19
nov
Seneste opdatering: 20/11-17 kl. 1648
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan ikke tĂŠnke sig noget, der ligger svensk TV fjernere end dette. Det har sin egenvĂŠrdi. Blandt andre medvirker Johan Westerholm og Tino Sanandaji.

“Jeg har vĂŠret med til at gĂžre nationalkonservatismen stueren”

Information interviewer Uriasposten, og viser den ikke er som Politiken: Forudsigelig

»Kulturmarxismen har lammet det politiske spektrum, selv konservative kan vÊre relativister. Vi har hÞjre og venstre, men i praksis er det bare forskellige nuancer af rÞd«.

Du lukker Uriasposten efter 14 Är. Hvad var i sin tid formÄlet med bloggen? »At gÄ journalisterne efter og sikre at det, de skriver, er korrekt.« Er projektet lykkedes? »Til dels. Det er ikke sÄdan, at jeg kan klappe mig selv pÄ skulderen over at have reddet noget. Men jeg tror, at jeg har vÊret med til at gÞre den nationalkonservative tankegang stueren.«

Jeg ligger i sengen med min telefon og tÊnker blog. Man taler om likehuntere blandt de unge, men jeg er ogsÄ en slags likehunter. Jeg bliver glad, hver gang jeg fÄr opmÊrksomhed og finder frem til noget, som andre klapper mig pÄ skuldrene for. Men jeg glemmer ogsÄ, hvad der er vigtigt, og derfor har jeg valgt et radikalt brud, selv om det gÞr ondt.«

PÄ en skala fra 1-10 hvor hÞjreorienteret er du? »PÄ den Þkonomiske akse er jeg nok otte. Det er ok med en velfÊrdsstat, men den skal kÞres ned. Jeg gider ikke arbejde for at finansiere Uffe ElbÊks projekter i KÞbenhavn. VÊrdipolitisk er jeg nok ogsÄ otte.

Kulturmarxismen har lammet det politiske spektrum, selv konservative kan vĂŠre relativister. Vi har hĂžjre og venstre, men i praksis er det bare forskellige nuancer af rĂžd. De synspunkter, som f. eks. Nye Borgerlige har – og som bliver betragtet som ekstreme – er synspunkter, som var vidt udbredte fĂžr ungdomsoprĂžret.

Heldigvis er vi pĂ„ vej tilbage i den rigtige retning.« Du har blogget om islam og indvandring i 14 Ă„r – hvordan har samfundet ĂŠndret sig? »I dag er politikere nĂždt til at tage DF med i betragtning, inden de snakker. Mange tĂžr sige, at de har en negativ holdning til multikultur. Der har DF vundet.

Men konkret politisk har man ikke lÞst problemet, og selv om det er ok at tÊnke uden for boksen i dag, fyldes debatten stadig op af dem, som har nem adgang til medierne. Vi skal stadig hÞre pÄ Uffe Ellemann-Jensen, en fodboldtrÊner fra FCK eller en kunstner, som mener, at vi skal vÊre gode vewd hinanden.

Og journalisterne udgÞr ikke et reprÊsentativt udsnit af befolkningen.« Er du og andre ikke med til at lave en hadsk stemning imod indvandrere gennem jeres fokus pÄ netop den sag? »Jeg kender argumentet. I 1998 stod jeg ret alene, da jeg sagde, at problemerne ville blive vÊrre. Men det blev vÊrre. I det store og hele har hÞjreflÞjen haft ret.

Hvilken blogpost er du mest stolt af? »Jeg fandt ud af, at Pelle Dragsted har vÊret med i Antifascistisk Fraktion. Det fik BT til at konfrontere ham med hans fortid.«

Hvad er det bedste, indvandringen har gjort for Danmark? »Ha ha. Der mÄ du lige give mig nogle sekunder, jeg er vant til at tÊnke pÄ en anden mÄde Jeg har en god norsk kollega, som hedder Vegar, ham har jeg aldrig haft problemer med. GrundlÊggende mener jeg, at indvandring er naturligt, f. eks. nÄr man gifter sig med folk fra andre lande. Det er, nÄr de kommer vÊltende i fly, busser og bÄde, at det bliver et problem.«

