27
jan
Seneste opdatering: 29/1-18 kl. 1353
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I aftes vandt det såkdalt ‘fremmedfjendtlige parti’ valget i Tjekkiet. Czech Elections: Anti-Migration President Defeats Leftist Academic Challenger. Visegrad landene har mødtes, og de skal stadig ikke nyde noget af ‘flygtninge.’ Visegrád-Gruppe: „Wir wollen keine Einwanderungsländer werden“. – Geert Wilders in Hungary: “We are fighting for the survival of our culture.”

Promises To Deport 500,000 Migrants

En logistisk opgave, der allerede er ved at være for stor. Sverige ville deportere 80 000, og der er intet blevet af det. Bare det antal ville tage årevis at finde og udsende.

Matteo Salvini, leader of the Lega Nord, has promised he will deport half a million migrants if he becomes Prime Minister of Italy.

The Italian populist promised that if he is elected Prime Minister in the national election in March 2018 he will deport 100,000 migrants within his first year and half a million over the course of his five-year term, the Telegraph reports.

“There are half a million irregular migrants in Italy. All of them need to be sent home,” Salvini said earlier this week.

Salvini has been accused by many in the mainstream media of being xenophobic or even racist for his anti-mass migration stance. Italian Populist Leader Promises To Deport 500,000 Migrants


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Henning Jensen

Posted: 28 januar 2018 - 09:53 - Svar

Geert Wilders og hans parti har nu være fortaler for frihed, og for Holland, i over 10 år. Og han står stadig usvækket i front, og tilligemed taler han også europæernes sag.
Han er et ikon der viser at stædighed og vedholdenhed måske alligevel kan betale sig, trods, at det af og til forekommer håbløst at blive ved med at gentage sig selv i en uendelighed.
Han er en stor inspirationskilde for alle. Så giv ikke op!

  steen

  Posted: 28 januar 2018 - 13:55 - Svar

  ja, Hamed Abdel Samad er altså hjemfalden til straf i Sverige for sin bog
  Der islamische Faschismus

  https://de.wikipedia.org/wiki/Der_islamische_Faschismus

  sussebassa

  Posted: 28 januar 2018 - 14:18 - Svar

  Dette ble også diskutert på FB i går.
  Ja, man skal i dag være så glad for at det bare ble utvisning i 3 dager på FB for mitt vedkommende..for hvor mange gang jeg også har skrevet noe tilsvarende, altså fakta..sist at “muslimer” står bak nesten 89% av alle kriminelle handlinger i Sverige..som iflg undersøkelser er korrekt.
  Det positive for meg er at jeg nå toner ned disse facts..og går heller på LØfvens regjering/7kløveren…som enda tillates..men altså ikke så hardt ut på muslimer..ren taktikk.
  Man vil jo helt klart være med i alle kommende FB diskusjoner nå i disse valtider..
  Kampen går videre i håp om at SD vinner stort frem..Må vinne stort.

   Charles Nielsen

   Posted: 28 januar 2018 - 14:25 - Svar

   Norske dokument.no
   Diskvalificerer også når man skriver sandheden

    sussebassa

    Posted: 28 januar 2018 - 14:34 -

    ..ja jeg vet, ble utvist derifra når jeg skrev facta/dokumentert for flere år siden, men lykken ble at jeg da fant Snaphanen og Steen…
    Maken til dette stedet finnes bare ikke…og som må vernes om av alle oss som avskyr kulturmarxisters politikk og dermed maktmisbruk.
    Du vet vel det finnes ett Document.dk…men der trives jeg ikke.

