18
jan
Seneste opdatering: 24/1-18 kl. 1023
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


(Indslaget kommet på You Tube 24.1.2018)

DR 2 med rene ord for pengene. ‘Skyderierne vil afgøre det svenske valg’

Deadline havde indkaldt en journalist fra Sydsvenskan, som forklarede hele elendigheden med ‘sociale forhold.’ Svenske journalister lurepasser stadigvæk, og Deadline er blevet en sørgelig ynk med sine nye medarbejdere fra Information/Politiken. På DR 2 Dagen gav Magnus Bejmar en meget kompetent analyse i superkort form.

Magnus Bejmar bor i Danmark, så han har lidt lettere ved at spytte klart ud. DR har brugt ham før, og de får brug for ham i den nære fremtid, tør man love. Sverige er inde i et valgår, derfor er retorikken på vej ud i fuld panik. Ellers har de samme politikere 40 års rutine i at ignorere vold, voldtægt og død, men nu er det magten og 40 års prestige, der står på spil.

Löfven er en lus mellem mange negle, og han havde ‘a slip of the tongue.’ Han er en marionet for stærkere kræfter, og ingen bør misunde ham de næste ni måneder. Inden vi aner det, er han den nye ambassadør på Island. Endnu en hovedansvarlig for ødelæggelsen af Sverige, vil være undsluppet ansvar.

DR2 Dagen fra minut 33:00. Deadline: Sverige – Politi under angreb i Malmø. – Hakelius beskriver den mentale situation i Förneka det uppenbara – eller gapa hysteriskt.

Sveriges befolkning er stillet over for et fait accompli

Man kan også sige, at  at den svenske regering ikke vil foretage sig noget, af den enkle grund at det hele er gået for langt, og at den er ved at udgå for mulige skaktræk. Jag tror inte att politikerna kommer att göra någonting åt kriminaliteten.

Tilbage er kun snak og forværring, en eventuel fornuftig debat kommer længe, længe efter, at Sverige er stillet overfor et fait accompli. Den var uønsket af politikerne, og en enig presse hjalp med at tie den ihjel, da den kunne have gavnet noget, og nu kan det nok være, at pressen løber fra sit historiske ansvar.

Alle de stemmer, der ytrer sig nogenlunde åbent i dag, var væk af angst for deres sociale anseelse, dengang de kunne have betydet noget. Nu kvidrer de frisk, men det er aldeles post festum, nu snart en tredjedel af befolkningen er skiftet ud med den tredje verden, uden at nogen rigtig er blevet gjort begribeligt hvorfor.

Det fortrængte vender tilbage i dæmonisk form

Man kan bebrejde politikerne, men uden pressen til at kvæle al dissens, havde de aldrig kunnet gennemføre den demografiske revolution, som de gjorde. Sådan skaber man katastrofer ved at suspendere det vigtigste i demokratiet- ytringsfriheden (og jeg har oplevet det i alle detaljer.) Nu vender det fortrængte tilbage i dæmonisk form. Det er synd for svenskerne, men etablissementet har så rigeligt fortjent, hvad der kommer. Det bliver et Helvede at være politiker i Sverige, og det er kun lige begyndt.

Hvis der skal være noget håb for Sverige overhovedet, skal den stå på assimilering og repatriering pr. omgående, som Jens Ganman skriver. Og man skal ikke forestille sig, de der har skabt disse enorme problemer, er de samme som bare delvist kan løse dem.

Formålet med indvandringen var at skabe en rød vælgermajoritet

I så fald, er der noget “svenske borgerlige” ikke rigtig har begrebet. Dan Ahlmark, ekonomie licentiat på Handelshögskolan i Stockholm, samt jur.- och fil. kand. examina vid Stockholms Universitet skriver:

