23
nov
Seneste opdatering: 23/11-17 kl. 1527
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Østergade-Kongens Nytorv, © Snaphanen.dk) Det er godt for julehandlen, siger Morten Kabell fra Enhedskommunisterne. Hans parti er stærkt medskyldigt i, at terrorværn overhovedet er nødvendigt. Kummerne er fyldt med jord, ligesom visse politikeres hoveder. Til gengæld vejer de flere tons.

Det er vigtigt, at vi som by fremstår både indbydende og tryg for københavnerne såvel som de mange besøgende, vi har hvert år. Jeg er derfor glad for, at vi får erstattet en del af de rå betonelementer med farverige plantekummer, inden julehandlen sætter ind. Det vil forhåbentligt blive oplevet som et løft af byrummet hos både de handlende og de butiksdrivende. Nu skal terror-klodserne erstattes med blomsterkummer

Tænkte det nok, Gud er en ‘hen’

Nu er halvdelen af svenske kvinder i forstæderne bange i det offentlige rum, politiet løber med på kvinders motionsrunder, men svensk feminisme beskæftiger sig med at gøre Gud til en svensk feminist. Der forlyder ikke noget om kønnet på Guds søn.

En styrgrupp inom Svenska kyrkan har sedan en tid tillbaka arbetat på att ta fram en ny kyrkohandbok. Denna anser man bl.a. bör uppmana till ”ett mer inkluderande gudstjänstspråk”. Gud får nu finna sig i att fråntas sin manliga könstillhörighet – att i predikan hänvisa till Gud som ”han” eller ”herren” blir med den nya kyrkohandboken som rättesnöre tjänstefel.

Men långt ifrån alla inom kyrkan delar styrgruppens åsikter. Kritiken har varit hård och det är oklart om den nya kyrkohandboken kan röstas igenom på Kyrkomötet i Uppsala på torsdag i nästa vecka. Motioner har författats som avvisar såväl delar som handboken helt och hållet. Totalt handlar det om 52 olika motioner relaterade till förslaget om ny kyrkohandbok. Ny genuskorrekt kyrkohandbok – Gud ska inte längre kallas ”han” eller ”herren”

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Brandmand for Bidermeyer

Posted: 23 november 2017 - 09:01 - Svar

Det er ren galskab. Hvor længe kan et samfund leve i en boble af ren galskab. Ret længe, givet al dets magt. Men på et tidspunkt vil sandhedens time slå.

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 23 november 2017 - 10:28 - Svar

  Klovnene fra Alternativet blev 3 største parti i Kjøwenhavn, så galskaben fortsætter nok mange år endnu, vel så længe at myndighederne har penge til at spytte ud i samfundet, har folk penge nok selv, så gider de ikke rejse sig fra sofaen og kæmpe imod, men historien viser hvad der sker når pengene slipper op, så kan muslimerne godt begynde at pakke kamelerne og rejse sydpå

   steen

   Posted: 23 november 2017 - 10:35 - Svar

   Jeg skrev på Facebook (mere opmærksomhed fortjener det ikke)

   Det passede mig udmærket totalt at ignorere valget i går. For første gang siden 1972, var jeg sofavælger. Til gengæld var jeg til valgaften med mine venner og æde og drikke.
   Jeg har en jævnaldrende ven, en oplyst forfatter, som ikke har stemt i 25 år, det kunne jeg godt få smag for, i det mindste ved kommunevalg.
   Alternativet fik 10.5 procent eller 31.570 i Københavns Kommune. DF fik 5 procent eller 15.090 stemmer. Tilsammen tegner de rød-grønne partier, Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten, Radikale og Alternativet, sig nu for næsten tre fjerdedele – 73,7 procent – af stemmerne i København. Børsen spørger: “Tager københavnere overhovedet politik alvorligt?”
   Jeg kunne intet stille op imod det, men jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor meget af den knusende røde sejr, der skyldes de såkaldt nye danskere, og hvor meget der skyldes helt almindelig dumhed.

   https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1856059711373566&id= 100009086664565&pnref=story

   David

   Posted: 23 november 2017 - 13:37 - Svar

   ja, det er underligt hvor meget mennesket skal presses, før det vil sin egen frelse.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 23 november 2017 - 14:22 -

    Vi siger jo at vi skal lærer af historien, men mennesker er dumme, hvis vi havde lært noget af historien så var der ikke en eneste muslim i EUSSR

    David

    Posted: 23 november 2017 - 16:44 -

    Jugoslavien er det bedste eksempel, her skriger det nærmest på at blive husket. Men man vil ikke.

sussebassa

Posted: 23 november 2017 - 16:09 - Svar

..titt titt Steen..hvor er du…du forsvinner igjen for raskt til at vi kan lese det.

  Lenn

  Posted: 23 november 2017 - 23:52 - Svar

  Ja, det er virkelig mærkeligt. Jeg var ved at læse Steens kommentar, og pludselig var den væk!? Hvad foregår der? Jeg nåede at læse noget om en ven, der ikke havde stemt til kommunalvalget, og det forstår jeg godt, og jeg gad heller ikke denne gang. Hvem skulle jeg stemme på? Jeg følger efterhånden så lidt med i Danmarks elendige tilstand, at jeg overhovedet ikke længere aner, hvem der stiller op. Dog bemærkede jeg navnet ‘Jihad’ på en af kandidaterne… ufatteligt!

  Indvandrere bør have været her i mindst 20 år, før de overhovedet får stemmeret, og muslimer bør slet ikke være i politik, for demokrati er naturstridigt for dem. De vil misbruge vort demokrati til at indføre Sharia.

Ragnar Lodbroge

Posted: 23 november 2017 - 18:53 - Svar

Skat har undersøgt 269 Somaliere i Århus vest, og bare 248 af de dumme perkere havde snydt for 12,5 millioner, med de sidste 21 aber, så har skat sikkert lavet en fejl, det er næsten 2 etager på supersygehuset i Gødstrup, men der er for mange her i DK som hellere vil have muslimske aber, end de vil have veldfærd

Anders Bo

Posted: 23 november 2017 - 21:41 - Svar

På Nørre Bronx har F, Ø & Å absolut flertal! ?

Jamen Gud er da en ung negerkvinde, med krusede sorte hår på – HOST – “Venus Williams”, ikke? ?

Leave a Comment