24
nov
Seneste opdatering: 25/11-17 kl. 2022
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et mere end velbesøgt møde i TFS i Forfatterforeningen i Strandgade i tirsdags d. 20. Debatten var livlig, og man mærker hvor meget mere velorienterede publikum er sammenlignet med for ti-femten år siden. Hege Storhaugs bog har solgt utrolige 50.000 i Norge, og findes nu på dansk, hvilket åbenbart har været nødvendigt nu vi er så ‘globaliserede’, at vi ikke taler vores naboers sprog.

Desværre er jeg først blevet lovet videoen om en måned eller to. Det kan jeg ikke vente på. Jeg vil forsøge at fremskynde den, og jeg overvejer også at poste lyden som jeg optog i MP3 og radio-kvalitet i næste uge. Indtil da slipper jeg bare af med nogle fotos, jeg optog, og det eneste videomateriale, der findes, nemlig teologen Iben Thranholms omtale. Hun efterlyser løsninger i Storhaugs bog, men det mener jeg ikke er journalistikkens opgave. Det er politikernes, hvis vi altså havde nogen med viden, mod og samvittighed. Det har vi næsten ikke.

(Alle fotos © Snaphanen.dk, klik for helskærm.) En gledens dag: Landeplagen er i Danmark.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?