2
jan
Seneste opdatering: 2/1-18 kl. 2036
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så vidt jeg kan se, blev ingen dræbt. Læg mærke til at politiet har ansigterne dækket til for ikke at blive fotograferet og forfulgt privat af ‘nysvenskerne.’ Endnu er Malmø ikke så slem som Paris , Kristianstad eller Helsingborg. En læser skriver dette til Malmøs politikere:

Jag vill be er om att ni tar 1:44 minuter av er tid och lyssnar på videoklippet från nedanstående länk där Freddy Mardell berättar om nyårsfirandet på Möllevångstorget i Malmö.

På vilket sätt tycker ni att mångkultur är berikande där bland annat nyårsfirande är lika med fruktan för sitt liv? Freddy Mardell berättar om hur invandrare vid detta nyårstumult hade sagt att de ska “knulla” de kvinnliga poliserna om de fick en chans och “knulla” hela Sverige. Anser ni att detta “berikar” Malmö?

Det framgår inte av videoklippet vilken etnisk, kulturell och religiös bakgrund dessa invandrare har, men med stor sannolikhet kommer de från något/några av MENA-länderna, kanske också från vissa länder i Afrika och Centralasien. Era partier behöver inte oroa er för hur det ska gå i kommunvalet i Malmö den 9 september i år. Dessa invandrare är era valboskap. De är också Sveriges framtida “pensionsräddare”.

Paul Nilsson

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
heimevernetferd ed saTalibananasNiels Henriksensteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
ferd ed sa
Guest
ferd ed sa

De hører ikke til i Europa!! og fjolset Lars Løkke vil rive ghettoerne ned, og sprede muslimerne ud i landet, men der ingen danskere, som er interesseret i at få dem som naboer. Der er allerede brugt milliarder af skatteydernes penge på renovering af de eksisterende ghettoer.- At bruge endnu flere milliarder på at rive ned og bygge nyt virker fuldstændig hjernedødt. Hvad tænker den mand på, hvis han tænker og fremhæver minsandten det store muslimske land Indonesien som et forbillede.

David
Guest
David

Jeg undrer mig også lidt over det med at rive ghettoerne ned. De argumenterer som om at det er bygningerne der er skyld i problemerne, det er da menneskene som er der som skaber problemerne. Så lad da være med at spred problemet ud på et meget større område, end det allerede er.

Det er jo ikke uden grund, at man har en mødding.

Talibananas
Guest
Talibananas

De ser väl ut som den typiske “ursvenske barbaren”… “Öppna era hjärtan!”

InHocSignoVinces
Guest
InHocSignoVinces

Study: Scandinavian Countries’ IQ Has Fallen in Recent Decades.
http://www.breitbart.com/london/2018/01/02/study-scandinavian-countrie s-median-iq-fallen/

Allan Hansen
Guest
snaphanen
Guest
snaphanen

Der står, jeg har taget billedet, men det er ikke godt, så det kan ikke være mig 🙂

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

UPS. Vi kan jo alle have en dårlig dag på kontoret

Keep smiling

David
Guest
David

Den sidste video, med presse damen for politiet, minder lidt som når man så komiske Ali fra Baghdad. Total benægtelse af virkeligheden.

sussebassa
Guest
sussebassa

Med en totalt imbesil polissjef Eliasson utan utbilding als..bare partiboken..då blir det såher i Sverige..
dom gjør som dom blir tilsagt och vågar inte beretta sanningen..iallaf inte på RiksTv.
Det enda settet Sverige kan øverleva er å skifte ut hele den imbesile Løfvenregjeringen…Imbesil IQ under 75..med SD..och Åkesson som statsminister..Vi har Val i år…och Alt avhenger av utfallet, om det finnes en fremtid for svenske barn och barnbarn, men også for nabolandene..tenk å få et kalifaht som nabo.

heimevernet
Guest
heimevernet

Det virker som at hun sammenliknet med forholdene i MENA, men når hun er politi i Sverige burde hun sammenlikne med svenske forhold.

InHocSignoVinces
Guest
InHocSignoVinces

Vi er jo sådan set helt nede på det laveste dyriske plan med de her “kultur berigere”. De interesserer sig jo ikke for ret meget andet end at få de mest basiske behov dækket, såsom at æde, skide, og videreføre arten.
Ja, og så at slå ihjel, hvilket vel er det eneste træk der stadig karakteriserer dem som tilhørende artsgruppen af højere primater.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

ÆSK’ere? (Æde-Sove-Kneppe)

InHocSignoVinces
Guest
InHocSignoVinces

Udmærket. Jeg fik nok koncentreret mig for meget om hvad de fortrinsvis bidrager med der, frem for egentlige behov.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Invasive arter? ?