23
nov
Seneste opdatering: 23/11-17 kl. 1527
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Østergade-Kongens Nytorv, © Snaphanen.dk) Det er godt for julehandlen, siger Morten Kabell fra Enhedskommunisterne. Hans parti er stÊrkt medskyldigt i, at terrorvÊrn overhovedet er nÞdvendigt. Kummerne er fyldt med jord, ligesom visse politikeres hoveder. Til gengÊld vejer de flere tons.

Det er vigtigt, at vi som by fremstÄr bÄde indbydende og tryg for kÞbenhavnerne sÄvel som de mange besÞgende, vi har hvert Är. Jeg er derfor glad for, at vi fÄr erstattet en del af de rÄ betonelementer med farverige plantekummer, inden julehandlen sÊtter ind. Det vil forhÄbentligt blive oplevet som et lÞft af byrummet hos bÄde de handlende og de butiksdrivende. Nu skal terror-klodserne erstattes med blomsterkummer

TĂŠnkte det nok, Gud er en ‘hen’

Nu er halvdelen af svenske kvinder i forstÊderne bange i det offentlige rum, politiet lÞber med pÄ kvinders motionsrunder, men svensk feminisme beskÊftiger sig med at gÞre Gud til en svensk feminist. Der forlyder ikke noget om kÞnnet pÄ Guds sÞn.

En styrgrupp inom Svenska kyrkan har sedan en tid tillbaka arbetat pĂ„ att ta fram en ny kyrkohandbok. Denna anser man bl.a. bör uppmana till ”ett mer inkluderande gudstjĂ€nstsprĂ„k”. Gud fĂ„r nu finna sig i att frĂ„ntas sin manliga könstillhörighet – att i predikan hĂ€nvisa till Gud som ”han” eller ”herren” blir med den nya kyrkohandboken som rĂ€ttesnöre tjĂ€nstefel.

Men lĂ„ngt ifrĂ„n alla inom kyrkan delar styrgruppens Ă„sikter. Kritiken har varit hĂ„rd och det Ă€r oklart om den nya kyrkohandboken kan röstas igenom pĂ„ Kyrkomötet i Uppsala pĂ„ torsdag i nĂ€sta vecka. Motioner har författats som avvisar sĂ„vĂ€l delar som handboken helt och hĂ„llet. Totalt handlar det om 52 olika motioner relaterade till förslaget om ny kyrkohandbok. Ny genuskorrekt kyrkohandbok – Gud ska inte lĂ€ngre kallas ”han” eller ”herren”

 

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

PĂ„ NĂžrre Bronx har F, Ø & Å absolut flertal! ?

Jamen Gud er da en ung negerkvinde, med krusede sorte hĂ„r pĂ„ – HOST – “Venus Williams”, ikke? ?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago

Skat har undersĂžgt 269 Somaliere i Århus vest, og bare 248 af de dumme perkere havde snydt for 12,5 millioner, med de sidste 21 aber, sĂ„ har skat sikkert lavet en fejl, det er nĂŠsten 2 etager pĂ„ supersygehuset i GĂždstrup, men der er for mange her i DK som hellere vil have muslimske aber, end de vil have veldfĂŠrd

sussebassa
sussebassa
6 years ago

..titt titt Steen..hvor er du…du forsvinner igjen for raskt til at vi kan lese det.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, det er virkelig mĂŠrkeligt. Jeg var ved at lĂŠse Steens kommentar, og pludselig var den vĂŠk!? Hvad foregĂ„r der? Jeg nĂ„ede at lĂŠse noget om en ven, der ikke havde stemt til kommunalvalget, og det forstĂ„r jeg godt, og jeg gad heller ikke denne gang. Hvem skulle jeg stemme pĂ„? Jeg fĂžlger efterhĂ„nden sĂ„ lidt med i Danmarks elendige tilstand, at jeg overhovedet ikke lĂŠngere aner, hvem der stiller op. Dog bemĂŠrkede jeg navnet ‘Jihad’ pĂ„ en af kandidaterne… ufatteligt! Indvandrere bĂžr have vĂŠret her i mindst 20 Ă„r, fĂžr de overhovedet fĂ„r stemmeret, og muslimer bĂžr slet ikke… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
6 years ago

Det er ren galskab. Hvor lÊnge kan et samfund leve i en boble af ren galskab. Ret lÊnge, givet al dets magt. Men pÄ et tidspunkt vil sandhedens time slÄ.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago

Klovnene fra Alternativet blev 3 stÞrste parti i KjÞwenhavn, sÄ galskaben fortsÊtter nok mange Är endnu, vel sÄ lÊnge at myndighederne har penge til at spytte ud i samfundet, har folk penge nok selv, sÄ gider de ikke rejse sig fra sofaen og kÊmpe imod, men historien viser hvad der sker nÄr pengene slipper op, sÄ kan muslimerne godt begynde at pakke kamelerne og rejse sydpÄ

David
David
6 years ago

ja, det er underligt hvor meget mennesket skal presses, fĂžr det vil sin egen frelse.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  David

Vi siger jo at vi skal lÊrer af historien, men mennesker er dumme, hvis vi havde lÊrt noget af historien sÄ var der ikke en eneste muslim i EUSSR

David
David
6 years ago

Jugoslavien er det bedste eksempel, her skriger det nÊrmest pÄ at blive husket. Men man vil ikke.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x