29
jan
Seneste opdatering: 30/1-18 kl. 2129
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

 Skidt for ‘Sverigebilden’ = skidt for den elite, der har ødelagt landet

Fox har sandelig også historien her tirsdag aften: Swedish teen ‘in shock’ after being bloodied at nightclub after rejecting man who groped her. Den er også ude i England.

I Sverige er det ind under #metoo-paraplyen, som er etablissementets i øjeblikket foretrukne måde at camouflere deres indtag af arabiske volds- og voldtægtsmænd på. Den har kostet ikke så få svenske kvinder livet, og over 100.000 voldtægtsofre. Det nøjagtige tal vogter ‘feministerne’ over som kronjuvelerne. Det sikreste land i Europa for kvinder, er nu uindvandrede Polen. Skandinavien er end ikke i top 10. Sophie blev slagen blodig av tafsande man, Sophie blev slagen blodig av tafsande man på krogen (Malmö), Kvinna slog till tafsare på Babel – fick flaska i huvudet

Med 10 års erfarenhet som vaktchef på nattklubbar (visserligen 8-10) år sedan. Kan jag säga att jag endast 4 gånger varit med om att en tjej som avvisat en kille blir slagen. Det var alltid (utlänningar) och värsta misshandeln där en tjej i 20 års åldern fick näsbenet avslaget och satt i en blod pöl på golvet. Killen som blev avvisad sa jävla svenne hora, och då svarade hon jävla blatte. Tur var dock att vi fick aset och motstånd gjorde han så det var en störtdykning i golvet och det gjorde ont hela vägen ut till polisbilen.Dock körde han en snyft historia i rätten o klarade sig undan fängelsestraff.

Tjekkisk afstemning om EU medlemskab?

Hvis EU eliten havde nogen som helst virkelighedsforankring, ville den forstå, den skader sig sig selv. Det er tydeligvis ikke tilfældet, og så må det bare gå med EU som det går nu også et italiensk valg, kan sætte medlemskab på spidsen. Jeg var oprindelig EU-tilhænger og var med til at stemme os ind, men jeg har erkendt, jeg tog fejl. EU ville noget andet, end jeg troede.

Bryssel havde chancen, og den forspildte den. EU må nedskaleres eller forsvinde. Næste gang må Europa starte med en god, realistisk ide, som har en chance i virkeligheden. Ikke noget med et forenet, afnationaliseret Europa. Europa ER nationens sejr, ikke nationalismens, som de hele tiden siger i Sverige.

Nationalismen er vrangbilledet af patriotismen, måske kan man ikke forvente distinktionen i en nation, hvis liv aldrig har været bragt i spil, før det helt ekstremt er sket i denne generation, og hvor -68 vandt så knusende en sejr, at selv svenske borgerlige lyder så meget som marxister, at de ikke engang har deres eget sprog, som Roland Huntford siger. Ingen kan som EU undergrave egen eksistens.

The reelection of anti-mass migration Eurosceptic Miloš Zeman to the Czech presidency has caused panic in Brussels, with a referendum on the Slavic country’s EU membership possibly on the cards.

While officially in support of the Czech Republic continuing its membership of the European Union, Zeman did put his weight behind offering the people a Brexit-style referendum during his election campaign. With the bloc’s approval ratings in the country at an all-time low, this presents Brussels with a real risk of a ‘Czexit’ or ‘Czechout’, before the United Kingdom’s departure is even official. Brussels on the Brink: Freshly Re-elected Czech President May Call EU Referendum


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Svend Andersen

Posted: 29 januar 2018 - 22:58 - Svar

Tjekkiet skal nok klare sig, de har meget længe haft en våbenproduktion af høj kvalitet, bl.a. fremstillet af det tidligere Zbrojovka Brno, nu ejet af CZ (Česká Zbrojovka) – 80% af de Mauser-gevær, som tyske snigskytter anvendte under 2. verdenskrig var produceret af Brno, og den navnkundige Col. Jeff Cooper (Gunsite Academy) brugte flere gange Brno ZKK som grundlag for sit ‘scout rifle’ concept. Selv i dag kan en dansk våbenhandler anbefale en riffel bygget over en Brno ZKK 600 lås som den ultimative safari-riffel.

