14
jan
Seneste opdatering: 16/1-18 kl. 1213
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Konference om terrorens ofre lørdag under makismal politibevogtning, jeg talte over tyve politifolk inden og udenfor de bevogtede indgange. Et særligt indtryk gjorde Zineb El Rhazoui fra Charlie Hebdo, der overlevede fordi hun befandt sig på ferie i Marokko. Hun er den anden Charlie Hebdo-overlever, jeg fotograferer i København. Jeg ville skaffe hendes manuskript til talen, men hun havde kun noter, så jeg har bevaret den på lydfil.

Ofre for muslimsk terror – for det er jo næsten udelukkende det, vi taler om – er mange ting. De direkte ramte og deres pårørende bare til Krudttønden, Utøya og Charlie Hebdo kan tælles i titusinder. Jeg har haft Fjordman boende, hvis liv blev lige så meget påvirket som en hvilken som helst pårørende til Utøya.

Jeg vil nævne ham, for han ville aldrig gøre det selv. Jeg var selv millimeter og en akut hospitalsindlæggelse fra at befinde mig på Krudttønden, som jeg plejede. Terrorens ringe breder sig langt udover de kredse, vi umiddelbart tænker på.

Alligevel gjorde deltagerne ikke noget stort nummer ud af at fremstille sig selv som ofre. Fjordman gør heller ikke. Han er på udvalgte områder naturligt beskeden, det er nemmere for mig, at pege på det han har måttet betale, end for ham selv.

Også Lars Vilks, Kurt Westergaard og Lars Hedegaard er naturligvis ofre for muslimsk terror i Danmark og Sverige, hvor man kan sige, at danske og svenske politikere endnu ikke er videre hårdt ramt. Men det er et spørgsmål om tid, og det er kun rimeligt. De bør snart befinde sig ‘in very hot waters,’ nu vi snakker engelsk, hvis der er ‘rättvisa’ til. Rättvisa er et stort hit i Sverige – teoretisk set.

Jeg poster også links til andet stof om konferencen her: The terror attack survivors who refuse to be silenced.  Vilks: Konferens och angeläget. Victimes du terrorisme : continuer à vivre quand ses convictions ont été attaquées, Terrorisme: continuer à vivre quand ses convictions ont été attaquées.

Man kan høre talerne her, Zineb El Rhazoui fra minut 1:20:05. Akustikken i Fællessalen er – ligesom sparepærebelysningen på hele Christiansborg, som Poul Henningsen diskvalificerede for tres år siden, – rædselsfuld, og minder om et supermarked i Rostock inden Murens fald, men hendes stemme går klart igennem. Hvad hun sagde, er heldigvis bevaret. Vilks taler fra min. 1:10:16.  Fotos © Snaphanen, klik for helskærm.

Listen to “Victims of Terror, Christiansborg, january 2018” on Spreaker.Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Fred Land

Posted: 14 januar 2018 - 21:26 - Svar

Gode billeder Steen, nu venter jeg bare på at Dan Park viser noget godt på gaden…

  snaphanen

  Posted: 14 januar 2018 - 22:43 - Svar

  Takker, mon ikke, han gør det?

Henning Jensen

Posted: 15 januar 2018 - 04:53 - Svar

Det er nogle meget aktuelle og interessante artikler Snaphanen har bragt den seneste tid. Mange kloge ord og holdninger fra intelligente og vidende personer, om det vanvid der udspiller sig, og har udspillet sig, for ens øjne de sidste mange år.
Det er nærmest utroligt at ingen højere oppe i hierarkiet lytter og tager til efterretning hvad der i disse forsamlinger bliver udtalt, fremlagt og beskrevet.