    Charles Nielsen

    Posted: 29 januar 2018 - 16:38 -

    Ligeledes blev jeg udelukke, når jeg skriver et par sandheder om Breivik, uansvarlig indvandringspolitik, Jens Stoltenberg (AP, nu NATO) og at Norge har stadig et problem.
    Breivik var en advarsel og dermed et vink med en vognstang.
    Een ting er helt sikkert: Havde denne uansvarlige indvandringspolitik ikke blevet udført havde der heller ikke været en Sådan, Andres Bhering Breivik.

    sussebassa

    Posted: 29 januar 2018 - 19:20 -

    ..enig…”uansvarlig indvandringspolitik…”..da ble konsekvensene av denne ABB..et redskap…alle han myrdet, drepte AUFère/Apère mm, mens egentlig så var det selve politikken til Stoltenberg han ville til livs, men også innskrenkningen av ytringsfriheten..bla ble aftenpostens blogg nedlagt like etter hendelsen.
    Dette gjelder jo idag også og i de fleste land.
    Politikerne tenker ikke konsekvens av sin politikk..Se bare på Løfven og Sverige..bryr seg ikke, men da må også de/han ta konsekvensene..det snakkes om landsforæderen Løfven..nå veldig ofte..og ytringsfriheten veldig innskrenket etter EU`s ønske…
    Det er blitt strammere etter hendelsen med ABB, men han startet sin typ protest..som bare øker på blogger/alt media..de vi har igjen med tydelig innskrenkning i hva som tilates sies eller ei..PK`erne begynner å bli skitredde, og med meget god grunn..de får større motstand enn tidligere…folk våkner.

    Charles Nielsen

    Posted: 30 januar 2018 - 00:33 -

    Helt enig med dig.
    Og Stasikvinden er farlig. Det er Drankeren for EU også. (Jean-Claude Juncker)

   ferd ed sa

   Posted: 28 januar 2018 - 19:17 - Svar

   Det er EU og Merkel som har lavet en aftale med Zuckerberg om at slette alle indvandrerkritiske opslag på facebook. Merkel har erfaring med censur fra sin tid i Stasi. Jeg slettede af samme grund min facebookkonto for 3 måneder siden.

    sussebassa

    Posted: 28 januar 2018 - 19:36 -

    ..och videre til Sverige..Løfven och Mp “konta kinte” har gått ut og sagt det samme for noen uker siden, og allerede merkes instrammingen..viser til tidligere innlegg.
    Merkel er en katastrofe for tyske folket..når skal de klare å kvitte seg med henne.på den ene eller andre måten..likegyldig..bare fatter ikke de ikke skjønner elendet med henne..er de så kuet..hjernevasket.

    ferd ed sa

    Posted: 28 januar 2018 - 22:33 -

    Enig!! Fjolset Merkel skal afsættes og muslimlortet skal smides ud af Europa!.

    Charles Nielsen

    Posted: 29 januar 2018 - 00:41 -

    Jo før des bedre

    ferd ed sa

    Posted: 29 januar 2018 - 20:21 -

    Islam er det tætteste man kommer på virkeliggørelsen af helvede på Jorden!! Med deres idiotiske påklædning burka og gedeskæg ligner de spøgelser og djævle.

   KnudMadsen

   Posted: 29 januar 2018 - 11:16 - Svar

   Findes der overhovedet noget menneske, der udtrykker meninger om modstand mod indvandring, som ikke har været i facebookfængsel? Jeg tror det snart ikke.
   Det er jo fantastisk, at man har vedtaget på højeste sted, at vi alle skal elske disse vilddyr, og at enhver modstand er forbudt
   Det næste bliver vel, at der bliver tale om en decideret straf, bøde eller fængsel, evt. anbringelse på et psykiatrisk hospital, som det kendes fra totalitære regimer i almindelighed.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 29 januar 2018 - 11:33 -

    De fleste af os, skal nok nå at opleve at krigen mod Islam starter, så er det bare op til pøblen at huske politikernes store andel i det muslimske helvede de har skabt, og tildele dem den ære de har fortjent, noget som strammer om halsen

    Charles Nielsen

    Posted: 30 januar 2018 - 00:38 -

    Da ender politikerne på samme måde som Rumæniens Diktator Nicolae Ceausescu for ca 25 år siden. Så man må sige: Til den til må skydeskuret vente.
    Hvis bare politikerne vil læse det der bliver skrevet, for de kilder i ballerne og ikke kan sidde stille.

    rosinen

    Posted: 2 februar 2018 - 16:44 -

    Blå-repet…

    sussebassa

    Posted: 29 januar 2018 - 14:10 -

    ..skjer ju redan..les Allan Hansens innlegg/henvisning…”straf, bøde eller fængelse”..et av dessa kommer nok denne stakkars personen å få i det svenske rettsystemet som klart har en venstrevridning.

