28
nov
Seneste opdatering: 28/11-17 kl. 0409
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tysk borgmester stukket ned for sin fremmedpolitik

Hvem har ikke forestillet sig denne situation i nogen tid? Politik er lidt efter lidt blevet et job for modige mennesker. Det er måske noget især svenske politikere skulle skrive sig bag øret efter mandagens skandale med Sveriges onde ånd, Miljøpartiet.

Næsten samtidigt som attentatet i Altena blev endnu en ung tysker dolket ihjel af ‘südländer’ i Oberhausen. Disse politikere har kostet menneskeliv længe. Det er vel uvægerligt, at nogen nu stræber dem efter livet. Det er tragisk, men borgerne er ofre og politikerne er gerningsmænd.

Borgmester Andreas Hollstein i Altena syd for Dortmund blev alvorligt skadet i angrebet. Den berusede angriber skal højlydt have kritiseret flygtningepolitikken overfor CDU-politikeren.

Borgmesteren i den Nordrhein-Westfalske by Altena, Andreas Hollstein (CDU), er blevet angrebet i en kebab shop med en 30 cm lang kniv. “Han er på hospitalet – han er alvorligt såret, men uden for livsfare.” sagde premierminister Armin Laschet (CDU) efter angrebet. “Sikkerhedsmyndighederne antager, at der er en politisk baggrund for dette angreb.” Selv en mand, der kom til hans hjælp, blev lettere skadet.

Gjerningsmanden, som blev anholdt, gjorde ifølge Laschet gjorde visse politiske bemærkninger om flygtningepolitikken, hvilket tyder på, at der var en politisk baggrund. Altena i Märkischer Kreis blev kendt i hele landet, fordi den tog imod flere flygtninge end den behøvede i henhold til fordelingsnøglen. Merkel overrakte i maj Hollstein den nationale integrationspris. Messerangriff auf Bürgermeister von Altena, Mit 30 Zentimeter langer Klinge: Messer-Attentat auf Bürgermeister in NRW(Snaphanens oversættelse)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Infowarrior

Posted: 28 november 2017 - 03:26 - Svar

Jeg vil tro at både svensker og tyskere er like desperate etter å overleve som “flyktninger”, og desperate mennesker tar til desperate midler.

  Anders Bo

  Posted: 28 november 2017 - 10:36 - Svar

  De har hhv SD & AfD, de kan stemme på.

   ferd ed sa

   Posted: 28 november 2017 - 23:49 - Svar

   Det skal nok lykkes for Merkels og Junckers EUSSR-censurpoliti, at få knækket de 2 partier, og alle andre indvandrerkritiske partier. Der vil blive skruet op for den rød/radigale propaganda i de PK-kontrollerede statsmedier og hjernetvätningen af eleverne i folkeskolen. Det er en kendsgerning, at de fleste folkeskolelærere og journalister er rødradigale. Flertallet af befolkningen går i storcenter, ser vild med dans og læser aldrig avis. Det er kun en lille del af befolkningen, som læser de alternative medier, som f.eks. snaphanen. Hvis befolkningen ikke bliver mere oplyste vil de fortsætte med at stemme på de rød/radigale partier i håb om mere velfærd, men vil tværtimod få mere indvandring(flere udgifter), mindre velfærd og i sidste ende Europas undergang.

    Anders Bo

    Posted: 29 november 2017 - 00:17 -

    Vi må aldrig lade rødfascisterne få overtaget!

Anders Bo

Posted: 28 november 2017 - 03:46 - Svar

Oprøret ulmer borgerkrigen lurer! ?

Terrorister, partisaner eller frihedskæmperer? Det ligger i beskuerens øje! ?

Henning Jensen

Posted: 28 november 2017 - 10:30 - Svar

Først når muslimimporten har ramt politikerne rigtig godt og grundigt personligt, og politikerne derefter finder ud af, at de ydermere også har befolkningerne imod sig, ikke blot i ord men også handling, giver de sig måske til at tænke sig om – de meget få af dem der evner at tænke.
Befolkningerne har jo for vane at blive ved med, igen og igen, at genvælge de selvsamme politiske tumper!

Men det er også meget man som almindelig borger er oppe imod, så meget at det næsten er umuligt.
Her nogle dage før kommunevalget var jeg i Solrød. I centret blev jeg opsøgt af to 10-12-årige danske drenge som gik rundt og agiterede for partiet Venstre. Automatisk modtog jeg deres Venstre-reklamer, hvorefter en af dem fortæller mig, at for enden af bygaden havde partiet Venstre et telt, hvorfra der serveredes gratis Kebab.
Uden egentlig at tænke mig om, så røg det ud af munden på mig at: “Tak, men jeg spiser kun dansk mad”.
Det gjorde de to halvsmå puslinge aggressive, og de gav mig nogle meget grimme bemærkninger.
Da jeg så spurgte dem hvad pokker de mente med det, så blev de truende og vendte sig imod mig, og jeg smed hurtigt Venstre-reklamerne i affaldsbøtten og skyndte mig ind i Fakta, for den tanke strejfede mig, at måske gik Venstre-børn også med knive?

