23
dec
Seneste opdatering: 26/12-17 kl. 1242
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tallene passer, de er snarere lidt i underkanten, men man ser let, hvorfor det svenske civil- og retssamfund er i sammenbrud. Langt de fleste voldtægtsmænd – 95 procent – går fri, og rigtig mange mordere bliver aldrig fundet. I Danmark opklares mord endnu med ganske enkelte undtagelser, mens Sverige er under opløsning.

Dette er fremtiden i hele Vesteuropa, svenskerne var bare de mest “progessive.” Fremskridtet viste sig at være nedlæggelsen af retsstaten og derefter hele nationen. Det var den nye, politiske idé, og demokratiernes borgere stemte for den. Dette kan kun have været muligt efter at uddannelssystemet og medierne, havde gjort dem dummere, end de før var.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
ferd ed saSebagoBritta Due AndersenHenning JensenInfowarrior Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
ferd ed sa
Guest
ferd ed sa

Mig Löfven vil skabe det perfekte kalifat i Sverige!! Julemanden synes han er en idiot!

ferd ed sa
Guest
ferd ed sa

Sverige går rabundus og levestandarden kommer til at falde drastisk for etniske svenskere, da det som regel er dem, som skal betale for sossernes og feministernes tossegodhed, så de kan beholde 1´ste pladsen, som verdens humanitære stormagt uanset, om det hele bryder sammen!!..Nu begynder de sågar, at få tredje verdens landes sygdomsepidemier som mæslinger. Det næste bliver vel kolera, drifteri, ebola og pest .

InHocSignoVinces
Guest
InHocSignoVinces

Jeg sad og tænkte ‘der ser du sgu det fremtidige Sverige for den almene svensker’, da de viste Pelle Erobreren på TV i julen. Måske ikke helt magen til, men godt derhen af.

Sebago
Guest
Sebago

Nej och tyvärr. 2018 kommer socialisterna att vinna. De har importerat massor med bidragsberoende. Det är de som skall ge röster åt socialdemokratin. I vilket annat land kan en timmes jobb om dagen omformas till “full” sysselsättning? Därför ligger vi i topp. Skäms Sverige! I verkligheten kommer vi att bli nordens Gaza. En “kökkenmödding” av allsköns ondska. Jihadister,knarklangare,mördare.gruppvåldtäktsmän…….. Vill ni ha dessa till era grannar? Endast i Sverige kan en demonstration av illegala vinna. De vann och vi svenskar kan inte göra ett skit. Iranierna ville inte ha dem i Iran. De tyckte Sverige skulle vara ett bra slutmål. De… Read more »

Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

Tegningen er simpelthen genial, jeg har grinet sådan over den. Nå den er mere til at hulke over………Har set at der på FB er en gruppe, der kalder sig asyldepression!!!

Henning Jensen
Guest
Henning Jensen

Citat: “Dette kan kun have været muligt efter at uddannelssystemet og medierne, havde gjort dem dummere, end de før var.”

Ja, dette er netop essensen i det hele. Det er uddannelsessystemet der gør folk dumme og utænkende.
Og det er vel grunden til at de allermest veluddannede, dem der har befundet sig længst i uddannelsessystemet, eliten og politikerne, er endt med at være de allerdummeste.

Infowarrior
Guest
Infowarrior

Hvis det ikke blir en ny kurs etter valget 2018 så går Sverige fullstendig i oppløsning.

Anna Svensson
Guest

Men vi har världens första feministiska regering, det ni… 😉

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Hans Hermann Hoppe skrev i “Demokratiet – Guden som fejlede” at storbyerne var centrum for civilisationens fremvækst, men nu er de centrum for civilisationens forfald, mens lommer af civilisation vil blive bevaret i perifirien. Derfor, hold fast i Jeres netværk og skab noget sammen med Jeres nærmeste. Det er vort fremtidshåb!

InHocSignoVinces
Guest
InHocSignoVinces

Jeg tror ikke Stephan Löfven skal gøre sig store forhåbninger om at få besøg fra Julemanden i år…eller nogensinde, faktisk. Næh, den liste røg direkte videre til den svenske skatteyder.