18
nov
Seneste opdatering: 19/11-17 kl. 1041
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

lørdag eftermiddag. Klik f. helskærm

“Skab en muslimsk stat på fransk territorium”

“For at undgå borgerkrig. Vi kan ikke omvende sharia-muslimer”

Et formentlig meget realitisk forslag, og samtidigt ‘multikulturieologiens’ endelige falliterklæring. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at anstændigheden er i færd med at sende os alle i krig. Dens teoretikere ‘glemte’ at regne islam ind i modellen, og nu er det lovlig sent at regne om. Dette vil blive en realitet i Sverige, Belgien, Holland, England, Tyskland og endnu flere europæiske lande i løbet af tyve års tid. Når nogen i fremtiden siger ‘Europa,’ mener de ‘Østeuropa.’

Velmenende mennesker laver historiens største ulykker, skriver Henrik Dahl i dag. Ingen kan misunde de europæere, der bliver født nu, at have haft så velmenende og tanketomme forældre. Fremtiden vil handle om at undgå en altomfattende religionskrig på europæisk grund anlagt af de gode viljer. Trediveårskrigen er på vej tilbage. Europas ‘progressive’ sender os alle 400 år tilbage i tiden, og endnu har europæerne knapt nok reageret. Professor Christian de Moliner:

Professor Christian de Moliner claims that a second society has formed in France, which he described as: “A branch that wants to settle their lives on religious values and is fundamentally opposed to the liberal consensus on which our country was founded.

“We can never convert the 30% of Muslims who demand the introduction of sharia law to the merits of our democracy and secularism.

“We are now allowing segregation to take place that does not say its name. Rather than veil the face or adopt unimaginable measures in democracy (remigration, forced evictions of the most radical), why not establish a dual system of law in France?”

De Moliner writes that Emmanuel Macron winning the Presidential election will not make the problems disappear, it will only kick the can down the road.

“We will never be able to eradicate the radical Islamism,” he says, adding: “While we are not yet at open war, the faithful of the Prophet are already regrouping in areas sometimes governed by special rules.” FRENCH ACADEMIC: CREATE A MUSLIM STATE WITHIN FRANCE TO AVOID CIVIL WAR (Pour éviter la guerre civile, divisons la France.)

Helt aktuelt: France: Muslims enter convent, pray in Arabic during Vespers, tell nuns to convert to Islam or face hell


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


torstein

Posted: 18 november 2017 - 13:45 - Svar

Muslimske miniputtstater har vi jo allerede fått i Scandinavia, inntil videre heter de vel kun ” våre islamske områder” av den muslimske innvandrerbefolkningen, før de oppretter egne selvstyrte enklaver, dog fremdeles vegeterende og betalt av landenes dhimmi befolkning – i likestillingens demokratiske navn?

  steen

  Posted: 18 november 2017 - 13:58 - Svar

  Politikerne ved naturligvis godt, de er følge af deres egen nærmest forbryderiske dumhed. Jeg kan godt lide denne professor, der spytter klart ud.

Henning Jensen

Posted: 18 november 2017 - 14:04 - Svar

På nationalt plan er det svært at finde plads her i Danmark til et samlet muslim-område.
Nænner vi at ofre Bornholm på sagen?

Var det ikke mere nærliggende at se skandinavisk på forslaget, og bruge hele Sverige til de nordiske muslimer?
Sverige er i forvejen blevet muslimsk.

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 18 november 2017 - 14:57 - Svar

  Det var bedre at sende dem til månen, der er der ikke noget de kan ødelægge

   Chingachgook Jensen

   Posted: 20 november 2017 - 22:26 - Svar

   Hvad har månen da gjort for at fortjene så ussel en behandling?

  sussebassa

  Posted: 18 november 2017 - 15:35 - Svar

  ..Nei, ikke hele Sverige..vi sender alle muslimer til resten av Sverige, så kan Skåne igjen forbli dansk..och muslimfritt.

   Henning Jensen

   Posted: 18 november 2017 - 17:59 - Svar

   Ja, lad os benytte lejligheden og annektere de gamle danske områder, og bygge en mur lidt nord for, og langs med, den 58. breddegrad.:-)

    sussebassa

    Posted: 18 november 2017 - 18:18 -

    ..presis mine tanker også…benytte leiligheten..skåninger er jo egentlig mere dansk enn svensk..hus/kultur stilen også, mange ifra 1700 tallet…alle våre vakre bindingsverkshus..som å bo i middelalderen for meg..men helst uten muslimer.

  Niels Henriksen

  Posted: 18 november 2017 - 16:45 - Svar

  Nordøstgrønland – ingen andre de kan genere, overfalde og voldtage lige bortset fra isbjørne, hvalrosser og sæler og et par sjældne Sirius slædehundepatruljer med skarpladte rifler ?, rigtigt dejligt koldt og bedst af alt – midnatssol i sommermånederne, så, når ramadanen falder på den årstid, løser problemet sig helt af sig selv ?

   Søren Andersen

   Posted: 19 november 2017 - 22:28 - Svar

   Sådan! – nu rykker det?

