16
jan
Seneste opdatering: 17/1-18 kl. 0739
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Detaljerne i denne historie er så utrolige, at de sætter vestlige medier i et nådesløst lys. Gå ikke glip af den hårdt ramte muslimske families pressekonference. Alle købte den ubeset, også den ualmindelig fjogede og floskuløse Justin Trudeau, naturligvis. Jeg troede ellers kun, det var dumme svenske politikere og journalister, der røg på ‘mand hiver tørklæde af muslim-historierne.’ Der har været et par stykker, som var lige så meget løgn og fabrikation. Det var også muslimer, der var til det yderste bevidst om, hvordan man spiller på en bundnaiv, vestlig venstrefløj, som på en violin. (Why hijab hoax girl lied.)

Samtidigt blev en jævnaldrende jødisk pige i Paris skåret til blods i ansigtet af en – gæt selv. Kun israelske medier har historien. Vis mig dine historier, og jeg skal sige dig, hvem du er. Girl’s Face Cut Near Paris In Suspected Anti-Semitic Assault.

Kvinder mest urolige i den feministiske, humanistiske stormagt

29 procent oroar sig i stor utsträckning över brottsligheten i samhället.

Fler oroar sig för brottsligheten i samhället. Kvinnor oroar sig betydligt mer än män och störst är kvinnors oro för bostadsinbrott och för överfall eller misshandel. Nästan en tredjedel av befolkningen (29 procent) oroar sig i stor utsträckning över brottsligheten i samhället.

Kvinnor uppger i större utsträckning än män att de oroar sig över brottsligheten i samhället, men oron ökar för både kvinnor och män, säger Åsa Strid, biträdande enhetschef på Brå.

Vid oro för att utsättas för misshandel eller överfall är könsskillnaderna ännu större. Av kvinnorna uppger 23 procent att de är oroliga för att utsättas för misshandel eller överfall. Motsvarande siffra för männen är 9 procent. BRÅ: Oron för brottsligheten ökar


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Henning Jensen

Posted: 16 januar 2018 - 12:33 - Svar

Citat fra artiklen som der bliver linket til:
“He was approached from behind by a man who pulled off the hood of her jacket and then cut her hijab with a pair of scissors before fleeing”.
Med hele to sakse i hænderne? Hvor mange hænder har denne mand, hvis han samtidig har skullet rive jakken af ”staklen”?
Selv om det helt usandsynlige var sket som beskrevet, hvorfor bliver en sådan sag så blæst op til noget der var værre end voldtægter og mord?
Hvordan kan det overhovedet betragtes som en skæbne værre end døden, at rive eller klippe i et stumpt tørklæde? Det ville selvfølgelig have været forket, men sagen er jo helt ude af proportioner.

“Tørklæder”.
For et par år siden var Hennes & Mauritz af vanvare kommet til at lancere et tørklæde der uheldigvis, og formentlig utilsigtet, lignede et jødisk bedesjal. Det skabte stor opstandelse:
https://www.dr.dk/nyheder/kultur/tro/hm-undskylder-kontroversielt-toer klaede
Også for et par år siden begyndte samme Hennes & Mauritz at udstille og sælge muslimske beklædninger af forskellig art, og det vakte flere steder nærmest begejstring:
https://ekstrabladet.dk/flash/kultur/foerste-gang-hm-bruger-muslimsk-m odel-ifoert-toerklaede/5753593

På KVINFO’s webside har Duygu Cakir, der (vistnok) betegnes som “ekspert i Mellemøststudier”, skrevet en stor artikel, hvori Duygu Cakir med mange ord prøver at få problematikken om tørklædet til blot at være et modespørgsmål, og at muslimske kvinder blot er “modebevidste, men bare med hijab eller turban på”.
Hvis man foretager en søgning efter bogstavsammensætningen “mode”, på denne af Duygu Cakir’s skrevne KVINFO-webside, så dukker ordet “mode” op over 80 gange i teksten!
Med andre ord, denne KVINFO-artikel er ren manipulering, udelukkende for at prøve at fremstille at den muslimske kvindelige tildækning som kun et islamisk modespørgsmål.
http://kvinfo.dk/webmagasinet/mode-udfordrer-det-stereotype-billede-af -den-muslimske-kvinde
KVINFO benytter det gamle kneb ”igen og igen”, i håb om at: – gentagelsen fremmer forståelsen!