Hvis du skulle have levet i en anden tid, hvilken skulle det sĂ„ vĂŠre? »Slut 50′ erne. FĂžr ungdomsoprĂžret, hvor der stadig var fokus pĂ„ kernefamilien og det jordnĂŠre. Det hele var lokalt forankret og ikke sĂ„ flyvsk. Vi har mange muligheder i dag, som man ikke havde dengang, men vi har ogsĂ„ betalt en pris for det.«

Jeg kommer ogsÄ til at blogge igen. Det skal bare vÊre noget, jeg kan styre, uden at det bliver for febrilsk.«. Information: I det store og hele har hÞjreflÞjen haft ret, log in

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

44 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago

“Antifascistisk Fraktion”? Sagde han virkelig det?

Lenn
Lenn
6 years ago

Godt billede af Kim, og fed trĂžje! Artiklen er rigtigt god, og det er godt at se, at Information bringer et sobert interview med en af vore brave landsforkĂŠmpere.

Lenn
Lenn
6 years ago

OT! HjĂŠlp! Er der andre, der har modtaget en mail fra Disqus, som pĂ„stĂ„r, at der i oktober i Ă„r er blevet taget et ‘snapshot’ af data tilbage fra 2012 (aner ikke helt, hvad de mener med det?), og at password osv mĂ„ske er i klĂžerne pĂ„ fjendtligtsindede? Mailen anbefaler at ĂŠndre password.
Noget andet er, at min pc har vĂŠret under angreb i mĂ„ske flere uger nu, og et specielt malware-tjek afslĂžrede over 150 potentielle trusler… Hvad sĂžren gĂžr man? Er der andre, der har oplevet noget lignende?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  Lenn

Det kan vÊre at de rÞde banditter mÞder op pÄ adressen en dag, husk at ha et baseball bat til at stÄ ved dÞren, nÄr de fÞrste ligger pÄ knÊ og leder efter deres tÊnder, sÄ stikker resten af de homoseksuelle banditter af, som muslimer sÄ kan de ikke lide modstand

sussebassa
sussebassa
6 years ago

..her Äpnes vÄpenskapet..sikrest.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  sussebassa

Det er der ogsÄ her, men det er helt unÞdvendig nÄr det bare de de rÞde homoseksuelle banditter, de kaster hÞjest et par sten, gi dem et par lusinger, sÄ lÞber de hjem og skriver lange ledere og kroniker i deres aviser

sussebassa
sussebassa
6 years ago

..ok da, da slippes rottweilerne lĂžs…de trenger morsjon.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  sussebassa

Meget bedre, lurer pÄ om det er redox som er igang med deres registrering

sussebassa
sussebassa
6 years ago

SeriĂžst…er det grunn for Ă„ ordlegge seg mere forsiktig her.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  sussebassa

Nej det er jo ikke Sverige

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Nu mera mĂ„ste man va mere forsiktig..har flere ganger blitt utstengt ifrĂ„n facebook..sĂ„ nĂ„ tilpasser jeg mine meninger deres krav ved Ă„ andvende “skjeggbarn” i parentes..det godtages..

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  sussebassa

Rigtigt, men stadig imponerende at de rÞde banditter i Är 2017 stadig tror at de kan censurere andres meninger, og det er da kedeligt med 9 timers pending pÄ sammhåldsnutt bare for at skrive sin mening

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

Fantastisk, at det skal vÊre nÞdvendigt! Jeg hÄber, Israel kommer med en anden version af en slags FB, hvor man kan sige tingene, som de er. Heldigvis er jeg ikke pÄ FB, og det kommer jeg heller aldrig!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lenn

Jeg er pÄ FB for Ä diskutere pÄ grasrotnivÄ..hva rÞrer seg der, och fÄr derfor viktig info..viktig for Ä skape et riktig helhetsbilde..av all info..kjenne pÄ pulsen hva som rÞr seg..derfor.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, jeg forstÄr godt, hvorfor folk er der af de rigtige grunde: de politiske, men jeg gider simpelthen ikke. Jeg foretrÊkker debatfora til hver en tid, for det er meget sjovere. Jeg hÞrer ogsÄ fra folk, som bliver vildt optaget af FB og frustrerede over de politiske skÊnderier, der opstÄr der. SÄ nej.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lenn

