19
nov
Seneste opdatering: 20/11-17 kl. 1648
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan ikke tænke sig noget, der ligger svensk TV fjernere end dette. Det har sin egenværdi. Blandt andre medvirker Johan Westerholm og Tino Sanandaji.

“Jeg har været med til at gøre nationalkonservatismen stueren”

Information interviewer Uriasposten, og viser den ikke er som Politiken: Forudsigelig

»Kulturmarxismen har lammet det politiske spektrum, selv konservative kan være relativister. Vi har højre og venstre, men i praksis er det bare forskellige nuancer af rød«.

Du lukker Uriasposten efter 14 år. Hvad var i sin tid formålet med bloggen? »At gå journalisterne efter og sikre at det, de skriver, er korrekt.« Er projektet lykkedes? »Til dels. Det er ikke sådan, at jeg kan klappe mig selv på skulderen over at have reddet noget. Men jeg tror, at jeg har været med til at gøre den nationalkonservative tankegang stueren.«

Jeg ligger i sengen med min telefon og tænker blog. Man taler om likehuntere blandt de unge, men jeg er også en slags likehunter. Jeg bliver glad, hver gang jeg får opmærksomhed og finder frem til noget, som andre klapper mig på skuldrene for. Men jeg glemmer også, hvad der er vigtigt, og derfor har jeg valgt et radikalt brud, selv om det gør ondt.«

På en skala fra 1-10 hvor højreorienteret er du? »På den økonomiske akse er jeg nok otte. Det er ok med en velfærdsstat, men den skal køres ned. Jeg gider ikke arbejde for at finansiere Uffe Elbæks projekter i København. Værdipolitisk er jeg nok også otte.

Kulturmarxismen har lammet det politiske spektrum, selv konservative kan være relativister. Vi har højre og venstre, men i praksis er det bare forskellige nuancer af rød. De synspunkter, som f. eks. Nye Borgerlige har – og som bliver betragtet som ekstreme – er synspunkter, som var vidt udbredte før ungdomsoprøret.

Heldigvis er vi på vej tilbage i den rigtige retning.« Du har blogget om islam og indvandring i 14 år – hvordan har samfundet ændret sig? »I dag er politikere nødt til at tage DF med i betragtning, inden de snakker. Mange tør sige, at de har en negativ holdning til multikultur. Der har DF vundet.

Men konkret politisk har man ikke løst problemet, og selv om det er ok at tænke uden for boksen i dag, fyldes debatten stadig op af dem, som har nem adgang til medierne. Vi skal stadig høre på Uffe Ellemann-Jensen, en fodboldtræner fra FCK eller en kunstner, som mener, at vi skal være gode vewd hinanden.

Og journalisterne udgør ikke et repræsentativt udsnit af befolkningen.« Er du og andre ikke med til at lave en hadsk stemning imod indvandrere gennem jeres fokus på netop den sag? »Jeg kender argumentet. I 1998 stod jeg ret alene, da jeg sagde, at problemerne ville blive værre. Men det blev værre. I det store og hele har højrefløjen haft ret.

Hvilken blogpost er du mest stolt af? »Jeg fandt ud af, at Pelle Dragsted har været med i Antifascistisk Fraktion. Det fik BT til at konfrontere ham med hans fortid.«

Hvad er det bedste, indvandringen har gjort for Danmark? »Ha ha. Der må du lige give mig nogle sekunder, jeg er vant til at tænke på en anden måde Jeg har en god norsk kollega, som hedder Vegar, ham har jeg aldrig haft problemer med. Grundlæggende mener jeg, at indvandring er naturligt, f. eks. når man gifter sig med folk fra andre lande. Det er, når de kommer væltende i fly, busser og både, at det bliver et problem.«

Hvis du skulle have levet i en anden tid, hvilken skulle det så være? »Slut 50′ erne. Før ungdomsoprøret, hvor der stadig var fokus på kernefamilien og det jordnære. Det hele var lokalt forankret og ikke så flyvsk. Vi har mange muligheder i dag, som man ikke havde dengang, men vi har også betalt en pris for det.«

Jeg kommer også til at blogge igen. Det skal bare være noget, jeg kan styre, uden at det bliver for febrilsk.«. Information: I det store og hele har højrefløjen haft ret, log in


