25
jan
Seneste opdatering: 18/2-18 kl. 0009
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

God belysning, men Ida Schauman fra finsk flygtningehjælp er mere naiv end politiet tillader. Hun er naturligvis også politiker. Langt flest kalorier er der i Sanandaji:

Det är oroligt i Sverige. Under den senaste tiden har den svenska polisen attackerats upprepade gånger, bland annat med granater. Vad är det som händer? Och kan oron sprida sig till Finland? I debatten deltar invandraren och nationalekonomen Tino Sanandaji, chefredaktören Paulina Neuding, förra sverigekorrespondenten Kari Lumikero och Ida Schauman som är sakkunnig på Finlands Flyktinghjälp. Debatten leds av Bettina Sågbom. Se det her, 28 minutter

Man kan supplere med Opinion live. Direkt från Staffanstorp där nyanlända fått boende i husvagnar. Tandløst årgangs-SVT.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 26 januar 2018 - 02:17 - Svar

Vad fan! Du länkar till SVT och gör en redan deprimerad man, ännu mer nedslagen. Det här var det värsta jag har sett- INGEN ställde frågan om vad de hade här att göra till att börja med.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 26 januar 2018 - 10:12 - Svar

  Jeg ser det også som hensynsløst. I det mindste burde linket påhæftes en tydelig advarsel om akut livsfare for mennesker med svagt hjerte, høje stresniveauer og dårlige kredsløb.

Ragnar Lodbroge

Posted: 26 januar 2018 - 09:17 - Svar

Stille, så off topic, ser at man har klonet en abe, og resultatet er 2 identiske aber, der kunne de lærer noget i Star Wars, der bliver deres kloninger til hvad som helst

Henning Jensen

Posted: 26 januar 2018 - 09:27 - Svar

“Vad sjutton händer i Sverige?”
Der sker såmænd kun det planlagte og forudsigelige: Sverige arbejder sig støt og (u)roligt hen mod et muslimsk samfund.
Men vær ikke så utålmodige Finland, denne Allah’ske velsignelse vil også komme til jer.
De politiske kvinder og fimsede mænd vil have nået deres mål, når truslen om overfald og voldtægter har nødvendiggjort at alle de skandinaviske kvinder må bære burka, og ledsages af en mand under udgang.
Og følges denne sort-sæk-pligt op af lovpligtig kvindelig omskæring, så vil alle MeToo-tilnærmelser tillige være udryddet. Det er rent “win-win”.
Om 200 år bliver der også brug for al den ekstra arbejdskraft der nu importeres, til at genopbygge de skandinaviske samfund der til den tid ligner det nuværende bombede Aleppo.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 26 januar 2018 - 10:08 - Svar

  Så kan danske arkitekter også lære at bygge huse af kokasser som ved Basra og de danske bønder kan lære at holde kameler med koli-E i mælken og og og …

   Henning Jensen

   Posted: 26 januar 2018 - 10:20 - Svar

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 26 januar 2018 - 12:23 -

    Selvfølgelig, striktrøjer af kameluld. Det er integration! Vil nogen venligst oversætte den side til svensk og senere også dansk og norsk?

    sussebassa

    Posted: 26 januar 2018 - 12:43 -

    ..nemligen..dette vil også skje, skjer redan i Danmark och Norge..i mindre målstokk, men målsettingen er den same.

UHeep

Posted: 26 januar 2018 - 09:54 - Svar

Tino Sanandaji jämför gärna med “mellanstora amerikanska städer”. Jämför med mellanstora städer i Polen, Danmark, Norge, Finland, Tyskland – mer relevant. Polisbristen beror på en totalt misslyckad omorganisation av Polisväsendet – stödd av samtliga partier i Riksdagen (innan SD valdes in). Skolans “stök” är i klartext: Det är så oroligt i många skolor idag att vare sig lärare, svenska elever eller övrig personal vågar vistas där. De muslimska eleverna vänder upp och ned på skolan och Sverige! Mumla inte om detta!

  steen

  Posted: 26 januar 2018 - 10:32 - Svar

  Det er sandt, sammenligningen med Danmark og Norge skriger til himlen. Men det er også sandt, som han siger, at der grundlæggende er samme antal poliser som i år 2000 nu hvor der er 1.5 mio flere ‘svenskere’

Margrethe

Posted: 26 januar 2018 - 11:45 - Svar

Nej det er ikke så’n med al den udenforskab, vi er skyld i. Vi var i biografen i går for at se Darkest hour. Ak ja. Det var tider, hvor et Folk var et Folk. Det vil sige var villige til at ofre det mest dyrbare for, paradoksalt nok, at overleve. Jeg antager at filmens fremstilling af datidens politikere er korrekt. Bortset fra Churchill – hvad var det da for nogle sjatpissere, der var villige til at overgive sig før slaget overhovedet havde stået? De minder i skræmmende grad om de retarder, vi har siddende på Tinge i dag.

Jeg har udtænkt en løsningsmodel. Måske er den flyvsk, men vel ikke mere urealistiske end at små, civile motordrevne både, skulle være i stand til at redde 300.000 soldater fra den totale nedslagtning ved Dunquerke. Miraklernes tid er aldrig forbi.

Vi har brug for en fælles, europæisk eksilregering, der sammen kan trække i trådene, når krigen for alvor bryder ud og ondet til sidst er nedkæmpet. De officielle, politiske snyltere vil selvfølgelig aldrig acceptere en sådan. Men det kommer de til i det lange løb. Derfor kan de gode kræfter lige så godt samles nu og øve sig med “rollespil”. Det er jo så moderne i disse pædagokiserede tider: Geert Wilders skal være leder. Resten af pladserne må de selv fordele med folk som, Marine Le Pen, Tommy Robinson, Ann Marie Waters, Paul Weston og enkelte tyske frihedskæmpere fra AfD mm. De kan lige så godt begynde at øve sig nu. Vi overlever ikke uden en fælles, vestlig front af lutter gode kræfter. Alle, under-galgen- omvendte, skal være bandlyste. De vil altid være farlige at lege med, da djævlens lokkende kalden allerede en gang har gjort dem til forrædere.

  steen

  Posted: 26 januar 2018 - 12:19 - Svar

  Churchill havde gennem en ung kontakt i marineministeriet adgang til detaljerede oplysninger om, hvordan Tyskland oprustede langt ud over Versailletraktaten. Han så i 1935, at Tyskland forberedte sig på krig.

  Hvor mange andre, der også så det, skal jeg ikke kunne sige, men det var ikke populært kun 17 år efter historiens værste krig, WW 1. Men havde England og Frankrig taget krigen i 1935, var det kun blevet en grim, lille europæisk lokalkrig med 500 000 døde. Nu blev det noget helt andet fem år senere.

Leave a Comment