Så Miloš Zeman har noget at basere sine krav på, når han insistere på at europæerne bør have et ‘2nd amendment’ for at kunne beskytte sig selv med de invaderende barbarer:

http://www.breitbart.com/london/2017/10/12/czech-president-argues-for- a-european-second-amendment-so-citizens-can-protect-themselves-against -terrorists/

Niels Henriksen

Posted: 30 januar 2018 - 02:07 - Svar

ANN HEBERLEIN HAR NÅTT MÅLET – MED RÅGE

REDAKTION
29 JANUARI, 2018

https://samtiden.nu/2018/01/ann-heberlein-har-natt-malet-med-rage/

Insamlingssiten Kickstarter tillät vänstern att blockera Ann Heberleins insamling för bok om våldtäkter. Men blockeringen fick så stor uppmärksamhet att insamlingen fick extra fart via Swish och andra kanaler. Bara två dagar efter blockeringen meddelar Heberlein att hennes insamlingsmål är uppnått.

Samtiden kunde i fredags rapportera om hur vänsteraktivister försöker stoppa bokprojekt och därmed motarbeta yttrandefriheten. Det gällde lektorn i etik och debattören Ann Heberlein, som gått ut på Kickstarter för att samla in bidrag till bokprojekt som ska undersöka hur sambandet ser ut mellan kultur och våldtäkt. Detta inte minst mot bakgrund av att justitieminister Morgan Johansson(S) förbjuder Brottsförebyggande rådet att forska om samband mellan bakgrund och brottslighet.

Men vänsteraktivister lyckades får Kickstater att blockera insamlingen. Att ta reda på fakta är numera rasism.

  sussebassa

  Posted: 30 januar 2018 - 17:05 - Svar

  ..blokkering…utstengelse for min del, som skrev på FB at iflg statistikk er det 89% av alle som begår voldtekter/mord/brott..har utenEuropeisk bakgrunnn..musser. Då ble jag utstengt..i 3 dager.
  Både Løfven och “kontakinte” Mp har ju gått ut i media og sagt det skal bli stammere å seje sanningen..altså fornekte/skjule fakta..som de ju redan gjør, så klart at den lille mannen Morgen vil forbjuda enhver forskning med mindre et Pk foretak kan fixe de svar han vil ha..kommer nok..for de idiotene som tror på det..valgåret vil bli et skrekkblandet år i Sverige for de som søker sanning och rettferd.

   steen

   Posted: 30 januar 2018 - 21:55 - Svar

   Det mærkelige med Facebook er, at jeg aldrig er blevet udelukket. Måske er det fordi jeg er fuldstændig ligeglad med dem? 🙂

latmask

Posted: 30 januar 2018 - 07:48 - Svar

Borde inte kvinnan ovan vara ett praktexempel för #metoo? Eller var det fel färg och nationalitet på gärningsmannen (-henen, -personen, man ska ju vara PK)?

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 30 januar 2018 - 10:00 - Svar

  problemet for kvinderne, er at de vil ha det hele, muslimerne, og frihed, og det kræver desvære intelligens at forstå at lige præcis de 2 ting ikke høre sammen

   sussebassa

   Posted: 30 januar 2018 - 10:54 - Svar

   ..nåja Ragnar..inte Alla kvinnene.

   latmask

   Posted: 31 januar 2018 - 07:24 - Svar

   Jag tror faktiskt att den s k feminismen håller på att konvergera ihop med islam. Vill kvinnorna verkligen tillbaka till år 632 när de var en mans ägodel? Är inte feminismen i själva verket kvinnornas fiende? Vad tycker “sussebassa”?

    sussebassa

    Posted: 31 januar 2018 - 09:24 -

    Man kan vel vara feminist Utan å tycke om muslimer..konvergera i hop med islam…så det er nok der jeg befinner meg.
    Jeg avskyr alt med muslimer og koranen..en pedofil kvinne undertrykkende ideologi, og ikke en religion.

