6
feb
Seneste opdatering: 6/2-18 kl. 1404
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Efter at Fox havde et interview med Hanif Bali, har BBC opdaget ham så vi får også den røde vinkel på ham via den statsfinancierede, venstreekstreme pressionsgruppe Expo. Se også BBC: The Syrian refugee who says: ‘Don’t come to Sweden… or at least think carefully about it’

Fhv. venligbo: “Løbet er kørt for Tyskland”

Rebecca Sommer ledede en flygtninge og menneskerettighedsgruppe fra 2013. For sin hjælpsomhed blev hun kaldt ‘den tyske luder.’ I dag har hun mistet enhver illusion om sameksistens med islam samtidigt med at hun flytter til Polen. Fem gange er hun overfaldet på gaden af arabiske mænd.

They regard infidels with disdain and arrogance

”I thought their medieval view was going to change with time…but after having seen these situations occur repeatedly and observing what was happening around me, as a volunteer, I have had to recognise that the Muslim refugees have grown up with values that are totally different, they have undergone brainwashing from childhood on and are indoctrinated by Islam and absolutely do not intend to adopt our values. Worse, they regard we infidels with disdain and arrogance.”

“It was a jarring perception when I noticed that these people I had helped, who were eating, drinking, dancing and laughing with me, who didn’t pray, who didn’t go to the mosque, who didn’t respect Ramadan, who made fun of religion and deeply religious people, called me ‘the stupid German whore’ when they were eating my food and were in my garden.”

…Rebecca Sommer says she is not an isolated case, that many other volunteers also came ultimately to have the same perception and that there are now far fewer volunteers ready to work with the new arrivals today in Germany. She also acknowledges that, through their numbers, these Muslim immigrants pose a threat to the German way of life, and that this will get worse with family reunification.

She also told the Polish weekly magazine Do Rzeczy that she personally knows Germans who are getting ready to emigrate to Poland because they had have enough, and she added: “If Poland and Hungary do not give in on this question, you could become countries that some Germans and French will flee to. You could become islands of stability in Europe.”

Islands of stability but also democracy because Rebecca Sommer also notes that democracy no longer really exists in Germany….When the human rights activists wanted to denounce forced conversions to Islam in Indonesia, her account was blocked.

This Berlin woman no longer dares to go out on her own on New Year’s Eve and she has already been attacked five times by men speaking Arabic!

She thinks it is already too late for Germany and she plans to emigrate for her retirement. Political Islam is present everywhere, including in the government, in political parties, in the police and schools. With family reunification, millions of additional Muslim immigrants are going to come. In the German capital where she lives, entire districts are already dominated by the Muslim community which forms a parallel society. “IT’S TOO LATE FOR GERMANY”: GERMAN FEMINIST SJW ADMITS SHE GOT IT WRONG ON IMMIGRATION, PLANS TO EMIGRATE TO POLAND via ALLEMAGNE: UNE MILITANTE PRO-IMMIGRATION PREND CONSCIENCE DE L’AMPLEUR DU DRAME!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Glennie Sørensen

Posted: 6 februar 2018 - 07:37 - Svar

Jeg har ikke ondt af hende, hun har selv været en af hovedkræfterne bag storimporten af Islam, og hun ligger nu, som hun har redt….

  steen

  Posted: 6 februar 2018 - 07:41 - Svar

  Næh, men det er et interessant forløb for hende på få år.
  Det værste er jo at den erfarne kansler selv tabte hovedet som denne unge aktivist. Det er ikke ret betryggende

Reno Gosvig

Posted: 6 februar 2018 - 09:11 - Svar

Klog af skade, må man sige

Reno Gosvig

Posted: 6 februar 2018 - 09:15 - Svar

Enig med Glennie. Islamiske ideer er uforeneligt med danske, frisindede og demokratiske normer. Og det er åbenbart de mest ekstreme muslimer, der kommer hertil. De foregiver t flygte fra krig, men i virkeligheden kommer de for at omvende de “vantro” her i vesten.

  Allan Hansen

  Posted: 6 februar 2018 - 14:37 - Svar

  No muslim no cry – no muslim no cry

  Keep smiling

   Reno Gosvig

   Posted: 8 februar 2018 - 09:11 - Svar

   Ingen muslimer, ingen problemer med dem. Stop for islamisk indvandring, hellere før end senere.

Henning Jensen

Posted: 6 februar 2018 - 12:31 - Svar

At en som Rebecca Sommer “er blevet klogere” er jo udmærket, men al den ødelæggelse og død som hun, og personer som hende, har efterladt sig, skal ikke gå ustraffet hen, uanset hvor de kryber i ly eller gemmer sig. Her må følge et retslig opgør, uden forældelsesfrist.
For engang skyld bør man følge bibelen, f.eks. 3. Mosebog kapitel 24, fra vers 19 og frem:

“Naar nogen tilføjer sin Næste Legemsskade, skal der handles med ham, som han har handlet, Brud for Brud, Øje for Øje, Tand for Tand; samme Skade, han tilføjer en anden, skal tilføjes ham selv.”

De meget gamle bibeludgaver foreslår stening som straf, men lad os være humane på det punkt, selvom alle muslimbegejstrede medløbere formentlig også støtter denne metode.