  Triturus cristatus

  Posted: 19 november 2017 - 08:37 - Svar

  Det finnes en liten øy som heter Anholt…..kanskje den kunne passe? 😉

Michael

Posted: 18 november 2017 - 14:28 - Svar

I Malmø har muslimerne taget et gammelt våben i brug:

När den 60-årige mannen skulle avvisas från ett hotell i centrala Malmö plockade han fram ett exemplar av Koranen – och utdelade ett slag med den heliga skriften i ansiktet på en receptionist.

https://www.sydsvenskan.se/2017-11-18/atal-rasande-man-slog-koranen-i- huvudet-pa-hotellreceptionist

Sjovt nok bringer samme avis denne helt vildt overraskende nyhed på samme dag:

Allra minst trygga känner sig invånarna i polisområde Södra Malmö, där exempelvis Nydala, Lindängen och Rosengård ingår. Där uppger 48 procent att de upplever otrygghet vid utevistelse sent på kvällen i det egna bostadsområdet.

https://www.sydsvenskan.se/2017-11-18/manga-forortsbor-radda-for-att-v istas-utomhus

great white

Posted: 18 november 2017 - 15:00 - Svar

Dit link gør ikke trediveårskrigen ære. Et orgie af mord på civilbefolkningnen, tortur, sygdomsepedimier, hungersnød og andre nederdrægtigheder, der i sidste ende lod den tyske befolkning se sig reduceret til halvdelen (visse områder helt ned til en fjerdedel). De uintegrerbare kommer helt til at føle sig hjemme.

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 18 november 2017 - 17:04 - Svar

  Det lyder næsten som en beskrivelse af Sverige, efter 10 år med muslimsk indvandring

Steinadler...

Posted: 18 november 2017 - 17:17 - Svar

Professor Christian de Moliner claims that a second society has formed in France, which he described as: “A branch that wants to settle their lives on religious values and is fundamentally opposed to the liberal consensus on which our country was founded.

“What we have is the counter-reaction of old Europe, we have the laws against, limiting religious freedom, in Switzerland against the minarets, in France against the burka, the attempted law in Germany against circumcision, the attempted law in Holland and in Poland against halal or kosher meat. So this is the reaction of old Europe against this new wave of religious expression. […] We see ourselves fighting together with our muslim brothers who want a free, who want a peaceful Europe, who want to integrate like our forefathers did hundred and twenty years ago. And they are our natural allies.” –Pinchas Goldschmidt, president of the Conference of European Rabbis. (The Conference of European Rabbis is the primary Orthodox rabbinical alliance in Europe. It unites more than 700 religious leaders of the mainstream synagogue communities in Europe. It was founded in 1956 on the initiative of British Chief Rabbi Sir Israel Brodie, in order to revive the destroyed Jewish communities on the European mainland. Brodie was supported by the chief rabbi of France, Jacob Kaplan, the chief rabbi of Amsterdam, Aharon Schuster and the British Sephardic spiritual leader, Hacham Gaon. The first conference took place in 1957 in Amsterdam. The Conference of European Rabbis is the primary Orthodox rabbinical alliance in Europe. It unites more than 700 religious leaders of the mainstream synagogue communities in Europe. It was founded in 1956 on the initiative of British Chief Rabbi Sir Israel Brodie, in order to revive the destroyed Jewish communities on the European mainland. Brodie was supported by the chief rabbi of France, Jacob Kaplan, the chief rabbi of Amsterdam, Aharon Schuster and the British Sephardic spiritual leader, Hacham Gaon. The first conference took place in 1957 in Amsterdam.)

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 18 november 2017 - 22:52 - Svar

  Då bör dom inte heller bli förvånade när dom åker ut på röven för 360:e gången i historien. Sedan kan dom sitta där alla 20 eller 30 miljonerna i den lilla sandhögen vid medelhavet och gråta krokodiltårar tills deras “messias” återvänder. Givetvis utan kärnvapen. Annars kommer dom bara hämnas med sin Samson Option.

Talibananas

Posted: 18 november 2017 - 18:21 - Svar

Det lär inte funka, om det mot förmodan blir verklighet. Muslimerna krigar även inbördes, och det skulle uppstå “flyktingar” från enklaven till den egentliga, omgivande staten. Även om det inte skulle “fly” några ut ur enklaven så skulle muslimsk expansionism snabbt visa sig. Eftergiftspolitik är inte en hållbar politik. Det ses bara – och rätteligen – som ett svaghetstecken för muslimerna att exploatera ytterligare.

Lenn

Posted: 18 november 2017 - 22:53 - Svar

De må godt få Sjælland, og så skal Jylland være en selvstændig stat med masser af grænsekontrol, og selv gammel-københavnere skal ansøge om visum for at komme på kortvarigt ophold derovre. Alle muzzies i Jylland skal selvfølgelig sendes til København!
For nej uha! Vi må jo endelig ikke sende de små stakler (bevæbnet med macheter, maskinpistoler, dolke osv osv!) hjem til deres egne lande, hvor de passer ind. Kaliffens planer om at udvide voldsorgiet til de hvide homser og madorgaster skulle jo nødigt slå fejl….

Anders Bo

Posted: 19 november 2017 - 04:37 - Svar

IDIOTI! ?

I en muhamedansk stat indenfor det nuværende Frankrig, vil muhamedanerne jo omformere sig som græshopper, og oversvømme omkringliggende frodige agre… ?

Britta Due Andersen

Posted: 19 november 2017 - 10:15 - Svar

Allerede i midt90erne sad vi nogle stykker, og mente at en del af Danmark skulle blive muslimsk, så vi andre kunne være fri for dem. Tror vi endte på LollandFalster.

Leave a Comment