6
mar
Seneste opdatering: 7/3-18 kl. 1220
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Vi er Sveriges tilbagevandringsparti”

Sverige fik et nyt parti i dag, Alternativ för Sverige. Jeg skrev for 15 Ă„r siden: Sverige kommer til at befinde sig i den vĂŠrste af alle situationer: En maksimal indvandrerbefolkning og en maksimal modstand. Dette staves ‘konflikt.’ Det er formentlig det, der er ved at ske.

“Hvorfor gjorde politikerne det?”, spĂžrger Svensk Webbtv. Hvorfor  skulle Sverige Ă„rligt have tre gange sĂ„ mange ‘flygtninge’ som resten af Norden tilsammen? Det vil jeg hĂ„be, nogen tvinger de ansvarlige til at forklare udfĂžrligt, for ingen af de grunde, de har givet, har vĂŠret ret gode. For min skyld gerne i en retssal, jeg  er en stor tilhĂŠnger af det personlige ansvar.

Kasselstrand er begavet, og han har mange pointer. Det er nok bare mine alder der gĂžr, at jeg synes jeg har hĂžrt det meste fĂžr, men sĂ„dan er politik blevet for mig, en rĂŠkke af dĂ©jĂ  vu’er: “Morgendagen tilhĂžrer os, ud med levebrĂždspolitikerne,” og den slags. Heldigvis bliver nye troende og hĂ„bende fĂždt hele tiden, de klarer sig uden mig.

NĂ€r före detta SDU-ledaren Gustav Kasselstrand kliver upp pĂ„ scenen för att lansera Alternativ för Sverige kommer jag att tĂ€nka pĂ„ Donald Trump. Kasselstrand Ă€r visserligen mycket yngre men han har samma sjĂ€lvsĂ€kra karisma, samma övertygelse om att hans uppgift Ă€r att rĂ€dda fosterlandet, kosta vad det kosta vill – och att inget fĂ„r stĂ„ i hans vĂ€g. Gustav Kasselstrand – Sveriges egen Donald Trump. – Se ogsĂ„ Uhrskov i Jyllands Posten: SĂ„ fik Sverige et alternativ til Sverigedemokraterne og TvĂ„ av tre SD-vĂ€ljare vill se nytt invandrings-kritiskt parti i RD

Anförande av Gustav Kasselstrand vid lansering av Alternativ för Sverige

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Anbefaler forĂžvrig Snaphanen‘s artikkel for ytterligere informasjon: […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x