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


sussebassa

Posted: 19 november 2017 - 12:43 - Svar

Så ble gruppen “metoo” opprettet…bruker ordet opprettet bevisst fordi man her fokuserer på alle menn som typ “klapper” en kvinne på skulderen, og da blir beskyldt for seksuelle overgrep..dermed får man vekk fokus på alle voldtekter begått av alle “flykninger”..som viser klart er 98%..
“metoo” sies være opprettet av same “jagerher” som står bak, så klart et “PK foretagende”.
Sier ikke det er menn som ikke går forlangt, og burde straffes, men nå er det mere et hysteri som bare øker, og formålet er klart..få fokus vekke ifra 98% voldtekter begått av “flyktninger”, som heller ikke er noen vits i å anmelda fordi dom blir lagt i høg hos polisen.
Så taktisk “smart” trekk av Løfven.

  ferd ed sa

  Posted: 19 november 2017 - 21:50 - Svar

  Sverige er blevet et bizart land. Den svenske mand er uønsket i sit eget land. De svenske feministers hedeste drøm er åbenbart, at udskifte alle svenske pöjkar og mænd med muslimske skægbørn.

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 19 november 2017 - 22:18 - Svar

  Kvinderne har bare ikke et problem med at få et klask i røven, eller ligge sig på ryggen for en film rolle, hvis ” gerningsmanden ” er Brad Pitt eller en indvandre

   InHocSignoVinces

   Posted: 20 november 2017 - 11:32 - Svar

   Nej, “The Sisterhood™” har det med at opløse sig i åben alle-mod-alle krig, lige så snart der træder en velhavende mand med et godt udseende ind i lokalet. Kvinder er opportunister “by nature”, det behøver man ikke være præsident Trump for at kunne observere, man skal bare være mere påpasselig med hvem man gør opmærksom på det, end han var det sidste år.

  Henning Jensen

  Posted: 20 november 2017 - 05:28 - Svar

  “MeeToo” giver nogle problemer.
  Hvordan skal TV-underholdning som “Vild med dans” foregå, hvis ikke kvinden må berøres, og kan man anmelde en “berøring” blot man overværet berøringen på TV?

  Den eneste måde at kvinder fremover kan sikre sig mod seksuelle tilnærmelser, vil være at indføre burka-tvang.
  Det er et område som politikerne bør kaste sig over, så vi kan komme det berøringssvineri til livs.
  Jeg tvivler ikke på at politikerne vil se på problemet med glæde, især de kvindelige, hvis blot ikke de selv skal kravle i “den sorte sæk”.

  Jeg læste forleden at beboeren i den hvide enklave i Valby, Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen, er blevet gravid. Hvis det er sket på naturlig måde, så bør gramseriet anmeldes til “MeeToo”.
  Føj!

   sussebassa

   Posted: 20 november 2017 - 10:25 - Svar

   Nå er ikke konsekvenstenkning LØfvens sterke side som vi redan ser i Sverige, men jeg er redd denne “metoo” vil brukes også til andre områder som vil tjene hans politikk/muslimers..fex barn/ungdom må ha seperate svømming/trening på skoler..adskillelse mm..et keyord..
   alt for å imøtekomme muslimene, och dermed sikre stemmer ifrån de..
   Valet har redan børjat i Sverige, men om ikke SD får regjering/samen med M KD er landet helt och totalt ødelagt for fremtidens barn, och då er det bare å stenge grensene heltette for Danmark og Norge..men slippe inn foreldre med barn som vil vekk ifra Hell som det kommer å bli..de er man i alle fall sikre på ikke er PK.
   Er fremdeles optimist på at så gale er ikke flertallet av Alle svensker..at de vil gi Løfven videre makt, men stemme han ut av regjering..for SD.
   Ved siste val fikk sosserne bare ca 31,01%..så helt uoverkommelig er det ikke, samtidig som MP snart er under sperra..uansett et være eller ikke være for det Sverige vi engang kjente, och ikke minst for nabolandene..i sin villeste mareritt å ha et muslimstyrt land som nabo.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 20 november 2017 - 22:47 -

    Ett muslimstyrt land som på sikt har planer på att erövra sina grannar också. Så ni kommer bli tvungen att slåss både mot den yttre fienden som den inre fienden som är lierad med muslimlandet.

