20
nov
Seneste opdatering: 20/11-17 kl. 1628
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Margrethe

Posted: 20 november 2017 - 17:59 - Svar

Sat under pres krakelerer kulturfernissen på et tidspunkt under vægten af truslen mod den enkeltes basale overlevelse. På et kursus i opbygning af multisites, der foregik på Nørrebro, var en af underviserne en typisk “blød” og “metroseksuel” dansk, bymand. I forsøget på at anskueliggøre et og andet, hev han pludselig, og som den naturligste ting i verden, en dolk op ad baglommen. Senere kom den lige så naturlig tilbage i baglommen igen. Flere måbede, én grinede lidt fjoget og tilføjede – “nå ja, det her er jo også Nørrebro!”. Han dementerede ikke kommentaren. Gud er i detaljerne…

Chingachgook Jensen

Posted: 20 november 2017 - 18:09 - Svar

Integration er blot nysprog for slaveri af den oprindelige befolkning.

ferd ed sa

Posted: 20 november 2017 - 19:47 - Svar

I 60 érne blev skoleeleverne indoktrineret med kommunisme og marxisme. Her til aften så jeg i DR-nyhederne, hvordan eleverne på Sct. Ansgar skole på Nørrebro blev indoktrineret med, at det var synd for migranterne fra Afrika og Mellemøsten, at de ikke kunne komme over middelhavet til Europa i deres små og dårlige migrantbåde. Derfor blev eleverne sat til at bygge migrantbåde af pap og tape, så de kunne få dårlig samvittighed over at Danmark ikke kan redde hele Mellemøsten og Afrika. Repræsentanter fra godhedsindustrien er ude at stemme dørklokker, for at få indvandrere i ghettoerne til at stemme, så de kan beholde deres lukrative jobs med tårnhøje lønninger. Det er til at brække sig over!!

Peter Zichau

Posted: 21 november 2017 - 16:23 - Svar

Her i den nørrebroske indvandrerghetto har vi fået omdelt en pjece, der opfordrer til at man tager “mindre oplyste” borgere med op at stemme. Med billeder af tørklædeklædte kvinder..(!)
Her går det godt…

  InHocSignoVinces

  Posted: 21 november 2017 - 17:31 - Svar

  “Ja, ja, du sætte kryds ved dem der”../peger på plakater med Nye Borgerlige/Dansk Samling…”Så din familie komme herop snart. Du forstå?”

  Margrethe

  Posted: 21 november 2017 - 22:09 - Svar

  Efter at have stemt, gik jeg ind på DRs hjemmeside for at se om resultaterne var begyndt at tikke ind. Hvad var det første mit øje så? En overskrift “Danskerne har stemt” med det tilhørende billede af en shariaklud på vej ud af stemmeboksen…. Jeg har tidligere ment, målet måtte være at reformere DR som en kuturbevarende institution. Men deres provokationer, deres adfærd og gennerelle frækhed over for det folk, de er sat i verden for at tjene, og hvis penge, de labber i sig, er efterhånden så ekstreme, så nu er der kun et mål at få øje på. Luk lortet. De har gravet egen grav, og står ikke til at redde den dag der for alvor skal ryddes op i landets rygende ruiner.

   Marit

   Posted: 22 november 2017 - 04:49 - Svar

   Jeg trodde faktisk at situasjonen for danskene var bedre enn for nordmenn. Jeg skjønner nå at vi er i samme båt. På vei til å forlise. 🙁

    Margrethe

    Posted: 22 november 2017 - 10:16 -

    Ja.

   sussebassa

   Posted: 22 november 2017 - 14:56 - Svar

   ..”shariaklud”…toppen.

Lenn

Posted: 21 november 2017 - 17:15 - Svar

Når danskere og andre befolkningsgrupper i sin tid drog til det store Amerika, så stod der ikke en hel armé af venligboer og socialrådgivere og tog imod dem, nej, man integrerede sig SELV! “If in Rome, do as the Romans!” Hvornår mon danske politikere fatter, at muslimer hverken Vil eller Evner at integrere sig?

