17
nov
Seneste opdatering: 17/11-17 kl. 2015
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen (tekst og fotos)

At forstyrre politiske modstanderes møder eller at vandalisere deres valgplakater er en naturlig opførsel for dem, der ønsker at smadre demokratiet.

I København er det næsten udelukkende blå bloks plakater, der skamferes, og en yderliggående gruppering har sågar indbudt til plakatødelæggelse på selve kommunevalgaftenen i det af kommunale 1,4 millioner skattekroner finansierede Ungdomshus – til stor forståelse fra den venstrefløj, der repræsenterer anstændigheden og “den gode tone” i debatten.

Men en sjælden gang går hærværket, som det ses på billedet, ud over dem selv. Stakkels Kåre Traberg Smidt, som ellers i årevis har kæmpet for åbne danske grænser, så udlændinge ukontrolleret kunne strømme ind i landet, søge asyl og blive en del af den “asylindustri”, som han (lige som sin skandaleramte far) gennem sin advokatvirksomhed har lukreret på.

Altid har Kåre stået for anstændigheden – og så bliver venstrefløjens evindelige nazikort trukket netop over for ham og bogstaveligt smidt op i hans åbne ansigt!

Men den indvandringspolitik, som alternative, radikale folke- og enhedssocialister (godt hjulpet af socialdemokrater og den radikale del af Venstre) har praktiseret gennem årtier, har ført til en nyskabelse i dansk politik, et parti, der – ironisk nok – på sigt kan blive en konkurrent til den traditionelle venstrefløj: Nationalpartiet.

I dette parti går alt op i en højere enhed: Multikultur og nationalisme, frisind og uniformering, feminisme og femiislamisme.

Vi er alle gamle nydanskere og nye gammeldanskere…. Hvor danske? Muhammedanske!

Som det ses på billedet, er alt her samlet under én hijab – i fremtidens parti for den venstrefløj, der med de ÅÅÅbne grænsers politik har gjort det muligt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ragnar Lodbroge

Posted: 17 november 2017 - 21:35 - Svar

Nationalpartiet, vi er danmark, selvfølgelig, og en gris født i en kostald er jo også en ko

    steen

    Posted: 18 november 2017 - 13:55 - Svar

    Nationalpartiet er et kuriosum. Ahmadiyyaer vil altid være for få, men det minder os om de kommende sunni partier. Når de får magt, er den sjove tid i Europa forbi.

Margrethe

Posted: 18 november 2017 - 08:35 - Svar

Revolutioner har det med at æde deres egne børn…

ferd ed sa

Posted: 20 november 2017 - 22:03 - Svar

Storbyboere forsumper i øko/feminisitisk multikulturel globalisme !! dekadence/folkevandring blev også Romerrigets undergang!

Leave a Comment