  InHocSignoVinces

  Posted: 20 november 2017 - 13:02 - Svar

  De kvinder der hopper med på #MeToo-vognen er stille og roligt ved at protestere kvinder ud af fremtidige ansættelser på arbejdsmarkedet, baseret på noget jeg, stort set, ikke anser for andet end en trend i tiden under det feministiske Matriarkat. Det begynder jo at ligne ‘the Salem Witch hunts’ efterhånden, så længe den anklagede bare er en hvid mand.

  Og spørgsmålet er om det ikke lige præcis er formålet, på et eller andet ubevidst plan? Hvis vi tager det støt stigende forbrug af anti-depressiver og skilsmisser med i overvejelserne, så er det jo ganske tydeligt at der er en stigende procentdel af kvinderne der, ikke overraskende, har sværere og sværere ved at honorere kravene om både at skulle være en succes på arbejdsmarkedet, og derhjemme på samme tid.

  Kunne det ikke tænkes, med alle de valgmuligheder kvinder har i dag, at der er et ubevidst ønske om at komme tilbage til en enklere tid med færre valg, og det reducerede ansvar der følger med i købet? Det ville også forklare det stigende antal af unge hvide kvinder der konverterer til Islam, på trods af alle advarsler om konsekvenserne på lang sigt.

  Men uanset, – på et eller andet tidspunkt, inden alt for længe, så bliver det simpelthen vurderet som værende for stor en risiko at ansætte en kvinde for en hvid mandlig arbejdsgiver, som jo altså stadig er majoriteten, når der ikke skal andet til at ødelægge hans livsværk end en anklagende finger. Antallet af anklager, med reelt bevisligt hold i, er jo nede under én procent, dvs. der foreligger ingen anmeldelse, ingen politirapport, og meget meget få af sagerne har nogensinde set en dommer.

  Det er jo fuldstændigt groteskt, at man i en retsstat kan hive en anklage op af hatten for noget der ligger 25-30 år tilbage i tiden, og så ellers læne sig tilbage, i sikker forvisning om at det omkringliggende samfund både anklager, dømmer, og ødelægger et individ, udelukkende baseret på den enkelte kvindes ord.

  Måske er det på tide at vi tager et ekstra kig på hvor gynocentriske vi egentlig er blevet her i Vesten.
  Jeg kan garantere at både invandrerne sydfra og de liberale/marxisterne er klar over det. De har tydeligtvis baseret aspekter af deres krigs-strategi på det faktum, og de er ved at vinde.

   sussebassa

   Posted: 20 november 2017 - 14:24 - Svar

   Takk for mange interessante synspunkt.
   Fikk med meg at også Sveriges dronning och kronprinsesse var med på oppropet “metoo”..noe skjult, men dog der.
   Hvem er så alle dessa “metoo”..finnes en fellesnevner…utover at de vil bekjempe primært hvite menns makt och misbruk ifht seksuelle tilnærmesler/overgrep..som egentlig er det store spørsmålet.
   Ikke ukjent at flere kvinner selv andvender sin sexualitet nettopp å få høyere status selv..ligge med regisøren for å få hovedrollen..velkjent..men dysses ned..iallef ikke noe de selv erkjenner under “metoo”..uansett yrke.
   Tror mange gjorde dette i typ ren naivitet/massesuggetion och tenkte ikke på konsekvensene..flere var yngre og dermed liten livserfaring.
   At så det bakenforliggende for “metoo” som er å fjerne fokus ifra alle flyktningene som er voltektsforbrytere..98% tenkte de nok ikke på..de ble rett og slett misbrukt i Løvens bevisste strategi/propagandaopplegg…Vinne valet i 2018..då andvendas tydeligen alle tenkelige metoder..mere i vente.
   Om vi jevnfør “jagerher” med “metoo” er det klare paralleller…men nå er “jagerher” mere utryddet på alt. disku siter/blogger..våger ikke diskutere der mere, fordi vi ikkepk tar igjen, og latterliggjør de.
   Alikevel beviser Løfven at ved å sette i gang slike tiltak som “metoo” at mange lar seg rive med i dens massesuggetion/hysteri/propaganda..farlige tendenser for et land som er i stor fare for at muslimer kan overta ved valet i 2018. Et enkelt bytte som sosserna ikke er istand til å se fordi deres fokus er kun makt og penger..og da trengs muslimske veljare.

