8
jan
Seneste opdatering: 8/1-18 kl. 2227
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Oliver Flesh sidder på Mallorca og læser brev op fra dem. En siger “Nytåret 2015 var en børnefødselsdag sammenlignet med 2017.”

Til Pay Pal bidragerne

Da Pay Pal har manglet nogle supplerende oplysninger, er betalingerne ikke gået igennem de seneste uger. Det vil vare tre arbejdsdage, inden de gør. Jeg er meget taknemmelig for bidragene. Foruden smårejser går de nu til trofaste kronikører, der får en anerkendelse for deres arbejde. De bliver ikke ædt og drukket op.  Tak, venner!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Brandmand for Bidermeyer

  Jeg fejrede nytår på landet. Der var fredeligt. Man undres over at storby zombierne stadig afgiver deres stemme til de rød-grønne-brune med hurra.

  I Tyskland er censur-minister Heiko Mass netop blevet spærret på Twitter med grundlag i hans egen 8 dage gamle/nye internetcensurlov. Han skrev idiot om sin partikammerat Thilo Sarrazin og blev censureret. Hvilken politisk velgører?

  http://www.pi-news.net/2018/01/idiot-heiko-maas-auf-twitter-geloescht/

 • Brandmand for Bidermeyer

  Jeg fik netop at vide fra en tysk bekendt, at mange i Forbundsværnet er beredt til at generobre fædrelandet.

  • ferd ed sa

   Man kan håbe, at tyskerne hurtigst muligt skiller sig af med fjolset Merkel og massivt stemmer på AFD. Det er Tysklands eneste redning fra undergangen.

  • heimevernet

   Tenk at Merkel fra DDR ikke er vaksinert mot galskapen hun er med på. At hun skulle være med på å fremprovosere en bisarr reprise av 30-tallet.

   • Breidablikk

    Opptøyer i Polen mot innvandrere, med destruksjon av en restaurant, etter innvandrerdrap på en polakk (drapsmannen er innehaver av restauranten) Helt ærlig: hvem tar avstand fra dette? Ikke jeg. Det eneste vi kan håpe er at det ikke trengs så mye vold for at politikere skal reagere – vold mot innvandrere, og mot innfødte. Reagerer ikke politikere får vi se progromer, og borgerkrig.

    Video i artikkelen:
    http://www.fdesouche.com/805709-pologne-emeutes-elk-apres-un-meurtre-d evant-un-kebab

   • Hon har lyckats med uppsåtet att förvandla BDR till DDR 2.0

 • InHocSignoVinces

  Midt i al afmagten er det sgu hjertevarmende at se hvor godt gal i skralden Oliver Flesh egentlig er.
  Meget, meget mere af det, tak.

 • Breidablikk

  Borgerne må selv gripe inn:

  Fra Athen, Hoolingans jager pakistanere:

  http://www.fdesouche.com/912597-athenes-grece-emeute-entre-hooligans-p aok-migrants-pakistanais

  • heimevernet

   Det er så rart at samfunnseliten prøver å fremkalle borgernes instinkter. Har vi ikke jobbet i århundrer, ja faktisk årtusener for å bygge strukturer som skal skille oss fra dyrenes verden?

 • Ragnar Lodbroge

  Kom nu igang, muslimerne hører ikke til på vore bredegrader, slå kaos og faenskab op i et leksikon og du ser et billede af Islams tilbedere, stort set alt dårligt du læser i de nordiske aviser har noget med muslimer at gøre, og husk at med den røde presse vi har så er det kun toppen af isbjerget de informerer om, håber at vi bliver generationen som 1000 år efter Urban 2 viste muslimerne hvor skabet skulle stå, igen igen sender dem hjem til sandkassen

 • Infowarrior

  Hvor lenge holder det tyske folket ut?

 • Breidablikk