Har socialdemokratins ledning medvetet och avsiktligt drivit en massinvandringspolitik (MI-politik) i syfte att cementera en vänstermajoritet i Sverige för de närmaste generationerna (liknande den under perioden 1932 – 76). Min åsikt är, att så är fallet, och det bygger på en analys av de viktiga förutsättningar och omständigheter, som med all sannolikhet mest påverkat detta val. Eftersom frågan är politiskt så dramatiskt explosiv, kommer man sannolikt inte att hitta någon helt avslöjande ”smoking gun”, som otvetydigt bevisar min hypotes, utan man får istället använda ett logiskt resonerande angreppssätt, som dock kan leda oss till sanningen […]

Vi kommer aldrig att få ett erkännande av de verkliga skäl, som påverkat och drivit den socialdemokratiska ledningen. De flesta socialdemokratiska väljare, medlemmar och lägre funktionärer kunde övertygas av de falska humanistiska och ekonomiska argumenten, särskilt som den kulturmarxistiskt indoktrinerade pressen utestängde nästan alla kritiska röster. Men den socialdemokratiska översta ledningen kan inte antas ha haft snömos i huvudet, utan de var och är naturligtvis medvetna om vad som gäller. Utan tvivel förstod man, att de humanistiska och ekonomiska argumenten inte alls var hållbara, och att andra bättre policy-alternativ att motverka den svenska befolkningsutvecklingen fanns. De visste hur starka motargumenten mot MI var. Men de andra alternativen erbjöd ju inga nya – och livslånga – väljare! Den nödvändiga påfyllnaden av proletärer och visionen om att för generationer skapa en varaktig socialistisk majoritet – som den på 1900-talet – var den drivande kraften.

Men detta kan självfallet aldrig erkännas av partiledningen, eftersom även en del av deras egna väljare skulle anse det vara landsförrädiskt att ändra befolkningen – att byta ut den – för att socialdemokratin vill klamra sig fast vid den politiska makten i Sverige. Ledningen inser naturligtvis, att importera utlänningar för att av politiska skäl ändra befolkningssammansättningen, av de flesta svenskar ses som ett sådant förräderi mot medborgarna, att det är svårt att ens se gränserna för förbrytelsen. Och utåt kunde man alltid hänvisa till de i media gällande argumenten för vad en människovänlig politik kräver. Dan Ahlmark: Huvudskälet till den svenska massinvandringen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Erik Skifter

Posted: 18 januar 2018 - 23:55 - Svar

Et fantastisk godt indslag man havde i dag på DR2 Dagen, hvor man skulle belyse og analysere de 3 seneste angreb imod politistationer i Sverige. Den svenske journalist fra Sydsvenskan var direkte og analyserede problemerne uden omsvøb over for de to måbende journalister på DR2. Den kvindelige journalist sad helt tavs og så noget angst ud over den svenske journalist direkte analyser af bandekriminaliteten og politiets manglende evne og muligheder for at opretholde ro og orden. DR2 journalisten spurgte til om ikke politiet kunne modsvare disse mange angreb, hvortil journalisten svarede klart NEJ. Politiet er underdrejet og er ikke i stand til at efterforske de tusindvis af voldtægtssager i Sverige grundet det voldsomme pres de mange indvandrebander udøver. Venstrefløjspartierne talte for at indsætte flere politifolk, hvortil den svenske journalist svarede, at Politiet i Sverige havde store problemer med at rekruttere nye politifolk til deres politiskoler, selvom man over flere gange havde nedsat adgangskravene.
Hvor var det dog befriende at høre denne svenske journalist sætte ord på den virkelighed svenskerne står over for.
Skrækkeligt var det dog senere på dagen, hvor DR Deadline havde en svensk journalist igennem fra den svenske avis, Sydsvenskan. Denne journalist mente det var det svenske samfunds skyld, fordi disse kriminelle bandemedlemmer jo var født i Sverige. Der ud over var der tale om sociale problemer. Jamen man tager sig til hovedet over at høre denne virkelighedsfjerne journalist. Han var i øvrigt ekspert inden for området, sådan blev han i alle tilfælde præsenteret. Værre blev det selvfølgelig at DR Deanline journalisten lod denne tåbelige svenske journalist tale og tale uden at give de åbenlyse spørgsmål om det måske kunne være den voldsomme muslimske indvandring som var årsagen. Deres medflyttede kultur og deres foragt for det svenske samfund.
Men værre blev det fortsat, idet man havde en dansk journalist fra Kristelig Dagblad. En nordisk ekspert lod man forstå. Denne journalist talte pænt og høfligt uden om de reelle problemer og det fik han bare lov til. Han ramte helt uden for skiven.
DR2 Deadline inviterer de “sikre” i studiet for at udtale sig. Man vil ikke risikere at et problemfyldt og følsomt indslag, såsom indvandringsspørgsmålet og de problemer det giver det ramte samfund, giver udtryk for de