“If you want the rainbow You must have the rain” er en sang fra den store depression sidst i 1920’erne. En “ulykke” som også ramte mange uskyldige, men som det efter mange års nedtur lykkedes at ændre.
Vor tids “nedtur” har politikerne, og deres medløbere, med løgne og usandheder om muslimimportens velsignelser forårsaget, og trukket os igennem de sidste 60 år, og det er på tide at solen smiler lidt til os.
Dette er egentlig Annette Hanshaw’s store hit, men Lee Morse “fortæller” teksten som den bør og skal fortælles:

What does it matter if rain comes your way
And raindrops patter along
For rain descending should not make you blue
The happy ending is waiting for you.

Take your share of troubles
Face it and don’t complain
If you want the rainbow
You must have the rain.
Happiness comes double
After a little pain
If you want the rainbow
You must have the rain.

What if your love affair should breakup
As they sometimes will
When you kiss and makeup
Boy, what a thrill.
Sadness ends in gladness
Showers are not in vain
If you want the rainbow
You must have the rain.

Look for brighter weather
Or watch for the sun again
If you want the rainbow
Then you must have the rain.
Pull yourself together
Whistle a happy strain
If you want the rainbow
Then you must have the rain.

So if your lucky star deserts you
And if shadows fall
Even though it hurts you
Laugh through it all.
Be a cheerful looser
You have the world to gain
If you want the rainbow
Why you just must have the rain.

https://www.youtube.com/watch?v=rxJ2lFcJCKg

  Niels Henriksen

  Posted: 6 februar 2018 - 23:40 - Svar

  Fantastisk lydkvalitet for den tid – den er måske digitalt renset og restaureret?

   Niels Henriksen

   Posted: 6 februar 2018 - 23:45 - Svar

   Hør den med det geniale DFX ( nu FX ) tilkoblet på PC’en – fantastisk detaljeret.

   Henning Jensen

   Posted: 7 februar 2018 - 01:11 - Svar

   Den gamle 78’er må selvfølgelig være renset for ridser og støj. De bedre lydredigeringsprogrammer er fantastiske til det, men selv et gratisprogram som Audacity kan gøre underværker,

87%ValdeDetta

Posted: 6 februar 2018 - 12:45 - Svar

Hanif Bali is a Fake! His party is for more migrants!

  steen

  Posted: 6 februar 2018 - 13:00 - Svar

  Han siger jo, M ville have smidt ham ud for længe siden, hvis han ikke var så populær. Partiet er fake, men hvor meget er han?

Margrethe

Posted: 6 februar 2018 - 12:48 - Svar

Sommersækken har gjort sit til at ødelægge Tyskland. Da det går op for hende, flytter hun fra konsekvenserne til det næsten muslimfri Polen. Så fås den type næsten ikke i en værre model. Kaj Munk tog fejl, indrømmede, blev, kæmpede og betalte den ultimative pris. Nogle bliver berettiget større mennesker af at indrømme deres fejl. Andre forbliver de mentale krøblinge, de hele tiden har været…

  Henning Jensen

  Posted: 6 februar 2018 - 13:16 - Svar

  Jeg har desværre kun mulighed for at give dig een stemme.

  Britta Due Andersen

  Posted: 6 februar 2018 - 17:59 - Svar

  Hendes straf burde være, at være tvunget til at forblive i Tyskland.

  tavsen

  Posted: 7 februar 2018 - 18:46 - Svar

  Forventelig udvikling.

  Here is a translation of her blog post titled “Right-wing hate sites are spreading fake news about Rebecca Sommer“.

  Sputnick, diversitymachtfrei, opposition24.com are spreading FAKE NEWS about Rebecca Sommer. Ms. Sommer is living and working in Germany, Berlin, is managing our volunteer AG F+M [asylum aid organisation], and is also not planning to move to Poland. Ms. Sommer has engaged a lawyer and will hold these sites accountable.
  https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2018/02/07/questions-for-rebe cca-sommer/

   tavsen

   Posted: 7 februar 2018 - 18:49 - Svar

   Men så er det godt, andre tyske kvinder vågner.

   https://twitter.com/hashtag/120db?lang=da

    Margrethe

    Posted: 7 februar 2018 - 21:21 -

    Jeg tror gerne på, det viser sit at være fake news, at sådan en samfundsnedbrydende skimmelsvamp, skulle gå ud og erkende konsekvensen af sit toksiske virke.
    Mon jeg kan åle mig fri af en retssag ved give hende den samme, uforbeholdende undskyldning som min yngre bror kom med, da vi var børn, og jeg krævede en undskyldning for en udåd, han nægtede at tage ansvar for. Da jeg insisterede med et hårdt tag i armen, kom den så: ” Undskyld – dit røvhul !” ( Den kan Lars Hedegaard også bruge næsten gang en muslim banker på døren og kræver det samme…)

heimevernet

Posted: 6 februar 2018 - 20:47 - Svar

Det minste Rebecca Sommer kan gjøre er å føde 12 nasjonalister for å bevare Tyskland. Men så stikker hun av etter hærverket…

Per Pedersen

Posted: 6 februar 2018 - 21:30 - Svar

Så flygter hun til Polen og overlader det til resten af landets kvinder at lide under hendes stupiditet. Ja, det er sandelig flot klaret.

Leave a Comment