Henning Jensen

Posted: 30 januar 2018 - 07:59 - Svar

For en uge siden blev det muligt i Danmark at oprette borgerforslag som folketinget kunne tage stilling til.
Det er oplagt at et nyt forslag kunne være om en afstemning om “Danmark ud af EU”.
Et forsøg på at samle stemmer nok til et sådant forslag ville også være en fornyet mulighed for, at få genskabt større omtale af det fejlslagne befolkningsskadelige EU-projekt.
Hvad enten det lykkes at samle 50.000 underskrifter ind eller ej, så vil en sådan indsamling give et nogenlunde billede af hvor mange der egentlig bakker op om at værne om et fremtidens Danmark, og hvem disse egentlig er.
http://www.ft.dk/da/aktuelt/nyheder/2018/01/borgerforslag

Vi stiller for store forventninger og krav til vore valgte politikere. Vi forventer at de få af dem der måske kan tænke, også vil tænke og handle i befolkningens interesse.
Og det kan eller skal man ikke med typer som en statsminister der er mere optaget af at mænge sig med fiskerbaronerne i Nordjylland, end at gøre det han er valgt til: at varetage den samlede danske befolknings interesser.
Eller en integrationsminister der er mest optaget af at trøste den stakkels “bager-Ali” fra Tingbjerg, medens en anden kvindelig politiker samler ind til selvsamme stakkels “bager-Ali”, der egentlig slet ikke er bager, eller har et bageri, men et brødudsalg.
Man græmmes, eller rettere: man kan kun væmmes over den type politikere, og det er desværre den slags der er flest af.

  Peter Zichau

  Posted: 30 januar 2018 - 15:49 - Svar

  Kunne en der har forstand på den slags ikke lige gå ind og starte en underskriftindsamling for stop for muslimsk indvandring – og smide linket ud over alt. Hvis vi er hurtige kunne det være vi blev taget alvorligt.

   Margrethe

   Posted: 31 januar 2018 - 10:04 - Svar

   Det var så god en ide, at jeg gik ind for at læse nærmere om, hvordan man stiller et sådan forslag. Bob, bob… Du skal som stiller levere fuld navn, adresse, email osv. Som enkeltperson, er du skudt inden der er gået en time med sådan et forslag. Derfor skal sådan et forslag være koordineret. Det vil sige min. – skal vi sige 50 personer – skal blæse den i gang og være rimelig sikker på at få så mange støtter i en fart, at modstand mod samme bliver håbløs.

    Henning Jensen

    Posted: 31 januar 2018 - 13:12 -

    Jeg synes at du ser for negativt på muligheden og risikoen.
    På andre områder har mange en personlig Blog, hvor der kan, og bliver givet udtryk for kritik, uden at det endnu, gud være lovet, har medført uoverskuelige problemer.
    Jo flere der træder frem og står sammen, jo sværere bliver den enkelte at ramme.

    Og specielt kritik og utilfredshed med EU bunder dybere end til enkeltpersoner, med en i forvejen bestemt politisk holdning.
    F.eks. har venstrefløjspartiet Enhedslisten altid udtrykt utilfredshed med EU:
    https://enhedslisten.dk/programmer/delprogram-det-mener-enhedslisten-o m-eu
    Også “Folkebevægelsen mod EU” eksisterer stadig:
    http://www.folkebevaegelsen.dk/fakta-om-os/historie/

    Jeg synes at det er værd at drøfte et samlet “nej til EU”, for at forsøge at finde en samling på alle disse gode kræfter der vil det eneste rigtige: Ud af EU.

  ferd ed sa

  Posted: 30 januar 2018 - 21:54 - Svar

  Hvordan i alverden kunne bager-Ali få asyl i Danmark i 2016. Så vidt jeg ved er der ikke krig i Iran. Hvad blev der af Lars Løkkes straksopbremsning???. Kan det være rigtigt, at de kan få asyl ved bare at konvertere til kristendommen. Det er desuden mærkværdigt, at han kan bo i en lejlighed til 5 millioner efter kun 2 år i Danmark.

  Margrethe

  Posted: 30 januar 2018 - 23:23 - Svar

  Er jeg blind? Hvor ser du det forslag til afstemning om udmeldelse af EU? De ting, der er oprettet inde på siden, ser lidt gakkede og ugennemtænkt ud…
  Jeg frygter, der meget hurtigt kommer forslag som “Sharia i alle offentlige institutioner”. Når dette forslag har fået 480.000 stemmer, så skal du se de samlede forrædere på Tinget rette ind, og om nødvendig tvangspålægge danske kvinder shariaklud for at slikke muhammed og co. alle de steder, han ønsker at blive slikket…

   Henning Jensen

   Posted: 31 januar 2018 - 13:20 - Svar

   Ja, alle forslag kan misbruges, men bliver de ikke det i forvejen?
   Men er da første gang at borgere bliver inviteret til at deltage direkte i den politiske beslutningsproces, når vi ser bort fra bestikkelser og korruption.
   Før vi forkaster muligheden så lad os give den en chance.