Jeg har haft påbegyndt et par kommentarer men har slettet dem igen, for jeg kan ikke tilføje noget der er mere fornuftigt, end det der allerede er skrevet i artiklerne, samt i kommentarerne til artiklerne.
Så hvad kan lille jeg mere effektivt bidrage med, udover at iagttage undergangen? Hvad vil være mere målrettet, end blot igen og igen at kommentere samfundet nedtur, som svagtbegavede politikere, samt løgnagtige journalister, har bestemt jeg skal acceptere og underlægge mig?
Dette er ikke ment opgivende, men er et forsøg på at finde den bedste måde at blive hørt på.

  Anders Bo

  Posted: 15 januar 2018 - 12:32 - Svar

  Stem Nye Borgerlige! 🤔

   ferd ed sa

   Posted: 15 januar 2018 - 20:16 - Svar

   Det ser sort ud. Ifølge weekendens valgbarometermåling i Berlingske står rød blok (S, Radigale, Alternativet, SF og enhedslisten) til et solidt flertal. Altså: danskerne stemmer for mere indvandring.

    Anders Bo

    Posted: 15 januar 2018 - 23:37 -

    Tingene kan ændre sig…

   Charles Nielsen

   Posted: 16 januar 2018 - 01:26 - Svar

   ja

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 16 januar 2018 - 01:31 -

    Fint nok, hvis man tror at en stemme kan ændre den katastrofe vi kører mod med lukkede øjne, vi lukker øjene og håber det bedste, ikke en taktik jeg vil anbefale

    Charles Nielsen

    Posted: 16 januar 2018 - 01:45 -

    Vi lukker heldigvis ikke øjnene alle sammen, både du og jeg kan se hvad det ender med hvis vi og mange andre ikke skrider til handling.
    Vi er folket, vi bliver knægtet af EU, FN, Regeringen, Den dømmende og udøvende magt.
    Men som tiden går vil de erfare at der er slut for dem.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 16 januar 2018 - 01:52 -

    Det bliver som Romerriget, det hele raser sammen om ørene på dem som skulle forestille at ta vare på folkets ve og vel, men idioterne tænker bare frem til næste valg, og det er ikke helt nok til at få et samfund til at fungere, men måske er det ikke planen med mennesker, måske er det at vi skal kæmpe imod hinanden

    Charles Nielsen

    Posted: 16 januar 2018 - 02:15 -

    Jeg tror næppe det vil gå så galt som Romerriget. Romerriget var meget større end bare Europa. Det blev så stort at det ikke kunne styre grænserne, Der var jo også indbyrdes intriger der hjalp til med at det gik til grunde.
    Her er det KUN : EU, FN, Regeringen, Den dømmende og udøvende magt. der prøver på at udskifte befolkningen. Helst de røde partier + La, K og V der ønsker mere indvandring, bare for at sikre stemmekvæg.
    Hil den dag Breivik bliver løsladt, eller der opstår en ny her i DK. For Etaten fortjener det, når de ikke vil se, eller kan se, at advarselslamperne lyser over alt.
    De vil ende som Nicolae Ceausescu i skydeskuret hvis Etaten ikke når at sadle om.

    Nu er det ikke alle der i EU, FN, Regeringen, Den dømmende og udøvende magt, er kommunister, men alligevel. 🙂
    https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/International/ECE7276624/hu sker-du-henrettelsen-af-ceausescu1

    Anders Bo

    Posted: 16 januar 2018 - 03:36 -

    Vil du have os til væbnet revolte? 😲

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 16 januar 2018 - 13:01 -

    En tur forbi Christiansborg med høtyven var en god ide, men der går nok mange år før end det sker, noget andet er en væbnet konflikt, for den kommer, husk muslimer er lig med ufred

  Charles Nielsen

  Posted: 16 januar 2018 - 01:31 - Svar

  Jeg lagde lige mærket til denne sætning: “Det er nærmest utroligt at ingen højere oppe i hierarkiet lytter og tager til efterretning hvad der i disse forsamlinger bliver udtalt, fremlagt og beskrevet.”
  Der findes ingen i dette høje hierarki.
  Vælgerne stemmer på dem, i håb om at de klarer ærterne, men det gør det ikke.
  Der skal handling til.

