20
dec
Seneste opdatering: 20/12-17 kl. 1846
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Dagens byder på flere tilfælde af europæisk galskab: Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’, Europe’s migrants are here to stay og Brussels to trigger ‘nuclear option’ against Poland.

Lone Nørgaard: Roger Scrutons opgør med venstrefløjen

Fools, Frauds and Firebrands: Thinkers of the New Left


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ragnar Lodbroge

Posted: 20 december 2017 - 21:16 - Svar

Ja hvis de vil blive her når krigen går rigtig igang, så fred være med dem

Margrethe

Posted: 21 december 2017 - 01:09 - Svar

Julen nærmer sig for fa’en. Læg krigsvåbnene til side og lad vore mange vintersange i en unik hjertegribende verdensklase fylde sindet. Kun ved at give plads til vores helt unikke, nordiske melankoli, vinder vi på den lange banehalvdel. Sydlandske retarder vil aldrig lære at forstå den apatiske, melankolis usynlige magtpotentiale:

https://www.youtube.com/watch?v=Eh7h0oyjy0c

http://www.noekkeroser.dk/411684175/5340696/posting/mørkets-melankoli -og-magt

Skåning

Posted: 22 december 2017 - 19:55 - Svar

Har aldrig varit speciellt imponerad av Roger Scruton. Han är rent för akademisk, polerad och artig för att göra den minsta skillnad. Det gäller många andra europeiska “tänkare” också. Det har gått så långt nu att vi inte längre har lyxen att sitta och prata artigt om problemen.

Leave a Comment