Margrethe

Posted: 30 januar 2018 - 10:41 - Svar

Hvis nu hun havde haft en lille fiks damepistol med perlemorskaft i et lige så fiks og gå-i-byen-smart mavebælte… Våben behøver ikke ligne noget, hentet i rekvisitrummet til en krigsfilm.

Om ti år har vi samme våbenlov som i USA. Hvis ikke har vi lige så mange private våben alligevel – med eller uden SKV – godkendelse. Som jeg prædiker alle vegen: Få nu jeres døtre og sønner gjort vant til at bruge et skydevåben. Desværre. Men hvis I syn´s det er en forfærdelig afstumpet tanke, så ring og klag til Løkken om jeres børns hals, ikke til mig. Jeg har aldrig ønsket, det skulle ende sådan.

Drømmen om nordiske mænd, der skal genopstå som ædle riddere ( hvornår de så end har været det), der beskytter diverse skønjomfruer mod disse barbarer – hold nu op. Det er jo ikke sådan virkeligheden fungerer. Disse hyæner slår til, når de ved byttet i få, svage øjeblikke er uden for flokkens beskyttelse.

Jeg glemmer aldrig i min naive ungdom, hvor jeg blot skulle krydse over Sct. Hans Torv på Nørrebro for at komme hjem. Mindre en 10 minutter alene, og så var de dér. Fem unge perkere, hvor en stirrede mig i øjnene med en ondskab, som ingen filminstruktør ville være i stand til at få frem i øjnene på selv den bedste skuespiller. Rendestilleret ondskab.

Det eneste, der reddede mig, var det splitsekund, hvor en af de andre, daskede ham i hovedet, så han vendte sig om for at slå igen – der var åbenbart også et internt opgør igang på samme tid – og så løb jeg, som jeg aldrig i mit liv har løbet! Lige siden har jeg drømt om et skydevåben, som en fast bestanddel af påklædningen. Og det skal nok komme. Løkken arbejder i hvert fald hårdt på sagen…

  sussebassa

  Posted: 30 januar 2018 - 11:00 - Svar

  …Pepperspray och liten typ kniv er heller inte så dumt…
  Andvender jag bestandig nær jag er ute..alltid i mine lommer…”når nøden er størst er hjelpen nærest”..och jag kommer inte vegra å andvenda det..HerreJ man er da Vikingekvinne.
  Skytevåpnet finns dog, men innelåst hemma i våpenskåpet..

   Margrethe

   Posted: 30 januar 2018 - 11:59 - Svar

   Jeg bryder mig ikke om knive som andet end et praktisk redskab på niveau med grydeskeen. Det giver mig kast-op fornemmelse ved tanken om at skulle jage en sådan i noget levende. Jeps, det er 100 procent ulogisk og irrationel. Resultatet med et skydevåben er jo det samme, nok endda værre. Jeg tror også knive kræver armkræfter. Det er slemt nok at holde en pistol i strakt arm under præcisionsskydning, hvor den mindste dirren gør udfaldet. Meeen, jeg trøster mig med, at i denne sammenhæng er det ikke “præcisionen” men “effekten” der er det afgørende…

   Pebersprayen er min ven! – ja selvfølgelig kun i teorien altså. Den er jo forbudt, så ingen af os kunne selvfølgelig drømme om at gå rundt med en sådan. Derfor er det kun et teoretisk fremtidsscenarie, når jeg skriver, at jeg ikke kunne drømme om at forlade hjemmet uden en sådan i højre lomme. Så snart jeg er i et offentligt sted med høj “perkerkoefficient” har jeg, i teorien, hånden om den ikke-eksisterende perberspray, mens jeg aflæser adfærd og mimik hos alt mørklødet i nærheden.
   Man ved aldrig, hvornår, hvordan, hvorfor og med hvad, disse primitive primater pludselig går til angreb. Derfor kunne jeg heller ikke drømme om at sætte mig ved siden af dem i bus og tog. Der skal være så tilpas afstand, at mine reflekser kan nå at reagere, hvis en af dem pludselig går amok. Paranoid? Ja gid det var så vel, at der blot var tale om en lille privat, mental brist…

