2
feb
Seneste opdatering: 3/2-18 kl. 1514
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Retten til at gå klædt, som mænd vil”

Most beautiful moment of the #IranianWomen movement. The brave grandma protests against compulsory #hijab. She hardly walks and put a white head scarf on a stick to support other brave #Iranian women across the country.

Iranske myndigheder har fængslet næsten 30 kvinder, at at tage tørklædet af. Ingen steder ser man tydeligere, den symbolske, politiske magt, der ligger i tørklædet, og som liberale vesterlændinge på fjerde årti, nægter at forstå.

Imens fejrede provinsielle, svenske journalister og muslimer ‘Internationella Hijabdagen” i flere store svenske byer, for ‘tørklædet er jo helt frivilligt’, som 24 Malmø skriver. Dagens Nyheters journalist havde i dagens anledning iført sig muslimsk tørklæde på Hötorget. “Fader, tilgiv dem, thi de ved ikke, hvad de gør.”

Der er noget makabert over disse svenske journalistkvinder. De tror, de solidariserer sig med ‘udsatte kvinder’, men i virkeligheden underkaster de sig den rå magt. Det er makabert på samme måde, som de tusindvis af kærlighedsbreve, der Führer fik fra tyske kvinder. I Danmark opdagde man tak og lov kun den store dag, hvis man var Politiken-læser. Læs også Mikael Jalving: Retten til at gå klædt, som mænd vil


Fredagsintervjun – Mauricio Rojas

Rojas blev mobbet ud af Sverige for nu ti år siden. Han havde ikke taget til sig, at i Sverige taler man ikke fornuft, hvis ufornuften er knæsat af magten. Man venter ganske enkelt på, at den har raset færdig, eller man forlader landet, hvilket Mauricio Rojas endte med at måtte gøre.

‘Sandheden er nyttig, men ikke for den, der siger den’

Det er, som en har sagt, som om det offentlige Sverige kun kan rumme en sandhed ad gangen, og det er jo særlig uheldigt, når den sandhed er en gigantisk løgn. Der var svenske sandhedssigere i Sverige for snart tyve år siden, der så på tingene som Rojas, men de kunne kun publicere på det endnu nye internet – det var længe inden den svenske alternativpresse blev stor, og det var derfor, den blev stor.

Kun ti år efter, har Rojas fået ret, og nu ved han, at ‘sandheden er nyttig, men ikke for den, der siger den’ (Machiavelli) Desværre er de problemer, han pegede på for 15 år siden, nu langt, langt værre, hvis ikke  uløselige.

“Hvis jeg bliver i Sverige, bliver jeg bitter”

– Erik Ullenhag är en jätterolig och trevlig människa men förfärlig som politiker. Det säger Mauricio Rojas som är gäst i Fredagsintervjun den här veckan. Under sin tid som politiker i Folkpartiet var han den som myntade begreppet utanförskapsområden. Hans då drastiska förslag om integration gjorde honom till sist omöjlig i svensk politik och han valde att lämna Sverige. Nu har han fått rätt i mycket av det han varnade för då. Men har det gett honom någon tillfredställelse? Hørte det her, 46 minutter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Henning Jensen

Posted: 2 februar 2018 - 15:36 - Svar

Der skal da naturligvis også indføres en kvindelig omskæringsdag, hvor nordiske etniske kvinder møder op på torvene og får foretaget “det hvide snit”, i store opstillede telte. Og hvor alle de kvindelige toppolitikere selvfølgelig går forrest, som et godt eksempel på den indlysende frivillighed.
Denne lille ”kupering” i kvinders underliv vil formentlig også fjerne den muslimske begejstring fra nogle af batikheksene, så det vil være rent win-win for os alle!
Kun 50.000 underskrifter, og så er forslaget hjemme. Og det gode ved forslaget er, at det også vil få muslimers opbakning, så her er virkelig en reel mulighed for vedtagelse.
Et interessant spørgsmål, som jeg endnu ikke har kunnet finde svaret på, er: – hvor gør man, og muslimer, af alt det “afklippede”?