    Charles Nielsen

    Posted: 30 januar 2018 - 00:45 -

    Ja det gør der Knud Madsen
    Det skal selvfølgelig ske inden for ytringsfrihedens rammer.
    Noget så lavtstående som FB. beskæftiger jeg mig ikke med og heller ikke med dokument.no. Jeg er ikke PK, med realistisk og ikke en løgnhals som MSM og andre medier.
    Uanset hvad: Hvis jeg bliver straffet for at sige min mening inden for ytringsfrihedens rammer, tager jeg alvorlig revance, med alle dertil stående midler.

  Peter Zichau

  Posted: 29 januar 2018 - 09:45 - Svar

  Islamofobi er en irrationel frygt for islam. Så det lader til at det er det venstrefløjen og vores ledere lider af. De bliver i hvert fald hunderæd når nogen, helt berettiget, kritiserer det.

   Allan Hansen

   Posted: 29 januar 2018 - 13:11 - Svar

   Peter,

   Jeg forstår godt hvad du mener, omend jeg udlægger
   den psykose på en lidt anden måde.

   For mig er islamofobi: ” folk som går fuldstændig i selv sving bare
   de høre ordet – islam! Det er folk, som helt konsekvent nægter, at sætte
   sig bare en lille smule ind i hvad islam er for et dyr. Det er islamofobi!
   De findes både på rød og blå stue.

   P.S: Da jeg fortalte mine gamle hippi-venner, om islam for 30 år siden løb
   de skrigende bort! Nogle er senere kommet tilbage ” vi forstod ikke
   hvad du sagde den gang – men det gør vi nu.
   Så det kan altså lade sig gøre,,,,,,,,

  latmask

  Posted: 30 januar 2018 - 07:53 - Svar

  Svårt att sjunga om man måste hålla käften. Kallas för C B CH.

Charles Nielsen

Posted: 28 januar 2018 - 14:20 - Svar

Merkel i Davos: “Vi skal have højrepopulismen under kontrol!”
Hvad foregår der i der i hendes lille Stasi hoved. ?

Nej nej og atter NEJ.
Det er denne KÆLLING, der skal under kontrol.
Hun har fået det forsatte lederskab og ødelæggelse af ikke bare Tyskland men også Danmark og hele EU.
Ud med denne “befolkningsudskifter” nu, det kan KUN gå for langsomt.
Trump vil da også Skide på sådan en mær.!!

https://youtu.be/5sbKVlzJBiA

  ferd ed sa

  Posted: 28 januar 2018 - 19:07 - Svar

  Med det sindssyge kvindemenneske er Tyskland ved at ødelægge Europa for tredje gang inden for et århundrede!!. Der må hvile en forbandelse over det tyske folk.

Niels Henriksen

Posted: 28 januar 2018 - 22:21 - Svar

En på mange punkter forbløffende korrekt analyse af socialdemokraternes store problemer i Sverige i “selveste” Aftonbladet – desværre mangler skribenten bare lige at forstå de to altoverskyggende hovedproblemer, nemlig den ukontrollerede og kravløse masseindvandring af uintegrerbare kulturberigere
med fanatisk balladereligion, klannormer fra den allermørkeste middelalder, kvindeundertrykkelse, jødehad og bøsseforfølgelse samt medbragte konflikter og krige i deres mentale bagage i kombination med en lallenaiv, uvidende, selvgod, politisk korrekt helt ud i det absurde og fuldstændigt virkelighedsfjern ledelse og “elite” i ledtog med en bukkende og følgagtig presse uden mod.

https://www.aftonbladet.se/debatt/article22152405.ab

Därför skiter ’svenska folket’ i Stefan Löfven

Stig-Björn Ljunggren: Alla talar om en katastrof – det kunde vara ännu värre

DEBATT. Socialdemokratin räknar nu flera allvarliga förluster.