Politikernes børn bliver tilsyneladende hjemmefra indpodet med et had fra de er helt små, og bliver og er allerede befolkningernes fjender længe før de er færdige i grundskolen.
Jeg tror godt at man kan forudse, at sådanne politikerbørn ikke får store chancer i et fremtidigt krigshærget land.

  Anders Bo

  Posted: 28 november 2017 - 10:46 - Svar

  Ved KV17 fik Nye Borgerlige 0,9% af stemmerne, hvilket jeg – under de givne omstændigheder – er tilfreds med, da vi er relativt ukendte, ikke et kommunalpolitisk parti, og der var lav valgdeltagelse. KD fik 0,5%

  Så jeg regner med/og håber på at vi får 4-6% af stemmerne til folketingsvalget, der flere og flere bliver opmærksom på den STORE fare ved den muhamedanske folkevandringstsunami, og DF STADIG ikke leverer!

  (tal med Niels om de møgunger!)

   Henning Jensen

   Posted: 28 november 2017 - 12:55 - Svar

   Jeg sidder egentlig her og har skrevet dig et kontant svar, om hvorfor jeg har droppet Nye Borgerlige, til trods for at det vil være yderst fornuftigt at få et samlende seriøst parti på højrefløjen.
   Men jeg har slettet mit skrevne, og vil nøjes med at skrive: – at jeg synes ikke vi skal have svenske tilstande her i landet, og derfor er jeg modstander af at der kommer flere kvinder ind i politik.
   Med mindre det er kvinder kan hæve sig op på et niveau, hvor det er beslutsomhed og viden, og ikke pæn frisure, læbestift og charme, der gør sig gældende.

   Også her i Danmark er den politiske kvindekvote en katastrofe, se blot på regeringens kvindelige medlemmer. Man græmmes. Ikke så meget på grund af deres uduelighed, men på grund af deres skadelighed.
   Det der mangler er et parti der rent faktisk vil prøve at gennemføre det de står for, ud fra et nationalt sindelag – og ikke ud fra et feminint.

   Og spar nu os begge for at skulle debattere veninden Sherin Khankan.
   Dette ovenfor er skrevet med et smil.:-)

    Anders Bo

    Posted: 28 november 2017 - 23:22 -

    Jeg vil faktisk gerne læse din kontante mening om Nye Borgerlige.

    Betragter du Pernille Vermund som feminin & konfliktsky?

    Sherin Khankan gider jeg hverken eller!

    Felix Krull

    Posted: 29 november 2017 - 19:08 -

    Grunden til at jeg ikke er paa Pernilletoget er, at jeg ingen som helst garanti har for at hun ikke er en ny Tulle; bruger indvandringsretorikken til at komme op i vaegtklasse, og saa dolker vaelgerne i ryggen, naar man er blevet stor nok til at faa reel indflydelse.

    Hun ligner mistaenkeligt et fokusgruppe-produkt, hendes job er at holde Dansk Samling ude af folketinget.

    Anders Bo

    Posted: 30 november 2017 - 00:36 -

    Hvem vil du så stemme på?

    Mht dit sidste afsnit. Er du konspirationsteoretiker? ?

    Felix Krull

    Posted: 30 november 2017 - 07:54 -

    Siden 1991 har jeg stemt to gange: paa Niels Helveg i 1991 og paa DF i 2015. Jeg stemte Radikalt fordi de var det eneste explicit pacifistiske parti som ikke var kommunister, og et par maaneder senere, havde Helveg involveret Danmark i en ulovlig krig.

    I 2015 var jeg taet paa at stemme LA, men saa fik Anders Samuelsen et anfald af menneskesyn og jeg holdt mig for naesen og stemte DF.

    Saa nu gider jeg ikke vaere til grin laengere, Folketinget skal ikke have legitimitet fra min stemme.

    Er du konspirationsteoretiker?

    Naturligvis. Folk konspirerer konstant.

    snaphanen

    Posted: 30 november 2017 - 09:08 -

    Jeg stemte ikke dennegang – for første gang i 45 år. Jeg er glad for, at jeg ikke har nogen aktier i den farce. Jeg tror, jeg kunne få smag for det. Egentlig burde jeg stemme på det mindste onde ved næste valg, men jeg tør ikke garantere, jeg gør det. Min afsmag for de fleste politikere har ført til det. For 15 år siden, fik det mig til at afskaffe TV. Idag kender jeg kun navnene på et fåtal politikere, og det var netop meningen. Jeg må kunne blive lige så tilfreds med sofaen, og jeg har endda lige købt en ny, som kan slås ud til dobbeltseng

Anna Svensson

Posted: 28 november 2017 - 23:57 - Svar

Det var ju ett fint tack borgmästaren fick för sin “godhet”.

Leave a Comment