29
jan
Seneste opdatering: 30/1-18 kl. 2211
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er en statsmand, der taler. Man kan roligt sige, han retorisk stiller sin præsident i skyggen. Jeg så i går flere interviews med og dokumentarer om Trump. Han er begavet, og han er ikke så politisk blank, som vestlig presse gerne vil gøre ham. Han er pralende og brovtende og meget amerikansk, – “loud” som man siger – men jeg tror vi groft undervurderer ham i Europa. Tiden vil vise det, som den gjorde i tilfældet Ronald Reagan.

Jeg undersøgte Hillary Clinton, og sluttede hun ville være den værste præsident, jeg fandt at man måtte stemme for Trump, for at undgå hende som præsident. Jeg vil naturligvis granske Trump kritisk, men ikke på den monomane, propagandistiske måde vestlig MSM og CNN gør. Pence taler uden manuskript, og uden Obamas uundværlige teleprompter.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 29 januar 2018 - 16:56 - Svar

Yes Steen
Trump kan vise sig, at blive den bedste Amerikanske
præsident – nogensinde!

InHocSignoVinces

Posted: 29 januar 2018 - 17:13 - Svar

I like this man. Meget principfast. Går f.eks. aldrig ind i et rum alene, med en kvinde som ikke er hans kone, hvor besværligt det så end måtte være. Ingen grund til at give oppositionen den slags ammunition, og han er smart nok til at vide det.
Det skulle ikke undre mig synderligt, om han ender med at overtage posten efter Trump, når man ser på hvor hysterisk Demokraterne har opført sig efter valget..

  peerpede

  Posted: 29 januar 2018 - 20:10 - Svar

  Problemet med kvinnor i politiken, är helt enkelt att när de närmar sig klimakteriet eller är i det, är de totalt irrationella.
  Kvinnor borde inte ha rösträtt!

Felix Krull

Posted: 29 januar 2018 - 20:12 - Svar

Det er forbloeffende ofte at folk med minimale forudsaetninger bliver store statsmaend, f.eks. Dwight Eisenhower, Andrew Jackson, Ronald Reagan og, naturligvis, Abraham Lincoln.

Herhjemme er Schluter et eksempel; ingen, nok mindst af alle Parfumehandleren selv, havde troet at han ville blive til noget ved musikken, og han blev kun partileder fordi Ninn-Hansen og Haunstrup Clemmensen laa i aaben krig om formandsposten. Hans statsministerperiode blev saa succesfuld netop fordi han ikke var belastet af alt for meget politisk erfaring – han kunne give plads til sine koalitionspartnere.

Fire and Fury kan anbefales, trods rodet struktur og elendigt sprog. Det er naturligvis et perfidt personangreb paa Trump, men alligevel et interessant indblik i Trump’s kabinet. Om ikke andet har den overbevist mig om at Trump ikke er en NGO-agent. Hvorvidt han saa kan goere Amerika stort har vi tilgode at se, men han er det bedste haab for Amerika siden Richard Nixon.

Hvis I lover ikke at sige det til nogen, kan man downloade bogen paa denne udmaerkede hjemmeside:

h t t p : / / g e n . l i b . r u s . e c/

jdavidm

Posted: 29 januar 2018 - 21:08 - Svar

Var Trump ikke som han er, havde vi Hillary. Han var et nødvendigt greb efter 50, 70 års venstreorienteret dominans over kulturen. Han er endnu et bevis for på Bismarcks påstand om at Gud velsigner fjolser, fulderikker, og de Forenede Stater.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 29 januar 2018 - 22:04 - Svar

Man må forstå den forudsætning at Trump er valgt til at dræne sumpen. Den ultrakorrupte Washington elite som stræber efter politiske nøglepossitioner og NWO-verdensdiktaturet. De gik straks efter Trumps valgsejr i offensiven, og jeg mistænker Pence for at være en de kan styre – trods talegaverne – og en potentiel efterfølger, skulle Trump gå hen og dø.

Men nu antyder kilder som Q anon (Q=nøgleefterretningsmedlem, anon=anonym), at Trump er på vej i offensiven mod sumpen. Hvis han faktisk skulle knuse de ultraforbryderiske globalister, så vil Trump blive Trump den Store, og endda større end George Washington. Hvis ikke, så nåde os Gud!

Men jeg vidste ikke, at de stadig lavede mænd med løg af så hårdt stål!

Niels Henriksen

Posted: 29 januar 2018 - 22:55 - Svar

Vi vil aldrig blive i stand til at standse migrationen

Av: Christian Skaug
27. januar 2018, 19:08

https://www.document.dk/2018/01/27/vi-vil-aldrig-blive-i-stand-til-at- standse-migrationen

Konkurrencen blandt de politiske ledere om at være mest suicidal på Europas vegne, er knaldhård. Men der er vel ikke tvivl om, at EU-Kommissionens indvandringskommissær Dimitris Avramopoulos har indtaget den absolutte førsteplads med et indlæg i det internationale nyhedsmagasin Politico den 18. december.