Citat: “29 procent oroar sig i stor utsträckning över brottsligheten i samhället.”
Er også 30% af de muslimske kvinder bange? Og hvem er de muslimske kvinder bange for, for det ovenstående enkelte eksempel, som var falsk, er kun eet blandt meget meget få, og var kun rettet mod selve kluden rundt om hovedet?
Disse få eksempler med hvide mænd, kan da ikke være årsag nok til at give hele 30% af de muslimske kvinder anledning til frygt?

  Niels Henriksen

  Posted: 16 januar 2018 - 17:03 - Svar

  A pair of scissors er nu kun én saks på dansk – altså to skær så at sige 😉 – ,
  men alligevel lidt langt ude historie. “Journalisterne burde have lugtet lunten,
  hvis de ikke havde haft så travlt med altid at være så dybt naive, uvidende og
  politisk korrekte i fjerde potens 😁

   Henning Jensen

   Posted: 16 januar 2018 - 17:16 - Svar

   Jeg beklager min dumhed, jeg var for hurtig på tasterne.

Fred Land

Posted: 16 januar 2018 - 12:58 - Svar

Bor i en lille by med cirka 3500 hoveder og har blevet overfaldet to gange af i ved hvem, jeg klarede at frede mig nogenlunde, et brækket ribben var værst.
At fler kvinder er utrygge forstår jeg, der er jo en helt sanseløs kønsfordeling i gruppen 16 – 30 år, omkring 120 mænd på 100 kvinder, det kan bare gå galt i hormonfabrikken og voldtægt er et forfærdeligt overgreb der ofte giver livsvarige traumer.
I dag går jeg aldrig rundt i byen efter spisetid, jeg går i skoven med en 7500 Lumen Thruenite lommelampe, helt lovlig, men koster et par tusind kroner og blinder en person i 10 minutter.
De fremmede lyser med sit fravær i skoven, der kan jo være en såkaldt ‘DJINN’ en ond ånd der spiser rettroende sjæle, det er derfor att flertallet byer og huse i MENA-lande ikke har vinduer ud mod gaden, men er bygget lidt i den gamle romerske stil som et Atrium med en indergård
De virker trives bedst i urbane miljøer med lidt brændte biler her og der (har vi også) og bag sorte gardiner og til den tid når alle forskellige bidrag forsvinder eller mindskes. vil en del Europæiske lande komme til at opleve rene plyndringstogter i sine områder, de vil tage sig ud i slags Karavane (til Karise 🙂 )i sine Audi og BMW biler og tage en hel gade eller nogen Gated Community.
Den der lever kommer til at opleve dette, jeg er 68 og sandsynligvis død og borte til den tid.
Jeg snakker om måske omkring 20-25 år.

  steen

  Posted: 16 januar 2018 - 13:11 - Svar

  Det der sker i Sverige nu, er at ødelæggelsen af landet spreder sig fra arbejderkvarterer til middel og overklassekvarterer. Tilsidst – inden år 2100 – omfatter det naturligvis hele landet. Den dag er ‘the upper ten’ forlængst emigreret fra den synkende skude.

  Det händer överallt. Lidingö, Danderyd, Spånga, Tensta. Väldigt tråkigt att man inte kan känna sig trygg i sin egen hemstad.

  https://nyheteridag.se/nioaringens-pappa-om-ranet-de-stod-och-vantade- utanfor-skolan/

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 16 januar 2018 - 13:38 - Svar

  Det er fordi folket har givet op, på 90 tallet kom der 200 muslimer til byen jeg kommer fra, 1000 indbyggere, der var der også problemer med muslimerne,( selvfølgelig ) de kom på værtshusene fredag aften og pustede sig op, fik nogle tæsk og stak af, næste dag kom de flere, og fik flere tæsk, det at folk i en by står sammen er rigeligt til at muslimerne stikker af, men det korte af det lange, efter 3 måneder flyttede kommunen affaldet til en anden by, ikke sid hjemme og græd, hænderne op af lommen, husk på at muslimer er det laveste af det laveste evolutionen nogen gang har produkseret

