19
jan
Seneste opdatering: 20/1-18 kl. 0053
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Mail havde forleden et overmĂ„de rosende portrĂŠt af Hanif Bali. Han er kendt for sine superskarpe Tweets. CNN’s Sverigevinkel er, at russen snart kommer. Sweden’s own Milo Yiannopoulos or its next Prime Minister? Bearded Iranian child migrant who offends people on Twitter is Swedish opposition’s hope.

Obehaglig skjutning det dÀr

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kenneth hovestĂžl
kenneth hovestĂžl
6 years ago

Jeg hÄper ikke Hanif Bali blir statsminister i Sverige. Han er da visserlig en islamist, ikke?

ferd ed sa
ferd ed sa
6 years ago

Det ville ikke undre mig!..om 20 Är har majoriteten i den svenske rigsdag arabisk eller afrikansk afstamning. Imam-skÊg bliver sikkert det gÊngse udseende i den svenske rigsdag og arabisk bliver det officielle sprog. Hvis er man er imod bliver man stemplet som racist af feministerne og fÄr metooŽerne pÄ nakken.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Fra den ufrivilligt komiske afdeling ? – Det svenske politi er nu Ă„benbart lĂžbet helt tĂžr for seriĂžse ideer – eller ogsĂ„ mĂ„ de bare ikke gĂžre noget som helst effektivt for at begynde at lĂžse de massive problemer for deres naive, politisk korrekte, angste og handlingslammede vatnissepolitikere? https://www.b.dk/globalt/efter-40-skuddrab-i-2017-svensk-politi-indfoerer-vaabenamnesti Efter 40 skuddrab i 2017: Svensk politi indfĂžrer vĂ„benamnesti Fra februar indfĂžres der vĂ„benamnesti i Sverige efter et stort antal skudepisoder i 2017 og starten af 2018. FREDAG D. 19. JANUAR 2018 KL. 15:24 40 skuddrab i 2017 har fĂ„et det svenske politi til at indfĂžre vĂ„benamnesti – dvs. man frit… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
6 years ago

Hvis man er terrorist, Êndrer et emnesti da intet mht at aflevere sine vÄben. Et fjols som undertegnede, gik pligtskyldigt hen og aflevere mine smÄvÄben, da vi havde en sÄdan amensti, men det Êndrer sgu da ikke en skid, idet jeg ikke havde i sinde at skyde nogle med dem.

Henning Jensen
Henning Jensen
6 years ago

Lidt fra den danske komiske afdeling.
EjendomsmĂŠgler Bettina Handberg i Aarhus mener at der kan forventes stor interesse for Gellerupparken, og at “det hĂŠnger sammen med, at der er rigtig mange kvaliteter i omrĂ„det!”
https://www.dr.dk/nyheder/penge/ejendomsmaegler-det-bobler-omkring-gellerupparken

Det er sÄ ufatteligt at det nÊsten er morsomt, at nogle tror, at man ved at Êndre de fysiske omgivelser kan gÞre muslimer tamme.
Uanset hvor mange koranklodser der stilles op, eller hvor mange lejligheder der bliver revet ned eller bygget op, sÄ stiger antallet af voldtÊgter og mord.

ferd ed sa
ferd ed sa
6 years ago
Reply to  Henning Jensen

Intet nyt under solen. DR lefler som sÊdvanligt for muslimerne!!. I nyhederne havde Divia Das fundet et par muslimer, som havde vÊret udsat for syreangreb i London. Typisk vinklet, sÄ vi skal fÄ sympati for muslimerne og synes de hvide gammeleuropÊere er nogle onde svin. Mon ikke gerningsmÊndene er muslimske IS-sympatisÞrer, der er i gang med at sÊtte skrÊk og rÊdsel i den britiske civilbefolkning!!
DR burde omdĂžbes til Danmarks muslimske Radio

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago

Hvad tror folk at statens primÊre opgave er, at beskytte folket, eller at komme og registrere en forbrydelse eller mord pÄ folket

samuelafugglas
samuelafugglas
6 years ago

HvornÄr tar Snaphanen hul pÄ den modbydelige socialistpropagandan der vaelter ud af Dnmarks Radio for tiden?

Allan Hansen
Allan Hansen
6 years ago

Hej Steen jeg sÄ godt det klip i nat. Men nu holder du fast!
Endnu en poseprofet – ” vi bĂžr gĂžre som Sverige.,,
https://www.frontpagemag.com/point/269063/we-should-be-more-sweden-gov-may-use-army-against-daniel-greenfield

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  Allan Hansen
Allan Hansen
Allan Hansen
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

MĂ„ske (?) Har du lĂŠst den ?

Mvh. A. Hansen

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  Allan Hansen

Har fĂžrst i dag fĂ„et tilbuddet under Naval and Military Press’ vinterudsalg. Nok noget forĂŠldet teknisk set, men grundoplysningerne er vel ok. Om ikke andet er udsalgsprisen overkommelig.Jeg har feks. et tilsvarende lille hĂŠfte om sabotage fra modstandskampen herhjemme, basisoplysningerne deri er sĂ„mĂŠnd stadig brugbare.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det som skal til, er at folk vÄgner op, som i 1940, folk ser at noget er helt galt, og begynder at samle sig, men som dengang, sÄ vil magthaverne behandle dem som starter modstanden, som terrorister, og derfor krÊver det selvsagt modige mennesker i starten, men husk pÄ at det er ikke forbryderne, men historien som hylder de rigtige helte

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago

Hei Steen, ja men i 40 erne var der aligevel nogle bÞrn som sÄ at noget er helt galt, idag er der ogsÄ 2 flÞje som kÊmper imod hverandre, men trollfabrikker ÞdelÊgger en ordentlig debat, folket fÄr aldrig en ordentlig oplysning om hvad der er fakta og hvad der er lÞgn

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

Som Steen skriver ovenover ovenover (men slettet af Discous): “steen Det er sikkert sandt, men vi er ikke i starten, vi er 40 Ă„r henne. ” Jeg tror ikke fĂžrst om 40 Ă„r, men kampen mod islam kommer fĂžrst, nĂ„r de nationale europĂŠiske hĂŠre sĂŠttes ind. “Modstandskamp” som under WWII er vĂŠrdilĂžs pĂ„ nuvĂŠrende tidspunkt og lĂžser ikke problemerne, idet Europa stĂ„r over for er en eksistenskamp mod et politisk system, islam, hvor det gĂŠlder alt eller intet. Den spanske reconquista er et godt eksempel, det var ike nok blot mwd militĂŠr kamp og sejr,derefter fulgte inkvisitionen for at rydde… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det bliver en helt anderledes krig vi kommer til at opleve, for det er ikke en krig mod en invaderende fjende, det er imod en fjende, Islam som folk heroppe i stor grad har Þnsket velkommen, sÄ krigen bliver ikke bare imod muslimerne, for en stor del af de venstre ekstreme, de vil kÊmpe pÄ muslimernes side, ( selv om at de godt ved at de fÄr hovedet kappet af, hvis muslimerne vinder,) den nÊste krig heroppe bliver voldsom, og ikke noget for bÞrn, med den er desvÊre nÞdvendig

Allan Hansen
Allan Hansen
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ok. Lad mig hÞre fra dig nÄr du kommer i gang!

Vi ses

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x