    sussebassa

    Posted: 30 januar 2018 - 12:34 -

    Takk for utfyllende svar…men min lille kniv er typen tapetkniv…kort, men med et meget spisst blad, med deksel/skydd på knivtuppen, så liten kraft behøvs, om…
    Bedre og i alle fall mye sunnere å være litt paranoid i disse tider…heller det enn død/alvarlig skadad..men dog slitsomt å måtte kjøra buss..man vet ju aldrig.
    Den ikke eksiterende pepparpray kan vise seg å være din allra beste venn…Ulovlig eller ikke…jeg tenker vel at det er ulovllig å skade nogon annan også..sådå er vi iven.,rettsystemet och jag…skjønt..jag har iallaf tatt min avgjørelse, och den tenker jag holde meg til..”bedre føre var enn etter for sent”.
    At vi sitter her och diskuterer det vi gjør..hur galematias er inte det..skapat av våre PK politikere i både lender..Dom er “funnit skuldiga”, och inte vi.

    InHocSignoVinces

    Posted: 31 januar 2018 - 05:22 -

    Ellers så kan en dåse hårlak (og en lighter, hvis du virkeligt vil sætte fut i fejemøget), altså også vise sig ret effektive. Smider det bare lige ud her til almindelig orientering.
    Vinduesrens i en af de små atomisers med pumpe til perfume er også en idé.

    steen

    Posted: 31 januar 2018 - 05:36 -

    Man kan lave sin egen peberspray, hvis man ikke kan få fat i en på anden måde https://www.youtube.com/watch?v=LMwmv3pdLJ4

    InHocSignoVinces

    Posted: 31 januar 2018 - 05:43 -

    @steen: Nåede lige at snappe den inden du forsvandt igen.

    Lægger den op her, så andre med samme problem kan se den:
    https://www.youtube.com/watch?v=LMwmv3pdLJ4

  ferd ed sa

  Posted: 30 januar 2018 - 23:11 - Svar

  Den eneste løsning på problemet er en liberal våbenlovgivning som i USA, så vi som borgere kan beskytte os imod den muslimske invasionshær og de landsforræderiske politikere !! Politikerne på Borgen er blevet vores fjende!

   Margrethe

   Posted: 30 januar 2018 - 23:13 - Svar

   Ja desværre. Det er ikke “lysten”, der driver mine holdninger i den retning, men den bitre nødvendighed.

Svend Andersen

Posted: 30 januar 2018 - 11:10 - Svar

Steen, efter min opfattelse er den modsætning, som du forsøger at opstille mellem ‘nationalisme’ og ‘patriotisme’ – med reference til Orwells definition af begreberne – både falsk og utidssvarende. Orwell giver begrebet ‘nationalisme’ så vide rammer, at man kan putte næsten alle ideologier ind i det (hvilket Orwell også gør), og det bliver således ganske meningsløst, og ubrugeligt. Det er lige før, at man med Orwells definition ville kunne kalde globalisterne for nationalister.

En almindelig folkelig forståelse af begrebet vil se nogenlunde således ud (hvis man ikke er forgiftet af kulturmarxisme), sakset fra dansk wikipedia:

NATION:
“En nation (fra latin: natio (genitiv -onis); af natus “født”; dansk: ~ fødsel, folkestamme) er en betegnelse for en gruppe mennesker med en fælles følelse af identitet herunder sprog, traditioner, skikke, vaner og etnicitet. I almindelighed gælder det, at en nation er:
1) en folkgruppe der har,
2) fælles sprog
3) fælles historie
4) fælles kultur
5) fælles etnisk oprindelse
6) og vilje til sammenhold som nation i forhold til andre folkegrupper.”

NATIONALISME:
“Nationalisme er den ideologi, der anskuer nationen som den primære identitetsskabende faktor for grupper af mennesker. Nationalismen er oftest knyttet til opfattelsen om et ‘hjemland’, hvor nationen med dennes særlige kendetegn (sprog, levevis-kultur, fælles skæbne) har sin kerne (undertiden mytiske oprindelse), samt ideen om et ‘folkeligt’ eller etnisk tilhørsforhold til dette land. Det er derfor ifølge denne ideologi vigtigt, at nationens fællestræk (som tolket i den konkrete situation) bevares og styrkes, og at nationalstaten, hvor der er en sådan, har størst mulig suverænitet.
Nationalismen er en slags følelse af, at ens eget land, folk og kulturelle værdier er særegne og som sådanne fortjener at blive forsvaret imod ydre trusler. Nationalister kæmper for, hvad de anser for at være deres nations interesser, eller de reagerer måske på kolonialisme.”