Det er en “typ kunst” Ă„ diskutere der..vite nĂŠr du har sagt nok, ogsĂ„ unngĂ„ skjenneriet..gĂ„ ut..mĂ„nge yngre med ditto kunnskap och spes type likes..ogsĂ„ nogon med klart mentale problem..men info kan du fĂ„ uansett.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
6 years ago
Reply to  sussebassa

Min velkomst komite bestĂ„r af to Siberian Huskies. De kommer med den fordel at de ikke gĂžr nĂ„r de angriber. 😉

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Det gjĂžr ikke Rottweilere heller..de knurrer herligt hĂžyt..med frĂ„dende Ă„pen kjeft og slipper ikke Ut folk som ikke matte har sagt ok til..de holder fortet hel trygt..hvem vĂ„ger seg pĂ„ 1 som har 1 tonn trykk i kjevene nĂ„r de tar tak..med saksegrep.. 😉

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

hehe!

Lenn
Lenn
6 years ago

haha! Jeg syntes, at Steen lige havde skrevet noget om malwarebytes, men nu kan jeg ikke se hans svar..?! Jeg har kÞrt malwarebytes for nogle dage siden, og det var den, der detekterede over 150 potentielle trusler, bl.a. en slemmer karl ved navn webssearches, som jeg troede, jeg var sluppet af med. Chrome er blevet hijacked ogsÄ, sÄ jeg kÞrer nu pÄ en anden mÄde.. Det er jo fantastisk!! Jeg kunne spidde de psykopater med min paraply, for at lave sÄdan noget!

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  Lenn

Jag gav upp Chrome i somras som jag hade anvÀnt sedan det kom ut. Det sista Äret började problemen. Till slut gick det inte ens att ansluta till vissa sidor. DÄ gav jag upp och bytte browser.

Lenn
Lenn
6 years ago

Ja, mÄske bÞr jeg gÞre det. Nogle bruger Linux, sÄ nu vil jeg undersÞge, hvad det er for noget. Indimellem har jeg lyst til at kaste min pc pÄ gulvet og bare hoppe op og ned pÄ den!!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lenn

Hadde problemer selv med Ä komme inn pÄ Snaphanen, mÄtte igjenta passord pÄ Disqus, men ikke mere..sÄ da gikk det greit.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
6 years ago
Reply to  Lenn

Kender du til Malware Bytes?
https://www.malwarebytes.com/mwb-download/

Spyware Blaster er ogsÄ ok.
https://www.brightfort.com/spywareblaster.html

Spybot – Search and destroy er ogsĂ„ god. Kan immunisere dit system.
https://www.safer-networking.org/dl/

OvenstÄende gratis-versioner er udmÊrkede.

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago
Reply to  Lenn

Mailen anbefaler at ĂŠndre password.

Det lyder som phishing – et forsoeg paa at faa dig til at oplyse dit PW. Lad vaere med at svare paa mailen, men hvis du er usikker, kan du logge ind paa Disqus paa normal vis og aendre password der, men jeg ville nok vente til jeg havde faaet maskinen afluset. Som Chingachgook siger, er Mawarebytes et udmaerket program.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
6 years ago

Her er en ganske interessant graf om stigningen i voldstilfĂŠldende o.a. i Sverige siden 2005. Uden at gĂ„ helt over gevind med forudsigelserne, sĂ„ tror jeg roligt man kan gĂ„ ud fra at det “spike” man ser i 2013 er det midlertidigt ‘nye normale’, som 2016 tallene vil falde tilbage pĂ„, hvorefter 2016 ‘spiket’ sĂ„ bliver det nĂŠste ‘nye normale’, osv,osv. ‘FrĂžen i det varme vand’-ligningen ligger lige for, omstĂŠndighederne taget i betragtning.

http://www.breitbart.com/london/2017/11/20/sweden-crimes-surge-new-highs-migrant-influx/

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

SĂ„ mĂ„ Svea jo stemme SD i ’18!

Infowarrior
Infowarrior
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Tror du ?