  snaphanen

  Posted: 18 januar 2018 - 23:57 - Svar

  Den svenske journalist fra Sydsvenskan var i Deadline. Bare for en ordens skyld

  Peter Krogsten

  Posted: 19 januar 2018 - 17:39 - Svar

  “De er jo født i Sverige”. Det tåbelige synspunkt blev fremsat af Bjørn Elmkvist alleredeomkring 1988 (har nogen dato og tid?) i et TV program.
  “Hvad betyder det, de får mange børn? De fødes jo i Danmark, og så bliver de ligesom os.” Startskuddet på dumhedens triumf.

   GHjo

   Posted: 19 januar 2018 - 21:19 - Svar

   Ideologisk fordumming. Multikultur/globalisme-ideologisk fordummede politikere og mediafolk, har sørget for å hjernevaske en så stor del av befolkningen at de ideologisk fordummede politikerne har blitt sittende med makten og har i sin fordummelse kjørt Sverige irreversibelt i grøften. Og kommer til å drive på til sammenbrudd og kollaps, slik tilhengerne av andre utopiske ideologier som f.eks. Kommunismen og Nazismen gjorde.
   Ideologien fratar dem sunn fornuft, dømmekraft og virkelighetssans og da ender det galt.
   De kommer som i de to foregående ideologier, til å klatre over hauger av lik, av sin egen befolkning, for å forsvare sin ideologi, som er genial og ufeilbarlig.
   Det er alltid utenforstående årsaker,som gjør at ikke ideologien fungerer.Aldri ideologien i seg selv.

Niels Henriksen

Posted: 19 januar 2018 - 02:34 - Svar

Krig i Malmø: – Jeg tør ikke gå ude
Malmø har to aftener i træk været ramt af eksplosioner

Torsdag d. 18. jan. 2018 – kl. 22:49

https://ekstrabladet.dk/112/krig-i-malmoe-jeg-toer-ikke-gaa-ude/740033 7

Af: Albert Schmidt Møller
MALMØ (Ekstra Bladet): – Det er de unge mennesker, der står bag. De render ude om natten og brænder biler og skraldespande af. De kaster sten på ambulancerne og brandbilerne, og nu kaster de også bomber på politiet, siger Faridah Amiri til Ekstra Bladet en iskold dag i Rosengården.

Anledningen er en episode, der fandt sted klokken 21.06 onsdag aften. Her lød en eksplosion så kraftig, at den sprængte ruderne i de omkringstående biler og et hul i asfalten i den aflukkede gård til politistationen i Malmø-ghettoen Rosengården.

Det er blot det seneste angreb inden for kort tid, der er rettet direkte imod politiet.

I oktober måned detonerede en kraftig sprængladning uden for en politistation i Helsingborg, og i december blev en politibil sprængt i luften i Uppsala.

Den 75-årige mand giver heller ikke meget for politiets hårde tilgang. Den skal nemlig være langt hårdere, hvis det stod til ham.

– De (politiet red.) kører på og kører på, men det bliver kun værre, bare se, hvad der skete onsdag aften. De idiotiske unger oplever ingen konsekvenser og aner ikke, hvordan man skal opføre sig.

– Integrationen har totalt fejlet, og der er efterhånden behov for, at man sætter militæret ind – politiet har i hvert fald ingen chance.

Kan gå rigtigt galt
Det er ikke kun borgerne i den sydlige del af Sverige, der føler sig utrygge ved situationen, også hos fagforeningen for det svenske politi føler de sig pressede.