Artiklen åbner med at fortælle europæerne, at det valg, som Douglas Murray taler om, ikke findes. Europa skal dø:

It’s time to face the truth. We cannot and will never be able to stop migration.

Avramopoulos’ tese er ensbetydende med, at folkestyret – demokratiet – er en saga blot. Med denne subtile forgiftning af det politiske klima inviterer han simpelthen til at opgive kampen om Europas fremtid, og til at stræbe efter fungerende relationer med okkupationsmagten:

Migration is our new reality. The time has come to start thinking, talking and acting about migration in a more comprehensive and long-term way, putting in place policies aimed at promoting integration and inclusion. [!!!]

Europa har ifølge kommissæren allerede gjort en del, men meget mangler, blandt andet at legalisere invasionen:

We must also enhance legal channels for economic migration with a more ambitious Blue Card for highly skilled workers and kick-start targeted labor migration pilot projects in key third countries.

Det er angiveligt modstanderne af invasionen, som risikerer at gøre den forestående okkupation vanskeligere end nødvendigt:

Unfortunately, the recent discourse on migration — influenced by rising nationalism, populism and xenophobia — has limited our opportunities to put in place smart, forward-looking migration policies, at both the national and European levels.

Hvis vi ikke kan standse migrationen, kan vi administrere den smartere, fortsætter Avramopoulos. Men det forudsætter angivelig en holdningsændring og en ændring av narrativet, fortællingen. Oversat til et mere direkte sprog betyder det, at det flerkulturelle samfunds tankeforbrydelser skal forsøges undgået ved hjælp af indoktrinering.

Indvandringskommissæren fastslår altså guderne ved for hvilken gang, at EUs strategi for at håndtere lave fødselstal er at importere mennesker fra fremmede kulturer til Europa. Men som Douglas Murray skriver i sin bog, ville det være bedre at stimulere til flere barnefødsler i egen befolkning:

If European governments are really so worried about population decline that they would contemplate bringing in higher-reproducing populations from other parts of the world, it would be sensible for them first to work out whether there are policies that could encourage more procreation among their existing populations.

At the end of the day, we all need to be ready to accept migration, mobility and diversity as the new norm and tailor our policies accordingly. The only way to make our asylum and migration policies future-proof, is to collectively change our way of thinking first.

Det er som udgangspunkt vanskeligt at forstå, at så mange defekter ved EU-elitens tankegang inkarneres i den grad i et enkelt individ. Avramopoulos har på EU-kommissionens vegne leveret en usædvanlig stærk ansøgning om at blive kastet på historiens mødding. Sådanne utopiske drømmerier er ikke mindre skadelige end tidligere antivestlige ideologier.

Man skulle tro, at kommissæren ønskede at fremkalde en reaktiv ekstremisme med sin egen proaktive ekstremisme, og måske bliver det dét, han opnår. Måtte europæerne undgå at havne i den fælde, og i stedet frit og uden skånsel tale EU-Kommissionen og ligesindede midt imod.

  Peter Zichau

  Posted: 30 januar 2018 - 10:03 - Svar

  Jeg forstår simpelthen ikke hvad det er han snakker om. Højrepopulister og xenofober står i vejen for smarte løsninger..? Jamen så fortæl os dog hvad det er for smarte løsninger vi står i vejen for.
  Men de er måske ikke smarte nok til at vi må høre dem..?

Allan Hansen

Posted: 29 januar 2018 - 23:54 - Svar

Den “gode,, fjende!

Efter min mening, har muslimerne betalt den højeste pris for alle
islams løgne og bedrag!
Det bedste du kan gøre for en muslim,er, at hjælpe ham med at
brænde koranen! Frem med tændstikkerne ,,,,,
Så længe Mahunds terrormanuel har religiøs status – lige så længe
vil blodet flyde – dag og nat! Frem med tændstikkerne.
P.S: jeg er islam kritiker – ikke muslim hader.
Jeg tilgiver en hver, der ikke ved bedre!
1400 års jihad og slavehandel skal stoppes!
Frem med tændstikkerne!

LOVE & WISDOM.

Peter Zichau

Posted: 30 januar 2018 - 10:11 - Svar

Trump har allerede skrevet sig ind i historien som den der egenhændigt smadrede det demokratiske parti, de republikanske tøsedrenge, mediernes narrativ og samtlige vestlige lederes våde drøm om globalisme.
Og manden er kun lige gået igang..!

Leave a Comment