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Infowarrior

Hvis kvinderne mener sig berettet angst for den muhamedanske folkevandringstsunami, mĂ„ de jo gĂžre noget ved det, eller…

Infowarrior
Infowarrior
6 years ago

Feminisme og islamisme gÄr hÄnd i hÄnd.
Det er et absurd teater da islamistene kommer til Ä utrydde feministene sÄ snart de er i overtall.

AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
6 years ago

Det senaste provet pĂ„ det bisarra socialpedagogiska narrativ som behĂ€rskar dagens svenska tolkningsutrymme, dĂ€r radikalfeministernas och extremvĂ€nsterns estradörer unisont uppvisar en aldrig tidigare skĂ„dad och i grunden kontraproduktiv hysterimanifestation, vars dolda syfte Ă€r att underkuva och demonisera den vite mannen – en distraktionsmanöver dĂ€r man leder folkets uppmĂ€rksamhet bort frĂ„n den importerade vĂ„ldsbrottsligheten, dĂ€r förövarna angriper flockvis och inför vilken inte ens det fanatiska metoo-matriarkatet förmĂ„r erhĂ„lla nĂ„gon amnesti. Det sorgligaste i sammanhanget Ă€r att mĂ€ngden av de sĂ€llsport retroaktiva anklagelserna skadat trovĂ€rdigheten drastiskt, vilket kommer att fĂ„ en pĂ„tagligt negativ inverkan för de verkliga offren för sexualpredatorernas vidriga framfart.… Read more »

Louis B Knockel
Louis B Knockel
6 years ago

PÊnt og sobert interview med Kim MÞller. Fint at noget sÄdant kan fremkomme i en venstreorienteret statsstÞttet avis.

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago

Information er bedre end sit rygte. De f.eks. har flere gange givet Helmuth Nyborg taletid – noget der ville have faaet en amerikansk avis lukket paa tyve minutter.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

SĂ„ ble gruppen “metoo” opprettet…bruker ordet opprettet bevisst fordi man her fokuserer pĂ„ alle menn som typ “klapper” en kvinne pĂ„ skulderen, og da blir beskyldt for seksuelle overgrep..dermed fĂ„r man vekk fokus pĂ„ alle voldtekter begĂ„tt av alle “flykninger”..som viser klart er 98%.. “metoo” sies vĂŠre opprettet av same “jagerher” som stĂ„r bak, sĂ„ klart et “PK foretagende”. Sier ikke det er menn som ikke gĂ„r forlangt, og burde straffes, men nĂ„ er det mere et hysteri som bare Ăžker, og formĂ„let er klart..fĂ„ fokus vekke ifra 98% voldtekter begĂ„tt av “flyktninger”, som heller ikke er noen vits i… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
6 years ago
Reply to  sussebassa

Sverige er blevet et bizart land. Den svenske mand er uÞnsket i sit eget land. De svenske feministers hedeste drÞm er Äbenbart, at udskifte alle svenske pöjkar og mÊnd med muslimske skÊgbÞrn.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  sussebassa

Kvinderne har bare ikke et problem med at fĂ„ et klask i rĂžven, eller ligge sig pĂ„ ryggen for en film rolle, hvis ” gerningsmanden ” er Brad Pitt eller en indvandre

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
6 years ago

Nej, “The Sisterhoodℱ” har det med at oplĂžse sig i Ă„ben alle-mod-alle krig, lige sĂ„ snart der trĂŠder en velhavende mand med et godt udseende ind i lokalet. Kvinder er opportunister “by nature”, det behĂžver man ikke vĂŠre prĂŠsident Trump for at kunne observere, man skal bare vĂŠre mere pĂ„passelig med hvem man gĂžr opmĂŠrksom pĂ„ det, end han var det sidste Ă„r.

