5
dec
Seneste opdatering: 9/12-17 kl. 1233
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En rædselskavalkade. Du har aldrig set så mange inkompetente løgnhalse på bare fem minutter. Ingen kan undre sig over at landet har to hjul i grøften, og de to sidste på vej derned. Der er ingen mangel på dem, der er også en kavalkade nr. 2, nummer 3 og nummer 4. Når provinsielle amatører vil være kosmopolititter, bliver det uvægerligt tragikomisk.

 Første generation byggede op, anden generation forvaltede, og tredje generation rev det hele ned igen. DR’s sverigekorrespondent Anna Gaarslev havde ikke noget plausibelt bud på, hvorfor mandejagten #Metoo-bevægelsen var større i Sverige end nogen andre steder. Jeg tror, det fremgår ganske tydeligt hvorfor: Den svenske stat er mere ideologisk, propagandistisk end nogen andre vestlige demokratier. Der er postet milliarder i HBTQ og multikultur, og det har virket. De brede masser reproducerer vrøvlet.

»Fler dör i trafiken i Afghanistan«


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 5 december 2017 - 22:57 - Svar

Den kælling vil jo ikke vide af sandheden. Man fornemmer hvordan de i fremtiden vil kæmpe med næb og klør, for at fastholde deres forvrængede verdensbillede.
Det skal nok blive stærkt underholdende.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 7 december 2017 - 02:17 - Svar

  De kan dermed blive farlige, hvis begivenhederne skulle ekskalere ud af kontrol

Infowarrior

Posted: 6 december 2017 - 02:11 - Svar

Fy flate så bra video 🙂

Anders Bo

Posted: 6 december 2017 - 02:13 - Svar

Årligt dør 1.000.000 mennesker i trafikken på verdensplan.

Kasper K

Posted: 6 december 2017 - 08:33 - Svar

Vilken avslöjande video kring “sakliga och opartiska” Sveriges Radio.
Nu fick vi svart på vitt hur den s k slussen jobbar. Rena aktivister.
Och självklart släpptes denna faktaspäckade inringare inte fram i sändning.
Fy fa´n säger jag bara. Detta var värre än t o m jag befarade.

Hans Karlsson

Posted: 6 december 2017 - 09:16 - Svar

Tack, detta bekräftar vad jag länge misstänkt.
Det är alltså inte jag som är tokig!

  Infowarrior

  Posted: 6 december 2017 - 09:18 - Svar

  Det kan være både og 🙂

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 7 december 2017 - 02:14 - Svar

  Bare rolig. Det rød-grønne gift har ikke fordærvet alt endnu.

ferd ed sa

Posted: 6 december 2017 - 20:52 - Svar

Når man ser det videoklip, får man det indtryk, at hele den svenske befolkning fra politikere til menigmand burde indlægges på et sindssygehospital !!!

  latmask

  Posted: 8 december 2017 - 07:38 - Svar

  Du har rätt till minst 80%. 20% kan fortfarande tänka litet själva.

   ferd ed sa

   Posted: 8 december 2017 - 09:25 - Svar

   20 % af den svenske befolkning er unægtelig normale selvstændigt tænkende individer, men kommer aldrig til orde i medierne, i det PK-pressen er styret af de 80 % rablende vanvittige svenskere.

FeliCity

Posted: 6 december 2017 - 21:05 - Svar

Vilken fantastisk människa som vågar ringa och tala om,
SANNINGEN!!!!, _ K R E D Å… Absolut det ä bedrägeri, de lurar oss hela tiden,
folk vågar inte säga högt, något…

Andre´Kristian

Posted: 6 december 2017 - 23:22 - Svar

Detta bedrägeri har pågått under en mycket lång tid och alltfler avslöjanden förevisar nu den demokratifientliga censur som tillämpas av SR:s politiserade propagandister, där radioutsändningarnas huvudsyfte är att utöva åsiktsstyrning via de politiskt prostituerade programledarnas subjektiva förnumstighetspedagogik.
Sorgligt nog finns det alltjämt lyssnare som fortlever i vanföreställningen att en bred representation av svenska folket erbjuds en chans att komma till tals och dess olika synpunkter på aktuella samhällsfrågor ges tillfälle att ventileras.
Ingenting kunde vara mer felaktigt och vilseledande, då ingen som inte anammar korruptionsetablissemangets värdegrundsevangelium får göra sin stämma hörd inom den humanitära stormaktens infekterade eter, där de pseudodemokratiska demonerna lagt beslag på tolkningsutrymmet och där den ensidiga kosten bestående av proglobalistiska perversiteter serveras till frukost, lunch och middag.
Andreas.

