14
mar
Seneste opdatering: 14/3-18 kl. 1524
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Det er interessant at hĂžre hvilket forhĂžr hun blev udsat for, og hvilke midler Storbritanien nu tager i brug for at forhindre de konflikter, de har plantet sĂ„ solidt, i at bryde ud. Det er mere end det, det er ynkeligt og det er tragisk. Imens rejser jihadister frit ind og ud af landet, 400 er kommet tilbage fra ISIS i Syrien. I realiteten er det genindfĂžrelsen af blasfemilove i Storbritanien, – kun hvad angĂ„r islam, – som ellers blev afskaffet i England og Wales i 2008.

Katie Hopkins kommenterer det hos Tucker. Det ligner panikhandlinger, men politikere ser ogsĂ„, jorden brĂŠnder under deres fĂždder. F.eks. ‘Punish a Muslim Day’ Letters Rattle U.K. Communities. De kan godt fĂ„ Ăžje pĂ„ den konflikt, de har grundlagt. De regner bare med din dumhed og glemsomhed.

Et Sverige i oplĂžsning i detaljen

NÄr man interesserer sig for svensk dagligdag, og har adgang til ikke MSM kilder, opdager man at der ikke er noget samfundsomrÄde der ikke er negativt pÄvirket af den store befolknings- og kulturudskiftning, politikerne har foretaget sig hen over hovedet pÄ den svenske befolkning. I tidsskriftet kvartal fortÊller to ambulancechauffÞrer om, hvor farligt og vanskeligt deres arbejde er blevet.

Idag kan man se, at syv af ti svenske virksomheder trods 2.3 mio indvandrede, ikke kan besĂŠtte ledige jobs: Larmet: Kompetensbristen vĂ€xer. Se ogsĂ„ Sara fra Syrien: Indvandrerne overtager Sverige – om 10 Ă„r er det helt muslimsk her. Er Sverige tabt, som Mads Fuglede skrev? Formentlig. Professor Arnstberg skriver i dag:

“De senaste dagarna har jag pĂ„ allvar börjat fundera pĂ„ om det inte Ă€r dags att lĂ€mna Sverige – att fly i ordets egentliga mening.”

Se det her: TV: AmbulanssjukvÄrdarna om vÄldet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x