– Først var det teglsten, så var det en håndgranat, og nu er det eksplosioner ved politistationen. Enhver kan se, at det går i en helt gal retning, siger Sophia Willander, der er chef for Polisforbundet, til Ekstra Bladet.

– Der er ingen tvivl om, at det kun er et spørgsmål om tid, før nogen kommer slemt til skade.

  steen

  Posted: 19 januar 2018 - 03:36 - Svar

  Videointerviewet med polisen udmærker sig ved at være usædvanlig fornuftigt

Charles Nielsen

Posted: 19 januar 2018 - 03:31 - Svar

Bander kan da godtages. Det er Muslimske bander. Længere er den ikke.!
Korrekt: Løffen kan ikke en skid, heller ikke politiet.
Svenkerne har dog een chance endnu: Indsæt militæret og se at få rosset ud.
Ved at vente til folket skal tage affære, bliver til et voldsomt svineri.

latmask

Posted: 19 januar 2018 - 09:05 - Svar

Just nu är det valår i Sverige. Politrukerna kommer att stå och babbla käken ur led under valtalen om hur bra allting ska bli bara man röstar på just dem.
Kom därför ihåg att en politiker är anställd av ett parti. Han följer troget partiets riktlinjer och direktiv och lyssnar noga på ledaren. Om det krävs kan han sälja landets folk, bara han får bra betalt eller ett smörjobb med hög lön efteråt. Han gör vad som helst för pengar, bara han slipper undan efteråt. Endast just nu förställer han sig och försöker verka folklig, men han är inte värd att lyssna på.
Gott folk, ni måste redan ha bestämt er, titta på vad partierna gjorde under året efter det förra valet. Röstar ni på 7K, då VILL ni ha ett proletariatets diktatur som efterhand blir mer och mer islamistiskt.
Om ni röstar Sverigevänligt, blir det förhoppningsvis litet mindre dåligt, dock vill jag se det först innan jag tror på det.

Tonni Thorsen

Posted: 19 januar 2018 - 09:29 - Svar

MagnusH

Posted: 19 januar 2018 - 10:32 - Svar

Mot detta talar två saker: 1. Moderaterna har varit mest pådrivande i fråga om invandring. De kan inte räkna med några större andelar röster från muslimska invandrare. 2. När tillräckligt många muslimer invandrat till Sverige kommer det att uppstå muslimska partier som får muslimernas röster i stället för socialdemokraterna.

  sussebassa

  Posted: 19 januar 2018 - 11:59 - Svar

  ..kommer det att uppstå muslimska partier”…
  Det er her redan., Jasin har søkt..men fått avslag, men de søker igjen, sejer dom vil stilla i valet 2018.
  Då blir det klart færre stemmer på sosserna…kanskje halvere sine røster..iallaf 1/3..”alla monner drar”…
  Tror nog også M vil tape stemmer til dom.
  Dom enda som vil tjene på dette blir SD…deres oppslutning bare øker, sjelv om PK media sejer motsatsen..dessuten er deras veljare trogna..Dom vil ha endring i Sverige..et must for land och folk, och etterkommerne

   Ragnar Lodbroge

   Posted: 19 januar 2018 - 15:52 - Svar

   Det bliver spændende at se om et muslimsk parti, ikke til dette eller næste valg, med derefter, kan blive det største parti i Sverige, galskaben er jo den eneste kultur som forener landet

Snowflinga

Posted: 19 januar 2018 - 21:48 - Svar

Politikerna i Sverige har under årenas lopp lyckats skapa ett land med växande ghetton, växande kriminalitet, gruppvåldtäkter, handgranater mot polisen och skjutningar på allmänna platser. I September har väljarna chansen att välja samma politiker igen eller rösta för en förändring. Valet är deras.

Det är inte bara Sverige som lider av samma förrädiska politiker utan hela Europa. Paul Joseph Watson kan inte säga det bättre: https://www.youtube.com/watch?v=kYmTFL9nbRQ

Leave a Comment