29
nov
Seneste opdatering: 30/11-17 kl. 0813
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Man bliver let bitter af dansk politik”

Kim Møller var en af verdens første bloggere i 2003, jeg kom til et år efter. Det er ganske forståeligt trods akustikken i Øregårdssalen, men jeg anbefaler alligevel hovedtelefoner. NB: Der er en version her i to dele, hvor lyden er noget bedre: 1 og 2 inklusive spørgsmål og debat. – Foredrag i Grundlovsforeningen Dansk Kultur 28 oktober 2017, Gentofte Hovedbibliotek.

”Det är panik i hela [polis]organisationen”.

Svensk politi angrebet igen – med håndgranat. Hvornår er en krig en krig? Var WW2 en fortsættelsekrig, der begyndte i 1914, begyndte den i september 1939 eller i maj 1940? Overgangen er som regel glidende, ligesom den vil være glidende fra bevæbnede bander af udlændinge bliver til egentlige, krigsførende militser. Dem vil vi først se i lande som Frankrig, Belgien og Sverige. De er mine kandidater. Præcist hvornår det sker, overlader jeg til tilfældet og spåmænd. Det er situationen, denne generation har bragt sine efterkommere i.

Det var vid 23.10 igår kväll som en kraftig smäll ska ha hörts i området kring polishuset i Uppsala. Enligt källor till 24Uppsala.se ska det röra sig om någon form av granat som ska ha kastats mot en polisbil som kom körandes vid den aktuella tidpunkten.

Granaten ska dock ha missat polisbilen och i stället detonerat på banvallen med en kraftig tryckvåg till följd som riktades mot bostadsområdet.

– Det är panik i hela organisationen just nu. Vi har redan flera mord och skjutningar, och så nu det här, säger en polis som dock vill vara anonym. EXTRA: Granat ska ha kastats mot polisbil – exploderade på banvallen

Mohamed Omar, der bor i Uppsala, kommenterer episoden grundigt i DET NYA SVERIGE TAR FORM ETT STEG I TAGET.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

WordPress kommentarer (12)


Sidhatt

Posted: 29 november 2017 - 02:44 - Svar

Anders Bo

Posted: 29 november 2017 - 04:51 - Svar

Mht “krigsførende militser” er der én by i Belgien hvor det – efter min mening – kunne være festligt, fornøjeligt, folkeligt & kulturberigende! ?

Folkhemmet Sverige => failed state Sverigstan! ?

  steen

  Posted: 29 november 2017 - 08:04 - Svar

  Det er lidt derhen af i Bryssel lige nu. Byen – som har muslimsk flertal om godt ti år – en jo hjemsted for en gigantorganisation, som jeg ikke bryder mig spor om. Det ville dæleme være sjovt, hvis den bliver nødt til at flytte på grund af almindeligt, muslimsk kaos. Jeg ville føle noget i nærheden af smil gennem tårer.

Allan Hansen

Posted: 29 november 2017 - 13:50 - Svar

  steen

  Posted: 29 november 2017 - 13:58 - Svar

  Svenske medier og politikere har ikke kunnet døje, de mistede enemagten over opinionen med nettet. Først ignorerede de sociale medier, men da de viste deres styrke ved at SD kom i Riksdagen i 2010, begyndte de en sand kampagne imod dem. De opfandt ordet “hadesider” i den anledning. Det er ikke overraskende, at deres kamp imod frie ytringer fortsætter.

  Jeg har skrevet i de første 15 danske aviser i mange år – jeg kunne ikke få to linjer i en af Sverige hundrede, ganske ens aviser. Jeg kan ikke se Sverige som et sandt demokrati.

Allan Hansen

Posted: 29 november 2017 - 13:53 - Svar

Hatten af for Kim Møller – God Jul

  Charles Nielsen

  Posted: 30 november 2017 - 01:36 - Svar

  Og hatten af for dem som fjerne skadedyrene.

KnudMadsen

Posted: 29 november 2017 - 17:13 - Svar

Ja, det er sgu ikke et foredrag man bliver i godt humør af at bivåne, nærmere rædselsslagen.
Men hold da kæft hvor det må kunne åbne øjnene for mange almindelige, naive mennesker, hvis det blev kendt i videre kredse.

Anders Bo

Posted: 29 november 2017 - 17:52 - Svar

Stén snaphans!

Du falder – STADIG – ud hele tiden! ?

Niels Henriksen

Posted: 29 november 2017 - 21:04 - Svar

Og dette uansvarlige vås skal man ghm. høre fra en konstant beruset skattefusker fra Luxemburg, der gennem hele sin karriere har melet sin egen og især vennernes kager i en sådan grad, at de af uransagelige årsager endte med at få ham udpeget som leder af EU – selv om INGEN vælgere i noget EU-land nogensinde har stemt på denne bindegale klovn til så vigtig en post? ?

Fortabte / förlorade er vi alligevel, hvis den nævnte type indvandring tillades at fortsætte i endnu større skala og nu endda på lovlig vis – der bliver ikke noget europæisk kultur og vestlige værdier tilbage, og de indfødte “hvide” befolkninger kommer efterhånden til at bo i beskyttede reservater – for deres egen sikkerheds skyld – , altsammen bare for at en lille selvbestaltet elite af stenrige folk og bedrevidende, og lalleliberale PK-tosser kan sidde og føle sig rigtigt gode og progressive og stolte fremvise deres fine humanistglorier for hinanden på de jævne befolkningers dyrekøbte bekostning på bekvem og sikker afstand af den afrikanske og arabiske “kulturberigelse” bestående af krævende, vrangvillige og hadefulde ballademagere, kriminelle og bindegale livsfarlige islamister.

https://samnytt.se/jean-claude-juncker-utan-invandring-ar-europa-forlo rat/

ferd ed sa

Posted: 30 november 2017 - 00:11 - Svar

Jeg glemmer ikke billedet af den 11 årige pige, som fik flået benene af ved terrorangrebet med en lastbil t i Stockholm. Det samme skete i Nice, Berlin, London og New York, hvor man bare ikke så ofrenes tilstand…frarøvet livet, hvor de havde hele livet foran sig, og de rød/radigale vil gud hjælpe mig lukke mere af det forbryderiske affald ind i vores land. De må have mistet forstanden!

Leave a Comment

Facebook kommentarer (12)