Charles Nielsen

Posted: 7 december 2017 - 02:19 - Svar

Her er noget af det bedste der er sket i 2017:
Vores gode ven fra USA har anerkendt Jerusalem som Israel´s Hovestad

USA vil flytte sin ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem i Israel.
Mere på Potten:
https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE10089813/trump-anerken der-jerusalem-som-israels-hovedstad/

Julenfreden er dermed reddet, ,og julehyggen sikret. 🙂

Gud jul alle sammen og nu skal vi have en stor snaps.
Hilsen CN.

  invernes

  Posted: 7 december 2017 - 08:41 - Svar

  Fantastisk gledelig 🙂

   sussebassa

   Posted: 8 december 2017 - 12:24 - Svar

   Ja, her også, gledelige nyheter, men i svensk tv går det kontinuerlige hatet/angrep overfor president Trumph..kontinuerlig..men man venner seg..Slår av shitet..men undrar endog hvor mange som kjøper det..tyverr altfor mange, men modig gjort av han.

invernes

Posted: 7 december 2017 - 08:39 - Svar

Allan Hansen

Posted: 7 december 2017 - 13:24 - Svar

Ragnar Lodbroge

Posted: 7 december 2017 - 20:58 - Svar

Berlinske har kåret årets KO, og det er så i år blevet en GRIS
https://www.b.dk/aaretsdansker

ferd ed sa

Posted: 7 december 2017 - 21:56 - Svar

Sverige er et surrealistisk sindssygt land befolket af idiotiske mennesker, kun overgået af Nordkorea !!

  heimevernet

  Posted: 8 december 2017 - 00:09 - Svar

  Nord-Korea slår kanskje Sverige på visse områder. Men på surrealisme må vel Sverige være et hestehode foran…

  Margrethe

  Posted: 8 december 2017 - 10:47 - Svar

  Prostitution er ikke et erhverv, men seksuelle overgreb. Voldtægt camoufleret med betaling.
  Har du en kone/datter/søster/niece/ du ønsker et års ophold i “verdens ældste erhverv”? Det vil sige, hun skal sutte pik på fem mænd om dagen, lade fem andre onanere i hendes vagina og tre ekstra få sig lidt analt friktion. Dag efter dag, efter dag, efter…. Realiterne om prostitution er så forkvaklede, så langt ude, så humoren er total, når jeg hører, de samme mænd, der forsvarer prostitution, tale dunder om “muslimske mænds kvindesyn”.
  De muslimske mænd er jo bare ærlige på det punkt.
  Qua mit tidligere arbejde med prostituerede ved jeg – hvad utallige undersøgelser også afslører – er det en baggrund som incestofre, der fører kvinder den vej. Deres intimgrænser er ødelagte og de opsøger derfor gentagelsestvangen. Konklusion: Hvis prostitution er et erhverv, må sexovergreb mod børn nødvendigvis være en uddannelse. Det skal hedde “Mænds ældste uddannelse af deres døtre”. Incest har “altid eksisteret”, hvilket biblens historie om Lot og hans døtre afslører. Derfor skal vi også acceptere denne gren af jer mænds lagengymnastik. Lad os fremover kalde et en uddannelse.
  Slaveri er også et lige så gammelt foretagende, så titlen “slavehandler” på dit CV bør også betragtes som “verdens ældste erhverv”, og må derfor være et fænomen vi skal godtage. Ikke sandt?
  Alt tankespind om at skelne mellem “tvungen og frivillig” prostitution er på niveau med at skelne mellem “flinke og onde muslimer”. Det handler ikke om andet end at holde liv i en never ending story.
  Mænd skelner ikke mellem noget som helst i rollen som dem, de skaber efterspørgslen og som derfor har ansvaret for prostitutionens eksistens. At der også findes kvindelige kunder, lige som der er kvinder, der banker deres mænd, gør det ikke bedre. Overgreb er overgreb, og bør kriminaliseres.
  Og lad os lige runde af med sangen om de stakkels ensomme mænd, der ikke kan få sex på anden vis.( Hvor er i øvrigt bekymringerne henne for kvinder i samme situtation?). En køberundersøgelse, foretaget af Claus Lautrop afslørede, at kun 7 % ikke kan få sex på anden vis. Og hold nu fast: Af de mindste 300.000 danske mænd, der betaler for at begå seksuelle overgreb, er de 200.000 gifte mænd/mænd i fast forhold. Jeg husker tydeligt alle bilerne i Skelbækgade, med barnestol på bagsædet, der skulle ha’ sig noget analt og oralt friktion, når fødemaskinen der hjemme ikke ville lægge kropshuller til.
  Dét var dér jeg svór, jeg aldrig skulle giftes. Hvad er det for en svinesti, så mange kvinder affinder sig med at sidde i ? Er det fordi, det stadig er mandens penge, der betaler for livets sande værdier, så som at henslæbe livet i en bunke urinfarvede mursten, med tilhørende ukrudtsfri græsplæne, webergrill, to biler i carporten, og hvad denne livsløgn, købt og betalt af mandens penge, ellers består af, for disse 200.000 kvinder? Hvem der er de virkelig prostituerede, i dette forkvaklede spil, kan man ikke undlade at fundere over.

