang fribløderne kom frem. se venligst: http://boards.4chan.org/pol/thread/149385234#p149385234

Leave a Comment