   Fred Land

   Posted: 16 januar 2018 - 14:50 - Svar

   En eller to muslinger er ikke noget problem, men fem muslinger kan sgu være det om man er alene.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 16 januar 2018 - 15:02 -

    Kan virke sådan, når man ikke kender muslimer, men generelt så er de dårligt begavede, men hvis du følger med i pressen, over tid så ser du snart et mønster, en mod en, så er der aldrig en muslim indblandet, men ser du en overskrift 14 mand overfalder 14 årig pige, så er det 100% altid muslimer, har personligt mødt dem mange gange, en gang på Marcello på Lillehammer, vi var 2, for første gang der, et disco fuldt med muslimer, de pustede sig selfølgelig op, og fulgte os ud, den første slog en baglans saltomotale ned af trappen og vi gik ned igen, de sprang som små piger til alle sider, og det var 50 mod 2, de tåler ikke modstand, og det er desværer det eneste de kke møder heroppe i dagens Norden

    Fred Land

    Posted: 16 januar 2018 - 15:48 -

    Jeg boede i Ghetto for cirka 20 år siden, lidt syd for København.
    Man lærer at kende sine lus på gangen.
    Efter en flyt på nogle hundrede kilometer ud i den svenske natur, oplever jeg desværre det samme igen, Sverige er i dag fuldstændigt nedluset med muslinger og det begynder at blive farligt.
    Der er godt + 2 millioner håndvåben i privat eje, flertallet ganske potente, bilstoppere faktisk.
    Er det fremtiden? Strider i gaderne og borgerværn?
    Det er høj tid at begynde repatriering af disse for vores fauna farlige arter.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 16 januar 2018 - 16:04 -

    På den korte bane så er private vagtværn helt sikker det som kommer til at ske, men løsningen er en total krig mod galskaben, dvs, PK segmentet, væmmeligboerne og muslimerne, spørgsmålet er jo bare hvornår den begynder, vi ser jo hverdag små skridt i retning mod krig, staten har sluttet med at beskytte den oprindelige befolkning, og bruger nu mere tid på at beskytte de muslimske overgribere, men på et tidspunkt så får folk jo nok, husk på at folket er aldrig tilfredse med noget, eller så havde vi haft samme parti til at lede vore ting, og det har vi aldrig haft, så det er bare at vente, krigen mod retfærdighed, den kommer

    InHocSignoVinces

    Posted: 16 januar 2018 - 19:30 -

    Absolut korrekt. Jeg har også haft fornøjelsen af at “danse” med dem, og langt de fleste af gangene kunne man ikke se dem for bare skosåler, så hurtigt var de på vej over horisonten, når der først blev slået igennem.

ferd ed sa

Posted: 16 januar 2018 - 21:15 - Svar

I formiddags så jeg nyheder på det tyske ZDF, hvor asyltallene fra de seneste år blev fremvist: Det var ret skræmmende cifre: I 2017 var det ca. 187.000 som Tyskland tog imod, og 2015 ca. 925.000 (året hvor Merkel sagde Wir schaffen dass)..primært fra muslimske og afrikanske lande..De forventer gennemsnitligt at tage imod ca. 200.000 asylansøgere hvert år fremover, en by på Odenses størrelse, hvert eneste år!!. Det kan kun ende i borgerkrig og ragnarok!!

Breidablikk

Posted: 16 januar 2018 - 21:23 - Svar

Le Parisien eks har historien om den jødiske jenta, og andre. Men ingen stor nyhet. I et hypervoldelig Frankrike er slikt vel dagligdags og trivielt?

http://www.leparisien.fr/sarcelles-95200/sarcelles-un-inconnu-lui-enta ille-le-visage-en-rentrant-du-lycee-11-01-2018-7495914.php

https://fr.news.yahoo.com/sarcelles-inconnu-entaille-visage-rentrant-l ycée-192811678.html

Leave a Comment