   ferd ed sa

   Posted: 8 december 2017 - 20:47 - Svar

   Jeg forsvarer ikke prostitution og har aldrig selv benyttet mig af det, men hvordan pokker vil du forbyde eller gøre det strafbart, at købe sex i udlandet. I Pompejis ruiner er der fundet farvelagte tegninger på væggene, hvor kvinder og mænd har sex sammen, som var Romertidens bordeller. Prostitution har eksisteret så længe, der har været mennesker på jorden og må derfor betragtes som at være verdens ældste erhverv (en modydelse for penge).
   Vil den svenske regering placere agenter rundt omkring i verden, som holder øje med om svenske mænd køber sex af fremmede kvinder???.
   Der findes desuden kvinder, som frivilligt sælger sex til handicappede, men gør det for deres egen fornøjelses skyld.

   Ragnar Lodbroge

   Posted: 8 december 2017 - 21:55 - Svar

   Det er en gammel skrøne at det er verdens ældste erhverv, den første mand som betalte for det, må jo ha haft et job for at betale

heimevernet

Posted: 8 december 2017 - 00:19 - Svar

Det er interessant å bemerke serien av jenter som begynner ca 3:40. De er svært opptatt av og bekymret for rasisme. Men det skinner gjennom at de ønsker mer og mer etnisk mangfold i Sverige, altså mer og mer etniske gnisninger. Men hvorfor?! Hvis rasisme er så dårlig for et samfunn (og det er det jo), hvorfor ikke bare forbli homogent?

Det går aldeles utmerket for en araber å beundre en stavkirke og for en svenske å beundre kaligrafi – hvis de ikke hater hverandre på grunn av at politikk og omstendigheter har tvunget dem til å leve sammen og dermed utviklet hat til hverandre på grunn av svært ulikt levevis og uforenlig moral med opphav i religion. Så slutt å tvinge folk til å leve sammen uten å ha noe felles.

Allan Hansen

Posted: 8 december 2017 - 20:29 - Svar

HOME AT LAST!

Endelig er vi tilbage i det historiske spor!
Der har levet jøder i Jerusalem og Gaza siden oldtiden.
Vi ved, at kong David grundlagde et jødisk kongerige for
3.500 år siden, og hans søn opførte bjergtemplet i Jerusalem
ergo er Jerusalem jødernes homeland!
Vi ved, at kristendommen opstod omkring Bethlehem for ca.
2000 år siden – ergo er Bethlem kristendommens homeland ” thi glæder sig Jerusalem,,,
Vi ved, at islam opstod mere end 1.000 kilometer fra Jerusalem
og 2.000 år efter Jerusalem! Vi ved, at islam opstod i Mekka for
ca. 1.400 år siden – ergo er Mekka islams homeland, og islam har derfor ikke noget som helst, at
gøre i Jerusalem! Vi ved, at islam ikke kom til Jerusalem med fred og venskab, men med død og ødelæggelse, som altid – så ud med det skidt.

Desuden har Amerika ført den samme politik på området i de sidste 22 år
og på hver side af åen.
Både B. Clinton (1995) Bush og Obama afgav løfte om, at anerkende
Jerusalem, som Israels hovedstad – men disse kyllinger
var for svage, så det blev aldrig til noget.
Men Trump er en mand, der stå ved sine løfter, så nu blev det til noget
– og tak for det – Home at last!

Leave a Comment