29
jan
Seneste opdatering: 29/1-18 kl. 1728
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Are you a prophet?” – “I am surfing a 100 ft. wave, and generally what happens when you do that, is that you drown”

Endnu en statsansat, rød journalist prøver at få ram på Peterson, denne gang fra Canadian Broadcasting Corporation. Pepe the Frog symbolet fra 2005, er andet og mere end hvad hun påstår. Er man mere interesseret i Cathy Newman interviewet, analyserer professor Peterson det i dybden her. “Jeg iagttog hende som psykolog.” At Peterson og hans datter faktisk er depressionspatienter, øger kun min tillid til dem. Optimister er langt de farligste personer (se det genetisk optimistiske Sverige.)

Channel 4’s eget upload af interviewet har idag 4.8 mio seere, men det kan nok ganges med ti eller tyve i andre uploads.

Sven Wollter tilldelas Leninpriset

”Wollters kulturkamp mot kapitalismens hisnande barbari”

You couldn’t make it up. Også blodhunden Robespierrre har en svensk pris. Dette er kun muligt i et land, der har levet isoleret fra historiens alfarvej i 200 år. Den samme grund der er til, at Sverige fører suverænt i den nationale selvmordkonkurrence. Andre lande kan nå at standse op og fundere på, hvad de gør. Sverige kan kun gøre det posthumt.

Som en determineret alkoholiker, man kan ikke redde Sverige fra at drikke sig ihjel

Fra det hinsides vil Sverige råbe til historien: “Vi vidste ikke, hvad vi gjorde,” landet er som en determineret alkoholiker, man kan ikke redde ham fra at drikke sig ihjel. Sveriges naboer skal allerede i dag spørge sig, hvordan de vil værne sig mod den kommende kaoskraft ved sine grænser.

Ikke noget med flere broer til Danmark, om 20-40 år er Sverige  Gaza eller Beirut. Danmark og Norge skal også gøre sig klar til at modtage et større antal etnisk svenske flygtninge. Idag flygter kun 50 000 om året, men det vil vokse dramatisk på grund af voldsomme, blodige begivenheder. Se eller gense det fascinerende Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 år.

Skådespelaren Sven Wollter är årets mottagare av Leninpriset för sin ”kulturkamp mot kapitalismens hisnande barbari”. Robespierrepriset går till serietecknaren Henrik Bromander.

Sven Wollter är själv glad men förvånad över att få ta emot Leninpriset, till Hallands Nyheter säger han:

”Herregud, jag visste inte att det var så mycket pengar.” Prissumman är på 100.000 kronor, medan Robespierrepriset är på 10.000 kronor. Sven Wollter tilldelas Leninpriset


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


peerpede

Posted: 29 januar 2018 - 16:55 - Svar

Sven Wolter, ja vad ska man säga?
En välbärgat pseudokommunist av ringa klass.

Steffen Richter Nielsen

Posted: 29 januar 2018 - 17:50 - Svar

Robespierreprisen ?
Gives den til en, der har skåret hovedet af flest modstandere?

Niels Henriksen

Posted: 29 januar 2018 - 21:08 - Svar

Fra den “komiske” afdeling ? –

Så flyt dog for helvede hjem til Abdullihstan eller et af de over 50 andre islamiske shitholes, hvis I er så letkrænkede 24 timer i døgnet, og absolut ingenting i Europa passer jer – altså lige bortset fra de “urene vantros” penge samt gratis boliger, velfærd og sundhedsvæsen mv.

https://ekstrabladet.dk/nationen/muslimer-klager-over-vodka-flaske-for naermer-profeten-muhammed/7016822

Mandag d. 29. jan. 2018 – kl. 13:57

Muslimer klager over vodka-flaske:

Fornærmer profeten Muhammed
I flere omgange er personalet i tyske supermarkedet blevet opfordret til at fjerne en bestemt vodka-flaske fra hylderne. Politiet er på sagen.

Ligner Allahs navn og Allah selv

Personalet i 3 af supermarkedskæden Rewes lokale butikker er nemlig flere gange blevet opfordret til at fjerne vodka-flaskerne fra sortimentet, da logoet ifølge de vrede muslimer fornærmer Allah. Det handler både om at logoet minder om en tegning af Muhammed og at logoet ligner de skrifttegn, der skal bruges for at skrive Muhammed:

En talsmand fra byens politii, Christian Zander fortæller til den store tyske avis ‘Bild’, at en ikke nærmere præciseret antal mænd og kvinder i flere omgange har truet personalet med at ‘rydde op’. Og at en 41-årig mand er blev identificeret som en af ​​gerningsmændene.

  ferd ed sa

  Posted: 29 januar 2018 - 21:33 - Svar

  Da jeg for et år siden rejste med tog fra København til Växjö fik jeg et chok. Der var en klar over- repræsentation af spøgelser(somaliere og arabere) med barnevogne ved alle mellemstationer. Jeg tænkte “er det virkelig Sverige i dag”..det kunne have været et sted i Syrien, Libanon, Somalia.-et tredje verdens land, men det er Sverigstan 2018.

Anders Bo

Posted: 29 januar 2018 - 21:28 - Svar

I stedet for at øge forsvarsbudgetterne, skulle Danmark moské oprette afvisningsberedskab ved landegrænserne til Sverigstan og Tyrkland? ?

Talibananas

Posted: 29 januar 2018 - 21:34 - Svar

IS-flagga okej, Pepe The Frog inte okej. Och Leninpriset till Sven Wollter. Helt okej.

  ferd ed sa

  Posted: 29 januar 2018 - 22:47 - Svar

  Send Erdogan til helvede med en atombombe!!

ferd ed sa

Posted: 29 januar 2018 - 22:31 - Svar

Jeg vil gerne have lov til at sige, at Islam og koranen er noget bræk og lort, som ikke har nogen plads på Jorden. Deres gud Allah og profeten Muhammed er det værste djævelskab, som nogensinde er opfundet.

Leave a Comment