18
nov
Seneste opdatering: 19/11-17 kl. 1041
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

lørdag eftermiddag. Klik f. helskærm

“Skab en muslimsk stat på fransk territorium”

“For at undgå borgerkrig. Vi kan ikke omvende sharia-muslimer”

Et formentlig meget realitisk forslag, og samtidigt ‘multikulturieologiens’ endelige falliterklæring. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at anstændigheden er i færd med at sende os alle i krig. Dens teoretikere ‘glemte’ at regne islam ind i modellen, og nu er det lovlig sent at regne om. Dette vil blive en realitet i Sverige, Belgien, Holland, England, Tyskland og endnu flere europæiske lande i løbet af tyve års tid. Når nogen i fremtiden siger ‘Europa,’ mener de ‘Østeuropa.’

Velmenende mennesker laver historiens største ulykker, skriver Henrik Dahl i dag. Ingen kan misunde de europæere, der bliver født nu, at have haft så velmenende og tanketomme forældre. Fremtiden vil handle om at undgå en altomfattende religionskrig på europæisk grund anlagt af de gode viljer. Trediveårskrigen er på vej tilbage. Europas ‘progressive’ sender os alle 400 år tilbage i tiden, og endnu har europæerne knapt nok reageret. Professor Christian de Moliner:

Professor Christian de Moliner claims that a second society has formed in France, which he described as: “A branch that wants to settle their lives on religious values and is fundamentally opposed to the liberal consensus on which our country was founded.

“We can never convert the 30% of Muslims who demand the introduction of sharia law to the merits of our democracy and secularism.

“We are now allowing segregation to take place that does not say its name. Rather than veil the face or adopt unimaginable measures in democracy (remigration, forced evictions of the most radical), why not establish a dual system of law in France?”

De Moliner writes that Emmanuel Macron winning the Presidential election will not make the problems disappear, it will only kick the can down the road.

“We will never be able to eradicate the radical Islamism,” he says, adding: “While we are not yet at open war, the faithful of the Prophet are already regrouping in areas sometimes governed by special rules.” FRENCH ACADEMIC: CREATE A MUSLIM STATE WITHIN FRANCE TO AVOID CIVIL WAR (Pour éviter la guerre civile, divisons la France.)

Helt aktuelt: France: Muslims enter convent, pray in Arabic during Vespers, tell nuns to convert to Islam or face hell


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?