    InHocSignoVinces

    Posted: 21 november 2017 - 16:19 -

    Tak for svaret, sussebasse, det er værdsat.

    Det er jo unægteligt et dystert billede du fremviser af den halvdel af demografien, som overvejende høster langt de fleste fordele ved et demokrati, (overførsler af indkomster fra mænd til kvinder gennem indkomstskatten), samtidigt med at de gør alt hvad de kan for at ødelægge samfundet indefra, og bringe det tilbage til en tid hvor de ingen rettigheder har.

    Men tillad mig lige at rekapitulere:

    “Hvem er så alle dessa “metoo”..finnes en fellesnevner..PK..utover at de vil bekjempe primært hvite menns makt och misbruk ifht seksuelle tilnærmesler/overgrep..som egentlig er det store spørsmålet.
    Ikke ukjent at flere kvinner selv andvender sin sexualitet nettopp å få høyere status selv..ligge med regisøren for å få hovedrollen..velkjent..men dysses ned..iallef ikke noe de selv erkjenner under “metoo”..uansett yrke.”

    Først og fremmest er politisk korrekthed jo ikke andet end fascisme iført en kjole og høje hæle, og ytringfriheden er jo som bekendt noget af det første der ryger under de forhold. Ville det ikke være nærliggende at formode at kampagner som #MeToo, hele ‘wage gap’-snakken, og “kvinders frigørelse” iøvrigt er noget af det næste der ryger under sådan et system, eller er kvinders behov for kontrol i alle sociale sammenhænge simpelthen så stort, at de ikke kan indse at deres rettigheder og ytringsfrihed også forsvinder under et fascistisk styre?

    Dernæst kan jeg ikke se den store forskel på de to parter: Den ene udnytter sin position til at få sex, og den anden udnytter sin sexualitet til at få position. Den nøjagtige beskrivelse her må vist være “åbenlyst hykleri”, når man ikke har selverkendelse nok til at indrømme at man gør det samme som man anklager mænd for. At man så har et massivt socialt maskineri der kan sættes i gang for at understøtte én i hykleriet, taler vist for sig selv om “Patriarkiets magt over kvinder”.

    “Tror mange gjorde dette i typ ren naivitet/massesuggetion och tenkte ikke på konsekvensene..flere var yngre og dermed liten livserfaring.”

    Ja, dér var det måske på sin plads at diskutere retten til at stemme, hvem der har den, og hvorfor. Vi holder i forvejen kvinder 43 til 46% mindre kriminelt ansvarlige end mænd, (afhængig af landet vi taler om), der begår kriminelle handlinger under nøjagtigt de samme omstændigheder. De eneste andre grupper der bliver tilgodeset med den samme form for hensyn er børn og retarderede, og ingen af dem har jo som bekendt stemmeret.

    I det hele taget kan det jo undre, at kvinder har medbestemmelse i en situation hvor vi reelt er i krig med en anden trosretning, ovenikøbet erklæret af modparten så langt tilbage som i slutningen af 80’erne, jvfr. The Muslim Brotherhood’s manifest, side 1. Der er mig bekendt ikke noget decideret krav om at kvinder skal deltage i forsvaret af et land, som det jo er tilfældet for mænd, og under ingen omstændigheder bliver kvinder stillet op på frontlinjen som kanonføde. (Igen ser vi de her specielle regler for kvinder, som angiveligt skal forestille at være “ligestillede” med mænd.)

    Med hensyn til naiviteten/massesuggestion/alder/livserfaring, så var det måske en idé at flytte kvinders stemmeret frem til post-menopause årene?
    For der er da meget lidt tvivl om at kvinder stemmer baseret på flokmentalitet efterhånden, og derudover iøvrigt ikke aner ret meget om politik, fordi interessen først opstår op omkring valgtiderne, når det bliver en trend.

    “At så det bakenforliggende for “metoo” som er å fjerne fokus ifra alle flyktningene som er voltektsforbrytere..98% tenkte de nok ikke på..de ble rett og slett misbrukt i Løvens bevisste strategi/propagandaopplegg…Vinne valet i 2018..då andvendas tydeligen alle tenkelige metoder..mere i vente.”

    Så vidt jeg har forstået, efter at have fulgt de forskellige alternative medier om Sverige og flygtningesituationen, så er de mest højlydte forsvarere af flygtningepolitikken jo “Batikhäxor”-versionen af feministerne.

