8
feb
Seneste opdatering: 10/2-18 kl. 0007
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This is the real Me Too movement. You have all got blood on your hands”

Og rigtigt nok diskuterer tyske medier efterfølgende, om Cottbus-demonstranterne nu er nazister eller bare ‘højreekstreme.’

Hvad  tænkte de sig egentlig med indvandringen?

Man skal ikke overvurdere politikerne, og det er nok det forkerte spørgsmål. Det rigtige vil være: Hvorfor fortsætter politikerne deres ødelæggelse af vore lande, nu hvor den er så grundigt dokumenteret?

Thomas Gür blev for 16 år siden interviewet af Weekendavisen. Det var dengang en svensker måtte til Danmark for overhovedet  at kunne udtale sig frit. Det er lidt bedre i dag, ikke frivilligt eller fordi svensk journalistik pludselig hylder ytringsfrihed, det er takket være internet.

Desværre er løbet i mellemtiden kørt demografisk, men man tør nok love for, at skænderiet om hvad to generationer politikere har tilladt sig at gøre ved Sverige henover hovedet på svenskerne, er kun lige begyndt. Jeg prøvede at starte det for tyve år siden, men det viste sig af flere grunde umuligt.

Det niveau af åben debat, Thomas Gür har her, var ikke tilstede. Der var ikke nogen debat, fordi presse, radio og TV på forhånd lukkede den ned i alle detaljer. Det er først kommet de allersidste år, hvor problemerne i Sverige forlængst er uløselige. Udeladelsessynderne er altid de største:

“»Hvad har man set for sig? Det var mit udgangspunkt. Jeg fandt frem til, at man faktisk ikke havde tænkt noget som helst. Og hvis man havde tænkt, havde man sagt, at der ikke var noget problem. Og hvis der var et problem, var det et problem, man sagtens kunne løse. Typisk for den moderne socialstat har man set det som et stykke socialt ingeniørarbejde og helt ignoreret den kendsgerning, at mennesker ikke skifter kultur fra den ene dag til den anden.« Thomas Gür: Velfærdsstatens fallit


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?