25
dec
Seneste opdatering: 26/12-17 kl. 1328
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Millioner på vej. Afrikansk folkevandring af bibelske proportioner vil være umulig at stoppe. Skrot migrantkvoterne”

(Citat: Antonio Tajani, president of the EU Parliament) EU har trådt vande i årevis. For et budget på 150 milliarder €. Nu kan Juncker, Mogherini og Timmermans miste initiativet, og det er vel på høje tid. Disse inkompetente millionærer har spildt værdifuld tid, nu haster det en hel del mere end for tre år siden, hvis ikke hele Europa skal se ud som Sverige eller værre. Nødvendighedens politik vil åbenbare sig, og nødvendigheden for Europa er at overleve. Socialt, kulturelt og økonomisk: Millioner er på vej.”Afrikansk folkevandring af bibelske proportioner vil være umulig at stoppe.”

Austrian Chancellor Sebastian Kurz on Saturday said the EU should consider other ways to tackle migration crises and formally end “failed” attempts at redistributing migrants across the EU under a quota system. “Forcing states to take refugees doesn’t take Europe any further. The discussion makes no sense,” Kurz told the Saturday edition of Berlin-based newspaper Bild.

Kurz has instead proposed that the EU consider providing support “militarily” to refugees by establishing secure conditions in their countries of origin, in what appeared to be a call for so-called “safe zones.”

“If (redistributing refugees) isn’t possible, then they should be helped in safe areas on their own continent,” Kurz said. “The EU should support that, perhaps even organize it, and back it militarily.” Austria’s Sebastian Kurz suggests military option to stem migration crisis

Bradford ‘Heading for Disaster’

“Last month three pubs were stoned by Asian youths”

80 procent af Vesteuropas politikere vil have mere af dette. 80 procent af europæerne stemmer for mere af det. Kursen er imod grøften:

Areas of Bradford, England, are No Go Zones for certain ethnic groups and the city is “heading toward disaster,” councillors have warned, citing attacks on a synagogue and white businesses in ‘Asian’ areas.

“Community relations in this city were a lot better 25 years ago. Are we really achieving what we are supposed to be achieving? I don’t think so. Last month on Bonfire Night in my ward, three pubs were stoned by Asian youths,” he said. “These were the only white businesses in the area. No Asian businesses were attacked. They were targeted because they were white,” he added.

“There is a real problem of people’s perception of Bradford. My daughter is 23 and she and her friends say they will not come into Bradford for a drink or night out because they say there are gangs of Asian males hanging around.

“They say they do not feel safe and instead go to Leeds. You are working here on high-level stuff, but it is mostly with religious people and their ethos is to be caring anyway. You need to get into the streets.” UK: Whites Scared, White-Owned Businesses Stoned in a Racially Divided Bradford ‘Heading for Disaster’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Feliciano

Posted: 26 december 2017 - 00:08 - Svar

2018 er året da nasjonalkonservatisme vil begynne å vinne stort.

  Felix Krull

  Posted: 26 december 2017 - 03:15 - Svar

  Mit personlige skud er 2016, da feltmarskal MILO drog haergende gennem fjendeland og ene mand lagde universitet efter universitet i aske og ruin, og hvor vi fik Brexit og Trump.

  Men symbolsk er 2017 perfekt: 1917-2017: Det Kommunistiske Aarhundrede.

   InHocSignoVinces

   Posted: 26 december 2017 - 12:52 - Svar

   Hmmm, Milo klarede jo altså ikke det der alene, og langt de fleste af de korrekte statistikker og tal, samt den uendeligt meget mere fordomsfrie kønspolitiske research, han senere kunne rette som et angreb mod ‘the Cultural Marxists’/feministerne i de respektive akademia i England/USA, var “lånt” direkte fra ‘the Men’s Rights Activists’ næsten ti-årige fodarbejde og artikler, før der overhovedet var nogen Milo inde på scenen.
   Projektet til den absolutte destruktion af det feministisk-marxistisk herredømme i institutionerne, som MRA’erne som nævnt havde initieret længe før, blev til dels forkortet, (i forhold til de på forhånd 20 år det blev estimeret at ville have taget ved begyndelsen), da Milo endelig kom ind i kampen, som en for ‘dem’ “urørlig” homosexuel konservativ, men han stod altså på skuldrene af mange der havde viet både deres tid og ressourcer i kampen længe inden da.
   Det kan du godt tage som førstehåndsviden fra en af de ca.15 mennesker der var med ved stiftelsen af ‘A voice for Men’, MRA’ernes højsæde, fra dag ét, og så længe universiteterne bliver ved med at slippe de samme “ideologisk vildfarne’ elever løs, år efter år, så har vi stadig lang vej endnu. Personligt tror jeg ikke vi kommer til at se de helt store radikale ændringer på alment samfundsmæssigt plan, før den nuværende generation af undervisere er døde og begravet. Hvor meget de allerede har nået at ødelægge, for den generation der nu er på vej, kan kun tiden vise.