    Dem kan der jo siges en del om, men umiddelbart er problemstillingen helt åbenbar:

    Enten er flygtningedrengene ikke mindreårige, i hvilket tilfælde kvinderne jo så begår bedrageri med statens finanser, (læs: de svenske mænds indkomstskat, da mænd bidrager med majoriteten af skattekroner).
    Eller også er flygtningedrengene mindreårige, hvilket jo så gør disse kvinder til pædofile når de sexuelt udnytter drengene, og åbenlyst promoverer for at andre kvinder gør det samme på sociale medier.

    https://www.youtube.com/watch?v=3vTL28TqnK4

    Det er iøvrigt ikke kun i Sverige at de ting foregår, men det er et gennemgående tema i alle vestlige lande med den slags “hjælpeorganisationer”. I Danmark holder vi dem kriminelt ansvarlige for deres handlinger, når vi ikke bare kalder dem “feltmadrasser”, dvs., så absolut gør dem socialt udstødte i det omgivende samfund.

    https://www.youtube.com/watch?v=5467sG33SqU

    Hvorfor sker det ikke i Sverige, når der er så oplagt en mulighed for at lukke ned for dem i den offentlige debat?

    “Om vi jevnfør “jagerher” med “metoo” er det klare paralleller…men nå er “jagerher” mere utryddet på alt. disku siter/blogger..våger ikke diskutere der mere, fordi vi ikkepk tar igjen, og latterliggjør de, men de ligger på lur och anmelder oss anmass..snikig.”

    Kvinder plejer jo generelt at være gode til at holde hinanden i skak gennem “shaming language”, så hvad gik der lige galt der? Hvordan endte det op med at være socialt acceptabelt at være landsforræder, mens man effektivt giver den i rollen som ‘femte kolonne’-enhed for fjenden?

    “Alikevel beviser Løfven at ved å sette i gang slike “tiltak” som “metoo” at mange lar seg rive med i dens massesuggetion/hysteri/propaganda..farlige tendenser for et land som er i stor fare for at muslimer kan overta ved valet i 2018.”

    Så er vi tilbage ved stemmeretten, og den manglende rygrad der ligger i at lade flokken træffe sine valg for sig, så man slipper for at blive holdt ansvarlig senere.

    Bare så det her ikke skal ende med at lyde som et angreb mod alle svenske kvinder generelt, så er jeg helt på det rene med at der iblandt dem er rigtig mange…hmm, jeg kvier mig sgu lidt ved at kalde dem ‘mænd’, for de fleste er opvokset i ‘enlig mor’-miljøer, og ville ikke kunne genkende en positiv mandlig rollemodel, om de så stod alene med ham i en telefonboks. Resten anser jeg lidt som en flok hunde, der er klar til at følge ethvert kvindeoptog igennem byen, i håbet om at der falder lidt af dér, bare de giver kvinderne ret i alt hvad de siger.
    Stefan Löfven og Joakim Lamotte er jo strålende eksempler på disse, omend motivationen kan være af en anden karakter.

Louis B Knockel

Posted: 19 november 2017 - 20:50 - Svar

Pænt og sobert interview med Kim Møller. Fint at noget sådant kan fremkomme i en venstreorienteret statsstøttet avis.

  Felix Krull

  Posted: 20 november 2017 - 05:55 - Svar

  Information er bedre end sit rygte. De f.eks. har flere gange givet Helmuth Nyborg taletid – noget der ville have faaet en amerikansk avis lukket paa tyve minutter.

Andre´Kristian

Posted: 19 november 2017 - 22:58 - Svar

Det senaste provet på det bisarra socialpedagogiska narrativ som behärskar dagens svenska tolkningsutrymme, där radikalfeministernas och extremvänsterns estradörer unisont uppvisar en aldrig tidigare skådad och i grunden kontraproduktiv hysterimanifestation, vars dolda syfte är att underkuva och demonisera den vite mannen – en distraktionsmanöver där man leder folkets uppmärksamhet bort från den importerade våldsbrottsligheten, där förövarna angriper flockvis och inför vilken inte ens det fanatiska metoo-matriarkatet förmår erhålla någon amnesti.
Det sorgligaste i sammanhanget är att mängden av de sällsport retroaktiva anklagelserna skadat trovärdigheten drastiskt, vilket kommer att få en påtagligt negativ inverkan för de verkliga offren för sexualpredatorernas vidriga framfart.
Andreas.