Forestil jer, at det kun var kristne fra Mellemøsten, vi tog ind? Der ville ikke være nævneværdige problemer overhovedet! Se denne iraner, en tidligere jihadi fra Iran, som er blevet kristen – videoen er værd at se, og han har også humor, noget, som ellers er ukendt i Midtøsten… https://www.youtube.com/watch?v=-85CJ1fWqT0&feature=share

  InHocSignoVinces

  Posted: 21 november 2017 - 17:54 - Svar

  Jeg kommer selv fra Canada, og lærte det danske sprog i løbet af meget kort tid, 3 år tops, netop fordi mine forældre lagde enorm vægt på ‘skik følge eller land fly’-princippet. I dag ville du overhovedet ikke stille spørgsmål ved min oprindelse, som overrasker de fleste, når jeg decideret gør opmærksom på det eller slår over i modersmålet. Der er ikke engang accenten tilbage i det danske udtale mere. Jeg kan ikke se hvorfor der skulle gælde andre regler for afrikanere eller ørkenfolket end det var tilfældet for mig, og dengang var der sgu ikke noget der hed specialklasser, venligboere eller socialrådgivere.

  Og gudskelov for det da, får så haje jej da stadi snaket en forfærdeli språ, hvis jej ællis ku gør maj forståli….

  Børge

  Posted: 22 november 2017 - 16:38 - Svar

  Kristne fra muslimske lande har meget mere til fælles med, end til forskel fra, muslimer fra disse lande. Nej tak til begge dele. Assyrererne = Kristne syrere er massivt kriminelle i Sverige

   Lenn

   Posted: 24 november 2017 - 13:49 - Svar

   Syrere og Assyrere er ikke det samme: http://www.aljazeera.com/news/2015/03/syria-assyrians-helped-150301053 211418.html
   “According to the Assyrian Council of Europe, the Assyrian population in Iraq numbered at 1.5 million before 2003, and dropped to under 500,000 by 2011. Following ISIL’s takeover of Mosul in Iraq last summer, thousands more fled after being threatened by the militants.
   In Syria, the Assyrians make up approximately five percent of the country’s population and are found predominantly in Hassakah province, but also have a presence in Aleppo, Damascus and in the south of Syria.”

   http://www.getwestlondon.co.uk/news/news-opinion/im-not-syrian-im-assy rian-8042646

   De kriminelle, såkaldte ‘kristne’, som hærger i Stockholms suburbs, kan ikke tillade at kalde sig kristne, ganske enkelt fordi de er kriminelle. De er kulturkristne, ligesom nok 90 % af den danske befolkning kalder sig kristne, uden at være det, men fordi de tror, at når de er døbt og konfirmeret og går i kirke til jul og begravelser, så er de kristne.

    Børge

    Posted: 29 november 2017 - 12:40 -

    Ja, for de er kun marginelt mindre inkompatible end muslimer fra området

InHocSignoVinces

Posted: 21 november 2017 - 18:14 - Svar

ferd ed sa

Posted: 21 november 2017 - 23:10 - Svar

I 60 érne blev skoleeleverne indoktrineret med kommunisme og marxisme. Her til aften så jeg i DR-nyhederne, hvordan eleverne på Sct. Ansgar skole på Nørrebro blev indoktrineret med, at det var synd for migranterne fra Afrika og Mellemøsten, at de ikke kunne komme over middelhavet til Europa i deres små og primitive migrantbåde. Derfor blev eleverne sat til at bygge migrantbåde af pap og tape, så de kunne få dårlig samvittighed over at Danmark ikke kan redde hele Mellemøsten og Afrika. De viste repræsentanter fra godhedsindustrien som var ude, at stemme dørklokker i indvandrerghettoerne, for at få dem til at stemme, så de kan beholde deres lukrative jobs med tårnhøje lønninger i godhedsindustrien . Det er til at brække sig over!!
Danskerne er utilfredse med, at skoler bliver lukket, men det skyldes hovedsageligt, at alle pengene bliver brugt på flygtninge/indvandrere og integration = 90 milliarder om året, som kunne have været brugt på, at bevare skolerne og sygehusvæsenet på et nogenlunde niveau.

  sussebassa

  Posted: 22 november 2017 - 14:47 - Svar

  ..”i 60 ene”…
  Det same fortsetter ju I dag, kanskje mere skjult, men endog..fellesnevner PK..gjelder ifrån kindergarden til universitet..du skal inte ha for konservative uppfatninger føre din stilling som lærar blir ifrågesatt och iversta fall du oppsagt/utfryst.

Lawrence

Posted: 22 november 2017 - 06:28 - Svar

  sussebassa

  Posted: 22 november 2017 - 14:48 - Svar

  ..ørk og dobbelØrk.

   invernes

   Posted: 22 november 2017 - 21:19 - Svar

   🙂

  Lenn

  Posted: 24 november 2017 - 13:50 - Svar

  Hahaha! Hvor finder du de sjove billeder, Invernes? Dette er jo genialt!

Leave a Comment