    steen

    Posted: 26 december 2017 - 13:42 -

    MILO er naturligvis lidt too much, især efter en Nordisk målestok, men jeg kan alligevel ikke stå for ham. Han er vor tids Dame Edna. Eller Ann Coulter 🙂

    MILO Down Under – Full Speech

    https://www.youtube.com/watch?v=d4kLvlar8YU

    Felix Krull

    Posted: 26 december 2017 - 16:56 -

    MILO er ikke (kun) MRA’er og med al respekt for (og moralsk stoette til) AVfM, hvor mange bydele bliver der braendt af, naar Paul Elam holder tale? De fleste mennesker kender ham kun fordi Cassie Jaye er saa ukristeligt hed at se paa.

    Man kan diskutere MILO’s metoder, men Berkeley taler for sig selv. Han var sandsynligvis den udloesende aarsag til, at Hillary Clinton, for rullende kameraer, udnaevnte en tegneseriefroe til Amerika’s folkefjende nummer eet.

    InHocSignoVinces

    Posted: 26 december 2017 - 18:36 -

    “hvor mange bydele bliver der braendt af, naar Paul Elam holder tale?”

    Kan bombetrusler mod hotel og personale, før afholdelsen af den første Konference for Mænd’s Rettigheder, tilbage i Detroit i 2014 ikke gøre det? Det har ellers ikke manglet på hysteriske reaktioner på PE’s brandtaler i både WaPO, HuffPo, og the Times, eller hans dybt sarkastiske respons-artikler på mandehadet I Jezebel, igen i årene lige efter år 2000. Der var jo en tid hvor man skulle tro at Den Onde Selv vandrede på jorden igen, hvis man fulgte med i de amerikanske medier.

    Tilfældet Cassie Jaye understreger jo bare at intet ændrer sig før det rammer kvinderne selv, hvilket man jo må sige er sket med indvandringspolitikken, og feministernes venden ryggen til kvinders voldtægter og overfald, i de fleste vestlige lande. Iøvrigt var jeg selv med til at financere hendes projekt, på trods af en udpræget mangel på tro på at det ville ændre noget, og har da også min egen kopi her. Ser man på hvor mange steder hendes dokumentarfilm blev bandlyst, så er det såmænd stadig et relevant spørgsmål om den “virkede” for andre end de allerede implicerede, på et tidspunkt hvor AVfM havde over 800.000 hits om måneden? Du finder den f.eks. ikke på Netflix, på trods af dens tilsyneladende popularitet. Det blev mest til skriverier om de nævnte bandlysninger i medierne generelt, ikke?

    Og her er Milo jo altså meget langt fra Berkeley og alt-rigth’ernes lille grønne frø, mens hans senere så kompromisløse latterliggørelse af ‘dem der ikke må gøres grin med’, fik en distinkt og umiskendelig karakter af noget verden havde set andetsteds lang tid inden.
    https://www.youtube.com/watch?v=nHv6fzb1vDA

    Hillary gider jeg næsten ikke at nævne. Hun var sin egen bedste fortaler for ikke at stemme på hende, da hun først kaldte vælgerne ‘deplorable’ og derefter brokkede sig højlydt over at hun ikke var foran. Og så har jeg ikke nævnt et ord om Clinton-klanens helt åbenlyse korruption oveni…

    Felix Krull

    Posted: 26 december 2017 - 22:16 -

    Kan bombetrusler tilbage i Detroit i 2014 ikke gøre det?

    Det er sgu’ ikke helt det samme som Berkeley, nej. Bombetrusler bliver jo efterhaanden indtelefoneret blot man afholder bingoaften i strikkeklubben. Paul Elam har 14,5K twitter followers, Milo havde adskillige millioner inden de lukkede hans konto. Og igen: MRA er kun en lille del af The MILO Show. Milo staar ganske rigtigt paa skuldrene af andre, Elam er kunne een af dem.

    Og hvis du har ondt over at Milo lever af andre folks arbejde, undrer det mig at du har givet penge til Cassie Jaye. The Red Pill er en overraskende god og sevaerdig film, men den handler altsaa foerst og fremmest om Cassie, om hendes ‘rejse’. Hendes ‘dagbog’ er ganske aabenlyst et stykke professionelt skuespillerarbejde og det er naesten pinligt som kameraet konstant kaeler for hende naar hun forefindes mageligt henslaengt i sin seng med professionel makeup og haaret i perfekte slangekroeller. Cassie selv har f.eks. fem gange mere screen time end Karen Straughan.