Infowarrior

Posted: 20 november 2017 - 01:07 - Svar

Feminisme og islamisme går hånd i hånd.
Det er et absurd teater da islamistene kommer til å utrydde feministene så snart de er i overtall.

Anders Bo

Posted: 20 november 2017 - 01:48 - Svar

Så må Svea jo stemme SD i ’18!

  Infowarrior

  Posted: 20 november 2017 - 03:24 - Svar

  Tror du ?

   Anders Bo

   Posted: 21 november 2017 - 01:14 - Svar

   Hvis kvinderne mener sig berettet angst for den muhamedanske folkevandringstsunami, må de jo gøre noget ved det, eller…

InHocSignoVinces

Posted: 20 november 2017 - 11:57 - Svar

Her er en ganske interessant graf om stigningen i voldstilfældende o.a. i Sverige siden 2005. Uden at gå helt over gevind med forudsigelserne, så tror jeg roligt man kan gå ud fra at det “spike” man ser i 2013 er det midlertidigt ‘nye normale’, som 2016 tallene vil falde tilbage på, hvorefter 2016 ‘spiket’ så bliver det næste ‘nye normale’, osv,osv. ‘Frøen i det varme vand’-ligningen ligger lige for, omstændighederne taget i betragtning.

http://www.breitbart.com/london/2017/11/20/sweden-crimes-surge-new-hig hs-migrant-influx/

Lenn

Posted: 20 november 2017 - 13:28 - Svar

OT! Hjælp! Er der andre, der har modtaget en mail fra Disqus, som påstår, at der i oktober i år er blevet taget et ‘snapshot’ af data tilbage fra 2012 (aner ikke helt, hvad de mener med det?), og at password osv måske er i kløerne på fjendtligtsindede? Mailen anbefaler at ændre password.
Noget andet er, at min pc har været under angreb i måske flere uger nu, og et specielt malware-tjek afslørede over 150 potentielle trusler… Hvad søren gør man? Er der andre, der har oplevet noget lignende?

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 20 november 2017 - 14:16 - Svar

  Det kan være at de røde banditter møder op på adressen en dag, husk at ha et baseball bat til at stå ved døren, når de første ligger på knæ og leder efter deres tænder, så stikker resten af de homoseksuelle banditter af, som muslimer så kan de ikke lide modstand

   sussebassa

   Posted: 20 november 2017 - 14:30 - Svar

   ..her åpnes våpenskapet..sikrest.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 20 november 2017 - 14:33 -

    Det er der også her, men det er helt unødvendig når det bare de de røde homoseksuelle banditter, de kaster højest et par sten, gi dem et par lusinger, så løber de hjem og skriver lange ledere og kroniker i deres aviser

    sussebassa

    Posted: 20 november 2017 - 14:38 -

    ..ok da, da slippes rottweilerne løs…de trenger morsjon.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 20 november 2017 - 14:46 -

    Meget bedre, lurer på om det er redox som er igang med deres registrering

    sussebassa

    Posted: 20 november 2017 - 14:56 -

    Seriøst…er det grunn for å ordlegge seg mere forsiktig her.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 20 november 2017 - 15:04 -

    Nej det er jo ikke Sverige

    sussebassa

    Posted: 20 november 2017 - 15:17 -

    Nu mera måste man va mere forsiktig..har flere ganger blitt utstengt ifrån facebook..så nå tilpasser jeg mine meninger deres krav ved å andvende “skjeggbarn” i parentes..det godtages..

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 20 november 2017 - 15:23 -

    Rigtigt, men stadig imponerende at de røde banditter i år 2017 stadig tror at de kan censurere andres meninger, og det er da kedeligt med 9 timers pending på sammháldsnutt bare for at skrive sin mening

    Lenn

    Posted: 20 november 2017 - 16:17 -

    Fantastisk, at det skal være nødvendigt! Jeg håber, Israel kommer med en anden version af en slags FB, hvor man kan sige tingene, som de er. Heldigvis er jeg ikke på FB, og det kommer jeg heller aldrig!

    sussebassa

    Posted: 20 november 2017 - 16:23 -

    Jeg er på FB for å diskutere på grasrotnivå..hva rører seg der, och får derfor viktig info..viktig for å skape et riktig helhetsbilde..av all info..kjenne på pulsen hva som rør seg..derfor.