Ud fra disse definitioner må Visigrad-landene – og de østeuropæiske nationer generelt – siges af føre en særdeles nationalistisk politik. Selvfølgelig er der forskelle disse lande imellem – hvilket er naturligt på baggrund af deres forskellige sprog, historie og traditioner – men generelt er det de nationalistiske tendenser, som er fremherskende, og som heldigvis (både for deres egne befolkninger, og for os i Vesteuropa) ser ud til at styrkes yderligere.

Personlig betegner jeg mig selv som både nationalist og patriot, og bruger disse betegnelser næsten synonymt (afhængig af sammenhængen, som de bruges i), dog foretrækker jeg betegnelsen ethno-nationalist, og når det er nødvendigt at være helt præcis: enten ‘identitær ethno-nationalist’ eller ‘identitær patriot’ – for at markere mit tilhørsforhold til den identitære bevægelse.

Tiden er nu til at tage tydeligt og utvetydigt standpunkt. Det er tid for høtyve og fakler.

Allan Hansen

Posted: 30 januar 2018 - 14:48 - Svar

Orwell
Tabet af frihed:
https://youtu.be/37N0aFmO19o

ferd ed sa

Posted: 30 januar 2018 - 21:43 - Svar

Grusomt billede, men desværre er det blevet hverdag i alle større europæiske byer – utrygheden stiger proportionelt med den muslimske indvandring. Vesteuropæere tør ikke længere gå ud om aftenen og natten. Det kan vi takke EU-diktaturet for, især den tidligere Stasi-agent Merkel, kommunisten Mogherini og drukkenbolten Jean Claude Juncker. Det er en rædsel, at de står i spidsen for diktaturet EUSSR

  rosinen

  Posted: 31 januar 2018 - 16:00 - Svar

  Var hun en av disse Refugees Welcome-klovnene tro?

Historymandk

Posted: 30 januar 2018 - 23:42 - Svar

Billeder siger mere end tusind ord.

De grusomme billeder af den unge Sophie, kan få stor betydning , måske afgørende betydning i det kommende rigsdags valg i Sverige. Dette er i sandelighed ANSIGET på en fejlslagne Socialdemokratiske politik i landet. Hvis pigen (Sophie) og fotografen giver Sverigsdemokraterne lov til at benytte billede vil det kunne lammetæve det svenske Socialdemokrati. Kun ved, at de sættes effektivt uden for magten i Sverige, og der samtidigt sker en udrensing af sosse embedsmænd kan der skabes en ny politik i Sverige.
Hvis Vietnamkrigen kunne ændres igennem nogle få ikoniske fotografier, burde Politiske ændringer være muligt i Sverige.
Mvh.
Historyman

  steen

  Posted: 31 januar 2018 - 00:09 - Svar

  ja, bad for business

rosinen

Posted: 31 januar 2018 - 15:56 - Svar

Feministregjeringen er jævla Blatte-elskare…

Historymandk

Posted: 31 januar 2018 - 23:24 - Svar

Hvor mange billeder kræver det?

Mange tilskriver billede dækningen af Vietnamkrigen, som årsagen til, at USA tabte slaget om landet til verdenskommunismen. Diskussionen om årsag og virkning, om hvilke aktører der gjorde hvad og hvornår, vil jeg lade ligge til en anden god gang. Men krigen var IKKE en ren koloni krig, og at tro dette, er barnligt naivt.
Nej, det der er interessant er at specifikke fotos/billeder blev ikoniske for krigen, i sådan en grad at krigens gang blev påvirket, formet af billedet.
Fotoet taget d. 8/6 – 1972 af Nick Ut af den nøgne og napalm ramte pige Phan Thị Kim Phúc der løber ned af vejen nærmest personificerede det mareridt krigen havde udviklet sig til. Billede viser en bange grædende ung pige der har brændende hud pga. af et Napalm angreb. Krigen virker meningsløs og at der kun er ofre. At der var tale om personer der var på flugt fra nordvietnamesiske styrker og som blev misforstået som værende fjendtlige soldater af en sydvietnamesiske pilot fortælles sjældent. Billedet bliver til rent følelse, ingen forklaring, ingen analyse, kun subjektiv følelse.