    Hvis det ikke var fordi The Red Pill i oevrigt var saa god, ville jeg sige Cassie Jaye havde bondefanget jer, saadan som entreprenante pigeboern ogsaa gik ind i GamerGate med patterne foerst, for at malke et nyt kulturfaenomen for $$$ og exponering.

    Summa summarum minder Cassie og Milo meget om hinanden. Og Cassie har sandsynligvis gjort mere for MRA end Paul Elam, uanset hvor bitter en pille det maa vaere at sluge for folk, der har arbejdet haardt for sagen i aartier.

    InHocSignoVinces

    Posted: 26 december 2017 - 22:23 -

    Jeg har skam ikke ondt over at Milo lever af andre folks arbejde, jeg påpeger bare at han som fænomen jo altså ikke faldt ud af den blå himmel.

    Jeg har allerede givet min mening om Cassie Jaye til kende, og ville da ti gange hellere have set en video fra Straughan, der jo også er en gammel kending i MRA regi, før pigerne gik ud og formede The Honey Badgers for sig selv.

    Felix Krull

    Posted: 26 december 2017 - 22:25 -

    jeg påpeger bare at han som fænomen jo altså ikke faldt ud af den blå himmel.

    Det er der heller ingen, der har paastaaet.

    InHocSignoVinces

    Posted: 26 december 2017 - 22:30 -

    Det kunne ellers let give det indtryk, med den “ene mand” påstand i din første kommentar, men lad os bare slutte der.

    Fortsat God Jul og Godt Nytår herfra.

    Felix Krull

    Posted: 26 december 2017 - 22:31 -

    Det kunne ellers let give det indtryk, med den “ene mand” påstand.

    Hm. Det kan der vaere noget om.

    God jul.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 26 december 2017 - 18:12 - Svar

  2016 var vendepunktet. Der vandt vi de første store sejrer på fjerne fronter, Trump, Brexit, Visegrad- og Austerlitz-gruppernes modstand, Schengens sammenbrud, osv.

  I 2017 kom der flere til, AfD har fællet Merkel – Tyskland regeres af et forretningsministerium -, i Østrig og Rusland og Syrien vandt over de “moderate” oprørere og fortrængte globalisternes indflydelse over Tyrkiet, Irak, Ægypten og Katar og Saudi Arabien er ved at vende sig mod øst. Overalt taber globalisterne tærren.

  Momentum er for alvor i mod globalisterne. Men pås på, hvad I ønsker Jer! Store politiske og økonomiske forandringer kan blive dramatiske! Vær forberedt på krisetider!

Charles Nielsen

Posted: 26 december 2017 - 10:18 - Svar

En rigtig FED nyhed.
USA’s julegave til Forbrydernes Nationalforsamling FN: Budget skæres med næsten to milliarder kroner
Men der skal skæres mere, siger USA’s FN-ambassadør.

Mere på Potten.
https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE10148029/usas-julegave -til-fn-budget-skaeres-med-naesten-to-milliarder-kroner/

  steen

  Posted: 26 december 2017 - 12:00 - Svar

  Udmærket. FN repræsenterer mildt sagt ikke den højere klogskab. Man kan sige, vi behøver et forum for at udstille verdens galskab, men det er det hele. Ideen om et demokratiernes FN, kan vel stadig sælges.

ferd ed sa

Posted: 26 december 2017 - 21:20 - Svar

Grænserne til Europa skal være hermetisk lukkede for fupasylanter, muslimer og overskudsbefolkning fra Afrika og Mellemøsten.

ferd ed sa

Posted: 27 december 2017 - 00:33 - Svar

Pave Frans sammenligner flygtninge med Maria og Josef. Hvorfor tager Vatikanstaten så ikke imod en eneste flygtning. Paven kunne selv gå foran, som et godt eksempel og åbne hans kæmpe paladser for millioner af muslimske og afrikanske flygtninge og opføre teltlejre på Peterspladsen. Han er en gemen hykler!!..Islamister ville sikkert hurtigt kappe hovedet af ham.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 27 december 2017 - 08:35 - Svar

  Pave Franz er en nedrig korrupt spytslikker. I Argentina støttede han diktaturet og som pave globalisternes verdenstyrani. Hvornår sætter de overhovedet ind mod de magtfulde pædofilnetværk?Trump!!!

  Tim Pallis

  Posted: 27 december 2017 - 11:24 - Svar

  Pave Frans er et bevis på kristendommens katastrofale situation og svaghed overfor islams voldelige politisk-teologiske filosofi: Elsk din fjende – vend den anden kind til – giv også røveren det tøj du går i.
  Som Sørlander har påpeget, kan der ikke laves politik på evangelierne. Men det gjorde Muhammed til skræmmende perfektion. Vi skal derfor ikke invitere islam til bords – det bliver vor undergang.

Leave a Comment