5
jan
Seneste opdatering: 6/1-18 kl. 2059
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hør det her Det er altid forfriskende at høre Sanandaji. En mand hvis ord ikke lugter af en søgen efter karrieremuligheder. Mit gæt er, at han er flygtet videre fra Sverige inden der er gået ti år.

Antikaliffen møder Patrik Engellau

Jeg ser naturligvis svensk MSM, men det er mest som et sociologisk studie i, hvor vanvittige og verdensfjerne, medier kan være. Til gengæld er de sikkert skyld i, at Sverige har nogle af Europas bedste borgermedier. Man hører så tit i Danmark, ‘at de svenskere er sgu tossede.’ Nej, det er ‘eliten’ og magten, som er sprøjtegal. Se hvad Margot Wallström foretager sig i denne tid. Hun er i fyrre år blevet forfremmet udover sine yderst beskedne evner, fordi hun var kvinde, socialdemokrat og ikke blev myrdet, som førstevalget Anna Lindh, der både havde hjerne og uddannelse. Dette er værd at høre.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Felix Krull

Posted: 6 januar 2018 - 02:06 - Svar

Er jeg den eneste, der ikke kan finde videoen?

olesiggaardandersen

Posted: 6 januar 2018 - 08:36 - Svar

Nej Felix, Du er ikke den eneste, der savner lidt forklaring eller en video.

Niels Henriksen

Posted: 6 januar 2018 - 14:20 - Svar

Svensk politi og regering: Alt er superduper 😂
05 januar, 2018

http://rokokoposten.dk/2018/01/05/svensk-politi-regering-superduper/

Alt går godt i Sverige, oplyser både myndigheder og politikere til svenske medier, der har undersøgt sagen og giver dem fuldstændig ret.

Et gammelt ordsprog siger, at intet nyt er godt nyt. Men i vores broderland på den anden side af Øresund kan man gøre det endnu bedre, for her er alt nyt faktisk godt, fortæller repræsentanter for såvel politi, folkestyre og medier i dag til RokokoPosten.

Svensk politi: Alt går fint
“Ja, det er helt rigtigt, at alt bare er superduper her i Sverige. Vi lever i et perfekt land, hvor det går rigtig godt med økonomien, og hvor alle er glade for at være velfungerende svenskere, hvilket folk enormt gerne vil være,” siger et socialdemokratisk rigsdagsmedlem, som tilføjer, at han i øvrigt overhovedet ikke kan se, hvorfor der er grund til spørgsmål, som insinuerer, at det ikke skulle forholde sig sådan.

Også fra svensk politis side lyder meldingen, at man ikke har noget at klage over eller problemer af nogen betydning at rapportere om.

“Vi har simpelthen ingen grund til at være utilfredse, da svenskerne generelt er et lovlydigt folkefærd, der gør, som de får besked på og ikke har nogen problemer,” udtaler politichef Rikke Jönsson fra en bunker i en forstad til Malmø og fortsætter:

  Niels Henriksen

  Posted: 6 januar 2018 - 14:44 - Svar

  Sverige: Mand fundet, der aldrig har krænket kvinde
  02 december, 2017

  http://rokokoposten.dk/2017/12/02/sverige-mand-fundet-aldrig-har-kraen ket-kvinde/

  Den ukendte folkeskolelærer Magnus Jönsson har, så vidt vides, aldrig forulempet en person af det modsatte køn. Det er slemt nok, at han er en mand, lyder det fra partiet Feministiskt initiativ.

  Chokbølger gik gennem den svenske offentlighed, efter at landets public service-medie, SVT, i tirsdags kunne afsløre et bemærkelsesværdigt fund: En mand, der aldrig har krænket, forulempet eller på anden måde opført sig upassende over for en kvinde.

  Det drejede sig om den 27-årige folkeskolelærer Magnus Jönsson, der bor i Stockholm med sin kæreste.

  “Hverken kolleger, tidligere kærester eller kvinder, der har mødt Magnus i byen, kunne huske nogen som helst episoder, hvor han havde opført sig nedladende,” lød det fra SVT, der over for Magnus opremsede en række mulige overgreb, som han kunne afvise at have begået, deriblandt at have kaldt en kvinde for “snuske”, at have antaget, at en kvinde ikke kan være tømrer, eller at have slået en kvinde hårdt i ansigtet.

  “Når jeg er på restaurant med min ligeværdige partner, Anna, protesterer jeg, hvis tjeneren giver mig regningen eller lader mig smage på vinen. Jeg husker altid ikke at kønne Anna, når jeg taler om personen,” siger Magnus, der også altid sørger for at købe kønsneutrale gaver til sin familie.

  “Jane, altså den person, der traditionelt omtales som moderen, blev rigtig glad for at få et par sokker, en knivsliber og noget maritimt duftende barberskum.”

  Typisk mænd
  Hos det radikalt feministiske parti Feminstiskt initiativ er man dog ikke imponeret.

  Anna Svensson

  Posted: 6 januar 2018 - 15:19 - Svar

  Ja, visst är allt helt perfekt i Sverige, därom får vi dagliga bevis.

  sussebassa

  Posted: 6 januar 2018 - 16:03 - Svar

  ..Haha…elsker dine “eventyrfortellinger”, men tenk på de som tar dette for sanning.

sussebassa

Posted: 6 januar 2018 - 16:20 - Svar

I Norge er nå Trond Giske, en av toppene i Arbeiderpartiet ..personlig venn til Stoltenberg..og kronprinsen blitt anmeldt til #!metoo…diskt på facebook…
Jeg storskratter…fordi det var vel ikke meningen at det skulle slå imot deres søsterpartis meningsfeller i Norge, det sosserne startet i Sverige..dette er bare for morsomt.
Et forsøk på å forklare dette med massenes “heng ham” gjør det hele enda mere tragikomisk.
Her får man virkelig smake sin egen medisin..og den smaker tydeligen fruktansverd…så Bra.

Infowarrior

Posted: 7 januar 2018 - 00:31 - Svar

Jeg er helt enig med Steen i at Tino vil måtte forlate Sverige etter hvert, han får mange fiender
ved å fortelle sannheten og fakta.
Og at SD vil komme til makten og redde Sverige, bare glem det.

Leave a Comment