Henning Jensen
Henning Jensen
6 years ago
Reply to  sussebassa

“MeeToo” giver nogle problemer. Hvordan skal TV-underholdning som “Vild med dans” foregĂ„, hvis ikke kvinden mĂ„ berĂžres, og kan man anmelde en “berĂžring” blot man overvĂŠret berĂžringen pĂ„ TV? Den eneste mĂ„de at kvinder fremover kan sikre sig mod seksuelle tilnĂŠrmelser, vil vĂŠre at indfĂžre burka-tvang. Det er et omrĂ„de som politikerne bĂžr kaste sig over, sĂ„ vi kan komme det berĂžringssvineri til livs. Jeg tvivler ikke pĂ„ at politikerne vil se pĂ„ problemet med glĂŠde, isĂŠr de kvindelige, hvis blot ikke de selv skal kravle i “den sorte sĂŠk”. Jeg lĂŠste forleden at beboeren i den hvide enklave i… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Henning Jensen

NĂ„ er ikke konsekvenstenkning LØfvens sterke side som vi redan ser i Sverige, men jeg er redd denne “metoo” vil brukes ogsĂ„ til andre omrĂ„der som vil tjene hans politikk/muslimers..fex barn/ungdom mĂ„ ha seperate svĂžmming/trening pĂ„ skoler..adskillelse mm..et keyord.. alt for Ă„ imĂžtekomme muslimene, och dermed sikre stemmer ifrĂ„n de.. Valet har redan bĂžrjat i Sverige, men om ikke SD fĂ„r regjering/samen med M KD er landet helt och totalt Ăždelagt for fremtidens barn, och dĂ„ er det bare Ă„ stenge grensene heltette for Danmark og Norge..men slippe inn foreldre med barn som vil vekk ifra Hell som det kommer… Read more »

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  sussebassa

Ett muslimstyrt land som pÄ sikt har planer pÄ att erövra sina grannar ocksÄ. SÄ ni kommer bli tvungen att slÄss bÄde mot den yttre fienden som den inre fienden som Àr lierad med muslimlandet.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
6 years ago
Reply to  sussebassa

De kvinder der hopper med pĂ„ #MeToo-vognen er stille og roligt ved at protestere kvinder ud af fremtidige ansĂŠttelser pĂ„ arbejdsmarkedet, baseret pĂ„ noget jeg, stort set, ikke anser for andet end en trend i tiden under det feministiske Matriarkat. Det begynder jo at ligne ‘the Salem Witch hunts’ efterhĂ„nden, sĂ„ lĂŠnge den anklagede bare er en hvid mand. Og spĂžrgsmĂ„let er om det ikke lige prĂŠcis er formĂ„let, pĂ„ et eller andet ubevidst plan? Hvis vi tager det stĂžt stigende forbrug af anti-depressiver og skilsmisser med i overvejelserne, sĂ„ er det jo ganske tydeligt at der er en stigende… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Takk for mange interessante synspunkt. Fikk med meg at ogsĂ„ Sveriges dronning och kronprinsesse var med pĂ„ oppropet “metoo”..noe skjult, men dog der. Hvem er sĂ„ alle dessa “metoo”..finnes en fellesnevner…utover at de vil bekjempe primĂŠrt hvite menns makt och misbruk ifht seksuelle tilnĂŠrmesler/overgrep..som egentlig er det store spĂžrsmĂ„let. Ikke ukjent at flere kvinner selv andvender sin sexualitet nettopp Ă„ fĂ„ hĂžyere status selv..ligge med regisĂžren for Ă„ fĂ„ hovedrollen..velkjent..men dysses ned..iallef ikke noe de selv erkjenner under “metoo”..uansett yrke. Tror mange gjorde dette i typ ren naivitet/massesuggetion och tenkte ikke pĂ„ konsekvensene..flere var yngre og dermed liten livserfaring. At… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
6 years ago
Reply to  sussebassa

Tak for svaret, sussebasse, det er vĂŠrdsat. Det er jo unĂŠgteligt et dystert billede du fremviser af den halvdel af demografien, som overvejende hĂžster langt de fleste fordele ved et demokrati, (overfĂžrsler af indkomster fra mĂŠnd til kvinder gennem indkomstskatten), samtidigt med at de gĂžr alt hvad de kan for at ĂždelĂŠgge samfundet indefra, og bringe det tilbage til en tid hvor de ingen rettigheder har. Men tillad mig lige at rekapitulere: “Hvem er sĂ„ alle dessa “metoo”..finnes en fellesnevner..PK..utover at de vil bekjempe primĂŠrt hvite menns makt och misbruk ifht seksuelle tilnĂŠrmesler/overgrep..som egentlig er det store spĂžrsmĂ„let. Ikke ukjent… Read more »

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x