För det första har arbetarklassen förlorats till högern.

Svenska arbetare, i den mån de finns kvar i klassisk mening, har i stor utsträckning gått till Moderaterna eller Sverigedemokraterna. Den givna ställning som partiet hade bland den typ av folk som duschar efter jobbet har försvunnit. Utan att den andra gruppen – kunskapssamhällets företrädare som duschar innan jobbet – kommit till undsättning.

Det intressanta är att socialdemokratin skaffat sig en uppsättning av ideologiska analysinstrument som – om de till äventyrs skulle våga använda dem logiskt – tvingar dem att erkänna att deras väljare, de gamla hederliga pålitliga arbetarna, numer antingen blivit ”nyliberaler” eller ”nyfascister”.

Hur denna omvandling gått till blir därmed omöjligt att förstå för Socialdemokraterna eftersom de inte längre har en fungerande samhällsanalys, utöver vad de trott krävs för att reproducera den egna organisationen. Vilket inte längre som synes går så bra.
Till detta kommer en annan förlust, nämligen positionen som folkrörelse, alltså en plats dit folk som befinner sig i rörelse söker sig.

Sverige har utvecklats från en folkrörelsedemokrati till en publikdemokrati där den mediala logiken bestämmer hur det politiska samtalet utformas. Det är därför socialdemokratins framtidsdebatt äger rum i tidningar, på nätet, i tv och andra digitalburna sammanhang. Inte i partiets organisationer. Ty partiet är dött som samlingspunkt.

  Niels Henriksen

  Posted: 28 januar 2018 - 22:23 - Svar

  Nogle såkaldte “ledere” vil åbenbart bare ikke vågne op til den meget uhyggelige og utrygge virkelighed, som de og deres groft uauansvarlige, handlingslammede og folkefjendske parti i den grad selv har ansvaret for at have skabt for det engang så fredelige, sikre, tolerante og velfungerende svenske samfund.

  https://nyheteridag.se/nu-oppnar-socialdemokraterna-for-okad-invandrin g/

  Nu öppnar Socialdemokraterna för ökad invandring

  2017-04-09

  GÖTEBORG Under pågående kongress tvingades Socialdemokraternas partiledning att revidera ett förslag om tuffare migrationspolitik. Detta efter krav om att permanenta uppehållstillstånd ska bli norm igen. Partiledningen lade då fram ett kompromissförslag som i sak gör det möjligt för fortsatt stor invandring till Sverige.

  Statsminister Stefan Löfven (S) och partiledningen i Socialdemokraterna driver linjen att Sverige inte kan ha en invandringspolitik som skiljer sig allt för mycket från övriga EU-länder. Samtidigt har Socialdemokraterna, i regeringsställning, drivit igenom den tillfälliga asyllagen som skärper reglerna rejält.

  Den lagen förslås gälla fram till 2019 och om inget annat beslutas kan invandringen återgå till tidigare nivåer. Från partiledningens sida har det argumenterats att Sverige inte kan återgå till den situation som var gällande under hösten 2015 samtidigt som stora delar av kongressen krävde mer generösa regler.

  Nu backar partiledningen och föreslår en kompromiss som öppnar för en betydligt större invandring än idag. I det förslaget ska Socialdemokraterna sträva efter permanenta uppehållstillstånd istället för tillfälliga och familjeåterförening i Sverige. Vidare ska Sverige öka antalet kvotflyktingar, enligt kompromissförslaget. Och det yrkades bifall till det förslaget från en rad talare.

  – Sverige kommer fortsätta vara ett föregångsland i migrationsfrågan, argumenterade Mathias Tegnér från talarstolen.