   Ragnar Lodbroge

   Posted: 16 januar 2018 - 01:33 - Svar

   Japp, men mere handling end folk flest er villig til at byde ind med, under de nuværende omstændigheder, dvs, at det er lettere at sidde i sofaen og se på paradis motel

    Anders Bo

    Posted: 16 januar 2018 - 03:40 -

    Jeg har meldt mig ind i Nye Borgerlige, som jeg osse støtter økonomisk.
    Ind til videre må det være nok!

    Charles Nielsen

    Posted: 17 januar 2018 - 00:12 -

    Hør lige de Nye Borgelig hvad det vil gøre for at leve op til §69 i grundloven.
    Det irriterer min en del at de ikke gider at svare een.
    ___————————-_—-
    Hvad siger de Nye Borgelig til, at Justitsministeren ikke retter ind efter grundloven: §69 og §67.?

    1. §69 siger: “De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.”
    Det er ikke ordnet ved lov endnu.!
    Her Kunne de Nye Borgelig træde i karakter, ved at give den kommende Justitsminister et lille vink af vognstangen, ved at sige til ham/hende, at der skal udføres et lovforslag, som grundloven foreskriver.!

    2. §67 siger: “Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”
    Som du her kan se, (som jeg regner med du kan), at §67 ikke bare lige er et tagselv-bord. Betingelserne: (dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.). Disse betingelser skal opfyldes inden der kan blive tale om religionsfrihed.
    Så det ses tydelig, at §67 er ikke det samme som en Buffet.
    konklusion.
    – Offentlig orden og sædelighed bliver ikke respekteret. ( §67)
    – Ordning af trossamfund afvigende fra den danske, er ikke ordnet ved lov. (§69)
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    Det er en bydende nødvendighed at udføre §69 efter grundloven, og den skal fremføres som lovforslag i §67 regi: Og IKKE efter noget som helst EU-organ.

    Loven SKAL fremsættes således:

    (( Justitsministeren Skal fremlægge lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden eller den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))

    ** Altså § 67 Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
    ** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. **

    Det kræves dog et hestearbejde for Justitsministeren at skulle tæske Koranen efter i sømmene, så den er forenelig med grundloven og de danske værdier.

    Køb aldrig katten i sækken.
    Det er meget vigtig for vælgerne at vide dette, som her er beskrevet.

  steen

  Posted: 16 januar 2018 - 08:48 - Svar

  Rigtig mange tak, Henning

ferd ed sa

Posted: 15 januar 2018 - 11:29 - Svar

På svensk tekst-tv: Flera dödsskjutningar i natt. Politikerne bruger uden tvivl Rusland som en afledningsmanøvre, fra de kaotiske forhold som den muslimske invasionsstyrke har bragt Europa i. Det varer vel ikke længe før de forræderiske politikere, som påskud bruger den såkaldte russiske trussel til at indføre undtagelsestilstand i Tyskland og Sverige. Frankrig er allerede i undtagelsestilstand grundet den store muslimske befolkning i landet. Fjolset pave Frans taler hele tiden om at frygten ikke må styre os og vi skal behandle den muslimske invasionsstyrke anstændigt, selvom kristne lige nu er den mest forfulgte befolkningsgruppe i verden.

Allan Hansen

Posted: 15 januar 2018 - 12:18 - Svar

David

Posted: 15 januar 2018 - 17:32 - Svar

Er du sikker på at politiet var der for bevogtning, og ikke for at få en pølle med brød i kantinen?

Vi ved jo alle, at islam betyder fred.