    Lenn

    Posted: 20 november 2017 - 16:31 -

    Ja, jeg forstår godt, hvorfor folk er der af de rigtige grunde: de politiske, men jeg gider simpelthen ikke. Jeg foretrækker debatfora til hver en tid, for det er meget sjovere. Jeg hører også fra folk, som bliver vildt optaget af FB og frustrerede over de politiske skænderier, der opstår der. Så nej.

    sussebassa

    Posted: 20 november 2017 - 16:52 -

    Det er en “typ kunst” å diskutere der..vite nær du har sagt nok, også unngå skjenneriet..gå ut..månge yngre med ditto kunnskap och spes type likes..også nogon med klart mentale problem..men info kan du få uansett.

    InHocSignoVinces

    Posted: 20 november 2017 - 14:46 -

    Min velkomst komite består af to Siberian Huskies. De kommer med den fordel at de ikke gør når de angriber. 😉

    sussebassa

    Posted: 20 november 2017 - 14:54 -

    Det gjør ikke Rottweilere heller..de knurrer herligt høyt..med frådende åpen kjeft og slipper ikke Ut folk som ikke matte har sagt ok til..de holder fortet hel trygt..hvem våger seg på 1 som har 1 tonn trykk i kjevene når de tar tak..med saksegrep.. 😉

    Lenn

    Posted: 21 november 2017 - 15:40 -

    hehe!

   Lenn

   Posted: 20 november 2017 - 16:15 - Svar

   haha! Jeg syntes, at Steen lige havde skrevet noget om malwarebytes, men nu kan jeg ikke se hans svar..?! Jeg har kørt malwarebytes for nogle dage siden, og det var den, der detekterede over 150 potentielle trusler, bl.a. en slemmer karl ved navn webssearches, som jeg troede, jeg var sluppet af med. Chrome er blevet hijacked også, så jeg kører nu på en anden måde.. Det er jo fantastisk!! Jeg kunne spidde de psykopater med min paraply, for at lave sådan noget!

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 20 november 2017 - 22:56 -

    Jag gav upp Chrome i somras som jag hade använt sedan det kom ut. Det sista året började problemen. Till slut gick det inte ens att ansluta till vissa sidor. Då gav jag upp och bytte browser.

    Lenn

    Posted: 21 november 2017 - 15:37 -

    Ja, måske bør jeg gøre det. Nogle bruger Linux, så nu vil jeg undersøge, hvad det er for noget. Indimellem har jeg lyst til at kaste min pc på gulvet og bare hoppe op og ned på den!!

  sussebassa

  Posted: 20 november 2017 - 14:29 - Svar

  Hadde problemer selv med å komme inn på Snaphanen, måtte igjenta passord på Disqus, men ikke mere..så da gikk det greit.

  Chingachgook Jensen

  Posted: 20 november 2017 - 20:38 - Svar

  Kender du til Malware Bytes?
  https://www.malwarebytes.com/mwb-download/

  Spyware Blaster er også ok.
  https://www.brightfort.com/spywareblaster.html

  Spybot – Search and destroy er også god. Kan immunisere dit system.
  https://www.safer-networking.org/dl/

  Ovenstående gratis-versioner er udmærkede.

  Felix Krull

  Posted: 21 november 2017 - 13:56 - Svar

  Mailen anbefaler at ændre password.

  Det lyder som phishing – et forsoeg paa at faa dig til at oplyse dit PW. Lad vaere med at svare paa mailen, men hvis du er usikker, kan du logge ind paa Disqus paa normal vis og aendre password der, men jeg ville nok vente til jeg havde faaet maskinen afluset. Som Chingachgook siger, er Mawarebytes et udmaerket program.

Lenn

Posted: 20 november 2017 - 16:20 - Svar

Godt billede af Kim, og fed trøje! Artiklen er rigtigt god, og det er godt at se, at Information bringer et sobert interview med en af vore brave landsforkæmpere.

Rune Hansen

Posted: 20 november 2017 - 17:52 - Svar

“Antifascistisk Fraktion”? Sagde han virkelig det?

Leave a Comment