   Niels Henriksen

   Posted: 28 januar 2018 - 22:29 - Svar

   Svensk svar på kritik: – Din djævel, bort med dig!

   Av: Arnt Folgerø
   24. januar 2018, 21:16

   https://www.document.dk/2018/01/24/svensk-svar-paa-kritik-din-djaevel- bort-med-dig

   – Det bliver fattigt og det bliver farligt, siger den svenske etnolog og dissident, Karl-Olov Arnstberg, i et interview med Svensk Webbtelevision om Sveriges fremtid. Arnstberg er aktuel med en ny bog, hvori 12 forfattere fortæller om deres liv som dissidenter i et samfund, der er i færd med at havarere, og hvor sagligt argumenterende mennesker, som er kritiske i forhold til dette samfundshavari, ikke mødes med saglige modargumenter, men med udtalelser som: – Din djævel, bort med dig!

   Bogen har titlen «Priset», og denne «bort med dig»-afvisning er en del af den pris, som de 12 videnskabsfolk, forskere, fagforeningsfolk og skribenter må betale for at have lagt sig ud med den svenske politiker- og meningselite. Mange af de tolv troede som udgangspunkt, at deres advarsler til politikerne om en uheldig udvikling af det svenske samfund, ville blive modtaget med tak og hilst velkommen. I stedet har deres påpegning af farerne ved denne udvikling ført til tab af job og ære, personlig chikane, beskyldninger om racisme og fascisme, social isolation, at blive forladt af slægt og venner og at blive personligt forfulgt af politiske korrekte journalister og venstrefascistiske «antiracister».

   Venstrefascismen

   I dagens Sverige kan det at kritisere etablissementet med våben som saglighed, sandhed og pålidelig information være livsfarligt. Og det får de 12 forfattere til at overveje, om de lever i et borgerligt demokrati eller i noget, som har lighedspunkter med angiver- og overvågningssamfund som Østtyskland og Sovjetunionen. Og det er også til sådanne regimer de 12 vender blikket, når de uden at tøve kalder sig svenske dissidenter.

   Mens fortidens dissidenter i Østeuropa kunne regne med at blive sendt i fængsel, i arbejdslejre, blive tvangsindlagt på psykiatriske afdelinger, få nakkeskud eller blive hængt, er dissidenternes skæbner i dagens vestlige samfund mindre dramatiske, men tunge nok for dem, som blir ramt.

   Fortidens dissidenter havde først og fremmest staten imod sig, mens dagens dissidenter ikke bare har staten, men også medierne og størsteparten af samfundseliten imod sig. Mens fortidens dissidenter i de kommunistiske samfund i Østeuropa blev kaldt samfundsfjender, tyr dagens meningsundertrykkere til andre begreber, som er lige så moralsk fordømmende. En dissident i dag i et vestligt samfund som Sverige forbryder sig ikke bare mod samfundet, men mod hele menneskeheden, og de stemples som umenneskelige, som racister, som nazister, antisemitter og fremmedfjendtlige.

   Og de, som ikke skræmmes til tavshed, bliver forsøgt stoppet med mediechikane og fysiske angreb af de vestlige ”demokratiers” fascistiske stormtropper, små grupper af ”antiracister” og ”antifascister”, såkaldte Antifa-grupper, som særlig er stærke i lande som Sverige, Tyskland og USA. Disse grupper kan legitimt aktionere og standse møder og ytringer, uden at politiet griber ind, som den erfarne journalist Ingrid Carlqvist oplevede, da hun i 2013 skulle dække et debatmøde med lederen av Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson. Det lykkedes for demonstranter fra Antifascistisk Aktion at jage hende bort med tilråb som: Skrid herfra! Forbandede racist!, uden at politiet greb ind. En lignende demonstration fandt sted i Malmø året før, da den hollandske politiker Geert Wilders holdt foredrag i byen. ”Ingrid er racist, ikke journalist. Ingen racister i vore gader! lød det den gang, da demonstranterne forsøgte at forhindre folk i at komme ind i mødelokalet. Politi med heste, hunde og helikoptere gjorde lidt eller ingenting for at forhindre dem i deres forsæt. Politiets kommunikationschef sagde til Sveriges Televisjon, at Wilders er en person med ekstreme meninger, og at folk, som vil høre på en sådan person, selv er ude om det, hvis der skulle ske dem noget.