Oerdoeg

Posted: 15 januar 2018 - 20:14 - Svar

Nu har det kommit ut en ny bok som ska ta Sveriges politik och samhällsskick i försvar för en oförstående och okritisk omvärld, och bemöta alla skräckhistorier som sprids om världens modernaste land. Boken heter Good Sweden, Bad Sweden – The Use and Abuse of Swedish Values in a Post-Truth World och är skriven av Paul Rapacioli – mannen bakom nyhetssajten The Local. Jag öppnade en tråd om boken på Flashback, även om jag ännu inte läst den. Men både ETC och SVT slösar omåttligt med berömmet – tydligen börjar Sveriges ledande kretsar på allvar oroa sig för att den svartnande Sverigebilden kan påverka landets rykte …

”Good Sweden, Bad Sweden” – Ny bok ska bemöta “högerextremas” Sverigebild
https://www.flashback.org/t2908127

”Det pågår en global värderingskonflikt”
https://www.etc.se/kultur-noje/det-pagar-en-global-varderingskonflikt

Recension: Good Sweden, bad Sweden
https://www.svt.se/kultur/bok/recension-good-sweden-bad-sweden

  ferd ed sa

  Posted: 15 januar 2018 - 20:29 - Svar

  Good bye og adjö Sverigstan !! Sverige har overhalet Nordkorea!

   Fred Land

   Posted: 15 januar 2018 - 21:31 - Svar

   Jeg kan godt lide Dan Parks gadekunst, det er lige pilen i øjet på den etablerede kunst der overlever med statsstøtte og lignende.
   Jeg elskede Thorsens havfrue uden hoved, så ham til en såkaldt ‘happening’ på DTH (nu DTU) for cirka fyrre år siden, da bed han sgu hovedet af en høne på scenen, død eller levende ved jeg ikke, men Jens gjorde det.
   Forøvrigt optræde Røde Mor med Troels Trier og den storbarmede Rebecka Brüel på samme seance.
   Det var inden #Meetoo# tiden 🙂

    steen

    Posted: 16 januar 2018 - 12:05 -

    Jeg syntes, han så så fin og soigneret ud denne dag, at jeg måtte fotografere ham 🙂

  steen

  Posted: 16 januar 2018 - 02:30 - Svar

  Tak, Oerdoeg, det var lykkedes mig at overse den. Vi kommer nok til at se mange andre mærkelige tiltag i tiden op til valget, som skal sørge for, at de forkerte ikke vinder. Her mærker man allerede ‘fake news temaet.’ Det værste ved ‘Sverigebilden,’ er dg alt det, som passer.

  Den 9 september 2018 kan vi tælle dem sammen.

Ragnar Lodbroge

Posted: 16 januar 2018 - 01:03 - Svar

Tiden er forlængst forbi den tid hvor vi kunne stemme os til en forandring, lige nu står vi på randen af en stor krig, enten så får eliten held med at starte en krig mod Russland, eller så så vågner eussr sine borgere, og starter en krig mod islam og deres venstre populistiske venner, håper at fremtidens historikere vil kalde den, den store befirgelseskrig, en krig hvor folket fik nok af svage homofile politikere, og deres tilbedere

Ragnar Lodbroge

Posted: 16 januar 2018 - 01:59 - Svar

Er det vanskeligt at starte en konkurrent til Facebook, en hvor vi ikke skal censueres, feks en white Facebook, men mere demokratisk, så venstrepopulisterne får lov at skrive der

Sebago

Posted: 17 januar 2018 - 18:57 - Svar

Takk for soundfilen!
Ingen media i Sverige har uppmärksammat detta.

Sebago

Posted: 18 januar 2018 - 00:00 - Svar

Tack Snaphanen.
Denna konferens gick spårlöst förbi i Sverige.
Ingen media,ingen journalist…….
Ingen går emot den politiska åsiktskorridoren.
I Sverige är den verkligt trång……….
Tusen takk!

  steen

  Posted: 18 januar 2018 - 00:06 - Svar

  Selv tak, der var faktisk en del svenskere, men naturligvis ikke fra MSM

Leave a Comment