Hvorfor har Özlem Cekic ikke skrevet en skolebog om dette festlige kvinde-emne?

  Lars-Erik Eriksson

  Posted: 2 februar 2018 - 16:02 - Svar

  Och varför inte en manlig lobotimeringsdag för vita otrogna själar?

   sussebassa

   Posted: 2 februar 2018 - 16:57 - Svar

   ..trodde dom redan var lobotimerad..dom flesta..dom oppfør seg iallaf som.

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 2 februar 2018 - 16:39 - Svar

  Alt andet vil også være rasistisk, og hvis nu kvinderne tager en sort affaldssæk over hovedet i samme åndedrag, så slipper Danmark mange ret sager i fremtiden, men skal jeg være ærlig, så tror jeg at mange kvinder er helt med på ideen, bare for at gøre det lettere for muslimerne at føle sig hjemme

  peerpede

  Posted: 2 februar 2018 - 20:13 - Svar

  De burde måske ha skåret noget dybere, altså hele Vulvan, det havde sikkert løst en del problemer i det lange løb.
  det findes jo altid analkanalen der bruges frekvent på både mænd og kvinder med en vis tro.

  InHocSignoVinces

  Posted: 3 februar 2018 - 06:57 - Svar

  Det afklippede må da kunne bruges i skønhedscremer, ligesom man nu bruger forhuden fra omskæringen af drengebørn. Man kan jo ligeså godt lave nogle penge på det, nu man er i gang, og det kommer jo kvinderne selv til gode i den anden ende. 😉

finnaskov@mail.tele.dk

Posted: 2 februar 2018 - 17:34 - Svar

Det “hvide snit” har de rent mentalt fået for længst!
Det “gyldne snit” står så tilbage, men “feministerne” stiller sig nok op i køen i ren solidaritet og venter på det rustne barberblad, eller noget.

Niels Henriksen

Posted: 2 februar 2018 - 18:20 - Svar

Allan Hansen

Posted: 3 februar 2018 - 00:27 - Svar

En utrolig kvinde revolution har rejst sig i Iran.
Denne revolution har stor betydning, og fortjener langt mere opbakning af os alle – muslim eller ikke muslim.
Det handler om frihed – frihed for alle!

P.S. Fire unge mennesker har en hyggelig aften,,,,
– de blev anholdt, og fik tæsk af det religiøse “sharia politi,,.

https://youtu.be/Jg1fxPrZ8zs

Sebago

Posted: 3 februar 2018 - 13:50 - Svar

I slöjdebatten så skall man inte glömma att det “bara” är ca 120 år sen kvinnor i Sverige som inte täckte sitt hår ansågs lösaktiga.
Tack och lov har vi tagit ett kliv framåt.
Tanten i Iran minns säkert 1970.
Då var hon inte tvungen att vira in sig i tyg.

  latmask

  Posted: 3 februar 2018 - 15:18 - Svar

  Sverige ligger ungefär 80 år före Iran, eller blir det 50 år efter Iran? Ca 2030 (agendan ni vet) blir det nog obligatoriskt med hijab för kvinnor även i Sverige. Feministerna vill ha det så, de arbetar hårt för saken.

   Sebago

   Posted: 3 februar 2018 - 15:49 - Svar

   Detta förvånar mig storligen….?
   Hur kan svenska feminister slåss för muslimska kvinnors rätt att ta på slöjan.
   Allt beror på valsiffror.
   Sossarna har tappat svenska arbetare.
   Deras basväljare är invandrade bidragsbehövande.
   Tror ni mig inte?
   Ta en koll på val.se .
   Rinkeby och Husby.
   Sossarna får minst 70 %.
   Klanen talar om vad jag skall rösta på……..

    latmask

    Posted: 4 februar 2018 - 07:24 -

    Islam måste ha infiltrerat feminismen, men det förstår inte svenska kvinnor.

Ulrika2

Posted: 3 februar 2018 - 16:54 - Svar

Sant att kvinnor utan hatt ansågs “lösa” men nog såg man hår alltid. Mina båda föräldrar gick inte ut utan hatt.
En hijab visar inte ett strå.

Leave a Comment