   Niels Henriksen

   Posted: 29 januar 2018 - 18:01 - Svar

   Meget interessant at man nu lige pludselig kan debattere sådanne tidligere så ekstremt følsomme og kontroversielle emner i Aftonbladet – og fremføre så indlysende, men ubekvemme sandheder.

   Det virker nærmest, som om der er en langvarig borgerkrig / inbördaskrig på vej inden for S i Sverige om retten til at bestemme kursen på FI-området – hvem ejer definitionsretten?

   Og hvad skal styre politikken? De barske realiteter og de helt selvfølgelige uhyggelige konsekvenser?
   Eller virkelighedsfjerne følelser / känslor, frelste holdninger / åsikter og endeløs selvgodhed på andres – herunder “egne” vælgeres! – bekostning?

   https://www.aftonbladet.se/debatt/a/zLraOb/de-ensamkommande-avgor-vale t-redan-nu

   De ensamkommande avgör valet redan nu

   Debattören: Förslaget riskerar ses som att regeringen inte orkar stänga dörren för fler flyktingar

   DEBATT. Vi väntar nu på att regeringen ska lägga sitt förslag om att ensamkommande ska få stanna kvar i Sverige om de studerar.

   Regeringen vill ge dem som fått vänta länge på grund av långa handläggningstider en ny chans att få stanna kvar i Sverige – förutsatt att de skaffar sig en utbildning och ett anständigt jobb.

   Förslaget hade kunnat läggas fram som just detta, ett sätt att vända migrationen från ett problem till en möjlighet. Att börja tala om att ge unga invandrare chansen att ansluta sig till det svenska folkhushållet, bli en del av de välståndssbringande krafterna och öka antalet produktiva samhällsmedborgare.

   Men i stället har förslaget uppfattats som ett tecken på att regeringen inte orkar stänga dörren för fler flyktingar, utan darrar på hanen, trots att folkviljan tydligt markerat att Sverige tagit emot tillräckligt många.

   Allt fler talar om att detta förslag – tillsammans med oklara besked om höjd pensionsålder, höjda amorteringskrav och plötsligt minskade pensioner, plus skjutningar och havererad kollektivtrafik – redan har gjort att valet är förlorat för regeringen.

   Väljarna tycker sig ha goda skäl att se förslaget som ett försök från den rödgröna regeringen att slippa utvisa unga människor – trots att de saknar skyddsskäl. Som en återgång till den generösa flyktingpolitiken. Inte som en satsning på att rekrytera ungdomar till arbetskraften.

   Frågan illustrerar Stefan Löfvens stora dilemma:

   På ena sidan har han aktivister i det egna partiet – och miljöpartisterna i hans regering – som gärna återupptar det generösa flyktingpolitiken. Eller åtminstone låter alla som kommit hit stanna – för att så småningom få hit sina nära och kära.

   Å andra sidan har han socialdemokratiska väljare – och framförallt före detta väljare – som inte vill ha fler flyktingar, som vill att de som inte har skyddsskäl ska skickas i väg, tillsammans med alla som inte sköter sig.

   De förra vill gärna öppna sina hjärtan. De senare tolkar det som att vi ska öppna våra plånböcker.

Peter Zichau

Posted: 29 januar 2018 - 09:56 - Svar

Egentligt forstår man jo ikke hvorfor etablissementet er så fodslæbende, når det kommer til at få stoppet den indvandring. Det hele er jo bare en stakket frist. Det kan sgu da selv et barn forstå.

“Socialism will eventually die when you run out of other peoples money.”
“Multiculturism will eventually die when you run out of other peoples neighborhoods.”

Leave a Comment