5
dec
Seneste opdatering: 6/12-17 kl. 1519
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Selbst wenn morgen die Welt unterginge, würde ich heute noch meinen Apfelbaum pflanzen”

(Opdateret med video) –  Mitteldeutsche Zeitungs foromtale af artikel i morgen. Video følger. Uwe sømmede sin penis fast til det træ, dronning Margrethe plantede i Wittenberg i oktober 2016. Han siger, efter netop at være vendt tilbage til Berlin, at sømmet var tyndt og spidst, og at han efter omstændighederne har det godt.

Jeg var ikke med på turen, det var jeg sidste år, men tilbragte dagen her i Berlin med en herboende svensk ven, hvor vi var på det legendariske Hotel Adlon, Unter den Linden nr. 1 og drikke den berømte Kaiser Cup i baren og senere på Zur Letzten Instanz, Berlins ældste restaurant og spise den østpreussiske specialitet Königsberger Klopse.(Mobilfotos 1 og 2: Adlon, foto 3 0g 4: Zur Letzten Instanz) SE også onsdag: Penis angenagelt Dänischer Performance-Künstler schlägt in Wittenberg zu.


Kunstneren i militærkasket fra DDR. Collage Snaphanen og Gert Wiik.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Margrethe

Posted: 5 december 2017 - 20:44 - Svar

Ja ja. Så længe det ikke ender med oversavede damer i ubåde. I sidstnævnte tilfælde kommer det altid bag på mig, at det kommer bag på alle. Der har altid været en forudgående adfærd hos de typer, flere burde have studset over. Men ingen bliver selvfølgelig mistænkelige, når alt er lige meget og lige godt og helt naturligt.

Men bortset fra det. Jeg tror vi fik mere ud af Luthers opsømmede teser, end nok så meget opsømmet, slatten forhud. Det sidste er lissom lidt for meget bonkammerat med den exhibionistiske tidsånd til at vække noget som helst.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 5 december 2017 - 22:07 - Svar

  Raket-Madsen borde satsat på att bli cirkus-artist istället. Då hade han kunnat såga itu damer på Tivoli och Bakken utan att riskera åka i fängelse.

   sussebassa

   Posted: 6 december 2017 - 12:38 - Svar

   Har fulgt hans opp partering og forsøk på å skjule det i media..
   Diagnosen er helt klar..Han er splitter pine totalt helt Gal…og burde sperres inne for livstid

    Sebago

    Posted: 9 december 2017 - 01:26 -

    Sveriges utrikesdepartement borde varna svenskar för resor till Danmark!
    Svenskar kan bli styckade var som hellst!
    Århus.Roskilde.Odense.
    Överallt kan man bli styckad i småbitar!!!
    :-)!!!!

    sussebassa

    Posted: 9 december 2017 - 11:47 -

    Haha…Nei, inte alla, inte for dom PK, måste gjerne resa ofta..
    Jag vet jag tok i med min typ diagnos, men i min hverdag som psykoanalytiker er det så sjeldan..mere aldrig jag kan bruke slike kraftuttrykk, man er jo proff…så dom kom typ rett ifrån levra..rene mentalhygien..men ubeskrivelig grusomt er det endog…skjære i stykker et menneske for å prova skjula at han er en bestialsk mørdare, fordi han vil ju gjerna bli sett på som et geni..men her har han altså vippet helt øver och dermed inte egnet til å bevege seg fritt i Danmark..ellers..bør innelåses på ubestemt tid..mere kast nøkkelen.
    ..men klart oppi det hele så fruktansverd for hennes næra och kjæra som leser om at nå er dotterens armar hittad og lignende.

Henning Jensen

Posted: 6 december 2017 - 09:12 - Svar

Disse tysklandsglimt er interessante og tilsyneladende helt muslimfrie. Godt at der endnu kan findes “små reservater” i det oprindelige land.

En kommentar om Uwe Max Jensen giver sikkert uvenner, men jeg vover det alligevel.
Uwe Max Jensen er en af de helt store modstandsfolk, og hans indsats er uvurderlig.
Men jeg synes, at hans gentagne stripnumre er endt med at være mere trættende end provokerende.
Nu har han både haft pjorten i klemme i Luthers hoveddør, og nu også sømmet til et royalt Margrete-træ, og man tænker uvægerlig: hvad bliver det næste uinteressante?
Undren i stedet for provokation, er resultatet af disse happeninger, som i længden ikke kan tages alvorligt.
Uwe Max Jensen burde i stedet tage en skjorte og et par bukser på, og gribe farver, blyanter og papir, og fremstille noget kunst som provokerer de mange, i stedet for stripnumre som kun provokerer de få snerpede MeToo’ere som sikkert føler sig krænkede.

Billedet af den gamle USSR-kasket med den sorte bombelignende hattepuld, og med en værdig øl i hånden, er et langt bedre indlæg i debatten – end en bleg, nøgen, frysende mandlig person i ensom statur i en park i Wittenberg.
Russerbilledet emmer af satire og trods.

River

Posted: 6 december 2017 - 17:37 - Svar

Har efterspurgt det før. Hvad er budskabet fra Uwe? Er der ikke en barmhjertig sjæl der kan udfri mig af uvidenhedens pinsel. Det må gerne være papudskæring.

Leave a Comment