Nu har Sverige fået (endnu) et billede, af 19-årige Sophie Johansson, der kan stå som det følelsesmæssige monument over 35 – 40 års forkert indvandrings- og flygtninge- politik. Svensk presse kan prøve at opnå ”denn störst muliga tysnan” men problemet er, at billedet er blevet spredt via internettet verden over.
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/se-billedet-hele-verden-taler- om-svensk-skoenhed-smadret-til-blods-med-flaske/7019680

http://www.foxnews.com/lifestyle/2018/01/30/swedish-teen-in-shock-afte r-being-bloodied-at-nightclub-after-rejecting-man-who-groped-her.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5329777/Teen-hit-bottle-reject ing-man-groped-her.html

“Look at what’s happening … in Sweden, …in Sweden!”
Ja, lad os se hvad er sker I Sverige, nu ser vi I rædsel, magtesløsheden, apatien og rådløsheden. Politiet har alligevel tænk sig, at gøre noget, de har tænkt sig at lave en efterforskning, men-dog, men-dog!!
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vmOvvX/efter-blodiga-misshandeln– polisen-tar-upp-fallet

Politiet i Malmø har endda kommet med et signalement af gerningsmanden, mørkhåret, ja det siger jo alt. Det at politiet i pressen beskæftiger, at det vil gøre noget, fortæller jo implicit at der er sager hvor de IKKE laver en efterforskning, hvorfor ellers fortælle det til pressen.

Mens den bedrevidende, og meget selvbeviste Oluf Palme, kunne sammenligne Vietnam-krigens bombninger med Babij Jar og Lidice, for der igennem at moralsk placere sig selv, og dermed implicit Sverige på et højere moralsk stadie end de ”imperialistiske” amerikanere, hvad ser vi så i dag. Hvor er statsminister Stefan Löven og det Svenske socialdemokrati, velfærdsstatens skabere og forsvare. Er der ikke en moralsk piedestal hvor ukvemsord om den bøvede og bundske Donald Trump kan udgydes.
De af os der har set de modbydelige billeder af den døde Elin Krantz, har set for meget, vi har overskredet den grænse for hvad vi burde se. Vi er nærmest blevet medskyldige,… men vi har jo ikke myrdet, vi har jo ikke slået med flasker, vi har jo ikke massevoldtaget, vi har endda råbt op og imod den politiske udvikling i Sverige. Men det burde jo have været DET billede, der udløste harmen, vreden og den politiske forandring, det burde havde været nok, en død pige, burde være nok.
De socialdemokratiske fraser om ”samhället” burde have været udtømt, og deres hulhed stillet til skue. Deres skræmme kampagne imod Sverigsdemokraterne burde hav været virkningsløse, men nej Partiet er stadigt Sveriges største, selv efter Elin.
Hvilken skam må mændene, fædrene, brødrene, og onkler, ikke føle i et samfund der nærmest har opgivet at forsvare deres døtre, mødre, søstre. Alt sammen pga. nogle ideologiske tomhjernede partier der rager rundt efter fortidens ”storhed”.

I Mozarts opera ”Don Giovanni ” beskrives den store og veltalende forfører Don Giovanni liv. Han har myrdet Commendatore , Donna Annas far, som var et mål for hans libido. I anden akt invitere Don Giovanni (via sin tjener) statuen af den myrdede Commendatore til middag, i et anfald af selvglæde og egomanisk storhedsvandvid. I den sidste scene dukker statuen op til middag, og denne gang tager statuen Don Giovanni med.
Når jeg læser noget om Sverige, er på Snaphanen for jeg altid en følelse af at jeg ser det svenske socialdemokrati, der har forført det svenske folk(som Don Giovanni), men dette er ikke nok, man vil forføre hele verden. Man vil blive til den humanistiske stormagt, man elsker den moralske pidestal hvor man kan belære selv USA om hvad der er rigtigt og forkert, om hvem der er moralsk og hvem der ikke er det. Man har i årtier gjort nar af det svenske folk(nation) der som il Commendatore, stenstatuen, står ubevægelig og ser forføreren slå sig løs, uhæmmet og magtsyg. Jeg venter på, at Commandaotre kommer til middag hos det Svenske socialdemokrati.

Mvh.
Historyman

Leave a Comment